marți, martie 18, 2008

MATERIALELE LUI TOBIASSeria Saltului Cuantic:SHOUD 7: "Nhahyu" -Intrebari si Raspunsuri




(gratie e amore per Gratia)

MATERIALELE LUI TOBIASSeria Saltului Cuantic:SHOUD 7: "Nhahyu" - realizat de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey HoppeIntrebari si Raspunsuri Prezentat de Cercul Crimson 1 martie2008www.crimsoncircle.com
Eu Sunt Ceea Ce Sunt, Adamus Saint-Germain, iar voi nu sunteti! (rasete) Totusi, voi sunteti cine sunteti – un Maestru suveran, care a ales sa fie aici pe Pamant, in aceasta etapa foarte importanta de ridicare a constiintei. Ati ales sa fiti aici ca Standarde ale Energiei Noi, ca pionieri ai noii constiinte, cei care, pur si simplu, sunteti oamenii de stiinta ai energiei. Iata ce sunteti – oameni de stiinta ai energiei – avand de-a face cu lucrurile ca trec dincolo de minte, avand de-a face cu constiinta!
Astazi, pentru cei care ati pierdut Shoud-ul, ar fi trebuit sa prindeti mesajul si sa va permiteti sa-l simtiti. Voi ati simtit ceva. Ceva nu a fost in regula. Ati simtit ca era putina nerabdare – a mea, desigur. Ati simtit ca ati putea pierde ceva – si ati pierdut! (unii rad). Ati pierdut Shoud-ul. Am sa va rog sa acordati o atentie speciala, sentimentelor voastre! Despre asta a fost vorba in Shoud – despre constiinta, constienta, sensibilitate, sentimente – ceva ce noi numim nhahyu, este un termen vechi lemurian, care s-a folosit pentru a va plasa constiinta in lucrurile de pe Pamant, sa va permiteti sa va scufundati in constiinta, in realitate, ca sa va permiteti sa existati in acestea.
Prin termenii contemporani ai Energiei Noi, acest lucru inseamna ca puteti permite constiintei voastre sa patrunda in orice altceva, fara frica si sa simtiti, in totalitate. Nu doar prin minte, ci prin fiecare parte a voastra, in asa fel, incat constiinta voastra sa fie scufundata total, in starea de constiinta a ceea ce ati ales. Asa ca, veti putea sa o simtiti prin fiecare celula a corpului, prin fiecare parte a mintii si prin fiecare parte a spiritului vostru. Prin urmare, nu stati inafara, nu ramaneti in spate. Va puteti permite sa va scufundati in interiorul a orice.
De indata ce veti intelege acest principiu al Energiei Noi, va veti permite sa intelegeti ce se petrece in lumea din jurul vostru. Este o noua forma din ceea ce numiti voi, a fi psihic. Este vorba despre a fi constient. Va va permite sa discerneti intre ceea ce va apartine si ceea ce provine de la altcineva, de la fiintele nonfizice, de cealalta parte de val. Va va permite sa discerneti intre constiinta de grup si constiinta individuala si in ultima instanta, toate aceste lucruri va vor ascuti capacitatea de a intelege, ce reprezinta constiinta voastra – cine sunteti!
Prin ceea ce am trecut astazi, este ceva ce ar trebui sa studiati, cu care ar trebui sa lucrati mereu, pentru a deveni mastrii experti ai contopirii contiintei. Reveniti intotdeauna la adevaratul sine, printr-un simplu gand sau sentiment – Eu Sunt Ceea Ce Sunt – reveniti la voi, neimpovarati de sentimente si de celelalte energii, cu care ati fost infasurati atat de intim! Voi acum, ati invatat ceva foarte valoros, prin experienta de a va pune constiinta si sentimentele in orice altceva.
Prin urmare, inlaturati zidurile si permiteti-va sa va aventurati, sa va deschideti, sa va scufundati in toate lucrurile din jurul vostru! Veti avea nevoie de acest instrument simplu, in timp ce vom merge mai departe.
In prezent, pe Pamant si in ceruri, au loc o multitudine de activitati. Familiile voastre spirituale – adevaratele voastre familii spiritual, de foarte departe – incep sa se trezeasca din nou, in felul lor propriu. Ceea ce a fost odata aceasta oprire sau absenta expansiunii energiei lor, incepe acum sa se trezeasca si sa se miste, din nou. Iar voi o simtiti. Sunteti foarte atasati de aceasta, incat o preluati ca fiind a voastra si nu va apartine. Aceasta a fost doar familia spirituala.
Acum pe Pamant au loc numeroase schimbari, miscari de energie, schimbari in constiinta. Oamenii nu sunt siguri care este constiinta lor, nu mai sunt siguri de loc, de ceea ce este real si ce nu, de ceea ce este bine si de ceeea ce este rau. Totul se schimba si voi ar trebui sa intelegeti asta. Ati trecut prin aceste lucruri, timp de opt, noua sau zece ani.
Constiinta umana este foarte dezechilibrata, in acest moment. Ea incearca sa se descopere, uneori intr-un mod disperat, Constiinta, fie ca este a unui individ sau a unui grup, incearca sa se descopere, avand sentimentul ca s-a pierdut si are tendinta de a reveni la ceea ce stia odata. Ea vrea sa revina la caile vechi. Se simte pierduta sau nesigura, atunci cand patrunde in nou, asa ca acest fapt creaza un conflict imens. Aceste conflicte apar peste tot in lume, in orice tip de incercare – in afaceri, in religie, intre tari, in indivizi. Daca nu veti fi constienti de ceea ce se afla in interior si ceea ce exista in exterior, daca nu veti fi constienti cum sa patrundeti in energii si apoi, cum sa reveniti la voi, veti descoperi ca va fi foarte dificil. Veti afla ca este foarte usor sa va pierdeti.
Astazi am trecut prin unele exemple, de a ne scufunda profund in energiile altora – ale altor oameni, ale Pamantului, ale animalelor. Este ceva ce ati mai facut inainte, in trecut, intr-un mod diferit, insa voi stiti cum sa faceti asta. V-ati temut, in special, in aceasta viata, in aceasta realitate, ca va veti pierde in unele dintre aceste constiinte exterioare. Sa nu va mai temeti! Va aflati in Energia Noua. Sunteti o fiinta a constiintei suverane si independente. Sunteti cine sunteti.
Respirati profund si primiti tot ce se afla aici, pentru voi!
Sa incepem cu intrebarile!
INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda de pe Internet): Draga Adamus, dupa ce m-am intrebat recent, daca sa aleg ascensiunea in aceasta viata sau intr-o alta incarnare, am decis sa ascensionez in aceasta viata. De fapt, nu a fost in intrebare, caci am simtit foarte intens ca n-as mai putea fi o parte din lumea veche, asa cum spui si tu, despre a fi cu un picior in vechi si cu unul in Energia Noua. Astfel exista doar o singura directie, in timp ce drumul inapoi, nu mai este posibil. Acum este vorba despre a alege si a crea: cum sa-mi petrec ultima viata pe Pamant si sa fac ceea ce imi aduce cea mai mare bucurie. Aici nu pot vedea clar: care este dorinta mea, care este a sufletului sau a aspectelor mele? Mi-ar place sa-mi realizez dorinta mea de a deveni cantaret profesionist, dar pare ca nu pot face nici un pas inainte, la fel se intampla si cu alte proiecte de-ale mele. Daca motivul este ca nu pun multa pasiune in acestea sau ca nu colaborez cu energia veche, atunci cum sa creez sau cel putin, cum sa fiu un corsar norocos, cand doar decizia luata nu pare sa fie suficienta?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur, sunt cateva lucruri aici. Asa cum ai mentionat, intr-un mod competent, mai intai, este vorba despre a face o alegere. A face o alegere! Ai facut alegerea de a te bucura de viata, Aceasta este o alegere importanta. Ai facut alegerea de a permite procesului natural al ascensiunii sa aiba loc si in anii ramasi, ce alegi sa faci? Nu trebuie sa intri in detalii. Alegerile trebuie sa fie de nivel inalt. Unii dintre voi ati ales ca, in mod simplu, sa va bucurati de viata, sa va descoperiti pacea, sa va aduceti toate partile la un loc, sa aveti o mare reuniune cu aspectelor voastre.
Apoi, este o chestiune de a respira cele despre care am vorbit mai devreme si de a primi. Toate energiile vor veni sa sustina alegerile de cel mai inalt nivel. Veti afla ca uneltele, resursele si oportunitatile vor apare, pur si simplu.
Dar, atunci cand patrunzi profund in minte, atunci permiti… celor ce sunt un numar de aspecte umane, diferite, proprii, care n-au avut succes in trecut si tu le permiti sa intre si sa actioneze prin minte, ca sa te opreasca, sa te sufoce. In acel moment trebuie sa respiri, sa-ti reamintesti, “Eu Sunt Ceea Ce Sunt”, alegerile mele sunt acele lucruri, pe care doresc sa le realizez, sa le materializez aici, pe Pamant” si apoi, sa permiti propriilor procese naturale sa aiba loc.
Nu trebuie sa te lupti cu nimic. Daca te lupti, probabil ca nu e in regula. De exemplu, daca alegi sa fii cantaret, inspira acea energie si primeste-o! Observa cum toate oportunitatile incep sa vina la tine! Cand vei auzi acea mica voce, din partea cantaretului frustrat, a omului care n-a reusit, a aspectului uman confuz, care te va inghionti, reaminteste-ti cine este seful! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon) Salut! As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac, in privinta Cercului Crimson. Simt o mare dorinta de a face mai mult, de a fi mai mult, de a ma exprima mai mult si am un sentiment de anxietate, deoarece simt ca nu este destul. Simt ca intru din nou in acel sentiment, deoarece cand am acest sentiment merg sa ma distrez sau sa fac ceva cum ar fi sa trisez sau sa trag chiulul. Apoi, de obicei, revin din nou si aproape ca este infricosator cum incep lucrurile sa se intample. Asa ca, nu stiu. Doar vreau sa stiu – cred ca vreau sa am un fel de sentiment ca totul este in regula, sa am incredere mai mare in mine.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Acesta ar putea fi un raspuns potrivit. (rasete)
SHAUMBRA 2: (razand) Cum sa ajung sa simt asta?!?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Mai intai de toate, nu este nimic ce ar trebui sa faci. Ceea ce simti este o mare emotie, insa nu stii cum sa o exprimi. O parte din tine crede ca exista anumite lucruri, probleme de rezolvat. Doar simplu fapt de a fi acum, aici pe Pamant este o pasiune si reprezinta o implinire. Tu adaugi foarte mult la potentialul constiintei pentru ceilalti oameni. Cand dansezi tu, luminezi camera. Ii faci pe oameni sa zambeasca. Tu extinzi potentialul bucuriei, fericirii si acesta fapt in sine, inseamna atat de mult! Dar, exista acea parte din tine, care crede ca trebuie sa indeplinesti niste sarcini, ca trebuie sa faci ceva. Discuta cu tine insati!
Mai intai de toate, trebuie sa-ti reamintesc ca Cercul Crimson este – asa cum spuneti voi – o afiliere globala de invatatori. Nu este ceva ce ar trebui sa faci tu. Este un loc de intalnire, atat in forma fizica, cat si in forma constiintei. Este un gen de oaza pentru spiritele inrudite din lumea intreaga. Nu trebuie sa servesti Cercul Crimson. Energia sa – cum sa spun – se sustine prin ea insasi.
Acum, sa revenim, la adevarata problema! Ce alegi tu sa faci pentru tine? O parte din tine – o mare parte din tine – inca se opune acestui lucru, de a face ceva pentru tine. Vei avea unele oportunitiati extraordinare de a observa, ce ai vrea sa faci pentru tine, fara sa te simti egoista, fara… cum ti-au spus adesea ceilalti oameni si tu ai ajuns sa crezi asta, caci ei ti-au spus, “De ce faci aceste lucruri egoiste pentru tine?” Deoarece poti sa le faci! (rasete) Deoarece este placut! Deoarece te implineste! Deoarece cand faci lucruri pentru tine, tu ii servesti si pe altii. Prin urmare, respira profund pentru asta! Intelege ca nu exista nimic, ce ar trebui sa faci! Tu déjà faci!
Ce te-ar bucura? Care ar fi pasiunea ta? Indeparteaza aceasta energie grea de pe tine, ca trebuie sa faci ceva si doar fa ceva! Multumesc!
SHAUMBRA 2: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe Internet): Draga Tobias sau St. Germain, este vreo coincidenta faptul ca dupa Saltul Cuantic, Oprah conduce un curs online de 10 saptamani cu Eckhart Tolle pe baza ultimei lui carti, “Un Pamant Nou: Trezirea pentru Scopul Vietii Tale” Sute de mii d eoameni s-au inscris déjà. Ai comentatii in legatura cu rolul lui Oprah in transformarea constiintei, al lui Eckhart Tolle, al lui Dalai Lama? Lucreaza Consiliul Crimson cu unii dintre acestia sau ei se afla pe cai diferite, fata de Shaumbra?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ati putea spune ca toate aceste fiinte, ca si Shaumbra, lucreaza pentru deschiderea contiintei, asupra miscarii energiei – a energiei blocate – pentru a trece la ceea ce numim Energia Noua.Unii se identifica cu Shaumbra. Altii desfasoara o activitate foarte apropiata, ca cei pe care i-ai mentionat tu, dar, toti fac parte din acelasi lucru.
Modul de a intelege asta, este sa patrundeti in acestea, sa observati cuvintele pe care le folosesc si care sunt similare. Observati lucruri ca, “Noul Pamant”, un concept despre care am vorbit de ani de zile. Acum acesta devine disponibil pentru majoritatea oamenilor. Nu este o coincidenta. Este o munca de pionierat, pe care toti ati indeplinit-o. In curand, veti vedea ca vor avea loc mai multe discutii despre constiinta noua, despre cunoasterea noua si pentru voi va fi ceva vechi, deoarece voi lucrati cu acestea, de ceva vreme. Veti auzi de termenul Aspectologie, termen nou si pentru Shaumbra, nu cu mult timp in urma. In cativa ani, isi va croi calea in comunitatea psihologica, in lumea consilierii si in ceea ce ati numi un curent prevalent de gandire.
Observati aten,t ce ati facut voi in ultimii cativa ani si apoi observati cum se extinde si cum devine un lucru disponibil. Voi ati preluat un rol unic. Ati devenit varful sagetii, ca sa ma exprim asa, voi deschideti teritorii noi. Unii, ca Oprah si altii, preiau potentialul constiintei si continua sa-l extinda pentru ceilalti si acesta evolueaza.
Nu se poate spune ca cei de aici n-ati putea fi Oprah, ca n-ati putea fi vreun autor vestit din lume, ca n-ati putea realiza aceste activitati. Voi puteti realiza munca de pionierat si munca uzuala, in acelasi timp. Dar, ca sa raspund intrebarii, este vorba despre o afiliere globala a fiintelor spirituale si ale constiintei, care lucreaza impreuna. Multumesc!
LINDA: Multumesc.
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Salut Adamus! Eu Sunt Ceea Ce Sunt si cred ca ai vorbit de mine, astazi. Eu reprezint procentul de 1%, caruia ii place sa actioneze pe calea grea. (rasete) Inca nu am incredere ca aceste doua sau patru cuvinte, imi vor indeparta corpul de dorinta de a rani ceva sau pe cineva. Si pentru ca sunt singura, poate ai vrea sa mi te adresezi! Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Esti o fata rea! (rasete, iar Adamus chicoteste) Permite-mi sa-ti spun ca in trecut, ai fost cea care ai avut de-a face cu energii intunecate si cu tot felul de astfel de lucruri, iar acum inca joci rolul de a te simti vinovata, rolul lipsei de valoare de sine si mai mult decat orice, iti este frica de ce s-ar intampla, daca ai reveni la energiile psihice, din nou, tu fiind capabila sa-ti plasezi energiile in orice altceva. Esti foarte priceputa, insa ai avut de-a face cu asta inainte, intr-un mod foarte intunecat sau manipulativ.
Tu simti asta, stii asta, si ai facut multe lucruri in viata ta, ca sa stai in spate. Nu iti vei permite sa mergi pe cale ausoara, deoarece, cinstit vorbind, tu participi la un joc – jocul de-a pedeapsa si de-a abuzul de sine – si nu doar cu tine ci si cu ceilalti cu care ai lucrat. Tu simti ca n-au lucrat suficient asupra karmei lor, ca n-au suferit destul in urma actiunilor lor intunecate, asa ca tu le preiei si energiile lor. Este un lucru minunat, este un lucru frumos. Tu realizezi o munca fenomenala suferind, insa intrebarea este, cand te vei opri? Cand te vei indeparta de asta?
Iti voi spune ceva: acest lucru nu te va face o persoana mai buna, mai inteligenta, mai inteleapata sau altceva. Nu exista nici o valoare in asta, decat ca participi la acel joc. Nu castigi nimic. Lui Dumnezeu nu-i pasa daca alegi sa suferi si sa te biciuesti sau daca alegi sa mergi intr-un loc al constiintei noi. Ti-am spus inainte, noi doi am discutat si ti-am spus ca nu este nici un pericol de a repeta greselile din trecut – sau ceea ce consideri tu a fi greseli – deoarece energia din tine, din lume si din orice, este diferita. Cu adevarat, nu mai poti merge inapoi. Nu ai mai putea sa blestemi pe cineva, daca ai vrea, acum. Nu ar mai functiona. Nu ai mai face asta si nici nu ar mai functiona.
Prin urmare, elibereaza toate acestea! Permite-ti sa fii libera! Te afli intr-un gen d einchisoare si eu inteleg ce este o inchisoare. Am fost intr-una un timp indelungat, intr-un cristal. Insa tu te afli in propria inchisoare, o inchisoare mentala, fizica. Cand vei iesi de acolo? Tu intelegi conceptele. Intelegi constiinta noua, insa nu iti permiti sa traiesti, din nou. Alegerea iti apartine! Multumesc!
…fata rea! (hohote de ras)
LINDA: De ce n-au fost aduse informatii la zi, pe Noul Pamant?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Vor veni. Nu este momentul potrivit, in prezent.
LINDA: De ce? (laughter)
ADAMUS SAINT-GERMAIN: (ofteaza din greu) Tobias va vorbi despre asta, pe scurt.
LINDA: Buna amanare!
INTEBARE SHAUMBRA 5 (o femeie la microfon): Sunt interesata sa-mi refac glanda tiroida si vreau sa stiu daca ai unele sugestii utile.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Am. Nu-ti fa griji de partea ei fizica! Nu incerca sa o recreezi prin minte, prin imaginatie sau ceva de acest gen! Ii poti permite foarte, foarte usor corpului sa se autorefaca si uneori el exista intr-o stare fizica iar alteori, poate fi un centru energetic. Acesta este motivul pentru care tiroida s-a oprit prin operatie sau a incetat sa fie o parte din tine, deoarece tu ca fiinta a Energiei Noi, ai creat un gen de functie energetica a tiroidei, insa ea actioneaza la un nivel superior. Nu incerca sa o recreezi pe cea veche, asta vreau sa-ti spun! Permite sa fie recreata una noua!
Doar spune-i corpului, spune-i constiintei si esentei tale, ca esti pregatita! Permite-i acelui principiu, pe care il numim Tehnologia Standard, sa treaca la lucru! Coprul, mintea, spiritul si gnostul tau stiu ce sa faca, daca faci o alegere, daca le informezi ce ai ales. Apoi, fii fara asteptari, deoarece o parte din tine va astepta sa creasca un organ fizic. Dar asa cum stii si cum si alti Shuambra vor afla, nu trebuie sa fie o refacere fizica. Va apare un gen de functionalitate energetica, mult mai dinamica. Aceasta nu este o chakra. Noi o numim o tiroida nonfizica din Energia Noua, care va fi mult mai eficienta. Permite-i corpului sa faca, ceea ce deja stie sa faca!
SHAUMBRA 5: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (citita de Linda, de pe internet): Draga Shaumbra si dragi intelepti ai Cercului Crimson, stiti cat de mult va apreciem si ca inspiratia si invataturile voastre m-au ajutat sa merg mai departe, in special, in ultimul timp. Va multumesc pentru asta! Dar… (rasete)
ADAMUS SAINT-GERMAIN (razand) Ai putea sa te opresti aici! (hohote de ras)
SHAUMBRA 6 (Linda continua): Africa de Sud si Africa ca intreg, pare sa alunece inapoi in 3D, in loc sa se inalte in Energia Noua. Pare ca promisiunea unor cai noi de rezolvare a conflictelor rasiale si politice, a inegalitatile, asa cum le incorporase Nelson Mandela, s-au risipit. Coruptia, violenta, criminalitatea, intoleranta etnica si rasiala par sa sporeasca. Este vorba doar despre ping-pong? De ce a ales si a creat asta, poporul din aceasta zona? Incerc cat pot sa nu o preiau, ca fiind problema mea si sa raman in spatele zidului scund. Uneori este mai usor de spus, decat de facut. Perspectiva ta ar putea fi foarte mult apreciata!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur. Este o intrebare excelenta si este momentul sa te invitam sa…tu observi si simti doar un nivel al constiintei. Ca oameni, adesea, sunteti atrasi de ceea ce ar fi energiile cele mai intunecate sau mai dificile – energiile suferintei – deoarece din punct de vedere energetic, acestea tipa. Ele sunt cele mai vizibile. Dar, atunci cand te scufunzi in energia Africii, descoperi faptul ca la un nivel minunat, insa profund, are loc o reinoire spirituala si nu doar pentru Africa
Exista unii care sustin ca Africa este locul nasterii omenirii. Are loc un alt gen de nastere – o nastere spirituala – care se desfasoara dedesubt. Ea are un potential extraordinar, insa ce exista acum la suprafata – ce atrage atentia este inechitatea, saracia, boala si suferinta. Mergi la un nivel mai profund! Se intampla ceva extraordinar acolo! Unul dintre lucrurile legate de nhahyu – prin deschiderea constiintei voastre, devenind astfel constienti – este sa fiti lipsiti de judecati si sa nu mergeti doar la un singur nivel. Este usor sa fiti prinsi in acel nivel, insa patrundeti in toate nivelele, deoarece se intampla unele lucruri extraordinare, in zona Africii.
Africa a absorbit, timp indelungat, multe dintre energiile intunecate ale Pamantului si ale omenirii, insa dedesubt are loc o incredibila transformare. Reintoarceti-va si vizitati-o! Veti vedea si veti simti exact, despre ce vorbesc. Observati ce se intampla in acea zona! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon): Salut Adamus! Asa cum probabil stii, bunica mea a facut tranzitia, nu cu mult timp in urma iar intr-unul din Shoud-uri, ei au spus ca dansa pe o masa si juca, carti. Jocul de carti i-a placut foarte mult. Intrebarea mea este legata de faptul ca de cand a plecat, m-a contactat in mod repetat, privitor la testamentul sau – si-a facut un testament. Stii, se intampla cam ora 2, dimineata. Eu dorm, chiar foarte bine si “Bum!” imi deschid ochii si primul lucru care imi vine in minte, este testamentul bunicii. Ai putea sa-mi spui, te rog, ce ar vrea ea sa fac? Ea imi vorbeste mai mult acum, decat atunci cand era vie.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Se intampla aceste lcururi din cateva motive: mai intai, ea este singura si tu dormi. Ce oportunitate buna de a sta de vorba! (unii rad) Tu esti constienta, iar majoritatea membrilor familiei tale nu sunt constienti, regret ca trebuie sa spun asta! Ea doar bantuie prin preajma. I-ar place sa stea de vorba. Inainte de a discuta despre testament, doar palavrageste cu ea, despre orice. Ar dori sa fie recunoscuta. Acele fiinte cu care a jucat carti initial si cu care a dansat, au plecat. Asa ca, ea bantuie prin preajma. Vorbeste cu ea, de ce bantuie, de ce sta prin preajma? La un moment dat, va fi fericita sa-ti spuna mai multe despre testament. Nu cred ca ar fi potrivit ca eu sa intru in asta. Cred ca ar fi mai bine ca voi doua sa discutati. Dar, mai mult decat orice, intelege ca are nevoie de cineva care sa-i spuna ca este in regula, sa mearga mai departe.
SHAUMBRA 7: Multumesc!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 8 (citita de Linda, de pe Internet): Tobias as dori sa te intreb despre moarte. De aceasta parte de val, moartea este insotita de tristete si are un efect devastator asupra vietilor oamenilor, in specia, asupra celor care nu inteleg alegerile sufletului si chiar si pentru cei care inteleg acest lucru. Atunci cand ne planificam viata pe Pamant, alegem si experienta pierderii celor dragi? Unii oameni par sa experimenteze multe pierderi, chiar cand tabloul intreg poate fi inteles, inca poate ramane o urma profunda a pierderii si tristetii, de-a lungul intregi vieti umane. Stiu ca de partea voastra de val, moartea este experimentata si privita in mod diferit, insa nu pot sa-mi imaginez momentul in care oamenii vor celebra, cu adevarat, din inima, tranzitia celor dragi. Referitor la propria experienta de a pierde pe cineva, atunci cand s-a intamplat am inteles experienta din perspectiva sufletului, am stiut ca a fost o alegere a persoanei care a plecat si totusi, inca simt impactul dupa un an de zile. Inteleg ca pot comunica energetic cu acea persoana, insa nu pare sa fie acelasi lucru. Inca ma intreb de ce am ales experienta unei conexiuni atat de puternice si atat de scurte. In aceasta privinta, ce pot face cei care inca nu s-au trezit? Ma intreb cum poate Energia Noua sa-i ajute pe oameni, sa treaca prin suferinta lor?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Pierderea si suferinta constituie un lucru foarte real si ar fi vorba despre o negare, sa se afirme ca nu ar exista sau sa se incerce sa fie blocate. Exista o conexiune de la sulfet la suflet, cat si de la om la om si este vorba despre faptul ca noi ii incurajam pe toti Shaumbra, pe toti oamenii, sa-si permita sa simta pierderea. In general, atunci cand continua sentimentul de suferinta, ca in cazul tau, voi nu va permiteti sa simtiti pierderea, in totalitate. O parte din voi spune ca trebuie sa fiti tari, trebuie sa va eliberati, trebuie sa fiti spirituali; voi aveti aceasta instruire ca Shaumbra, asa ca de ce ati simti pierderea. Permiteti-va sa va scufundati in acea pierdere!
Acesta ar putea sa fie unul dintre cele mai dificile lucruri, deoarece atunci cand va scufundati in pierdere, va veti simti mistuiti de aceasta. Veti simti ca va absoarbe total si uneori, veti simti ca pierderea este mai mare decat voi. Dar, permitandu-va sa va scufundati in ea si sa o experimentati, veti descoperi binecuvantarea din relatii, binecuvantarea din pierderea insasi si o intelegere adevarata, prin inima, ca acea fiinta draga nu s-a pierdut, de loc.
In cazul tau este un lucru dificil, deoarece tu ai o conexiune foarte timpurie, cu foarte mult timp in urma, de la inceput, din preajma Zidului de Foc, cand v-ati intalnit si ati fost foarte apropiati. Acum este vorba mai mult despre un sentiment, decat despre o pierdere a unui om – gandesti ca l-ai pierdut – insa de indata ce patrunzi in nivelele mai inalte ale constiintei si in potentialul real de a ascensiona dupa aceasta viata, vei simti ca nu ai vazut niciodata acel inger, aceasta fiinta spirit. Vei simti ca va continua sa existe in taramurile fizice sau ale Pamantului, pentru mai mult timp, ceea ce probabil va face. El are in fata o alta incarnare, iar tu intri in propria ascensiune, asa ca simti o mare frica si o simti la un nivel foarte profund. Intelege ca nu vei fi mistuita de aceasta, insa exista ceva minunat pentru tine, aici. Daca te simti coplesita de pierdere, de suferinta si de frica de a patrunde in propria ascensiune, fara acea persoana, reaminteste-ti: Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 9 (o femeie la microfon): Salut Saint-Germain! Am o intrebare, la care te-ai mai referit mai devreme.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Tu ai vreo patru intrebari. Continua! (Saint-Germain rade)
SHAUMBRA 9: Ma voi ridica in fiecare luna, ca sa vorbesc cu tine. Stii cum se spune, viata ta e arta ta. Am avut o experienta cu cativa ani in urma si am lucrat cu ea. Nu pot spune ca am inteles-o total. Astazi cand ai vorbit despre a patrunde in energie si a aduce potentialul pentru pace, am putut sa inteleg ce pot face cu aceasta experienta particulara. Poate ca asta este, insa voi pune o intrebare pentru mine si pentru toti Shaumbra. Situatia pe care am experimentat-o cu cativa ani in urma, s-a petrecut intr-un avion, cu un presupus terorist, fiind in acea situatie cu copii mei. A fost o oportunitate extraordinara sa observ hmmm! …ce se intampla in lumea actuala! Ce putem face in astfel de situatii? Evident, putem patrunde in acestea si sa expandam acel potential. Ma poti ajuta sa privesc acea experienta, dintr-o perspectiva mai inalta? Ce-am putea face mai mult? Apoi, pentru toti Shaumbra care au avut – sau vor avea astfel de experiente – ce sa facem in astfel de situatii? Cum sa ne ajutam copiii, cand ajung in aceste situatii, fiind mici si foarte deschisi?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Asa cum am afirmat, sunt patru intrebari – toate continute intr-una. (rasete) Desigur, eu ma distrez! Voi prezenta situatia foarte simplu. Situatia ta – este valabil pentru toti Shuambra, insa ma folosesc de situatia ta, ca de o poveste reala – prezenta ta in acea situatie a schimbat finalului situatiei. V-ati putea afla intr-un avion cu un terorist potential si doar fiind acolo, doar prezenta voastra, ar putea schimba rezultatul. Nu este vorba ca ati incerca sa va impuneti vointa asupra situatiei, insa – cum sa spun – este un mod rudimentar de a exprima asta – prezenta voastra radiaza o lumina intr-o situatie, altfel intunecata. Ea deschide cai noi ale constiintei, care nu s-ar deschide, daca n-ati fi acolo.
De exemplu, voi Shaumbra, va aflati pe sosea conducand masina, v-ati ratacit si nu sunteti prea siguri de ce va aflati acolo. Poate ca prezenta voastra fizica sau energetica este necesara acolo. Va aflati uneori, in situatii neobisnuite si va intrebati cum de-ati ajuns acolo. Ati fost condusi in acea situatie, stiind ca veti adauga elementul Energiei Noi, la o situatie din Energia Veche, conflictuala si potential, periculoasa. In prezent, asa cum am spus, exista Shaumbra din Israel si din Orientul Mijlociu, care adesea se afla in locuri, in care nu stiu de ce au ajuns acolo. Ei isi adauga constiinta noua, la situatie foarte dificila. Ati fost de acord sa faceti asta – voi toti – sa fiti acolo. Ati fost de acord sa fiti acolo, ca un fel de inger uman, ca sa aduceti o lumina noua, in situatii dificile.
Ati fost chemati acolo, la un anumit nivel de un om sau uneori, de un grup de oameni, care tipau dupa rezolutii, care chemau ingerii – ceea ce ati numi ingerii ceresti – pentru indrumare, iar voi ati raspuns, prin a fi doar prezenti acolo. Unora dintre voi le este greu sa inteleaga ca doar prin prezenta voastra, se poate schimba o intreaga situatie. Voi credeti ca ar trebui sa faceti ceva, sa fiti activi, sa negociati sau sa faceti altceva. Doar fiind acolo, este atat de important iar prezenta voastra ofera un potential foarte mare!
Este posibil sa fiti acolo ca prezenta fizica, dar Shaumbra, in general, puteti fi in unele locuri, la nivelul constiintei, asemanator prin ceea ce am vorbit astazi, prin nhahyu – abilitatea de a intra si a simti energiile. Avand aceasta abilitate de a patrunde in situatii, veti fi chemati in situatii de constiinta, in care sa nu fiti prezenti fizic, in mod necesar, insa constiinta voastra va fi chemata acolo. Nu trebuie sa faceti nimic. Nu trebuie sa imbunatatiti relatiile. Nu trebuie sa impuneti energia pacii sau altceva. Doar fiind acolo cu constiinta voastra si cu Energia Noua, vor fi schimbate elementele Energiei Vechi, iar vibratia Energiei Vechi va fi prelucrata si va raspunde.
In privinta copiilor vostri – doar fiti acolo1 Este vorba despre ceea ce noi numim un Standard: doar sa fiti prezenti, doar asumnadu-va Eu Sunt Prezenta si stiind ca toate lucrurile sunt in perfecta ordine. Multumesc!
SHAUMBRA 10: Multumesc foarte mult! As mai putea sa mai pun inca una?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Da!
SHAUMBRA 9: Nu este o intrebare si cer scuze daca va fi. Pentru Shaumbra care aleg sa aiba acest gen de experiente, deoarece discutam subiectul sentimentelor, pe baza experientei mele, as dori sa sublinez ceva. Atunci cand am avut acea experienta, a fost vorba despre ceva si mai profund, decat experienta insasi: sa observ cat de disociati erau oamenii de sentimentele lor si negarea sentimentelor lor legate de situatie. De fapt, am intrat intr-un fel de soc postraumatic, pentru vreo trei zile, deoarece toti din jur spuneau, “Eh, nu am fost maturati de explozie. Ce mare lucru! Esti in regula! Si am continuat, “Ei, stati o clipa! Aah! Insa nimeni intelegea. Daca treci prin asta si oamenii din jur nu inteleg, nu este vorba despre tine. Cu adevarat, tu esti in regula! Esti o fiinta care simte si poate ca oamenii din jur nu sunt conectati la acel nivel. Daca ai acea experienta, esti in regula si am vrut sa afli si tu asta.
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Absolut! Acest lucru imi aduce aminte, ca trebuie sa va reamintesc: va puteti afla in situatii dure si dramatice, puteti simti ca si cum le-ati experimenta, insa nu trebuie sa le luati ca fiind ale voastre. Nu va apartin si va puteti reintoarce la esenta voastra, la prezenta voastra, in mod simplu, prin Eu Sunt! Eu Sunt Cel Ce Sunt! Veti simti totul, il veti experimenta, insa nu trebuie sa devina o parte a povestii voastre. Nu trebuie sa devina un alt capitol din viata voastra. Vedeti, exista o frumusete in asta – abilitatea de a simti ceva, insa sa nu-l luati ca fiind al vostru.
Unii Shaumbra au crezut ca acest lucru inseamna sa nu simtiti nimic, din punct de vedere fizic; mental sa simtiti confuzie sau la un nivel profund, sa simtiti spirala spirituala. Nu, veti simti, insa va veti reaminti, ca nu va apartin. Ele sunt experiente, insa nu sunt ale voastre. Excelent! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 10 (citita de Linda, de pe internet): Tobias/Saint-Germain, sunt Dora din Ungaria si va asteptam sa veniti in mai! Ungaria este un loc straniu si contradictoriu, imi place acest lucru, dar il si urasc. As vrea sa plec, dar sa si raman, in acelasi timp. Ai putea sa-mi spui ceva despre situatia din aceasta tara, din punctul tau de vedere si daca poti sa-mi spui ceva despre situatia mea personala, in acest proces al Energiei Noi; ti-as fi recunoscatoare, deoarece ma simt atat de pierduta, in acest moment? Va iubim foarte mult pe toti! Dora
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ei draga Dora, vom veni sa va vizitam si amandoi, eu si Tobias, vom fi acolo cu voi. Iti pot spune putin acum: Ungaria este o tara ranita, poporul este ranit. Oamenii sunt foarte mandri, insa foarte raniti. Ungaria este, ceea ce as numi, o tara victima, totusi foarte puternica, pe cont propriu. Ea simte ca si cum mainile si picioarele i-au fost indepartate si ca este momentul acum, ca cineva sa le dea inapoi. Ungaria are un potential imens – cum sa spun – sa sara peste tiparele traditionale sau istorice, ca tara care iese la lumina, care se trezeste. Vom veni acolo, pentru a ne adresa, in special, acestor probleme.
Am ales sa fim in aceasta tara, functie de munca voastra. Ati ales sa fiti Standarde si Shaumbra, insa, voi inca preluati prea multe din energiile oamenilor care sunt blocati, furiosi si se simt victime. Va epuizeaza si va plictisesc, deoarece voi ati preluat acele sentimente ca fiind ale voastre si acestea nu va apartin. Prin urmare, respira profund, reaminteste-ti ca nu esti flamanda…eh, intelegi? (rasete si St. Germain chicoteste)
LINDA (mai degraba pe un ton sec): Este foarte amuzant! Foarte amuzant!
ADAMUS SAINT-GERMAIN (razand): Voi preda umorul lui Kuthumi! Reaminteste-ti ca nu esti din Ungaria, cu adevarat! Tu esti tu! Ti-ai permis, ti-a dat permisiunea sa mergi acolo ca sa fii Standard, insa inceteaza sa preiei toate problemele! Ele te upuizeaza. Voi fi acolo, in curand. Multumesc!
LINDA: Foarte istet!
INTREBARE SHAUMBRA 11 (o femeie la microfon): Apreciez foarte mult activitatea practica de astazi! Inca am o intrebare si daca pot, voi folosi un exemplu din ultimele doua saptamani. Revenind la sentimente, ma trezesc cu un sentiment profund de gol/de pustiu si cu anxietate, imi permit sa le simt, alegand sau incercand sa trec prin ele, uneori pare ca reusesc. Dar exista o dorinta de a onora acele sentimente si expresia exterioara, a mea cea din trecut, onorarea acelor sentimente insemnand probabil, ca trebuie sa-mi acord o pauza de o zi. Cand continua timp de cateva saptamani, nu este o idée prea buna sa-ti iei o pauza de doua saptamani. Am lucrat astazi pentru a le elibera si cred ca asta este intrebarea sau indrumarea – cum sa le eliberez, cu adevarat sau cand expresia sau ideea de a avea grija de tine, stii, cand este vorba despre o expresie exterioara si cand ai nevoie ca doar sa eliberezi, sa treci prin acestea si cum sa faci asta?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Este o observatie excelenta si este foarte important pentru toti Shaumbra! Maestrul este cel care, in mod absolut, poate simti ceva, chiar unele lucruri precum tristetea, golul, depresia. Acestea sunt energii foarte dificile si foarte puternice. Ele contin… depresia si tristetea, chiar si golul, destul de ciudat, contin cantitati imense de sentimente sau de energie senzoriala, atat de coplesitoare, incat va pot face sa va simtiti ca si cum ati fi goi si deprimati. Este ceva fenomenal!
Tu, in special, te joci cu aspectele proprii, cu sinele proprii, cu parti din tine de care nu esti prea bucuroasa, parti din tine care raman vii, doar fiindca participa la acel joc cu tine. Ele se tem ca vor muri, ca isi vor pierde identitatea, daca nu iti vor mai atrage atentia. Acestea au o frica profunda, ca si tine, incat atunci cand tu te bazezi pe Eu Sunt Prezenta – cand iti proclami maestria proprie – ele simt ca vor disparea si intr-un fel, asa va fi. Ele nu vor disparea, se vor integra in tine. Ele nu vor – cum sa spun – nu vor disparea din memorie. Doar vor inceta sa te controleze. Tu iti vei aminti cum ai simtit intunericul, tristetea si depresia, insa nu le vei lua in stapanire. Poti vedea diferenta dintre a simti ceea ce am discutat astazi, fara a le permite sa te controleze? Tu revii la tine. Tu te intorci la maestria proprie.
Astfel, tu esti provocata, din nou, sa stabilesti cine esti, sa-ti stabilesti esenta Eu Sunt. Vei permite aspectelor proprii sa continue, incercand sa-ti fure sufletul sau iti vei proclama maestria?
Este un joc extraordinar! Este un joc uimitor, insa, este momentul sa ia sfarsit! Tu le iei in serios, esti coplesita de ele, insa tu stii ca sunt doar sentimente. “A fi serioasa” este un sentiment intens. Este un sentiment foarte serios! (St. Germain rade) Dar, este doar un sentiment. Lucrul important asupra caruia lucram cu Shaumbra este reprezentat de maestria legata de sentimente, de maestria de a fi constienti, cu adevarat, fara a le permite sa va dirijeze viata. Observati ce minunata… pare ca este o linie fina intre acestea, dar maestria in Energia Noua este extraordinara! Sa simti totul; sa fii propriul tau stapan! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 12 (citita de Linda, de pe internet): Acolo unde traiesc eu totul pare a fi experimentarea unei cresteri a crimelor oribile din familii si impotriva copiilor. Ne poti spune despre ce este vorba?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Desigur! Este vorba doar de conditia umana actuala. In general, oamenii nu stiu cum sa manuiasca intreaga schimbare care are loc, la nivele atat de profunde. Lucrurile ies la suprafata. Este dificil sa ascunzi ceva, inclusiv pe voi insiva, aspectele, conflictele, suferintele si durerile voastre. Totul se ridica la suprafata – constiinta se inalta – totul iese la suprafata, ca sa poata fi privit. Acestea ies la suprafata, ca oamenii sa devina constienti de ele, insa acestea determina o multime de conflicte.
Vom cere Shaumbrei sa simta aceste lucruri, sa fie constienti de ele, insa sa nu le ia ca fiind ale lor. Este un exemplu minunat, de a sta in spatele zidului scund. Aveti compasiune, indiferent de cat de dificil pare! Din nou, cel mai important lucru pe care il puteti face, consta in a va face prezenta disponibila. Ea adauga un potential nou, la o situatie care altfel, este dificila si dureroasa.
LINDA: Maestre Adamus, cate intrebari ai mai dori? (St. Germain ridica doar un deget)
INTREBARE SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Multumesc! A fost minunat faptul ca la o parte din intrebarea mea ai raspuns, la cea a femeiei cu experienta din avion. Cu un an si jumatate in urma, poate cu doi ani, am aflat despre o initiativa care consta din a fi impreuna in Orientul Mijlociu, mergand pe jos 600 de mile si de a aduce pacea si unirea in acea zona. In ultimele doua saptamani am fost atrasa sa explorez acel lucru si nu am putut sa ajung la un raspuns clar, daca este o idee buna. Ce-ai spune Shaumbrei care se afla acolo, in Orientul Mijociu, celor care ar fi interesati sa faca asta?
ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ei bine, tu ai trecut prin partea importanta. Ai spus ca ai fost atrasa sa faci asta. Voi folosi exemplul acesta – am trimis un mesaj Shaumbrei astazi, spunandu-va ca vom sari peste acele diapozitive plictisitoare (rasete)… eu cred ca diapozitivele sunt lucrarea lui Satana… (hohote de ras)
LINDA: Oooo … Geoff le acorda mult timp si este o o munca facuta din iubire!
ADAMUS SAINT-GERMAIN: …ca vom intra in probleme, deoarece eu sunt grabit; multi Shaumbra au simtit, insa au ignorant mesajul. Tu ai simtit ceva, ai simtit ca esti atrasa de acel lucru. Nu-l ignora! Simte-l! Iesi din cap! Tu ai tot felul de motivatii mentale, ca sa nu faci acel lucru. Urmeaza-ti sentimentele! Eu afirm asta, insa cu o obiectie: Intra in sentimentele tale pentru a simti ce se afla acolo, cu adevarat! Vei descoperi diferite nivele ale sentimentelor. Ai fost atrasa de acel proiect. Exista ceva mai mult, legat de acesta. Cand te scufunzi in sentimentele tale, acolo se intampla si altceva. Nu este vorba doar despre a face acea calatorie foarte lunga. Acolo au loc si alte dinamici – legate de oamenii pe care ii vei intalni, de oportunitati noi, care vor veni in viata ta si de prezenta ta in viata celorlalti – este vorba despre toate aceste lucruri. Urmeaza-ti sentimentele!
Acestea fiind spuse, Shaumbra, astept ziua, care sper sa vina curand – in care veti fi invatatori ai experimentarii sentimentelor; cand ii veti invata pe ceilalti oameni cum sa intre total in nhahyu, in sentimente, in experiente, fara sa le blocheze, fara sa le filtreze, fara sa fuga de ele; sa fie capabili sa experimenteze totul, de la bucuria totala, pana la deprimarea totala – ca este vorba doar despre sentimente, despre constiinta – dar sa patrundeti in aceste sentimente, in aceasta constiinta si intotdeauna sa intelegeti cine sunteti! Nu le luati ca fiind ale voastre, nu le lasati sa va dirijeze viata, insa experimentati nhahyu si fiti intotdeauna constienti de voi!
Sa rostim impreuna cu voce tare, cea mai importanta fraza, care proclama esenta voastra: Eu Sunt Cel Ce Sunt!
Si asa este. www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com
http://www.blog.iamthatiam.ro/ http://www.forum.iamthatiam.ro/ http://www.teacher-gratia.blogspot.com/ http://www.materialelecerculuicromson.blogspot.com/