sâmbătă, noiembrie 01, 2008

MELFIOR RA - un nou site cu un design superb


http://melfiorra.ro/
IN BUCURESTI EXISTA O POARTA DE INTRARE IN ALTE DIMENSIUNI-->

In urma cu cativa ani, intr-una din primele zile ale lunii iunie, spre seara, insotita de patru persoane, am mers in Parcul Circului. Stiam ca acest loc este o zona de mare incarcatura energetica . Ne-am plimbat prin parc, luind pulsul vibrational al locului, apoi ne-am plimbat in jurul lacului, am inconjurat lacul de trei ori, timp in care am perceput cite ceva, si anume, ca nu eram acolo numai noi cei in corpuri materiale.
Ne-am plimbat putin si apoi am gasit o banca libera pe care ne-am reasezat. Aceasta era amplasata in partea opusa cupolei circului. Acum cind scriu, realizez de fapt, ca am efectuat un triunghi poposind pe cele trei banci.
Era seara in jur de ora 20,30, era liniste si un placut miros de flori de tei. Am ramas asa intr-o reculegere totala privind doar lacul, Lacul Gelic - Angelic. Am mai scris despre acest loc.
( vezi cartea Calator pe o raza, vol.III ) Iata ca reveneam din nou aici in corp fizic, asa cum revin de cite ori ma aflu in Bucuresti. ( Dar mai vizitez acest loc si prin decorporalizare atunci cind sunt in corp fizic si ma aflu in alta parte.)
Acum sunt din nou aici in apropierea acestei porti spre alte dimensiuni si spre alte lumi mult diferite de cea in care vietuiesc acum.
Priveam. In fata mea era lacul, in care se oglindea, in partea opusa, imaginea cupolei circului, dar in sens invers decit cea de la suprafata solului.
Dupa citeva clipe de concentrare am inceput sa primesc informatii de la o entitate de lumina si anume de la Zen, ghidul meu astral. Care mi-a comunicat :
“ Ceea ce vezi acum si se oglindeste in apa doar seamana cu cupola circului dar de fapt este o nava energetica . Ea vine din alt plan dimensional , dar priveste atent la ce se intimpla . “
Vedeam atit eu cit si persoanele care ma insoteau, ca acele bucle ondulatorii ale cupolei din apa au inceput sa se mareasca sa-si schimbe dimensiunile , acum depaseau cu mult dimensiunile si onduleurile cupolei circului, de la suprafata . Au vazut aceasta , chiar foarte clar si persoanele care ma insoteau, ca imaginea cupolei din apa are dimensiuni cu mult mai mari decit cea de la suprafata, adica cupola sediului circului. Am discutat putin despre aceasta , apoi am reintrat din nou in satreea de relaxare totala. A aparut din nou Zen , in plan astral si mi-a explicat ce pot intreprinde impreuna cu persoanele care ma insoteau. Le-am propus ceea ce mi a cerut si mie, adica: Am comunicat prietenelor mele sa-si aleaga fiecare cite o bucla -ondulatorie a cupolei din apa , a navei subacvatice, ca de fapt aceasta era, si sa sa merarga mental , sa coboare fiecare pe acel onduleu, in interiorul navei energetice subacvatice.
Am coborit astfel fiecare pe cite un onduleu si ne-am reintilnit in sala de la baza navei. Sala care avea corespondent la suprafata, in nivelul platforma care incheia cupola circului. In nava subacvatica era o sala de primiri numita “Rotonda “. Acolo in rotonda eram toate , dar in corp astral-spiritual. Deodata , am fost invitate de o voce care venea de pretutindeni, sa luam loc. Ne-am asezat pe banchetele elegante care se aflau de jur imprejurul incaperii. Iata ca a aparut cineva. Priveam si parca nu imi venea sa cred ochilor. Era Satya Sai Baba. Ne-a salutat si ne-a urat bun venit ! A mai spus:
“ V-am insotit in timpul plimbarii voastre in jurul lacului gelic-angelic, apoi cind ati ramas in reculegere-meditatie, am pregatit venirea voastra aici. Suntem in permanenta intr-o legatura spiritual-vibrationala de aceea v-am intimpinat aici. Acum continuati-va calatoria. “
Satya Sai Baba, a disparut vederii noastre. Am ramas decit noi in Rotonda. Nava subacvatica a inceput sa coboare rotindu-se pe o axa energetica., axa care uneste cele doua cupole , cea a circului si cea a navei energetice subacvatice.
Dupa un timp s-a oprit. Percepeam ca suntem la mare distanta de locul unde au ramas trupurile noastre terestre. A aparut o entitate . S-a prezentat astfel:
“ Sunt Al. veghetorul vostru pe timpul sederii voastre aici. Va voi conduce . Veti iesii acum din Rotonda, prin usile care se afla in fata fiecaruia dintre voi.”
Am iesit. Stupefactie, eram deodata pe strazile unui oras imens, frumos dar pustiu.
Vedeam cum insotitoarele mele privesc in jur, dar eu percepeam si vizualizam ceea ce gindeau si inregistram in memorie tot ce ele gindeau si simteau. Stiam tot ce le trece prin mental. Era ceva tare curios. Executam acest exercitiu astfel . Directionam privirea spre o persoana-spirit, si imi aparea in mental ceea ce fiinta aceea gindea sau simtea. Era un fel de a sti ceva, de a constientiza, cum nu mi se mai intimplase pina acum. Dupa o vreme am primit telepatic um mesaj de la Zen, el mi-a transmis :
“ Comanda reintoarcerea, deocamdata ajunge. Va urma continuarea peste un timp nu prea indeparat.”
Am executat acest ordin. Am revenit in nava. Ne-am reluat locurile iar nava a inceput sa se roteasca pe aceea axa energetica, dar acum in sens invers si in urcare. In citeva clipe am ajuns in lacul gelic-angelic din Parcul Circului din Bucuresti. Pe aceleasi culoare ondulatorii am iesit din nava subacvatica si ne-am reluat locurile in trupurile care ne asteptau pe banca din parc, unde le lasasem in relaxare totala.
Dupa citeva clipe, de la reintrarea in trup, am inceput sa vorbesc cu cele doua persoane din imediata mea apropiere. Le-am spus ce anume au vazut acolo unde calatorisem . De exemplu, doamna M. R. acolo a admirat mult cerul care se vedea printre cladirile foarte inalte si o uimea seninatatea cerului, era cu ochii numai pe sus printre cladiri sa priveasca albastrul azuriu al cerului.
Sora ei, A.R. nu se mai satura privind cladirile si constructiile o incinta nespus ceea ce vedea iar la un moment dat, acolo fiind, mi-a comunicat telepatic urmatoarele :
“ Ce frumos este, si ce multe asemanari are acest oras cu Cracovia, este atita asemanare intre acest oras si Cracovia, incit imi vine sa cred ca suntem in Cracovia, in perioada anului 1600.” Da in acea calatorie chiar acolo eram, in Cracovia anilor 1600.
Cele doua doamne desi se plimbau cu noi prin “ Cracovia” astrala, nu vedeau mare lucru incit mentalul lor, subconstientul lor, era foarte ocupat de evenimentele clipei din plan fizic.
Din discutiile purtate cu d-na A.R. cu privire la calatoria astrala a recunoscut ca a vazut orasul Cracovia in urma cu citva ani si ca oras mai frumos nu a mai vazut vreodata, si nu crede ca poate fi un oras mai frumos decit Cracovia. Iar ca acum in acest timp al relaxarii I-a aparut in mental acest oras.
Am mai discuata un timp referitor la cele petrecute, apoi ne-am indepartat de lacul gelic-angelic , am iesit din parc. Pe drum, mergind pe Bulevardul Lacul -Tei, privirea ne-a fost atrasa spre cer. Am vazut cu ochii fizici o “ stea “ care traversa cerul in deplasare usoara, se vedea foarte clar aceasta. O urmaream toate cu privirea. Dar printr-un flux energetico-vibrational mi-a transmis urmatoarele:
“ Melfior Ra, suntem tot noi cei din nava subacvatica, dar acum suntem aici si ne indreptam spre Nava Mama, nava din care am coborit acolo sub privirile voastre. Sunt acelasi veghetor Al. care inca va urmareste prin “ energo-vibra -radarul” nostru. Citeva ore inca suntem in legatura vibrationala. Zen te saluta si el, si te asteapta miine dimineata, intilnire raportata la timpul vostru terestru.
Cu bine, cu armonie si echilibru. Transmite acestea tuturor si mai spune-le ca lotusii din lacul gelic-angelic au aparut si infloresc datorita noua, altfel mai ramineau citeva secole la nivelul apei , sub forma de nuferi galbeni plutitori. Cite fiinte terestre isi pun intrebarea cum s-a produs transformarea nuferilor galbeni , in flori de lotus ? Cite fiinte isi mai amintesc ca pina nu demult aici pe acest lac se gaseau doar citva nuferi galbeni si destul de firavi. Poate vreun om de stiinta, din plan terestru v-a incerca sa raspunda acestei intrebari. Tu vei primi raspunsul nostru la aceasta transformare. Dar semenii tai vor afla acestea numai cind cind se va considera ca este vremea potrivita acestei dezvaluiri. Transformarea trebuie sa se produca si in fiintele umane, nu numai in plante.
Inca odata primiti salutul nostru, a tuturor celor care vegheaza asupra voastra si asteapta trezirea totala. Pe curind, Melfior Ra. “
Iata acum mi se explica multe. De ce ma atragea acest lac? De ce in apropierea lui am primit multe informatii care mi s-au transmis telepatic. De ce seara fiind in acest parc mai ales pe o anume portiune a zonei parcului mi se intimpla multe fenomene, care mai la inceput nu le puteam explica. Cu alte cuvinte de ce lotusi de culoare mov-pal si nu nuferi galbeni.
Zona este explorata mereu de fiinte imateriale , de fiinte din alte dimensiuni spatiale iar acestea au creat un culoar energetic intre cele doua dimensiuni. Aceasta energie actioneaza, ajuta ca zona sa se mentina intr-o frecventa vibrationala inalta pentru a se putea efectua deplasarea navelor energetice prin acest culoar.
Iata explicatia. Poarta spre alte dimensiuni , poarta aflata in inima Bucurestiului. Poarta care putini o vad dar si mai putinui intra prin ea. Aceasta poarta se deschide numai la un semnal anume, la un cod emis vibrational de catre cei care il cunosc si carora le-a fost oferit din Inalt.


Melfior Ra CASA POPORULUI VAZUTA DIN PLAN ASTRAL


Tot ceea ce exista in spatiul gravitational terestru , este vazut intr-un fel, de aici din plan tridimensional dar altfel este vazut prin decorporalizare, prin dedublare, din plan astral din cea de a patra sau a cincia dimensiune.
In anul de gratie 2002, prin bunavointa unui initiat parlamentar, am vizitat interiorul Casei Poporului si pot afirma ca aceasta este un minunat edificiu, iar tot ceea ce se spunea despre acesta, cum ca ar fi un kitsch, o constructie fara valoare artistica si arhitecturala este o mare greseala, o eroare. Casa Poporului este de o mare si rara frumusete, este chiar un unicat.
Recent, in luna ianuarie a anului 2005 seara, la crepuscul, fiind intr-o masina treceam prin apropierea Casei Poporului. Momentul era propice, m-am decorporalizat.
( Ocultistii bine stiu ca decorporalizarea se realizeaza mult mai usor fiind in deplasare.)
Iata-ma asadar prin decorporalizare plutind undeva deasupra impunatoarei cladiri. Trebuie facut cunoscut faptul ca aceasta constructie fara seaman are o forma piramidala, chiar daca aceasta nu se observa de la baza solului.
Fiind undeva deasupra cladirii o priveam, o admiram de la mare inaltime si eram uimita pentru ca vedeam ceva ce altfel nu as fi stiut si crezut. Dublura ei energetica este de forma piramidala. La baza constructiei se afla un imens cristal, un puternic captator de energii precum si multe alte obiecte care au acolo un rost si un scop bine determinat. De asemenea dedesubtul constructiei stau multe simboluri benefice care emit in permanenta o energie speciala care invesmanta toata cladirea in energia luminoasa si pulsatorie . Mai mult decat atat, in jurul cladiri sunt in permanenta entitati captatoare, purtatoare si emitatoare de lumina, sunt Emisarii Luminii cu corespondenti in plan fizic. Aceste entitati vegheaza ca lumina si energia emisa de cristal si de celelalte obiecte depuse la baza cladirii, sa fie folosita numai in scopul Planului Divin.
Entitatile sunt permanent de garda in jurul cladirii si chiar in interiorul ei pentru a lucra cu energiile emise. Ele se schimba la diferite perioade de timp terestru.
Ce rol are sau au toate acestea? Iata, CASA POPORULUI, a fost construita pentru ca era prevazuta in Programul Divin, desi initiatorii si constructorii ei nu au constientizat aceasta. Rolul acestei constructii inca scapa pamantenilor. Dar toate la vremea lor. Nimic intamplator si nimic in zadar, ci totul din Inalt Ordin Divin, prin oameni si pentru oameni.
La crepuscul, poate fi vazuta foarte usor aura si dublura energetica a cladirii. Atunci entitatile veghetoare fac predarea schimbului. Trebuie stiut ca entitatile veghetoare sunt asezate la oarecare distanta de sol si de cladire, in cercuri de cite 7 entitati. Ele pe tot parcursul serviciului lor lucreaza cu energiile emise din pamant, precum si cu energiile emise din inalt si captate de axa fluxului emis de cristalul asezat la baza cladirii.
Candva se va lucra cu aceste energii si in mod vizibil, cand alaturi de entitatile nevazute ochiului fizic, vor lucra si fiinte umane dar aceste fiind de o mare puritate si cunoastere oculta. Ele vor fi cele care vor conlucra constient cu entitatile , cu fiintele imateriale venite din alte spatii in misiune speciala pe l_nga conducatorii terestrii care isi vor exercita mandatul si lucrarile in interiorul Casei Poporului.
La construirea edificiului s-a emis un impuls interior arhitectului principal pentru a da o forma anume cladiri atat in ceea ce priveste partea vizibila cat si a partii invizibile,aflata in interiorul solului. Arhitectul principal al Casei Poporului, intr-o viata anterioara a avut o inalta functie pe timpul cand a lucrat la construirea celui mai grandios obiectiv de pe Terra, si anume la Piramida lui Keops, numita initial, Piramida Luminii Celeste.
Acum prin cristalul depus la baza acestui edificiu s-a reactivat fluxul energetic, care formeaza Crucea Energetica a Terrei. Acest flux trebuia reactivat si intarit intrucat se deteriorase si avea unele fisuri prin care se scurgea energia benefica zonei. Iata ca prin aceasta importanta constructie s-a refacut legatura cu vechea scoala de initiere oculta din Egiptul Antic si anume cu primul si cel mai puternic centru de initiere oculta, cu Piramida Luminii Celeste, care nu este un mormant faraonic, ci un captator energetic, prevazut pentru colaborarea si conlucrarea cu fiintele din alte spatii precum si pentru efectuarea calatoriilor intergalactice. ( Vezi cartea Crucea Energetica a Terrei sau Enigma sarcofagului ) Dar la anumite intervale de timp, de ordinul miilor de ani terestri, aceste fluxuri energetice trebuie intarite si reactivate. Aceasta lucrare se face prin oameni, cu oameni si mai ales cu cei si prin cei veniti special sa infaptuiasca ceva de mare forta si putere in zona si in plan terestru.
Toate fiintele care lucrand la Casa Poporului si-au pierdut viata , (viata privita prin prisma omului profan a neininitiatului ) se afla in jurul edificiului, ele sunt entitatile veghetoare, cele care acum lucreaza cu energiile din plan subtil si existente in perimetrul Casei Poporului. Misiunea acestora inca este in desfasurare si ele sunt constiente de faptul ca au menirea sa lucreze la restabilirea si reechilibrarea energatica a acestui loc numit Romania.
Asa cum in urma cu multe mii de ani , in incinta Piramidei Luminii Celeste, era scoala de initiere cea mai putrenica, tot la fel si astazi in jurul si apropierea acestui edificiu numit Casa Poporului, se continua scoala initierii oculte, unde cei veniti special, aici in acest plan tridimensional si zona, isi reactiveaza si insusesc cele mai alese si ascunse capacitati extrasenzoriale, pentru a le pune in slujba omului prin Programul Planului Divin.
Iata, si astfel se explica dorinta de evolutie spirituala si oculta a multora dintre semenii nostrii si totodata realizarea edificiului numit CASA POPORULUI !


Melfior Ra

sursa: http://melfiorra.ro/