miercuri, februarie 27, 2008

Un cadou manifestat cu ajutorul shaumbrei

Doresc sa fac un anunt personal: de mult timp am intentionat sa primesc un laptop(lucrul la un singur calculator cu doi traducatori merge mai incetut). Am lucrat pentru a imi crea sincronicitatea dorita si mi s-a oferit o posibilitate de a participa la un concurs prin intermediul internetului la "Head and Shoulders", premiul saptamanal constand intr-un laptop. Concursul presupune trimiterea unei poze cu foaprte multi prieteni inghesuiti intr-un spatiu foarte limitat (poza mea se numeste "toti prietenii intr-o caruta") . Deci cine simte si doreste sa imi creeze oportunitatea de a primi acest cadou, trebuie sa dea click pe acest site : http://www.ileo.ro/contest/media.php?id=291&title=toti-prietenii-intr-o-caruta si sa voteze sau sa recomande acest site sau sa faca un comentariu, caci toate acestea se vor numara si conteaza sa fie completate toate cele trei categorii in egala masura. In continuare va ofer regulile dupa care se poate vota (din regulamentul concursului) pentru mai multa claritate. Va multumesc foarte mult. Din regulament: Nu este necesara cumpararea nici unui produs Head & Shoulders pentru a participa la acest concurs.
Orice material care este aprobat si publicat pe site poate fi votat de catre cei care viziteaza site-ul, poate primi comentarii sau poate primi recomandari. Fiecare dintre acestea, adauga puncte materialului, astfel incat acestuia i se calculeaza un punctaj, un urma caruia i se stabileste un indice de popularitate. Acest indice se calculeaza in felul urmator: 30% din el este format din numarul de voturi primite, 30% din numarul de comentarii aprobate si restul de 40%, din numarul de recomandari care au dus la o vizita pe site. Aceste procente se calculeaza ca o medie ponderata a acestor valori.
Pentru a vota trebuie urmati urmatorii pasi:Urmariti indicatiile de pe site. Este necesar sa dispuneti de un numar de telefon mobil valid si inscris in retea.Pentru a vota trebuie sa introduci pe site numarul de telefon mobil propriu. Dupa trimiterea acestuia vei primi un cod din si/sau cifre (unic pentru fiecare participant/ participare) de validare, cu ajutorul caruia vei avea acces la rubrica de vot si vei putea sa iti trimiti votul. Perechea numar de telefon mobil - cod de acces este unica si valida o singura data. Pentru a vota din nou procedura se reia. Se poate vota o singura data pe material, de la acelasi numar de telefon.
Orice incercare de fraudare a sistemului de catre participanti, care incearca sa isi mareasca artificial sansele de castig va fi sanctionata prin inlaturarea (banarea) profilului respectiv din concurs. De asemenea, ne rezervam dreptul de a inlatura din concurs persoane care au profile multiple sau au o istorie legata de incercari de fraudare a concursurilor de acest fel. Consideram fraudare exemplificativ: trimiterea unui numar mare de comentarii irelevante sau fractionate astfel incat sa creasca artificial numarul acestora, trimiterea de recomandari multiple catre aceiasi destinatari, incercarea de vot multiplu de la acelasi numar de telefon, etc.