joi, decembrie 17, 2009

Magenta Pixie: prima conversatie cu Consiliul Innaripat al Constiintei lui Noua


Intrebare:Cine este Constiinta lui Noua Colectivul Innaripat Alb? Esti sinele meu inalt? Raspuns: Da. I:Exista un singur sine inalt sau mai multe? R:Mai multe. I: Voi sunteti 9 fiinte...corect? R:Noi suntem infinitatea cu noua sectiuni Angelice in fata fiecarei parti a infinitatii de forma triunghiulara. I: Ai vorbit inainte de cele Trei Triade...imi poti spune mai multe despre aceste Trei Triade? R:Trei puncte...in coloana vertebrala...trei puncte de ancorare...Intuneric...lumina si invizibilitate. Noi schimbam pozitia si deasemenea ne putem misca si intr-o linie dreapta, unul deasupra celuilalt. Noi suntem ADN-ul tau. Arcul dublu este spirala. Noi suntem cele Trei Triade ale ADN-ului, care exista in interiorul si in exteriorul tau simultan, caci ADN-ul nu se afla intr-un singur loc ci este in afara timpului.I: Poti descrie prima Triada? R: Electric.Ancorare.Linearitate. I: A doua Triada?R: Materie. Energie.Sunet. I:A treia Triada? R:Expresie. Creatie. Iubire. I: Cum puteti comunica cu mine? R: Din punct de vedere biologic prin sangele si energia pranica dar deasemenea si prin amplificarea glandei pineale care ne aude si ne vede. I:Esti femeie sau barbat? R:Da, ambele si nici una. I: Ce imi poti spune despre extraterestrii? Esti un extraterestru? R:Da. I:Pe ce planeta traiesti? R:Sunt in tranzit. I: Esti pe o nava de lumina?
R: Noi suntem nave de lumina. I: Deci eu vorbesc direct cu o nava de lumina vie? R: Da, cu capitanul si echipajul sau. I: Deci ADN-ul meu este o nava de lumina cu capitan si echipaj? R: Da, intr-adevar. I:Ai un nume? R: Multe si nici unul.I:Esti de pe Andromeda? R: Pe aproape...ne sunt rude. I:Esti de pe Arcturus? R:Noi suntem arcturieni, da.I: Teoria Supervalului Galactic este corecta? R: Sunt multe teorii legate de acest subiect... I:Teoria conform careia un superval de energie vine catre sistemul nostru solar si inunda planeta noastra? R: Depinde de cum este perceputa...da, teoria este corecta. I:Voi sunteti supervalul? R:Noi suntem conectati la el. I: Vine
catre pamant? R:Sau pamantul se indreapta catre el...depinde de punctul tau de vedere. I: Cand va ajunge? R:Este programat pe 21 decembrie 2012. I: Care este rolul nostru in acest proces? R: Sa fiti constienti de lumina. Sa va inaltati constiinta voastra si astfel si a altora si a planetei prin efectul domino sau al celor 100 de maimute. Sa continuati sa ne contactati si sa ramaneti intr-o stare de iubire neconditionata in beatitudine. Sa eradicati frica din voi si sa-i ajutati si pe altii sa faca acelasi lucru pentru ei insisi. I: Eu voi continua sa scriu? R: Este alegerea ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu