miercuri, noiembrie 12, 2008

SHOUD 4: "Recomandari Discrete Actuale" – realizate de Tobias, transmise prin Geoffrey Hoppe Intrebari si Raspunsuri



(multumim Gratiei si lui Costin)
MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Reintoarcerii: SHOUD 4: "Recomandari Discrete Actuale" – realizate de Tobias, transmise prin Geoffrey Hoppe Intrebari si Raspunsuri Prezentate Cercului Crimson 1 noiembrie 2008 http://www.crimsoncircle.com/ traducerea: Gratia http://www.blog.iamthatiam.ro/
Si asa este. Este momentul pentru intrebari si raspunsuri. Un singur comentariu rapid, inainte de a incepe. V-am spus poveseta lui Carl Jung, care la varsta de 12 ani a trait acel moment traumatic, cand a fost atat de lovit, incat si-a pierdut constienta, pentru a permite altor energii de inalta constiinta sa patrunda in el, sa-i schimbe cursul vietii, ca sa revina la intuitie, la adevarata munca pentru care venise, aici, pe Pamant.
Am adus acest lucru in discutie ca sa va reamintiti ca unele dintre experientele voaste de cand erati tineri, au avut loc dintr-un anumit motiv. Voi treceti la alt nivel de constiinta si vedem ca multi dintre voi aveti potentialul sa faceti aceasta trecere printr-un eveniment traumatic. Am adus aceasta discutie pentru a va spune ca exista o cale mai buna, pentru a aduce constiinta noua, in aceasta realitate. Mai trebuie sa fiti palmuiti prosteste de cineva? Trebuie sa fiti loviti? Trebuie sa va imbolnaviti sau sa aveti vreo problema? Trebuie sa va autodistrugeti – sau ceva de genul acesta? Sau, puteti face aceasta trecere prin respiratie, prin constientizare, fiind in momentul Acum, in acest punct al prezentei? Puteti face voi asta, cu usurinta? Respirati profund si faceti o alegere!
Aceasta energie vine aici. Uneori, programarea din corpul, mintea si spiritul vostru spune, „Trebuie sa facem asta ca inainte.” Dar, ce-ar fi daca ati face acest lucru, intr-un mod diferit? Ce-ar fi daca s-ar face intr-un moment de constiinta cosmica absoluta – in momentul constiintei voastre cosmice? Ce-ar fi daca s-ar intampla in acel moment, in care spiritul si divinul, mintea si corpul, toate s-ar intalni in acest loc numit punctul de prezenta si ar avea loc o adevarat infuzie a adevaratului vostru sine? Cu astea, sa incepem intrebarile! INTREBARE DE LA SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe Internet): De cand te-am descoperit in visele mele si apoi prin Cercul Crimson, toate schimbarile s-au intamplat intr-un mod care a fost usor, simplu, cu gratie si cu umor. Recent, am facut ceea ce am asteptat sa fac toata viata: Scoala Despre Energiile Sexuale, care schimba viata si este simpla. Acum ma gasesc acolo, in centru unde totul clocoteste de viata, dorinta, alegeri si potentiale noi. Sunt deschis si pregatit pentru ceea ce pare a fi o noua etapa din viata mea, ca invatator si multe, multe alte posibilitati. Ai putea sa ne oferi – mie si celorlati Shaumbra – o perspectiva asupra acestui moment?
TOBIAS: Desigur. Cred ca, din propriile cuvinte, deja ti-ai oferit aceasta perspectiva, dar, aproape toti cei de aici ati venit cu un scop. Nu ati venit din cauza karmei, nu ca sa treceti prin procesare – procesarea are loc foarte mult in minte – ci ati venit aici sa faceti munca de a-i indruma pe altii, ati venit pentru a va bucura de viata, pentru a fi aici, pentru a face tranzitia in Energia Noua. Asta este ceea ce vedem noi in energia voastra, iar pentru multi Shaumbra acestea se intampla acum.
O observatie importanta este faptul ca nu trebuie sa iesiti si sa incecrati sa inhatati resursele. Ele vor veni la voi. In timp ce va polarizati si va magnetizati, in timp ce faceti alegeri in momentul acum, acele resurse vin la voi. Doar fiti constienti ca ele sunt acolo. Multumesc! INTREBARE DE LA SHAUMBRA 2 (un barbat la microfon): Tobias, muntele Sion este aici! Cu trei saptamani in urma v-am invitat, pe tine si pe prietenii tai divini, ca sa o asistati pe mama mea, in timp ce isi facea tranzitia si as dori ca doar sa verific si sa vad ce face.
TOBIAS: Asa cum probabil stii, a fost… a avut dificultatile ei. A fost o trecere putin neplacuta de cealalta parte, datorita unor chestiuni vechi lasate aici, unor resentimente si datorita maniei. Adesea, cand va aflati in partea initiala a acestei calatorii spre partea cealalta, trebuie sa o faceti singuri. Dar, de indata ce a ajuns in celelalte taramuri, acolo se aflau unele fiinte foarte iubitoare care o asteptau, inclusiv tu, stranepoti si alte cateva fiinte, care au facut-o sa inteleaga ca si-a petrecut toata viata facand din iubire un lucru atat de complex, uneori atat de dificil, incercand sa-i faca pe oamenii sa-i dovedeasca iubirea, in loc ca doar sa o accepte. S-au varsat cateva lacrimi angelice acolo. Ea acum se afla in taramul Noului Pamant, insa intr-un loc foarte, foarte bun, studiind importanta iubirii, exprimata intr-un mod foarte deschis. Observam, in timp ce ne conectam cu ea, ca energiile au fost in preajma ta si vor continua sa mai fie un timp, dupa care va fi un moment mai potrivit pentru DreamWalk. SHAUMBRA 2: Okay. Multumesc! Ceva recomandari discrete pentru mine? TOBIAS: Ne uitam foarte repede si… pauza) iti vom spune in particular. Nu este ceva rau, insa iti voi spune dupa transmisie. SHAUMBRA 2: Multumesc. TOBIAS: Desigur. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe Internet): Autismul devine din ce in ce mai prevalent. Care este cauza? TOBIAS: Exista un numar de cauze ale autismului iar asta este una, desigur si ii cerem Lindei sa-si noteze pe calendar, deoarece ne-ar placea sa realizam o sesiune speciala despre asta, inainte de plecarea mea. LINDA: Bine. TOBIAS: Sunt o multime de motive. Unul dintre acestea consta din medicatia insasi, iar noi vom sublinia foarte mult faptul ca se pune diagnosticul prea usor si se prescrie medicatia cu multa usurinta. Cei noi care vin aici au o sensibilitate diferita si sunt setati diferit. Parintii, bunicii, invatatorii se asteapta ca ei sa se comporte intr-un anumit mod si cand nu fac asta, cand au probleme cu concentrarea, sunt diagnosticati adesea in mod gresit, ca autisti sau cu diagnostice similare si sunt pusi imediat pe medicatie, care pe termen lung este foarte dificila pentru intregul lor sistem.
Ceea ce vrem sa exploram noi, consta din modul in care setarea/codarea functioneaza pentru majoritatea dintre ei, de ce este diferita si de ce pare ca isi pierd concentrarea iar uneori ,chiar inteligenta. Dar, realitatea este ca ei functioneaza in alte taramuri. Ei incearca sa-si mentina conexiunea cu alte taramuri. Adesea, atunci cand veniti pe Pamant, este asemanator cu reintrarea in atmosfera a unei nave spatiale. Astfel, multe parti dimensionale ale constiintei voastre iau foc si imediat va gasiti incarnati inapoi pe Pamant, insa nu puteti sa va amintiti de ce, cum si care sunt toate acele lucruri despre care v-ati spus, ca le veti aduce cu voi. Multi dintre noii veniti aduc acum unele lucruri cu ei, insa asta face ca sa aiba dificultati in a se concentra in aceasta realitate, care este mai degraba dura. Faptul ca intre timp ajung la pubertate, moment in care marea majoritate se integreaza si astfel vor fi capabili sa se concentreze in mai multe locuri, in acelasi timp. Dar, atunci cand sunt pusi pe medicatie, cand sunt plasati in scoli speciale sau tratati ca si cum ceva ar fi in neregula cu ei, ii scoate din echilibru si uneori, este dificil, incat ei aleg sa nu mai traiasca multi ani – cum sa spun – ca si cum misiunea lor initiala ar fi suferit un esec. Am dori sa vorbim despre asta, daca o vei trece pe lista. LINDA: Te gandesti la luna decembrie? TOBIAS: Tu ai programul, draga!
LINDA: Tu l-ai propus. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 4 (un barbat la microfon): Da, sunt in procesul dezvoltarii unei afaceri noi numita „Tall Zebra”, care consta in a realiza website-uri in Energia Noua si doresc sa ma concentrez cu adevarat pe ea, asa cum a spus St. Germain ultima data, despre faptul ca multi oameni incep afaceri noi. Vreau, cu adevarat, sa ma concentrez pe crearea de site-uri, care sa aiba Energia Noua, site-uripentru Shaumbra, lucratorii luminii, pentru oricine. Ma intrebam daca ai unele sfaturi… afacerea se bazeaza pe tehnologia dot.net nuke, de care ai pomenit ca este Energie Noua, iar eu sunt fascinat de tehnologie si de potentiale. Sunt curios de perspectiva asupra afacerii Tall Zebra, a tehnologiei dot.net nuke si lurcatorulluminiionline.com, spatiul meu pentru site-ul comunitatatii lucratorilor luminii, care este in lucru. TOBIAS: Desigur… sa clarificam faptul ca eu nu sunt programator si nici nu intentionez sa devin unul, insa exista un element important, care trece dincolo de programarea pe care o faci tu cu degetele. Cand creezi acele site-uri, fa-o cu constiinta Energiei Noi si pentru clientii tai, iar pe cei cu care lucrezi, determina-i sa-si puna potentialele Energiei Noi in acele site-uri. Acest fapt reprezinta ceva – constiinta poate fi impletita in programare destul de usor, datorita naturii sale foarte flexibile. Tu poti impleti constiinta in programare si ea va imbunatati software-ul in unele moduri interesante, insa acesta devine purtator – software-ul devine purtatoul potentialelor constiintei.
Nu spunem c-ar trebui sa stati in cerc si sa spuneti anumite cuvinte pentru a infuza energia. Doar faceti o alegere si asa va fi! Cei care se vor conecta la asta vor putea simti acea puritate a noii constiinte si potentialul pentru Energia Noua. Asadar, tu ca programator, in timp ce iti pregatesti codurile pentru asta, doar permite-i sa fie acolo. Va invitam – pe voi toti – daca inca nu ati intrat pe site-ul Shaumbra, care are potentialul Energiei Noi pentru toti Shaumbra din lume, va invitam sa-l vizitati. Asa ca… SHAUMBRA 4: Multumesc! TOBIAS: Nu te ingrijora prea mult in legatura cu limbajele, desi unele dintre cele mai noi limbaje au mai mare deschidere – cum sa spun – mai mult spatiu in care sa puneti constiinta noua. Si, asta este Internetul, de fapt, este o imensa piscina de constiinta SHAUMBRA 4: Trecand prin procesul de a-i intreba – daca am inteles bine – voi descoperi proceduri noi?
TOBIAS: Da! Alegi sa permiti o constiinta mai inalta si Energia Noua?
SHAUMBRA 4: Sa-i intreb asta. TOBIAS: Desigur, desigur! SHAUMBRA 4: Okay. TOBIAS: Nu te apuca de lucru, daca ei spun nu! (rasete) SHAUMBRA 4: Multumesc! INTREBARE DE LA SHAUMBRA 5 (citita de Linda de pe Internet): Tobias, te rog, mi-l poti arata pe Dumnezeu? Multumesc! TOBIAS: Ar trebui sa-ti spun sa te uiti in oglinda! Vei vedea un gen de reprezentare distorsionata in oglinda, insa este un punct bun de plecare.
Stiti, oamenii si ingerii l-au cautat pe Dumnezeu, inca de la inceputul timpului. Gluma – gluma lui Dumnezeu – am spus unele glume proaste inainte, dar gluma lui Dumnezeu este ca voi deja il aveti; el a fost intotdeauna acolo. De ce v-ar fi creat Dumnezeu vreodata sau v-ar fi exprimat, fara sa se puna pe Sine in totalitate, direct in voi? Nu este vorba de vreo vanatoare de comori si nici nu este vorba despre vreun fel de cautare. El deja este acolo. Multumesc!
INTREBARE DE LA SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Tobias, am petrecut ultimul an intr-o cutie, in desert si am devenit constienta de faptul ca, atunci cand aveam 13 ani si luam medicamente, intunericul meu s-a scurs (incepe sa planga) in cineva drag, care abia se nascuse. Am avut un an ca de cosmar – amandoi – incercand sa-l scoatem afara si pare mai calm acum, insa, inca nu am mare experienta cu intunericul, care vine la mine. Ma intreb ce face cel mic, ce as putea sa fac ca sa inchei acest lucru, ce urmeaza si daca ar trebui sa dau foc cartii? TOBIAS: Desigur, sunt cateva lucruri aici. Ai ajuns la intelegerea ca a fost un lucru foarte important pentru propria transformare si vindecare. Lucrul pe care ar trebui sa-l faci acum, este sa nu incerci sa-i dai de urma, sa nu incerci sa mergi mai departe, in aceasta privinta. Au existat unele acorduri in avans, a existat intelegerea a ce urma sa aiba loc, asa ca, intr-un fel, este cel mai bine sa lasi treaba neterminata. Ar putea deschide unele rani emotionale, care n-ar fi de dorit, nici pentru tine, nici pentru ceilalti. Ce a fost a fost, daca poti accepta asta si totul a avut loc in starea sa de perfectiune.
Doua sfaturi iti oferim astazi: nu mai este nevoie sa fii intr-o cutie, in desert. Este un fel de metafora, daca intelegi ce vreau sa spun. Si mai mult chiar, nu este nevoie sa arzi cartea. Este vorba despre a permite ca in carte sa se ajunga la unele intelegeri noi, pe care tu le ai. SHAUMBRA 6: Multumesc. TOBIAS: Multumesc. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe Internet): Tobias, am fost foarte norocoasa ca am participat la workshopul lui Kuthumi din Columbus, Ohio, mai inainte, anul acesta. Simt ca am trecut prin ceea ce lipsea si ma intreb ce urmeaza. Comentariile si sfaturile tale sunt binevenite. Ce s-a intamplat cu programul, „Ce Lipseste”?
TOBIAS: Desigur. Fara sa arat cu degetul pe cineva, insa Cauldre sta pe el si ne-ar placea sa-l punem intr-o carte si sa realizam un proiect pentru un film, insa el trebuie sa fie putin precaut, in legatura cu timpul si obligatiile sale.
In legatura cu ce urmeaza, ajungand la intelegerea a ce lipseste, care consta in prezenta divinitatii proprii in viata voastra, odata ce realizati ca nu mai lipseste, puteti face orice doriti, desi inca exista stratul hipnotic, ca majoritatea dintre voi aveti de indeplinit servicii sau sarcini spirituale, fiind obisnuiti sa le preluati voi insiva sau prin anumite ordine angelice, preluate dinainte de a veni aici. Majoritatea dintre voi va intrebati, care este urmatorul vostru ordin? Unde veti fi expediati de catre Spirit? Ce sarcini vi se vor mai da? Nu mai exista sarcini. Acum, este in functie de voi. Ce ati vrea sa faceti? Poate ca intr-o zi veti fi cei care veti imparti sarcini celorlalti. Multumesc! INTREBARE DE LA SHAUMBRA 8 (o femeie la microfon): As-salaam alaikum! Intrebarea sau curiozitatea mea are legatura cu faptul ca in ultimii 2000 de ani s-a jucat rolul masculin in lume. Stim cine este Yeshua. Stim cine este Buddha. Noi stim… stim cine sunt ei. Ei sunt masculini si sunt cei care au adus intelepciunea in lume, cu voce tare. Inteleg ca in acest moment, ca sa zic asa, am venit aici, fiind mai echilibrati in privinta energiile masculina si feminina. As dori sa ne spui de ce a fost masculinul atat de puternic, pana in acest moment, ca sa spun asa.
TOBIAS: Desigur.
SHAUMBRA 8: Vor ajunge in echilibru – intr-un mai mare echilibru – sau ce se va intampla si cum se va finaliza?
TOBIAS: Ei bine, da, am putea vorbi pe larg, insa, in timp ce masculinul a fost mai galagios, nu subestimati ceea ce a realizat energia feminina. Nu era necesar sa stea sus pe cruce, daca stiti ce vreau sa spun sau sa iasa in fata. Energia feminina – si va rog, nimeni sa nu interpreteze gresit, energia masculina si feminina. Energiile masculina si feminina sunt lucruri foarte diferite, de corpul masculin sau feminin. Energia feminina a lucrat la un nivel mai profund si mai linistit. Nu avea nevoie de focalizare si atentie indreptate asupra ei. Asa ca, ea a lucrat cu energia masculina, dar, as dori sa observati schimbarile care au avut loc recent in lume si sa observati – continuati sa observati ceea ce urmeaza, deoarece masculinul si femininul se reunesc, cu adevarat! Energia feminina a fost mult mai rabdatoare, a fost mai putin luptatoare, mai mult orientata spre ingrijire si este responsabila de multe dintre schimbari, in special, in cele ce au avut loc dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Asa ca, stati in liniste, respirati, simtiti in energia feminina, in termenii rolului jucat, nu doar prin ceea ce vedeti in imaginile din fata voastra. A fost ceva foarte profund. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 9 (citita de Linda de pe Internet): As dori sa pun doua intrebari despre aspecte. Cum actioneaza aspectul in viata? Ce se va intampla cand toate aspectele se vor integra? In plus, poti sa ne oferi perspectiva ta, celor care planificam sa urmam scoala de Aspectologie, in viitor? Asteptam sa va vedem, din nou, in Japonia! TOBIAS: Aspectele sunt expresii creative ale voastre, ele sunt create pentru a experimenta diferite lucruri in viata, iar premiza este ca sufletul ramane intotdeauna pur. Sufletul sau sinele esenta nu este fragmentat sau distorsionat. Nu trebuie sa fie reparat, insa sufletul creaza aspecte, ca sa mearga, sa experiemnteze. Unele devin blocate. Altele au realizari grozave. Unele ajung atat de disociate de voi, incat va simtiti deconectati. Va simtiti fragmentati sau striviti. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare parte din voi, trebuie sa revina acasa, sa revina la voi. Multi Shaumbra aleg sa faca asta,iar voi alegeti sa faceti asta, in aceasta viata. Este partea esentiala din Ascensiune. Nu puteti trece prin Ascensiune fara a lua tot ce va apartine. Avem minunata scoala de Aspectologie, in care se vorbeste despre modalitatea de a invita aspectele, sa revina la voi. Am petrecut cateva zile trecand prin psihologia spectelor – ce anume le va aduce inapoi acasa, cum sa le manuiti pe cele incapatanate, cum sa manuiti aspectele cele mai intunecate. Acele voci, pe care multi dintre voi le auziti in cap, provin de la aspecte. Ele joaca jocuri. Sunt maestri ai manipularii si vor ceva ce aveti voi – vor sufletul vostru. Nu sunt fiinte suflet. Dar, ele nu cred ca voi sunteti un sef sau un conducator eficient, asa ca vor slujba voastra. Prin Aspectologie, va ajutam sa intelegeti cum sa va reintegrati, cum sa va iubiti, ca si aspectele sa va poata iubi, in final. Multumesc!
SHAUMBRA 9: Multumesc. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon): Salut Tobias! In Worksho-ul Interdimensional, ai mentionat ca exista o formula specifica, prin care o dimensiune devine fizica. Vrei sa lamuresti asta? Are acest lucru de-a face cu aducerea energiei in aceasta dimensiune? TOBIAS: Da, iar formula ar fi dificil de furnizat, intr-o secventa scurta. Este complexa, insa si simpla, dar nu este o formula matematica. Este o formula fizica. Noi nu vom… o vom oferi candva, dar pentru marea majoritate nu va insemna mare lucru. Este vorba despre fizica energetica, care inca nu a fost studiata pe Pamant, asa cum este in alte taramuri. Dar, este adevarat, are un efect asupra aducerii energiei constiintei expansionale, in acest taram. Nu veti ajunge acolo prin acea formula. Formula doar ajuta oamenii sa inteleaga ce se intampla, insa nu ea face sa se manifeste acel lucru.
Alegerea si acceptarea sunt cele ce o determina sa se manifeste, inspirarea ei aici si punctele pe care le-am subliniat noi astazi: respiratia, usurinta, constienta, Punctul de Prezenta. Acestea reprezinta tunelul sau portalul, pentru noua voastra stare de constiinta. SHAUMBRA 10: Multumesc! TOBIAS: Multumesc! LINDA: Inca doua intrebari? TOBIAS: Cinci, zece. LINDA: Doua. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Hello Tobias! Recent a avut loc o onorare in locul tranzitiei din Sand Creek (Se refera la comemorarea masacrului indienilor de la Sand Creek Massacre National Historic Site). A fost un lucru foarte curios pentru cine a fost prezent cat si pentreu cine nu a fost prezent. Sunt foarte curioasa sa inteleg, din cea mai inalta perspectiva, ce s-a intamplat acolo.
TOBIAS: Daca ai putea fi mai clara pentru ascultatori, ce anume intrebi tu? SHAUMBRA 11: A avut loc o onorare, in viziunea Energiei Noi, nu sub aspect negativ, a ceea ce s-a intamplat acolo, unde este locul masacrului. In acel loc, in aproprierea lui, au fost multe prezente si multe spirite, oricum ati vrea sa le numiti. Pe pamantul insusi n-a fost nimic. Toata calatoria – procesul acelor oameni care merg acolo – ce a reprezentat, de fapt?
TOBIAS: Acolo sunt foarte multe energii – ranite – care inca sunt ingropate in pamant, asa cum sunt multe entitati ingropate in tarana acestui Pamant; in timp ce Gaia isi incepe plecarea, ea incepe si procesul eliberarii. Multi dintre voi ati avut vieti trecute, energii, care stateau ingropate la 3 metri sub pamant, pentru momentul in care urma sa reveniti, sa va luati acele oase sau cand urma sa vina altcineva, ca sa va salveze. Daca v-ati putea imagina imensa densitatea sau energia din Pamant, unde au avut loc traume, lupte si masacre! Foarte multe dintre energii au ramas acolo, inca se lupta, inca repeta traumele – masacrele si razboaiele, in diferite locuri din lumea intreaga – mereu si mereu. S-a spus ca daca cineva iluminat, care este centrat in propria sa fiinta, care s-a integrat in sine, in cea mai mare parte, care viziteaza aceste zone si onoreaza ceea ce s-a intamplat acolo – acest lucru este foarte important, daca onoreaza masacrele, onoreaza durerea, cat si experienta – ca apoi sa invite acele energii, care inca sunt blocate in pamant, in aer si in apa din jur, sa se elibereze. Ele nu mai trebuie sa mai treaca prin ciclurile nesfarsite, repetand cosmaruri si orori. Exista unele energii si unele entitati, care pot auzi acest lucru, faptul ca se pot elibera din acel ciclu perpetuu. Cand cateva entitati, care inca sunt prinse aici, incep sa plece, se creaza un spatiu, care invita si celelalte energii sa plece. Astfel, ele nu mai raman blocate in Pamant, ci se pot reintoarce in celelalte taramuri. Ele pot avansa.
Singurul lucru pe care v-il sugerez – stiu ca m-am indepartat putin de subiect, insa incerc sa subliniez asta – singurul lucru pe care v-il sugeram este ca, atunci cand vizitati acele locuri, sa intelegeti ca totul are legatura cu a onora si a elibera. Nu este vorba despre a incerca sa vindecati, sa indreptati sau sa corectati ceva, deoarece ar insemna negarea experientei care a avut loc si astfel, negarea celor care au participat, negarea intelepciunii derivate din ceea ce s-a intamplat. Este o invitatie. Asa cum v-am spus inainte, mergeti in cimitire, Shaumbra si invitati-i pe cei care inca sunt blocati, spuneti-le ca este un moment potrivit, ca sa se elibereze acum, de trecut, spuneti-le ca s-a schimbat si s-a transformat energia celor care au fost blocati in acel loc, doar ca, inca nu au plecat cu totii. SHAUMBRA 11: Multumesc. TOBIAS: Multumesc. LINDA: Ultima intrebare. INTREBARE DE LA SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Buna Tobias! Ce mai faceti voi, tu si Sam? TOBIAS: Desigur, Sam a avut – iti multmesc pentru ca ma intrebi – Sam a avut unele dificultati in ultimele saptamani, in timp ce simtea energiile din lumea intreaga, intrebandu-se ce naiba a facut, de a revenit in aceste timpuri nebunesti! (unii rad) Noi trebuie sa avem discutii foarte, foarte lungi despre ce se intampla, cu adevarat. Chiar prin Sam, eu pot fi distras de unele drame de pe Pamant si acum, au loc o multime. Sam a auzit unele discutii purtate de parintii sai, noaptea tarziu, a auzit ca se ingrijorau despre ce se intampla in lume si a fost luat prin surprindere, in timp ce-si privea parintii, care intrasera in acel nivel de drama.
SHAUMBRA 12: Pun pariu ca a fost luat prin surprindere. TOBIAS: Dar, iti multumesc ca m-ai intrebat! SHAUMBRA 12: Cu placere! TOBIAS: Si, nu este vorba despre mine! Asa ca… (razand)
SHAUMBRA 12: Acum trebuie sa te intreb, as dori foarte mult sa-ti urmez recomandarile…
LINDA: Ultima intrebare! SHAUMBRA 12: ... si eu respect… (catre Linda, „Te iubesc, draga, fii rabdatoare!”) (rasete) …este vorba despre medicamente. Cand doctorul spune, stii, eu am un stent la inima (un implant chirurgical, aplicat intr-un vas de sange, pentru a-l mentine deschis), iar doctorul mi-a spus ca trebuie sa iau Plavix si aspirina sau o combinatie. Eu te iubesc foarte mult, dar nu vreau sa vii si sa te vad inca (Tobias rade), asa ca, ma intrebam ce sa facem – sa luam acele mediamente? La fel si in privinta medicatiei pentru tensiunea arteriala, pentru cei care poate iau si medicamente pentru tensiunea arteriala. TOBIAS: Desigur, sunt doua intrebari diferite. In cazul tau, deoarece ai unele tulburari la nivelul inimii, iar acele operatii se bazeaza pe folosirea unor medicamente de care ai vorbit, am sugera sa continui cu ele. Noi ne-am referit mai mult la diagnosticul initial al problemei si la folosirea medicatiei doar pentru a o sustine. Exista alternative la acest gen de chirurgie invaziva, la care ai fost tu supusa, dar poate ca a fost potrivita atunci.
In ce priveste hipertensiunea arteriala – am vorbit recent despre asta, cu un grup mic de Shaumbra – corpul trece printr-un imens proces de resetare, de reconstructie. Acest lucru afecteaza fiecare celula, organ, fiecare parte a corpului, inclusiv inima. Are loc o schimbare in distribuirea tiparelor de energie ale sangelui, ale oxigenului si ale elementelor nutritive, la nivelul corpului. Prin urmare si e valabil pentru multi dintre voi, inima incearca sa–si determine noul nivel. Din nefericire, medicina curenta nu intelege ce se intampla in corpul Energiei Noi si incearca sa ia aceleasi vechi masuri si sa prescrie aceleasi vechi medicamente, insa medicii nu inteleg ca exista un motiv al variatiei presiunii arteriale, in prezent. Va cer fiecaruia dintre voi sa simtiti cum va simtiti, intrebandu-va – Va simtiti sanatosi? Va simtiti echilibrati? – inainte de a ajunge sa luati unele dintre acele medicamente foarte puternice, care vor incerca sa regleze artificial tensiunea arteriala si alte functii ale inimii sau ale altor organe. Ceea ce incerc sa spun, este ca majoritatea doctorilor nu inteleg schimbarea, care are loc in ADN si in biologia corpului. Asteptam cu nerabdare sa vedem medicii Energiei Noi, care sa iasa in fata cu cunoasterea biologiei traditionale, dar care inteleg si ce se intampla, cand o persoana trece prin unele dintre aceste schimbari. SHAUMBRA 12: Asta ar fi minunat! Multumesc! TOBIAS: Prin urmare, ramai pe medicatia pentru inima, pentru moment, deoarece ai trecut prin acea operatie si fii constienta de restul corpului tau! SHAUMBRA 12: Multumesc! TOBIAS: Multumesc! Si cu acestea… LINDA: Dar tu nu dadeai sfaturi medicale, nu-i asa?
SHAUMBRA 12: Nu. TOBIAS: Ei bine, eu nici macar nu exist, prin urmare, cum sa dau sfaturi medicale? (rasete) LINDA: Voi sublinia acest lucru, deoarece ar putea fi foarte periculos, daca cineva aflat pe medicatie hipotensoare, ar inceta sa o ia, ar fi incredibil de periculos.
TOBIAS: Multumesc pentru ca ai adaugat asta, DAR (razand), voi repeta ce am spus inainte. Simtiti-va propriul corp! Intelegeti ca el va apartine. El nu apartine doctorului la care mergeti. Reamintiti-va ca abia ati obtinut cinci minute de discutat cu el. Voi trebuie sa traiti cu voi insiva, timp de 24 de ore, pe zi. Simtiti-va propriul corp si ii incurajez pe unii dintre doctorii noii constiinte, sa paseasca in fata si sa inteleaga fiinta totala, nu doar fiinta din cele cinci minute.
Si cu acestea, incheiem o alta intalnire extraordinara a Shaumbrei! Asteptam cu nerabdare acele beap-uri si zumzete, din urmatoarea luna! (rasete)
Si asa este. Traducerea: Gratia www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com/