vineri, noiembrie 16, 2007

Tehnica BowenAcademia de Terapie BOWEN din Australia organizeaza o noua
prezentare in Romania!

Andrew Zoppos, Instructor International Superior, Inregistrat si Membru
Onorific pe Viata al Academiei de Terapie Bowen din Australia,

va invita
In data de 23 Noiembrie orele 19:00
La Clinica Aquamarine
Str.Tudor Vianu nr.22
Sector 1 Bucuresti

INTRAREA LIBERA

Tehnica Bowen - Bowtech - este un concept nou de tratament corporal, care revolutioneaza domeniul sanatatii, in lumea intreaga.
Aceasta tehnica foarte delicata, dar extrem de puternica in echilibrarea organismului, re-programeaza corpul pentru a se auto-vindeca, in propriul sau ritm.

Conceputa de Tom Bowen in Australia, in anii '50, aceasta tehnica a fost adoptata fara retineri atat de medicina alopata cat si de cea alternativa, pe plan international, fiind predata unui numar de peste 30.000 persoane din 30 de tari.

Un tratament Bowtech consta in efectuarea unor miscari delicate, realizate cu degetele, asupra unor puncte specifice ale corpului, pe muschi, ligamente, tendoane si tesut conjunctiv, peste o imbracaminte usoara sau direct pe piele. Aceste miscari stimuleaza proprioreceptorii, fibrele senzoriale si incurajeaza re-echilibrarea organismului si declansarea procesului de autovindecare. Tehnica Bowtech se adreseaza oricui, de la nou nascuti la persoane in varsta, producand efecte durabile de atenuare a durerilor si a starii de discomfort.

Aceasta seara se adreseaza atat celor care vor sa-si amelioreze starea de sanatate, cat si celor ce vor sa afle mai multe sau sa invete aceasta metoda de tratament. Veti asista la desfasurarea unei sedinte de tratament si veti primi informatii despre aceasta metoda terapeutica, revolutionara.

Va rugam sa confirmati participarea dvs. la tel (0)21 - 231 44 67
Va asteptam cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu