luni, septembrie 24, 2007

TOBIAS channel 2




(multumesc Gratiei si lui Costin)
23 septembrie 2007
TOBIAS - CHANNEL 2 - SALTUL CUANTIC
MATERIALELE LUI TOBIAS
Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico,
17 Septembrie 2007 – realizat de Tobias (Channel 2),
transmis prin Geoffrey Hoppe

www.crimsoncircle.com

Si asa este, doamnelor si domnilor, tineri si varstnici Shaumbra, noi ajungem in partea finala a acestei calatorii! Ne-a adus din Ordinul de Arc, pana in acest loc numit Statia Saltului Cuantic. Vom ajunge in curand, asa ca, faceti-va ultimele pregatiri!

Respirati profund si savurati fiecare moment si fiecare amintire din fiecare viata trecuta, fiecare persoana, fiecare experienta, fiecare zi si fiecare noapte, fiecare vis pe care l-ati avut vreodata!

Respirati profund si permiteti-va sa intelegeti frumusetea a ceea ce ati creat, atat pentru voi, cat si pentru intreaga omenire, pentru copiii de cristal, care vor veni dupa voi, pentru ingerii din toate taramurile, care vor veni dupa ei, pentru energia a Tot Ce A Fost, care vine dupa voi si devine noul Tot Ce Este cu toate potentialele sale!

Puneti-va centurile, in timp ce ne apropiem de Statia Saltului Cuantic. Ne cerem scuze pentru orice turbulenta, care a aparut de-a lungul caii (audienta si Tobias rad), pentru orice accident de tren, pentru partile, care au lipsit din drum, pentru orice alte obstacole, care au existat pe calea voastra! Vedeti, acest drum era in constructie. Nimeni nu a mai venit pe aceasta cale. Ati fost doar voi, Shaumbra, care ati netezirt calea, pentru toti cei care vor veni dupa voi.

Puneti-va centurile, deoarece, in timp ce intram in Energia Noua, in timp ce permitem ca Saltul Cuantic sa devina realitate in viata noastra, veti prelua rolul de invatatori, de lideri si de ghizi pentru ceilalti. Veti fi Standardele Energiei Noi, Standardele omenirii. Poate fi dificil sa acceptati acest fapt, uneori, deoarece sunteti inclinati sa priviti lucrurile pe care le-ati gresit, in loc de a privi lucrurile corect facute. Tindeti sa va priviti si sa va intrebati, cum ati putea fi un astfel de exemplu pentru ceilalti, cand atat de multe lucruri par sa fi mers prost pentru voi. Dar, din nou, voi ati invatat in numele tuturor. Ati fost cei care ati trasat cai noi. Voi ati fost cei care au testat caile, ca sa vada cata presiune puteti manui – si voi v-ati facut treaba bine! (rasete) Foarte, foarte bine!

Celebrarea prin Sunete a Saltului Cuantic.

In timp ce inaintam in aceste moment finale, ale Energiei voastre Vechi, sa marcam acest moment! Permiteti-ne sa va onoram pe fiecare dintre voi, prin sunete de clopotel simbolice… nu avem un fluier, asa ca vom folosi clopotei… prin sunete de clopotei, care se vor auzi de 22 de ori, urmand traditia de anul trecut, trasata de St. Germain.

Il putem invita pe Maestrul Sunetelor (rasete, in timp ce Tobias se refera la David McMaster) pentru a suna de 22 de ori. In timp ce veti simti rezonanta fiecarui sunet de clopotel… Fecioarelor, va rog, nu trebuie sa numarati, va numara cineva pentru voi (hohote de ras)… intelegeti semnificatia numerelor – 2 este prezent in dualitate, 4 este trecerea in Energia Noua. Permiteti fiecarui aspect, fiecarei parti, pe care alegeti sa o duceti inainte in Saltul Cuantic, sa se alature noua, cu fiecare sunet de clopotel!

Cu fiecare sunet de clopotel, permiteti-va sa eliberati tot ce nu va apartine! Ceea ce nu va apartine este tot ceea ce alegeti sa nu mai existe in viata voastra. Puteti face aceasta alegere. Nu trebuie sa luati ceea ce nu vreti sa luati in Energia Noua. Eu, Tobias, in acest ultim moment va atentionez de un singur lucru: Daca alegeti sa nu luati ceva, acel lucru nu va veni la voi. Nu va fi cu voi. Va pleca din viata voastra. Va fi indepartat. Onorati acel lucru si eliberati-l!

Prin urmare, Maestre, te rog suna din clopotei, pentru a anunta sosirea noastra finala!

(pauza lunga in care suna clopoteii de 22 de ori)

Speram ca v-a placut programul nostru antrenant (unii rad), din acest ultim pas al calatoriei! Speram ca v-au placut dansatorii azteci cu ritmul, cu mostenirea lor ancestrala cu amintirile primei natiuni de oameni, de pe Pamant; Taiko drummer-ii cu sunetele, cu miscarea si cu ritmul lor. Totusi – trebuie sa spunem ca v-am pregatit o mica surpriza, eu, Kuthumi si St. Germain si speram ca nu v-ati suparat – dar speram ca va veti aminti de reprezentatia focului de artificii. Vedeti, focul de artificii va fi o amintire importanta, in timp ce vom merge mai departe, ca sa observam focurile de artificii din spatele zidului scund, Shaumbra!(hohote de ras si aplauze, Tobias rade) V-am facut sa alergati acolo! (Tobias rade si mai tare)

(Nota: In orele dinaintea channelului, a avut loc reprezentatia grupului Taiko drummer-i, cat si a unui grup de dansatori azteci, urmate de focurile de artificii. Datorita vremii audienta a privit focurile de artificii din parcarea hotelului, in locul parcului invecinat, unde a fost planificat initial. Parcarea hotelului era inconjurata de un zid scund)

Da, focul de artificii va apare zilnic in lumea Energiei Vechi. Vor fi prezente pretutindeni. Uneori, acestea vor fi minunate, asa cum au fost in aceasta noapte. Uneori, var marca o celebrare. Alteori, focurile vor fi drame si hranirea virusului energie sexuale, care va incerca sa va traga inapoi, desi nu va reusi. Veti simti tentaculele sale, incercand sa se agate de voi, din cand in cand, incercand sa va atraga in drame, in dualitate si in hranire.

In acel moment, opriti-va! Yo-ham, amintiti-va sa respirati profund! Sunteti Dumnezeu. Sunteti Tot Ce Este. Sunteti inceputul, sfarsitul si totul dintre acestea. Respirati profund, atunci cand veti observa acele focuri de artificii, de jur imprejurul vostru – la membrii de familie, la colaboratori, sotii, chiar si la unele animale de companie! Respirati profund si reamintiti-va de experienta simbolica, minunata, pe care am avut-o in aceasta noapte! Puteti ramane in spatele zidului scund, va puteti bucura de experienta si nu veti fi niciodata arsi!

Inceperea Celebrarii

In acest moment al pregatirii finale, va cerem sa ascultam putina muzica, pentru distractia voastra. Muzica poate sa cante oricat veti dori, toata noaptea, daca asta alegeti.

Chiar in acest moment, in lumea intreaga, majoritatea oamenilor dorm (se aude o muzica blanda in fundal) fara sa stie ca are loc Saltul Cuantic in constiinta, a carui viteza si rata de dezvoltare a constiintei a ajuns intr-un punct de saturatie, incat nu mai poate ramane pe calea veche. Constiinta se schimba. Explodeaza! Devine non-liniara!

In timp ce multi oameni dorm acum, chiar daca nu sunt constienti ca are loc Saltul Cuantic, potentialele sale exista acolo, daca ei le aleg. Multi altii experimenteaza ceea ce considera a fi o noua zi, in alte parti ale lumii. Energia Saltului Cuantic inca nu i-a atins, dar ii va atinge foarte curand. Ceva va inceta, ceva se va intampla in viata lor, determinandu-i sa se opreasca pentru un moment, intrebandu-se ce a fost ceea ce au simtit. Este Energia Noua, este Saltul Cuantic.

Prin constiinta lor obisnuita s-ar putea sa nu recunoasca ca au la dispozitie un nou set de potentiale nedefinite, inexplicabile. Lumea va continua sa se miste ca inainte, insa de acum va exista un nou ingredient, care se va adauga: Energia Noua, constiinta total noua!

Lumea ar putea sa nu inteleaga ce s-a intamplat pe 18 Septembrie 2007, provenind din acest loc numit Taos, New Mehico. Poate nu vor intelege ca samantele au fost plantate si au germinat aici, chiar in acest moment. Poate vor trece zece ani, cincizeci de ani sau o suta de ani, inainte ca ei sa inceapa sa priveasca in urma si sa spuna, “Ceva s-a intamplat. Fizica s-a schimbat. Spiritualitatea s-a schimbat si s-a expansionat.” S-ar putea sa se scrie dupa multi, multi ani, de acum incolo, “Ceva s-a intamplat undeva, pe data de 18 Septembrie, 2007” Dar, Shaumbra, noi stim, noi stim exact despre ce este vorba. Este vorba despre Saltul Cuantic, despre o noua constiinta si despre potentialele noi!

In timp ce trenul Energiei Vechi soseste in statie, va vom cere sa respirati profund, din nou!

Somnul vostru din aceasta noapte va fi diferit, decat ianinte. Unii dintre voi veti merge foarte departe. Unii veti simti o neliniste, veti fi incapabili sa aveti parte de ceea ce considerati a fi un somn bun. Opriti-va in acel moment, inainte de a va nelinisti, ca nu puteti adormi. Reamintiti-va, ceva se intampla, chiar acum! Este ceva la care ati participat, ingrijijdu-l si dezvoltandu-l. Este ceva ce ati adus in acest loc, numit Pamantul.

Respirati profund!

Permiteti-va sa simtiti plinatatea muzicii, care se aude acum! Nu este muzica voastra obisnuita. Nu este muzica voastra de dans. Nu este pop, nici jazz. Este muzica Energiei Noi!

Prin mine, Tobias, prin Amir, prin Gerhard (muzicienii), prin Linda, Norma si Garret, prin fiecare dintre voi, care sunteti prezenti aici, acum, vom aduce energia Saltului Cuantic, transmisa prin muzica, inapoi la fiecare dintre voi si ii vom permite sa radieze pe intreg Pamantul!

Prin urmare, respirati profund!

(pauza)

Spuneti bun ramas Energiei Vechi!

(pauza)

Si permiteti muzicii sa curga, acum!

Ramaneti pe locuri, cat de mult alegeti! Cauldre si Linda vor pleca de pe scena, imediat. Muzica, transmisia energiei se va intensifica, cat timp veti alege voi sa cante!

Acesta este ultimul nostru channel vorbit, din Energia Veche.

Va iubim foarte mult! Trenul soseste in statie!

Si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu