sâmbătă, decembrie 12, 2009

DRAMA -Adamus transmis prin channel de Geoffrey Hoppe



DRAMA

Adamus™ transmis prin channel de Geoffrey Hoppe, cu asistenta Lindei Hoppe
Prezentat la postul de radio „Insights for the Soul”, www.insightsforthesoul.com, la 16 noiembrie 2009. Gazda a show-ului: Mark William
www.crimsoncircle.com

www.iamthatiam.ro Traducere: Georgiana Ii multumim!
Multumim si Gratiei si lui Costin!
Eu Sunt Cel Ce Sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Si, da, intr-adevar, cu totii sunteti bineveniti sa ma numiti Adamus, Adamus (cu accent pe primul „A”), oricum considerati ca vi se potriveste.
Vom sta o clipa aici, pe masura ce intram in sesiunea noastra, pe masura ce intru pe deplin in Cauldre – voi il numiti Geoffrey, in corpul sau. Ma conectez acum cu Linda, care si ea este aici, Linda din Eesa, care isi uneste energiile cu ale mele, iar din acest punct din Golden, Colorado, voi extinde aceasta energie pentru a ma conecta cu fiecare dintre cei care asculta, fie acum, fie la un moment din viitor – nu conteaza.
Va cer tuturor celor care participati la adunarea noastra din aceasta seara sa respirati profund… sa respirati… sa va simtiti corpul. Atunci cand respirati va puteti simti spiritul, de fapt. Voi respirati si simtiti lucrul numit mintea. Voi respirati si simtiti cat de vii sunteti, cu adevarat. Sa ne conectam cu totii energiile, in onorare si respect total unii pentru altii.
Toti cei care se conecteaza in acest proces, sunteti onorati de Spirit, de fiintele angelice, de mine, Adamus, de Linda si de Geoffrey si de cei care realizeaza aceasta transmisie speciala – Mark, John, Charmaine. Asa ca, sa ne conectam energiile astfel incat sa gasim acel loc confortabil, compatibil si de onorare din care sa purtam discutia noastra in aceasta seara.
Este o onoare si o incantare pentru mine sa ma aflu aici, cu fiecare dintre voi. Se petrec atat de multe pe Pamant acum, este uimitor. Este extraordinar din perspectiva noastra si, intr-adevar, noi masuram, monitorizam. Noi observam ce se petrece acum pe Pamant.
Constiinta
Este uimitor cat de rezistenti sunteti cu totii, cum sunteti in stare sa faceti fata schimbarilor in ritm rapid din vietile voastre, din lumea din jurul vostru. Este extraordinar sa ne gandim cum tehnologia se dezvolta intr-un ritm care literalmente depaseste orice masuratoare. Daca o comparati cu tehnologia din trecut, nici nu mai poate fi masurata. De ce? Deoarece constiinta s-a extins la un nou punct.
Constiinta nu a descris doar o curba frumoasa de crestere. A facut un salt cuantic acum cativa ani si sunteti in miezul lui. Voi, cei care sunteti cu noi in aceasta seara, voi sunteti invatatorii sai, liderii sai. Stiu ca sunt si zile in care va puneti la indoiala pe voi, cand va indoiti de voi, pentru ca exista aspecte ale voastre care, poate, nu inteleg tot procesul prin care treceti, aspecte inca ranite de lucruri ce s-au petrecut in trecut, aspecte care inca mai cutreiera pe dinafara, trecand prin dramele lor, prin problemele lor. Uneori aceste parti din voi sunt cumva precum o oglinda, insa o oglinda distorsionata, o oglida neclara, o oglinda ce nu are tipul de iubire si de onorare pe care o are la modul absolut oglinda voastra reala.
Voi auziti aceste voci ale voastre spunand: “Cine sunt eu? Cum pot sa fiu invatator daca se pare ca nici viata mea nu mi-o pot aseza la un loc? De ce nu-mi vorbesc entitatile? De ce nu se petrece ceva maret, magic si misterios in viata mea?” Iar eu trebuie va opresc chiar aici. Atunci cand apare aceasta trancaneala a mintii, trebuie sa va opresc si sa va reamintesc ca nu vedeti toata imaginea. In viata voastra se petrece ceva magic si mistic. Exista ceva transformational. Aceasta este, asa cum ar fi spus Tobias, aceasta este acea viata, nu doar una dintre vieti. Pentru asta ati petrecut sute sau mii de vieti, sute si mii de vieti ce ajung acum la punctul culminant.
Acesta este timpul. Nu-l ratati, nu-l ratati presupunand ca se va petrece in 2012 sau dupa 2012. Nu-l ratati gandindu-va ca totul va capata sens dupa ce veti face trecerea, dupa ce veti parasi corpul fizic si va veti intoarce pe taramurile noastre. Nu-l ratati gandindu-va ca trebuie sa se petreaca vreun eveniment astrologic sau de alt fel. Se petrece chiar acum.
Oh, iar voi spuneti: “Dar, Adamus, am sa te chem sa vorbesc cu tine si sa-ti pun niste intrebari. Unde se afla?” Este chiar aici. Este chiar aici. Este atat de aproape, este atat de evident pentru noi, in taramurile angelice, dar voi inca mai sunteti acordati cu modul „doar uman”. Modul „doar uman”. Asa ca, da, nu veti simti, vedea sau experimenta adevarata natura mistica a ceea ce se petrece in viata voastra, transformarea care se petrece la niveluri incredibil de profunde.
Asa ca ce faceti? Ce faceti pentru a trece dincolo de aceasta frantura de constiinta umana? Respirati profund si oferiti-va permisiunea dedicata de a va deschide.
Nu mai aveti nevoie sa cititi nimic. Nu mai aveti nevoie sa mergeti la cursuri. Nu mai e nevoie sa urmariti talk show-uri, desi sunt minunate si distractive. Nu le veti gasi aici, iar voi stiti asta, pentru ca voi si cu mine am discutat inainte.
Voi aveti tendinta de a gasi distrageri, scuze, amanari si incapatanari, dar este chiar aici. Este chiar aici. Se petrece. Eu o pot vedea acum in voi, iar voi de fapt stiti asta. Voi stiti ca se petrece ceva magic in viata voastra, dar apoi cadeti din nou in tiparele vechi, iar despre asta vreau sa va vorbesc in aceasta seara – despre ce se petrece, ce se petrece si ce va blocheaza viziunea si constienta asupra a ceea ce se petrece, cu adevarat.
Asa ca, sa respiram profund… (pauza) … si sa vorbim despre ce se petrece. Spre sa nu-i ofensez pe prea multi dintre voi, dar stiu ca asa va fi. Si stiu ca unii dintre voi vor avea dificultati cu cele despre care vom vorbi. Unii dintre voi vor fi foarte frustrati de mine si va voi spune chiar acum: dupa ce adunarea noastra din aceasta seara se va fi terminat, voi veti fi inchis luminile si veti fi mers la culcare, eu inca voi mai fi acolo. Voi fi acolo la fiecare pas pe cale. Atunci cand vreti sa va revarsati mania si frustrarea asupra mea sau daca vreti doar o mica discutie placuta, eu voi fi acolo. Nu se va incheia cu transmisia din seara asta. Va continua.
Ce se petrece
In centrul a ceea ce vad ca se petrece cu atat de multi dintre voi – am sa schimb cuvintele care au iesit din gura lui Cauldre. El a spus “atat de multi dintre voi”, eu o sa reformulez ca sa spun: „voi toti”, fiecare dintre voi, sunteti prinsi in tentatia dramei. Drama.
Voi aduceti drama in viata voastra atunci cand nu e nevoie sa se afle acolo. Ati observat vreodata cum tocmai atunci cand se linistesc apele, cand simtiti ca bucuria vietii incepe sa vina, ceva apare din partea voastra intunecata ca sa perturbe – o furtuna emotionala, probleme, drama? Emotii dificile vin ca sa agite calmul pe care tocmai incepeati sa-l experimentati.
Acum, sa stam o clipa aici. Voi stiti ca se petrece, eu stiu ca se petrece. Din ce cauza se petrece? Este din cauza ca voi sunteti foarte vulnerabili? Este din cauza ca lumea este un loc in care sa fie atat de greu de trait? Este din cauza ca toti incearca sa profite de voi? Este din cauza ca alti oameni sunt plini de nevoi, de lacomie si pur si simplu, vor sa va strice tot, indiferent cum ar fi? Nu. Nu. De fapt voi provocati drama. De fapt voi atrageti drama in viata voastra si este manifestata printr-o varietate de lucruri.
O jucati in relatiile voastre. Se manifesta prin abundenta voastra, prin mediul vostru de lucru. Se manifesta prin corpul vostru. Da, drama se manifesta prin corpul vostru, pentru ca este un tipar uman foarte, foarte vechi, iar voi ati intrat in tipar. Ati intrat pe acel fagas si va este greu la acest punct sa vedeti padurea din cauza copacilor. Astfel ca tiparele continua. Au fost programate in voi. Au fost consolidate. Asa ca voi continuu atrageti drama, iar apoi sunteti foarte dezamagiti si spuneti: “Dar de fiecare data cand incep sa fac un mic progres, ceva imi sta in cale”.
Voi atrageti drama cand sunteti deprimati. In prezent, depresia... am sa vorbesc mult despre depresie in urmatorii cativa ani., De fapt noi vom intra intr-un tip de facilitare pentru cei ce sunt bolnavi mental, care se afla in spitale sau in tratament ori chiar pentru cei care experimenteaza unele feluri de dezechilibre mentale sau depresii, pentru ca nu sunt ceea ce cred cercetatorii ca sunt.
Depresia, chiar acum, pentru cei care asculta – aceasta nu se aplica pentru toti oamenii, ci pentru voi, cei care ascultati – este un tip de spatiu gol, care este creat pentru voi ca sa intelegeti cine sunteti. Depresia vine in acest spatiu gol in care va puteti descoperi divinitatea, sa va amintiti trecutul, insa depresia vine din cauza ca exista niste dinamici.
Una dintre ele este ca exista o tristete fata de parasirea vechii conditii umane. Credeti sau nu, asa e. Sunteti tristi sa eliberati conditia umana veche. Depresia apare pentru ca exista in voi o constienta ca spiritul, divinitatea, cauta sa participe in viata voastra de zi cu zi. Nu doar in viata voastra spirituala, nu doar in alte taramuri, unde mergeti uneori ca sa va conectati cu ceea ce ati numi sinele vostru mai inalt. Divinitatea voastra vrea sa vina, in acest moment, chiar acum. Chiar acum, in timp ce noi vorbim, vrea sa fie parte a acestei conversatii, parte din aceasta transmisie. Vrea sa vina, dar voi o tineti la distanta.
Asa ca, intr-un mod energetic, voi creati un vid prin faptul ca nu permiteti divinitatii, spiritului vostru, sinelui vostru divin in viata voastra de zi cu zi. Aceasta creeaza depresia. De fapt este doar un semn sau o comunicare ca este timpul ca divinitatea voastra, pentru ca sinele vostru total, sa fie aici.
Insa voi va blocati in lucrul care este depresia, ca este ceva in neregula cu voi. De ce aveti o energie atat de scazuta, de ce nu aveti niciun stimul, asa ca stiti ce sa faceti? Ei bine, da, stiti ce sa faceti, pentru ca tocmai v-am spus. Voi creati drama, drama umana, conflictele cu alti oameni, problemele cu abundenta, problemele cu spiritualitatea voastra. Voi ati creat o drama minunata in legatura cu cat de mult meritati in plan spiritual. Voi creati drama in corpul vostru fizic prin boala sau ranire, iar drama va reaminteste ca sunteti in viata. Abate atentia de la problema reala, care este integrarea sinelui aici, pe Pamant, in aceasta viata si acum ofera o distragere.
Este energie. Drama este pentru conditia umana ceea ce zaharul este pentru corp. Drama este pentru psihicul vostru ceea ce zaharul este pentru fizic. Este un impuls, este o agitatie, este o distragere si este in general falsa. In general este falsa. Absolut, puteti trai fara drama. Acum s-ar putea sa spuneti: „Da, dar toti acestia din jurul meu, copii, sotul sau sotia, cei cu care lucrez, dramele de la televizor – cum sa evit eu drama?” Prin alegere constienta si deliberata.
Dar, inainte de a face asta, dati-mi voie sa va explic unele din ramificatiile sale. Fara drama nu veti avea acea infuzie de energie, zaharoasa, inalta, care sa va distraga. Nu veti avea acea reamintire ca sunteti in viata. Da, drama – voi folositi drama ca sa va reamintiti ca sunteti in viata, ca sa nu va plictisiti. Fara acea drama, voi simtiti ca veti intra intr-un fel de nimic.
Voi folositi drama ca substitut al pasiunii reale, apropo. Unii dintre voi va conectati cu mine in stare de vis sau, uneori, chiar in starea de veghe si spuneti: “Dar, Adamus, unde este pasiunea mea? Care este pasiunea mea?” este aici, dar drama o inlocuieste acum. Va ofera acel imbold. Va ofera, ei bine, un motiv de a trai, iar voi ii puteti pune capat.
Fiecare dintre voi este un invatator al noii constiinte. In timp ce eu vorbesc aici, voi intelegeti in mod absolut despre ce vorbesc aici. Va conectati cu ceea ce spun. Insa in timp ce vorbim, o parte din voi rezista si se revolta. O parte din voi spune: “Da, da, dar, dar…” Nu exista „dar”. Drama este ceva de care puteti trece. Este Energie Veche, este foarte umana si nu va mai sta bine cu ea.
Vreau sa incepeti sa fiti constienti cand exista drama in viata voastra. Oh, va fi acolo maine, poimaine, va fi acolo pana cand veti face acea alegere clara, dedicata ca renuntati la drama.
Viata fara drama
Deci ce se petrece cand eliberati drama? Veti simti, pentru o scurta perioada de timp, ca sunteti foarte, foarte plictisiti. Acea plictiseala va va face sa realizati extinderea dramei in viata voastra. Voi merge pana la a spune ca circa 93% din experientele voastre constiente se invartesc in jurul vreunul fel de drama: cu alti oameni, cu voi insiva, cu aspectele voastre, cu corpul vostru, mereu se petrece cate ceva. Mereu exista ceva ce trebuie depasit, ceva la care trebuie sa lucrati, ceva cu care sa va luptati, ceva de care trebuie sa fugiti. Si aceasta este drama. Va puteti imagina cantitatea uriasa de energie personala ce este risipita pe drama?
Astfel ca atunci cand voi eliberati drama, pentru o scurta perioada de timp, dar cu un impact mare, veti simti ca viata este foarte plictisitoare. Atunci cand va deconectati de modul dramatic, emotional de a fi cu alti oameni, care in mod constant va alimenteaza nevoia de drama, va veti simti foarte plictisiti – “Ce urmeaza? Ce ar trebui sa fac?” Va exista o ademenire, o tendinta de a va intoarce la drama, pentru ca, ei bine, este destul de amuzanta, pana la un punct. Va stimuleaza, pana intr-un un punct. Este un fel de reamintire ca sunteti in viata, pana intr-un un punct. Si va aflati acum in acest punct.
Asa ca treceti printr-o scurta perioada de plictiseala. Pare sa nu fie nimic. Pare ca sunteti intr-un desert vast si gol, iar apoi va intrebati pe voi: “Ei bine, de ce ar trebui sa mai traiesc? Drama nu mai e, unii dintre oamenii cu care ma jucam au plecat, nu simt lucrul numit Spirit, nu am niciun fel de experienta grandioasa de constiinta cosmica, nu-mi vorbesc entitati – de ce as mai ramane?”
Dati-mi voie sa va spun, dragi, dragi, dragi prieteni si invatatori: este momentul sa respirati profund. Este momentul sa aveti incredere in voi insiva la cel mai profund, mai implicit si mai conectat nivel. Nu fortati, doar permiteti. Destul de curand veti incepe sa va transcendeti si sa va extindeti energia in taramuri noi, in timp ce inca veti fi in corp fizic pe Pamant. Veti incepe sa va extindeti in adevaratul voi, cel real, acel „voi” care nu are nevoie de drame, acel „voi” care intelege in cele din urma, o data pentru totdeauna – nu din punct de vedere mental, ci din cel al simtirii – ce este pacea cu sine, ce este desavarsirea in sine. Veti intelege frumusetea de a fi cu voi insiva.
Veti incepe sa intelegeti intregul care sunteti si care mereu ati fost si ca... Veti rade iar si iar, apoi probabil, veti varsa cateva lacrimi, insa veti spune: „Draga dumnezeule, ei au tot incercat sa ne spuna ca tot timpul a fost aici, ca Spiritul, Spiritul meu a fost aici” si dintr-o data veti realiza ca asa este.
Veti realiza cat de artificiala, cat de subtire si distorsionata era drama si veti realiza ca nu mai aveti nevoie de ea. A fost precum un mod prost de a va hrani. Era o realitate distorsionata. Dintr-o data veti realiza principiul vostru „Eu Sunt”, faptul ca nu aveti nevoie de energie din afara voastra, tot ceea ce aveti este deja aici, faptul ca puterea este o mare iluzie in care v-ati jucat mult timp, faptul ca viata este de fapt bucurie - nu e facuta sa fie o mare lupta, niciodata nu a fost asa - faptul ca mintea este ceva minunat, dar ca voi sunteti mult mai mult decat mintea voastra, faptul ca sunteti o fiinta absolut creatoare, insa energiile creative fie au fost secatuite de drama voastra, fie au fost cu totul coplesite de ea.
Veti realiza ca lucrul pe care l-ati asteptat atat de mult timp – sa va conectati cu divinitatea voastra, cu voi insiva, cu ingerul auriu si toate acele lucruri – mereu ati fost conectati. Acele alte parti din voi doar au asteptat cu rabdare, ca voi sa treceti peste drama.
Nu este o mare filozofie. Nu este nevoie sa treceti prin studii cu mistici si guru. Nu este nevoie sa rabdati ani si ani in sir de meditatie sau altele. Nu. Oh, daca vreti asta, se poate. Intr-un fel este un fel de drama in sine.
Tot ceea ce aveti de facut este sa faceti alegerea constienta, deliberata, specifica, cum ca terminati cu drama, iar apoi faceti un pas in spate, pentru ca fiecare dintre voi aude atunci cand spuneti: “Am terminat cu drama. Vreau sa traiesc. Vreau sa experimentez. Vreau sa creez. Nu mai am nevoie de drama”. Atunci cand sunteti atat de clari cu voi, fiecare parte din voi va auzi asta. Va intra adanc in sufletul vostru si sufletul vostru va dansa si se va bucura de vesti. Iar apoi dati-va la o parte, caci procesul natural din voi, din spiritul vostru, incepe sa aiba loc.
Da, veti trece prin niste schimbari in viata voastra. Da, poate sa insemne schimbarea sau eliberarea oamenilor care au fost pilonii dramei in viata voastra. Da, inseamna ca veti avea o relatie diferita cu voi insiva, o relatie in care nu mai puteti fi victima. Sunteti fie creator, fie victima. Iar cand proclamati ca ati terminat cu drama si ca ati terminat cu calea hranirii si ca ati incetat cu acel mod de a trai, totul se incepe sa se schimbe. Cu adevarat asa e.
Acum dati-va la o parte. Iesiti din minte. Incetati sa va mai dati seama cum sa o manipulati sau cum sa o manevrati. Doar permiteti sa se petreaca. Puteti avea atat de multa incredere in voi incat sa permiteti sa se petreaca? Puteti avea incredere in acele parti din voi pe care le numiti divinitatea voastra, pe care le numiti constiinta voastra expansionata, pe care le numiti sinele vostru divin? Puteti avea incredere suficienta, incredere in acele parti din voi incat sa vina in viata voastra, sa fie cu voi in fiecare zi, in toate felurile, prin ceea ce ati numi bine si rau si dificil si provocator? Dar cu adevarat nu sunt asa. Veti incepe sa vedeti frumusetea din toate aceste lucruri.
Daca pot spune ceva, dragi prieteni, este ca este atat de simplu, atat de simplu si poate ca de asta sunt uneori exasperat de unii dintre voi. Din acest motiv uneori ma exprim transant, sunt foarte direct, pentru ca este atat de simplu. Atunci cand va intoarceti la acest punct de simplitate – ei bine, simplitatea este antiteza dramei – atunci cand va intoarceti la acest punct de simplitate in viata voastra veti intelege ce este adevarata profunzime.
Acum, pare sa fie o contradictie. Mintea voastra umana spune: “Simplitatea inseamna mai simplu”, iar uneori mintea, emotiile si aspectele voastre iubesc complexitatea, pentru ca acolo se joaca drama, in complexitate. Odata ce va intoarceti la punctul de simplitate veti realiza unde se afla adevarata profunzime, profunzimea constiintei, profunzimea spiritului. Insa nu este o profunzime complexa, este o profunzime frumoasa. Este profunzimea cu usurinta, profunzimea cu iubire adevarata.
Astfel ca acesta este mesajul meu scurt pentru aceasta seara. Sper ca va scoate din minte. Sper ca va duce catre unele din lucrurile care... oh, exista energii si aspecte care stau in jurul vostru, care s-au aflat in jurul vostru. Le puteti simti energia. Uneori le puteti auzi ca incearca sa va vorbeasca. Acestea sunt parti din voi care incearca sa ajunga la voi, dar ati fost blocati in drama.
De fiecare data cand apele sunt linistite, aveti tendinta de a aduce furtuna. Acum este timpul sa respirati adanc si sa trecem dincolo de asta. Sa trecem la adevarata lucrare pentru care ne aflam aici, oh, si este foarte mare, apropo, pentru ca exista acum milioane si milioane de oameni care trec prin trezire, care trec prin ceea ce ati trecut voi acum cativa ani, care trec prin a invata cum sa traiasca ca om divin pe Pamant, care ies din minte, ies din filosofiile si psihologiile vechi si pur si simplu, vor sa se conecteze cu adevaratul lor sine. Asa ca ne asteapta multa munca.
Pentru a face aceasta lucrare, fie ca este vorba despre Cercul Crimson sau de Lightworker sau de grupul lui Kryon sau de oricare altul dintre grupurile care exista acum si se concentreaza pe noua constiinta, va fi necesar sa treceti dincolo de drama.
Reamintiri
In incheiere, voi impartasi doua lucruri. Mai intai, fiti constienti de modul in care se deruleaza drama in viata voastra si intelegeti ca si voi va jucati cu ea. Va puteti deconecta de la drama oricand, dar cand veti face asta, veti trece printr-o perioada in care totul va parea plictisitor. Nu este asa. Doar traverseaza calea pentru ca o forma de realitate mai mareata sa vina in viata voastra. Nu va lasati tentati sa alergati dupa drama, doar ca sa va ofere un stimul.
Drama este Energie Foarte Veche. Este foarte, foarte dualista, iar noi cu totii vom descoperi acum un mod de a trai pe Pamant fara sa mai fie nevoie de drama. Lasati-i pe altii sa joace dramele lor. Lasati-i pe altii sa se bucure de timpul lor cu drama, dar noi sa trecem dincolo de ea, ca sa putem intra in constiinta reala.
Si, apropo, asa cum probabil ati observat deja ca atunci cand intrati in extinderea constiintei, in aceasta lucrare spirituala, ati observat ca aproape ca are tendinta de a aduce si mai multa drama la suprafata, de a aduce si mai multe probleme la suprafata. Ei bine, intr-adevar asa e, din cauza ca un element de drama care se agata de voi de mult timp opune rezistenta. Si cum va opune rezistenta? Va crea si mai multa drama. Respirati profund. Nu mai aveti nevoie de ea. Vom vorbi mai mult despre asta in unele din sesiunile noastre urmatoare.
Un al doilea lucru este: cum mai zboara timpul! Pare ca abia am inceput sa vorbim acum cateva minute. Aceasta este natura realitatii. Se va schimba foarte rapid, asa cum multi sunteti surprinsi sa auziti ca show-ul nostru a ajuns la final. Va gandeati ca abia a inceput. Intr-un fel abia am inceput, dar da, intr-adevar, nu este ciudat cum timpul pare sa fie mai fluid in aceste zile?
Timpul a zburat pe langa noi si sunt atat de multe intrebari. Eu il vad si il simt pe fiecare dintre cei care au intrebari de pus, iar cativa au chiar intrebari cu emotii foarte, foarte profunde. Trebuie sa spun ca voi puneti intrebari pentru ca sunteti la limita acum sau simtiti ca sunteti la limita. Nu am uitat de voi si nu ati fost trecuti cu vederea de niciunul dintre noi. Constrangerile umane ale timpului asupra acestui program au facut sa fie dificil sa ma conectez cu voi verbal, asa cum o fac de obicei, dar chiar dupa ce vom pleca de aici, am sa vin la voi personal, vom fi doar voi si cu mine. Voi fi acolo pentru voi si va voi vorbi si voi impartasi cu voi.
Deschideti-va si sa vorbim despre voi. Sa vorbim despre fiinta fenomenala care sunteti si despre lucrusoarele care v-au stat in cale, care v-au impiedicat sa realizati dumnezeul care sunteti, cu adevarat. Asa ca voi fi acolo.
Si, cu asta, a fost o onoare si o incantare sa fiu aici si as vrea sa plec cu aceste cuvinte: Totul este in regula in intreaga creatie, ca urmare, Eu Sunt si voi sunteti, de asemenea.
Si asa este.

Afilierea globala a invatatorilor Noii Energii
www.crimsoncircle.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu