luni, septembrie 24, 2007

TOBIAS - channel 1


MATERIALELE LUI TOBIAS (multumesc Fiintei de Lumina Gratia pentru traducere)
Celebrarea Saltului Cuantic - Taos, New Mexico,
17 Septembrie 2007 – realizat de Tobias (Channel 1),
transmis prin Geoffrey Hoppe
www.crimsoncircle.com
Si asa este, dragi Shaumbra! Si asa este! (audienta se bucura si aplauda)
Atentiune, va rog! (rasete) Atentiune, va rog! Aceasta este vocea conductorilor vostri – Tobias, Adamus St. Germain si Kuthumi – va anuntam acum, ca trenul Energie Vechi va sosi in statia Energiei Noi, dupa noua ore. Va rog, treziti-va Shaumbra, trenul va sosi in statie in aproximativ noua ore!
Calatoria noastra
Calatoria cu acest tren a fost lunga, pornind din Ordinul de Arc, calatorind cu acest tren lent uneori, foarte demodat si greoi, alteori. Pare ca a durat eoni, pana sa ajungem in ultima statie impreuna, alegand sa plecam intr-o calatorie fara tinta. Am ales sa mergem impreuna, sa ne asociem, sa facem parte din aceasta experienta incredibila, de a ne expansiona constiinta angelica, prin coborarea energiei noastre in acest loc numit Pamantul, prin coborarea in materia fizica; pornind din statia Ordinului de Arc; mergand alaturi in aceasta calatorie, care a durat atat de mult. Dar acum, in timp ce ne apropiem de statie, sa privim inapoi, la multele vieti pe care le-am impartasit! Sa privim inapoi, la incercarile si provocarile, care ne-au adus in acest punct!
Va reamintiti – unii puteti – de vremurile in care am trecut prin Atlantis? Amintiti-va aventurile incredibile, prin care am invatat cum este sa traim impreuna, sa impartasim impreuna, sa standardizam corpurile si mintea noastra, sa ne deschidem si sa descoperim mai multe lucruri despre cine eram, mai multe despre a fi om.
Chiar inainte de asta, unii va puteti reaminti momentul in care acest tren a trecut prin timpurile Lemuriei. Cat de interesant a fost sa privim prin geamurile acestui tren, aflat in trecere, observand specii incredibile de fiinte biologice; imaginandu-ne cum ar fi sa fim o fiinta biologica; apoi afland cum a fost sa fim in unele dintre acele corpuri. Poate ca multi nu va reamintiti acea parte a calatoriei voastre, deoarece au trecut eoni de atunci.
Lucrurile pe care le avem la bordul trenului multidimensional, care este unic, sunt timpul si spatiul. In compartimentele din acest tren, in care ne aflam, care merge pe un drum foarte liniar, exista dinamica lenta a timpului si acest element foarte stanjenitor, numit spatiul. Dar, impreuna am invatat sa traim in acestea. Am invatat sa descoperim mai multe despre noi si unii despre altii. Am trecut prin Lemuria. Acest tren a trecut prin Atlantis. Impreuna am facut o oprire, care a fost un moment de schimbare a constiintei, aproximativ in anul 630 inainte de Cristos.

Vedeti, pe parcursul calatoriei noastre cu trenul, au avut loc schimbari, au fost transformari. Uneori am mers pe drumuri laterale, alteori in jos. In anul 630 inainte de Cristos a avut loc o schimbare in constiinta, la care am luat parte cu toti, in acest tren numit Omul Energiei Vechi. Aceasta schimbare in constiinta ne-a adus in urma cu 2000 de ani, in timpul lui Yeshua. O alta schimbare, o alta transformare, una pe care o puteti simti sau v-o puteti reaminti chiar acum, ca si cum ar fi fost ieri, deoarece energia lui Yeshua, din Ordinul lui Sananda, constituie o parte – o parte importanta – din acest pas final al calatoriei noastre.
Cand am trecut prin peisajul constiintei, am experimentat impreuna alte schimbari si transformari; in jurul anilor 1500, apoi 1800 prin Revolutia Industriala. Multi dintre voi ati fost prezenti si acolo. Apoi am observant o alta transformare in constiinta, la scurt timp dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Cand oamenii au ales sa mearga inainte, au ales sa descopere pacea. Ei au ales sa traisca, sa munceasca si sa coopereze unul cu altul, in loc sa se distruga unul pe altul, in loc de a incerca sa cucereasca lumea. Ati observant ca acum ar fi imposibil ca o tara, un conducator sau un grup de oameni, sa stapaneasca lumea? Nu mai este posibil, datorita transformarii constiintei, dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial.
Au avut loc si alte transformari. Ne pregatim sa sosim in Statia Saltului Cuantic, in timp ce voi ati inceput sa va strangeti lucrurile, iar voi va puteti reaminti si alte schimbari. Schimbarile din anii ‘60 si ’70, in care multi dintre voi ati ales un rol activ: schimbarea constiintei la nivelul ei de esenta! V-ati opus razboiului. V-ati deschis constiinta fata de metode de vindecare alternative, fata de meditatie… cativa catre droguri… dar de fapt, v-ati deschis constiinta! Uneori acestea au facut ca drumul cu trenul sa fie mai putin confortabil, (rasete), insa mai devreme sau mai tarziu, (Tobias chicoteste) acesta a ajuns la echilibru, in mod natural.
Transformarea care a aparut la sfarsitul mileniului – in 1999 – a fost interesanta, Shaumbra! A fost interesant faptul ca in 1999, in luna august, Shaumbra a inceput sa se adune impreuna. Ne-am adunat impreuna, pentru ceea ce a fost una dintre cele mai mari transformari ale constiintei, care a aparut in acesti ultimi sapte sau opt ani, pe care i-am petrecut impreuna.
Acum, cand ne apropiem si mai mult de statia Saltului Cuanitc, cand mai sunt doar cateva ore, sa privim aceasta calatorie pe care am impartasit-o impreuna, in special, cand ne-am adunat sub stindardul Shaumbrei. Au fost dificultati, desigur, insa ultimul pas al calatoriei, intotdeauna, este cel mai greu, vedeti.
Cand ati ales sa participati la aceasta calatorie, cand ati pus piciorul in trenul ce parasea Ordinul de Arc si venea pe Pamant, ah, ce emotii ati avut! Aspiratii, vise, cum ar fi sa fiti in corpuri fizice! Dar, in ultimul segment al traseului, cand motorul a obosit, cand masinile care calatoreau de-a lungul linie de tren, erau vechi si uzate, scartaiau, dar voi stiati ca nu va mai servesc, voi stiati ca exista ceva mai important – ca exista o noua tehnologie spirituala! Ati stiu ca este acolo. Aceasta este partea cea mai dificila. De aceea, acesti ultimi zece ani – care sunt ca o clipire din ochi, ca un flash/scanteiere, in comparatie cu toata calatoria, in acest vehicul in care am fost toti – au fost cei mai dificili.
Ati participat la ajungerea din urma a constiintei. Ati stiut ca va aflati in ultimele ore ale acestei calatorii. Ati incercat sa invatati cat de mult ati putut, fiind inca in constiinta Energiei Vechi. Ati ales sa participati la cele mai mari provocari, cand inca va aflati in Energia Veche. Unii dintre voi, care ati indragit foarte mult aspecte ale Energiei Vechi, ati incercat sa adunati cat de multe, in aceste ultime ore, stiind ca lucrurile nu vor mai fi la fel.
Unii dintre voi ati trecut prin provocari si dificultati in viata, doar pentru a afla cum este sa mergeti pana la limita, cum este sa va aflati la limitele vechii constiintei din voi. Altii ati preluat rolurile constiintei Noii Energii pentru altii, simtind schimbarile lor, dezvoltarea sinelui lor, schimbarea constiintei lor, pur si simplu, preluand energia lor. Dar acum, ne aflam aici, Shaumbra, in orele finale ale constiintei Vechii Energii, de pe Pamant.
Starea de Constiinta
Sa intelegem ce reprezinta constiinta, cu adevarat! Constiinta este cunoastere/constientizare. Nu doar cunoastere prin minte, ci prin fiecare parte a voastra. Cati ati simtit-o direct in stomac? Chiar acolo. Aceasta este constiinta. Constiinta afecteaza corpul vostru fizic, caci voi simtiti ceva acolo. Cati ati resimtit-o in umeri? In spate? Cati ati simtit-o in vise? In imaginatia voastra? Toate sunt parti ale constiintei – ale cunoasterii. Cunoasterea! Este vorba despre cunoasterea mediului exterior, cunoasterea celorlalti oameni, iar in stadiul final, cunoasterea sinelui vostru pur!
In ultimii ani, in special, ati ajuns la limitele importante, invatand despre voi, invatand despre sinele pur, despre sinele uman, despre sinele intunecat, despre potentialul sinelui, despre iubirea sinelui si despre dezgustul sinelui. Toate aceste lucruri pentru a obtine aceasta cunoastere, pentru aceasta constiinta.
Ati invatat atat de multe despre voi, in mare viteza, in acesti ultimi ani! Stim ca a fost greu si stim ca uneori v-ati suparat rau pe noi, pe conductorii acestui tren, gandind ca ar fi trebuit sa manuim acele lucruri, in locul vostru. Dar, reamintiti-va, v-am spus cand am plecat din statie, ca nu putem face lucrurile in locul vostru. Ne aflam aici pentru a va indruma; sa va confirmam; sa va cumparam biletele; sa va asiguram ca ne indreptam spre statia Saltului Cuantic din Noua Energie. Dar a fost in functie de voi, sa le realizati.
Mecanicul Nostru
Oh, apropo, mecanicul acestui tren, din momentul in care am parasit Ordinul de Arc, a fost Metatron seful, mecanicul sef al acestui tren al constiintei. El a fost vocea voastra in spirit. A fost voi. El a fost Shoud-ul vostru, prin aceasta fiinta numita Metatron, care v-a ajutat, conducand acest tren. El a fost cel care a fost prezent mereu, deoarece el este voi. In doar cateva ore, vom sosi in statia Saltului Cuantic. Metatron nu va merge mai departe. Nu va merge mai departe, deoarece Metatron, vocea voastra in spirit, se va transforma. Vom avea un nou mecanic, care va fi voi, mai mult decat inainte. Si numele acestui mecanic, numit inainte Metatron, este Yo-ham!
Yo-ham – sunteti voi, Dumnezeu! Yo-ham este Omul Divin. Nu veti mai spune, “Ei bine, ceea ce este, este!”, care pentru conductorii acestui tren este ca unghia pe tabla! (rasete) Ei bine, ceea ce este, este.” Acest lucru Este o afirmatie din Energia Veche, deoarece in Noua Energie se spune, “Ceea ce eu creez, sunt eu. Ceea ce aleg eu, experimentez. Eu sunt tot ceea ce sunt” Nu se mai poate cu afirmatia,“Ei bine, ceea ce este, este.” Aceasta afirmatie este pentru cei care merg de-a lungul traseului constiintei vechi, doar lasand lucrurile sa se intample. Ei permit constiintei vechi sa-i darame, sa-i calauzeasca, sa le determine calea, insa fara a fi constienti, fara alegeri, fara a fi creatori.
Noile Potentiale
Cand vom ajunge in statie, in foarte putin timp, ce se va intmpla? Ei bine, permiteti-ne sa va dam unele informatii! Restul omenirii, nu se va afla in mod necesar, in acest tren. Nu va asteptati ca ei sa se schimbe! Ei se afla in propriul lor tren, ei merg in propriul ritm, ei raman in energia dualitatii. Acestia aleg acest lucru si este important sa-i onoram! Este important sa intelegem ca ei aleg acele lucruri, ca parte a experientei lor. Sa nu aveti aspetari privind lumea Energiei Vechi, din trenul lor! Nu este vorba despre a incerca sa-i schimbam, ci este vorba despre transformarea prin care veti trece voi. Cand vom ajunge in statia Energiei Noi, intelgeti ca potentialele voastre, potentialele voastre vor spori in mod semnificativ!
Ne face placere sa le privim ca potentiale, in timp ce toate aceste baloane, toate aceste aspecte va sunt disponibile. Nu sunt create de altcineva, ci de voi. Ele sunt viitorul vostru. Ele sunt urmatorul vostru moment. Nu sunt lucruri care va vor crea inhibitii, care va vor pune la pamant sau va vor trage inapoi. Ele sunt potentialele voastre. In trenul Vechii Energii ati lucrat cu un grup limitat de potentiale, cu un grup foarte limitat si definit, legat de cum vor arata urmatoarele voastre moment, zile si urmatorii vostri ani. Dar in Energia Noua potentialele voastre sunt sporite in mod exponential, interdimensional si minunat!
La inceput, ati putea sa nu le recunoasteti. Poate veti spune, “Despre ce vorbesc ei, ce sunt toate aceste potetniale? Totul imi pare la fel.” Dar opriti-va in acest moment, va rog! Opriti-va acum! Respira adanc, Yo-ham, Tu, Dumnezeule! Reamintiti-va ca va puteti extinde inafara sferei potentialelor vechi duale, 3D! Noul set de potentiale, nu poate fi definit. Ele sunt atat de noi! Sunt atat de pretioase! Nu vom incerca sa asociem cuvinte umane, cu acestea – nici un cuvand liniar!
Va reamintiti ca in calatoria cu acest tren am vorbit despre “fara definitii”? Despre: inchide gura si a asculta? (Tobias si audienta rad) Permiteti, expansionati-va, treceti dincolo de cuvinte! Cand va veti simti blocati, limitati si marunti, opriti-va, atunci si acolo! Yo-ham respira profund! Reaminteste-ti ca potentialele sunt grandioase, ca potentialele ies de pe scara evaluarii modului de a trai ca om! Este vorba despre potentialul constiintei voastre.
Sosirea Noastra
In doar cateva ore, vom sosi in statia Saltului Cuantic. Verificati cutiile cu lucruri, pe care le-ati pus sus! Fiti atenti cand deschideti cutiile, deoarece lucrurile ar fi putut sa fie inlocuite! (rasete, in timp ce Tobias parafrazeaza instructiunile facute pasagerilor) iar unele dintre el ar putea sa se rostogoleasca peste voi! Verificati-va locurile, verificati toate cutiile si compartimentele din jur! Si, va rog, luati doar bagajele voastre! Vedeti, toate bagajele umane tind sa semene(rasete) si mare parte din ele nu va apartin. Ati putea nega experientele altcuiva, privind schimbarea constiintei sale, daca ii veti lua gentile sale. Si credeti-ma, nu aveti nevoie de ele! (rasete) Ati avut destule.
Luati doar ce va apartine si doar cele cu care alegeti sa maergeti inainte! Unele dintre acestea ar putea sa aiba amprenta voastra, dar au fost ale voastre, cu adevarat? Ele va apartin sau apartin unui aspect, care actiona prin voi? N-a fost vorba doar despre o viata trecuta, care inca incerca sa va atraga atentia? N-a fost cumva doar o parte din voi, care a fost ranita profund, de un alt om sau de un grup de oameni, pe care se pare ca nu vreti sa o lasati sa plece? Shaumbra, luati doar ceea ce alegeti! Nu trebuie sa luati ranile, limitarile! Ele nu mai functioneaza foarte bine, in Expresul numit Saltul Cauntic. Nu mai luati lucrurile care sunt grele, invechite si care nu va mai servesc, de loc! Sa nu credeti ca trebuie sa le luati cu voi!
Vedeti, unii dintre voi v-ati programat pentru urmatorul pas in Expresul Saltului Cuantic, car v-a pleca din statie la mijlocul noptii, la ora de munte, dinTaos, New Mehico! Luati cu voi doar ceea ce va tebuie, in aceasta calatorie!
Unii dintre voi ganditi, “Ei bine, voi avea nevoie de toate aceste accesorii. Voi avea nevoie de farduri(rasete) Voi avea nevoie de toate aceste haine de schimb. Voi avea nevoie de toate darurile oferite de prieteni si voi avea nevoie de foarte multi bani pe card, deoarece seful de ceremonii mi-a spus ca am nevoie de cardul de credit!” (hohote de ras, cand Tobias se refera la Seful de Ceremonii din Taos, care le-a spus bun venit, la deschiderea ceremoniei).
Voi credeti ca aveti nevoie de facturi, de creditul vostru, de sotii de care ati divortat, de copiii vostri si de alte astfel de lucruri. Dar, inainte de a le lua, opriti-va acum! Yo-ham! Sa respiram profund, impreuna! De ce aveti nevoie, cu adevarat? Nu de prea multe lucruri! Nu de prea multe lucruri! Ceea ce ati invatat, da! De intelepciunea voastra, da! De noul vostru costum, pe care l-ati croit in ultimul timp, cel pe care il numim Energia Noua, poate! Este bine sa-l luati – nu vrem sa va vedem dezbracat,i in Expresul Saltului Cauntic! (rasete)
Dar, priviti acum, in timp ce ne apropiem foarte mult de oprirea finala, a trenului omului Energiei vechi! De ce ati avea nevoie, cu adevarat? Este foarte dificil sa decideti, deoarece, ei bine, inca va aflati intr-o oarecare masura, in creierul uman al Vechii Energii. Inca ganditi in termenii Vechii Energii. Va ganditi cum a fost calatoria pana a ajunge in acest punct, insa nu stiti cum va fi sa mergeti inainte. Luati doar ceea ce va trebuie!
Atunci cand trenul va sosi in statie, in aceasta noapte, nu vi se va cere sa mergeti in Expresul Salutului Cuantic. Puteti raamane in statie, cat de mult doriti. Nu va mai puteti intoarce – nici un tren nu se mai intoarce! (rasete) Toate trenurile merg inainte. Puteti ramane in statie, atat cat doriti. Poate ca un alt grup de oameni va sosi, mai devreme sau mai tarziu si va va permite sa va alaturati lor. Sau, ati putea sa luati Expresul Saltului Cuantic, cu noi, in aceasta noapte!
Oh, noi nu urcam intr-un tren. Nu ne urcam intr-un avion. Nu stim in ce ne vom urca. Nu avem nici o idée! (raste) N-am avut cel mai cetos punct de reper? (rasete si apaluze) Dar, acest fapt nu l-a facut sa fie special? Nu a preluat plictiseala din el? Nu v-a oferit un motiv sa mergeti la culcare, la noapte si sa va treziti maine dimineata, ca sa vedeti in ce naiba ati ajuns, de aceasta data?!(hohote de ras)
Stim ca acolo vor fi mii si mii de Shaumbra, care se vor urca la bord. Vor fi mii de Shaumbra cu emotii: “Ce este Energia Noua? Ce este Saltul Cuantic? Unde vom merge cu acestea? “ Nu stim, dar va pot spune acum, ca Adamus, St. Germain, Kuthumi, Tobias, Quan Yin si multi altii, vor merge cu voi, in aceasta noapte!
Nu sunteti singuri, niciodata, Shaumbra!
Si asa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu