avem deosebita placere de va invita sa pasim pe ~ Noua Strada a Constiintei Unitatii~
un nou eveniment de o seara
cand? 07 Martie 2009, orele: 16.00 - 19:00
cat costa? 40 usd
unde? Hotel Confort, Calea Turzii Nr.48, Cluj Napoca
eveniment sustinut de:
Scott Rabalais- scriitor, vizionar, lector international in Leadership in Noua Constiinta a Unitatii autorul cartii ~ Daca EL s-ar Reintoarce ~ oferita acum gratuit, pentru o scurta perioada de timp pe site-ul: http://www.spiritsouth.net/ In aceasta seara transformatoare, seara eveniment pentru prima data in Romania,veti descoperi viziunea despre o noua lume care ne asteapta, daca alegem sa transcedem constiinta separarii si conceptele ei limitative, simtind cu adevarat ce inseamna sa iti creezi Viata asa cum doresti. Va asteptam cu placere in acest spatiu al noii intelegeri, un nou design pentru viata ta, o noua claritate si un nou sens, atat de simplu si atat de usor.cu prietenie, echipa Celeste Events ~Despre Timp & Tineretea fara Batranete~ de Scott Rabalais
Ati auzit vreodata ca timpul nu este real? Oare sa fie adevarat acest lucru?
Secundele se transforma in minute, minutele in ore, orele in zile si asa maideparte.Timpul pare la fel de real ca si rasaritul si apusul soarelui si anotimpurile. Noi urmarim calendarele si ceasurile, inregistram istoria si abiaasteptam viitorul. In constiinta separarii, timpul este o realitate. Gandirea lineara dicteaza un trecut, prezent si viitor ca si puncte de referire la olinie a timpului. Masurarea timpului se bazeaza pe doua puncte de referinta separate, pe care noi le vom numi punctul A si B. Sa presupunem ca acum este punctul A si ca peste cinci minute este punctul B.
Noi percepem timpul in constiinta separarii datorita faptului ca minteacreaza acum si atunci, adica A si B.In mod similar, noi vedem limite in jurul obiectelor, sau spatiu intre ele, ca o functie a perceptiilor noastre duale.
Asa ar putea exista un aici si un acolo.Totusi, atunci cand percepem din constiinta unitatii, nu exista nici o separare si de aceea distanta creata intre acum si atunci // timpul si intre aici si acolo //spatiul dispare. Pentru a arata timpul ca o functie a constiintei separarii, sa dam exemplul unei calatoriilungi cu masina. Ati condus vreodata foarte mult pe autostrada, poate pierdut in vreu-n vis si dintr-o data sa va ''treziti'' si sa observati ca ati traversat cativa kilometri fara perceptia timpului?
Este ca si cum v-ati fi mutat din punctul A la punctul B intr-o clipa. Din perspectiva voastra, nu a existat experienta timpului, chiar daca ceasornicul arata altceva. In constiinta unitatii, trecutul si viitorul, care sunt create in constiinta separarii,se prabusesc in acum. Orice incercare de a experimenta disparitia timpului in constiinta separarii se va dovedi a fi zadarnica.
Este ca si cum cineva ar incerca sa vada cerul din interiorul unei cutii de pantofi. Doar atunci cand dati la o parte capacul si iesiti afara din cutie putetiexperimenta cerul fara limite. Noi toti am auzit expresia ''timpul zboara cand te distrezi''. Totusi, atunci cand sunteti intr-adevar atenti la tic-tac-ul ceasului, timpul pare ca se misca foarte incet.
Timpul chiar isi schimba viteza? Ceea ce se schimba cu adevarat este perceptia timpului sau concentrarea asupra timpului.Aparent, timpul se misca incet cand suntem concentrati asupra lui si pare ca se accelereaza atunci cand nu mai suntem constienti de el. ''Viteza'' timpului poate creste atat de mult astfel incat poate deveni inexistent.
Un concept fara importanta, asa cum experimentam constiinta unitatii. Conceptul timpului este profund grafat in constiinta separarii. Cand ne nastem, ziua si timpul sunt inregistrate. Noi celebram zilele de nastere si sarbatorile. Folosim timpul ca referinta pentru a ne trezi in fiecare dimineata, pentru a ne incepe si a ne opri dinactivitatile noastre si pentru a regla competitiile sportive. Programe sunt peste tot: pentru autobuze, pentru televizor si orare scolare. Si lista continua la nesfarsit pana cand devina aproape imposibil sa ne imaginam viata fara conceptul timpului.In timp ce folosirea conceptului timpului este benefic ca referinta pentru nivelul constiintei separarii, poate de asemenea, sa fie un concept folosit gresit.
De cate ori ne intoarcem in trecut sau ne ingrijoram despre viitor?Ideea ca mintea creaza un moment in afara momentului de acum, trecut sau viitor, creaza un abis interior sau o tensiune atat de predominanta in constiinta separarii. Vreti sa aratati mai tineri, sa va simtiti mai bine?Iesiti din constiinta separarii si intrati in constiinta unitatii. Cand intram in constiinta separarii, imbatranim.In constiinta unitatii, nu exista timp, deci nu mai putem imbatrani. Aceasta este ideea de baza din spatele teoriei ca meditatie incetineste imbatranirea, cu presupunerea ca cel care mediteaza experimenteaza constiinta unitatii. Cine are tendinta de a imbatrani rapid? Cei care se ingrijoreaza, se teme, cine are frica, toate acele emotii dense ale constiintei separarii.
Alte concepte care au legatura cu timpul trec pe langa constiinta unitatii-plictiseala, nerabdarea, asteptarile, istoria, predictiile, regretele, vina si asa mai departe. Tot ce se bazeaza pe trecut sau viitor nu va mai exista. Trecutul si viitorul sunt eliberate pentru a experimenta infinitul in acum. El este expansional. Nu cere forte opozante sau reflexii in oglinda.Noi toti am auzit atentionarile vechilor civinizatii ca sfarsitul timpului este aproape. Asta este interpretata ca auto-distrugerea lumii si unii dintre noi vor merge in iad intr-o sacosa.
Totusi, aparitia unei noi ere, o era in care constiinta separarii nu mai este la conducere, conceptul timpului se va dizolva din constiinta omului. Aceasta este adevaratul sens al sfarsitului timpului. web site: http://www.spiritsouth.net/
-- Carmen Meeramy pink chocolate cell: 0040 723 83 07 83my exquisite blogs: http://beautylifedivinity.blogspot.com/
my virtual space: http://www.celestevents.ro/