joi, decembrie 31, 2009

2010 - ANUL AUTENTICITATII SI AL AUTORITATII






Transmis de Sarah Biermann - 31 Decembrie 2009

Eu m-am conectat cu intelepciunea mea interioara si am intrebat :" Care este energia pentru anul 2010 ?" Raspunsul pe care l-am primit a fost :" Autenticitate si autoritate". Acesta este un an in care sa va exprimati si sa fiti cu adevarat Sinele vostru Autentic si sa reclamati autoritatea voastra , dreptul de a urma cunoasterea voastra si a face alegerile bazate pe aceasta. 2010 este un an universal 3. Energia cifrei 3 este creativa, imaginativa, expresiva si entuziasta. Acest numar 3 trebuie sa aiba o supapa( sau 2 sau 3 ) sau ea poate fi plina de distrageri , frici, confuzii sau depresii. Numarul 3 trebuie sa traiasca in bucurie pentru a crea si pentru a-i inspira pe altii. Acesta este un timp de a trai viata din plin si de a va exprima Sinele vostru Autentic. Numarul 3
este similar cu zodia gemenilor. El este creativ, jucaus si expresiv. Anul 2010 poarta deasemenea energiile numerelor 1 si 2, ambele amplificate de zerouri. Energia cifrei 1 reprezinta noi inceputuri , suveranitate si conducere. Voi puteti lega aceasta cifra de zodia berbecului din astrologie. Numarul 1 cere ca noi sa ne reclamam autoritatea, sa avem incredere in cunoasterea noastra interioara si sa ne reclamam dreptul de a determina cursul vietilor noastre. Energia numarului 2 este blanda, gentila si rabdatoare .
Aceasta este chiar diferita fata de energia lui 1 . Acesteia ii place sa lucreze cu altii si sa dea valoare cooperarii. Voi puteti lega aceasta cifra de zodia leului din astrolodie. Aceasta apreciaza profund si intim relatiile. Deci, anul 2010 va reprezenta echilibrarea dorintei noastre pentru independenta , cu nevoia noastra pentru conectie cu altii. Asa cum am mai scris :" Cum pot eu crea o comunitate, cand nu pot sta in jurul altor oameni?" Motivul pentru care nu puteati sta in jurul altor oameni este ca nu ati fost capabili sa fiti Sinele vostru Autentic cand santeti cu ei. Aceasta este anul in care raspundeti la aceasta intrebare. Va fi mult mai usor sa fiti sociabili, in general. Orice relatie care pretinde ca voi santeti altceva decat Sinele vostru Autentic, va fi plina de provocari. Orice munca sau proiectie pe care o faceti si care nu este plina de bucurie si creativa pentru voi, va fi supusa provocarii. Veti fi chemati sa va ridicati si sa pasiti inainte, sa va amintiti cine santeti. Ce inseamna sa fii Sinele tau Autentic?
Cativa dintre voi santeti capabili sa fiti Sinele vopstru Autentic doar cand santeti singuri. Cativa dintre voi au cateva locuri sau persoane cu care puteti fi autentici. Poate nu santeti chiar siguri daca stiti cine este Sinele vostru Autentic. Voi santeti mult mai mareti si totusi mai simpli decat v-ati astepta. Voi santeti mult mai mult decat un uman obisnuit. Sinele vostru Autentic a existat
mult inainte de a va incepe experienta pe Pamant. Voi santeti intelepti, iubitori si puternici. Acesta este timpul cand incepeti cu adevarat sa simtiti toate acestea ! Mintea doreste sa "inteleaga", sa defineasca si sa eticheteze. Voi nu va veti gasi Sinele vostru Autentic in acest fel. Acesta poate fi doar simtit si cunoscut. Acest an cere ca voi iesim din dualitate. Si acesta este darul numarului 3 ! In acest an voi santeti provocati sa va ridicati deasupra credintelor polarizate si sa imbratisati intregul, ca fiind pur si simplu o experienta. Simtiti pulsul sacrei trinitati curgand prin voi. Exprimati-va Sinele vostru Autentic cu creativitate.
Sursa : http://www.limitless-one.com/











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu