marți, aprilie 21, 2009

SHOUD 9: "Noul Pământ – actualizări şi mai multe" – Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe Sesiunea de întrebări şi răspunsuri
Materialele lui Tobias
Seria Întoarcerii:
SHOUD 9: "Noul Pământ – actualizări şi mai multe" – Tobias transmis prin channel de Geoffrey Hoppe
Sesiunea de întrebări şi răspunsuri
(multumim Gratia si Costin) Traducere: Georgiana Ii mulțumim!!!
Prezentat Cercului Crimson
4 aprilie 2009
Şi aşa este, dragi Shaumbra, ajungem la timpul întrebărilor şi răspunsurilor. Dar mai întâi câteva comentarii, dacă îmi permiteţi. (râsete)
Într-adevăr, timpul pe care îl mai am pentru a fi împreună cu voi se apropie de încheiere. Am trăit vremuri remarcabile împreună, atât în Shouduri şi în workshopuri, cât şi în plan personal, voi şi cu mine. Voi şi cu mine vorbim.
Discuţiile vor continua, nu neapărat în Shouduri aşa cum avem acum, dar discuţiile vor continua şi, într-adevăr, vreau să aduc astăzi cât mai multă informaţie cu putiinţă, cât timp mai pot. Astfel că aţi experimentat, de fapt, o multitudine de Shouduri. Şi chiar dacă urechilor voastre li s-a părut că s-a transmis într-un mod liniar sau sistematic, de fapt totul venea la un loc. Mintea le interpretează drept cuvinte într-o ordine ce transmite un gând anume, dar parte din ceea ce am observat la voi a fost modul în care aţi simţit toată informaţia, nu doar cele patru subiecte separate despre care am vorbit astăzi, ci toată informaţia ţesută în ele. Astfel că aţi primit o multitudine de Shouduri, reamintiri despre voi înşivă în această parte a călătoriei.
Cu aceasta vom începe cu întrebările.
Întrebare de la Shaumbra 1 (primită prin Internet, citită de Linda): Tobias, tu pleci. O să faci channel prin alţii?
Tobias: Aşa cum am spus atunci când am anunţat că mă întorc, nu fac alegerea de a mai continua să fac channel. Voi fi ocupat, mai întâi de toate, cu întruparea mea Sam. Şi, da, într-adevăr, aş putea face channel prin alţii, dar nu aleg asta. Aleg să lucrez cu Sam şi, prin Sam, să vă întâlnesc pe mulţi dintre voi, în cele din urmă. Aleg să lucrez cu voi în tărâmurile Noului Pământ, unde vom continua împreună lucrarea pe care am început-o aici. Evident, vom vorbi, ca să spun aşa, dar nu aşa cum se face acum.
A fost şi o parte a acordului iniţial cu Adamus că eu voi începe să lucrez cu voi, că voi împărtăşi multe din simţirile şi gândurile mele şi că voi ajuta la aducerea la un loc a energiei Shoudului. Scopul meu, dorinţa mea, a fost să strâng la un locul grupul Shaumbra.
Atunci când va prelua Adamus, cum aţi spune voi, dar nu foarte exact, el va conduce Consiliul Crimson. El vă va călăuzi din tărâmurile angelice, va lucra cu fiecare dintre voi. Mesajul său va fi diferit, va face câteva viraje, dar eu nu vreau să depăşesc etapa mea de întâmpinare. Aşa că, drept răspuns la întrebare, nu, nu vor continua channelurile lui Tobias, dar îţi mulţumesc că ai întrebat. Şi, apropo, tot ce am avut de spus este deja conţinut în toate aceste Shouduri.
Întrebare de la Shaumbra 2 (un bărbat la microfon): Tobias, mi-ai spus în Hawaii că am venit în familia în care m-am născut pentru mama mea, pentru inspiraţia muzicii. Încă o pot simţi foarte aproape şi sunt curios să ştiu ce mai face pe cealaltă parte, pentru că mereu cânta despre a cânta cu îngerii. Aş vrea să ştiu ce face cu adevărat.
Tobias: Ei bine, după o scurtă perioadă pe cealaltă parte, ea a ales să se întoarcă pe Pământ, să se reîncarneze deja. Este deja aici şi, oh, aşa cum probabil deja suspectezi, o să lucreze cu grupuri bisericeşti (râsete) şi va lucra din nou cu muzica – cu un fel de muzică bisericească. Dar chiar dacă ea va rămâne în structurile bisericilor va aduce noi căi şi noi percepţiii, multe dintre ele inspirate de tine.
Shaumbra 2: Oh, mulţumesc foarte mult. Îţi mulţumesc.
Tobias: Şi următoarea întrebare – o să te întâlneşti cu ea? Un potenţial foarte, foarte mare, da.
Shaumbra 2: Oh! Mulţumesc! (râsete)
Linda: Această întrebare reprezintă o serie de Shaumbra şi pe persoana care o adresează în aceeaşi măsură ca şi pe alţii.
Întrebare de la Shaumbra 3 (primită prin Internet, citită de Linda): Tobias, din mine izvorăşte simţirea că lucrarea mea ca Shaumbra se apropie de final. În ultima vreme am simţit ca devin ceva mai distant faţă de cercurile Shaumbra şi de conştiinţa Shaumbra în general, pe zi ce trece, şi asta nu din cauza vreunei frustrări sau senzaţii de suferinţă. Este doar o simţire ce creşte în interior, iar eu doar o observ şi o permit. Mă întreb dacă are vreo legătură cu plecarea ta, Tobias. Este vorba doar despre mine sau simt o transformare mai mare, poate o dizolvare a conştiinţei Shaumbra în general? Ce se va petrece atunci când vei pleca?
Tobias: Într-adevăr, îţi mulţumesc pentru întrebare şi pentru percepţii. Voi răspunde acestei întrebări prin a nu-i răspunde. Acestea vor face parte din unul din ultimele mele mesaje pentru Shaumbra şi nu vreau să-i stric farmecul intrând în aceste subiecte acum. Dar nici nu este nevoie să mai spun că percepţiile tale sunt foarte precise.
Întrebare de la Shaumbra 4 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Cred că astăzi ai răspuns, atunci când ai vorbit despre mâncare... stai să văd... am simţit că apa... ca şi cum saliva merge spre... ce o fi, trahee, locul prin care mâncarea trebuie să coboare şi chiar simt asta noaptea. Este o parte a ceea ce descrii tu? Oare corpul meu începe să se schimbe, să nu mai accepte mâncarea în forma 3D de acum?
Tobias: Implicit – voi răspunde întrebării tale, dar se aplică tuturor – în ADN, spiralele non-fizice ale ADN-ului deja înţeleg sau deja au fost, cum spuneţi voi, activate de voi pentru a reduce dependenţa de mâncarea fizică. Acum, asta nu înseamnă că nu vă puteţi bucura de o masă bună, însă tipul de dependenţă magnetică de mâncarea fizică se schimbă.
Ştiu că marea majoritate aţi simţit că dorinţa pentru anumite tipuri de mâncăruri se schimbă şi vă întrebaţi ce se petrece. Parte a conflictului este atunci când ascultaţi la ştiri sau citiţi în ziare că anumite alimente sunt bune şi că altele sunt rele, dar când priviţi la dorinţele corpului vostru, nu se potrivesc neapărat cu asta, iar apoi vă miraţi: nu cumva vă interpretaţi singuri greşit sau nu cumva ar trebui să reduceţi anumite lucruri ori ar trebui să treceţi la diete de curăţare sau la antioxidanţi şi altele? Intraţi în minte referitor la acestea şi vă întrebaţi dacă ar trebui să le faceţi, dar corpul vostru vă spune, de fapt, lucruri foarte, foarte diferite.
Aşa că voi spune că da, ADN-ul vostru, toată structura voastră celulară se schimbă. Din acest motiv noi am spus de ani de zile să vă ascultaţi corpul. Dacă vrea tort de ciocolată la cină, daţi-i tort de ciocolată la cină. Nu faceţi presupuneri despre cum îşi procesează nutrienţii, pentru că aceştia nu sunt conţinuţi doar în mâncarea fizică în sine.
Shaumbra 4: Mulţumesc.
Tobias: Da, şi voi folosi această oportunitate pentru a repeta pentru toţi Shaumbra şi pentru oricine altcineva alege să asculte: dacă aceste diete - sunt mii de diete, un milion de regimuri - ar fi funcţionat cu adevărat, nu ar apărea altele în fiecare lună! (râsete) Dietele sunt o dependenţă. Sunt o dependenţă psihologică şi fizică. Aşa că cel mai bun lucru este să vă ascultaţi corpul.
Linda: Această întrebare a fost trimisă de un grup de Shaumbra şi este întrebarea lor.
Întrebare de la Shaumbra 5 (primită prin Internet, citită de Linda): Întrebarea vine din partea unui grup. De ce totul pare a fi atât de dificil acum? Alegerile noastre au fost clare şi vieţile noastre funcţionau, iar apoi totul a basculat. Banii au dispărut. Sănătatea se duce la vale şi chiar lucrurile obişnuite ale vieţii par să meargă prost. Şi totuşi alegerile noastre rămân aceleaşi. Noi vrem să ne bucurăm de viaţa pe planetă şi sigur este mult mai plăcut când există bani şi sănătate. Ştim că suntem mari creatori şi totuşi suntem frustraţi, pentru că noi cream ceea ce doream, iar acum nimic nu mai pare să funcţioneze. Ce pierdem din vedere? Oare nu înţelegem cum să lucrăm cu Noua Energie? Perspectiva ta va fi foarte apreciată.
Tobias: Într-adevăr, câteva lucruri. Mai întâi, viaţa voastră în Vechea Energie, manifestările voastre din Vechea Energie erau ţinute la un loc de un clei din Vechea Energie. Atunci când aţi făcut alegerea schimbării, atunci când aţi făcut alegerea pentru o conştiinţă diferită, acel clei începe să se desfacă şi, fireşte, aşa cum aţi observat, tot restul face acelaşi lucru, dar cum altfel v-aţi fi putut construi realitatea, noile alegeri pe care le-aţi făcut? Într-adevăr, ca grup aţi făcut alegeri cu totul noi. Nu aţi ales vechea abundenţă. Voi aţi ales un tip de abundenţă ce curge liber, în Acum, fără efort, o abundenţă ce nu era ataşată de modurile Vechii Energii de a face bani sau afaceri. Aşa că nu este nevoie să mai spunem că structura veche implodează.
Aşa că o şi face – din punctul nostru de vedere, nu al vostru – însă din punctul nostru de vedere este logic să vă pierdeţi serviciul, să pierdeţi toate structurile pe care le-aţi avut anterior. De multe ori sănătatea se schimbă, deoarece atunci când alegeţi viaţa sănătoasă în abundenţă trebuie să înţelegeţi că în trupul vostru sunt stocate multe energii vechi şi multe boli, unele latente, altele foarte active. Voi aţi acordat corpului permisiunea de a se curăţa pe sine la nivel fizic şi energetic – şi asta face. Asta face. Trece printr-un proces de transmutare. Este evident nu doar în viaţa voastră, ci şi în întreaga lume, care trece acum prin aceleaşi lucruri.
Este greu şi provocator pentru percepţia umană a realităţii, dar de fapt vă voi invita să priviţi şi cealaltă faţetă. În esenţă, voi vă uitaţi la o singură parte, spunând: “la naiba, Tobias, ce greu este!” Vreau ca voi să priviţi cealaltă faţetă a acelei energii, că de fapt nu este greu. Şi ştiu că o să vă certaţi cu mine în legătură cu asta, pentru că ne-am mai certat şi înainte. Voi vă concentraţi să priviţi la o singură faţă a monedei. Energetic, mergeţi în jurul său sau treceţi pe cealaltă parte şi priviţi lucrurile extraordinare care se petrec acum. Mintea umană ţipă şi spune: „Dar am cerut bani, la naiba! Îi vreau! Am cerut sănătate. O vreau!” Le veţi primi. Vin la manifestare.
Cum le-aţi putea manifesta într-un mod mai lin? Şi, din nou, o să vă certaţi cu mine în legătură cu asta, dar respiraţi-le în interior. Cu adevărat ajută... respiraţia este... respiraţia este pentru călătoria voastră precum este focul pentru alchimie şi transmutare. Schimbă energiile. Şi înţelegeţi că atunci când cereţi o schimbare o veţi primi.
Aşa că ştiu că este un răspuns foarte scurt pentru o întrebare complexă şi provocatoare şi nimic din el, în acest context, nu vă va satisface complet. Dar veţi vedea că Shaumbra vor scoate cărţi şi vor contribui cu punctul lor de vedere personal la explicarea modului în care toate acestea lucrează.
De asemenea, trebuie să spun că voi toţi sunteţi pionieri. Este mai dificil să fiţi pionieri în această călătorie decât va fi pentru următoarea generaţie sau următorul grup de fiinţe în Noua Energie ce vor veni să vă urmeze paşii, iar ele vor înţelege unele din cotituri şi viraje. Aşa că vă cer să aveţi răbdare cu procesul, să respiraţi cu procesul şi înţelegeţi că alegerea voastră se manifestă. Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. M-am întors ca să-ţi spune ce s-a mai întâmplat cu „Feed Denver” (Să hrănim oraşul Denver), proiectul nostru de agricultură urbană.
Tobias: Excelent.
Shaumbra 6: Şi cred că ar fi de ajutor pentru Shaumbra, pentru că nu putem planifica cum funcţionează. Pur şi simplu merge. Iar cei din grupul meu şi eu însămi am aflat că primul lucru de care ai nevoie pentru a creşte hrană este un sol bun. Aşa că lucrăm pe un sol bun, dar, ştii, solul bun este terenul comunităţii în care locuieşti, al oraşului în care locuieşti, iar acum mare parte din lucrarea noastră se desfăşoară cu structurile civice şi guvernamentale, ca să descoperim ce oportunităţi sunt acolo. Lucrul interesant este că ei sunt foarte încântaţi de asta. Sunt foarte deschişi. Toate obstacolele pe care cineva le poate imagina pur şi simplu cad, ceea ce este cu adevărat extraordinar.
Aşa că vreau să te întreb: pe măsură ce noi simţim energia acestui proiect care se poartă pe sine acolo unde vrea să meargă, încercăm să construim containerul pentru a lucra cu energia. Aş vrea să îţi cer câteva sugestii şi să ne spui dacă suntem în direcţia cea bună, dacă nu cumva pierdem din vedere ceva cu adevărat important.
Tobias: Într-adevăr. Explică ce înţelegi prin container.
Shaumbra 6: Container energetic – ştii... nu doar informaţia şi încrederea ce vin din interiorul nostru, ci o varietate de resurse, toate resursele care vin spre noi şi capacitatea de a le recunoaşte şi de a le folosi.
Tobias: Voi împărtăşi cu tine şi cu alţii care s-ar putea să nu fie atât de deschişi faţă de asta, dar am vorbit mai devreme despre Noul Pământ şi în special despre importanţa agriculturii pe Noul Pământ. Şi, într-adevăr, aşa cum ai înţeles în timpul Shoudului, tu lucrezi mult acolo.
Aşa că un lucru pe care te voi încuraja să îl faci este să eliberezi unele din conceptele vechi despre agricultură. Eu şi alţii te vom contrazice că ai nevoie de sol bun pentru a creşte recolte bune. Într-un mod foarte primitiv, da, însă energetic, nu. Puteţi creşte recolte foarte bune în ceea ce numiţi sol prost. Vor fi recolte ce vor putea fi crescute în apă şi în special în apă sărată, iar acestea sunt tehnologii la care participi pe Noul Pământ.
Am menţionat că voi toţi sunteţi purtători ai seminţelor, purtători ai seminţelor conştiinţei, astfel încât acea componentă pe care o aduci tu este un element esenţial pentru acest grup şi lucrarea pe care o face. Tu deja contribui la aducerea acelor seminţe, a seminţelor energetice, şi le aduci aici. Acum lasă-i pe alţii să le simtă - doar respiră, doar simte-le.
Ceea ce îţi voi sugera este să treci dincolo de ceea ce consideri a fi normal şi tradiţional. Unii vor râde de tine şi îţi vor spune că nu ştii ce spui şi vor intra în chimia solului şi altele similare. Dar poţi obţine nişte indicii, aşa cum ştii, de la cei de la Findhorn1, care realmente înţeleg că în agricultură sunt mai multe elemente mai importante ca solul. Este energia. Este şi lucrarea împreună cu elementele naturii, iar aceasta ar fi o altă componentă importantă pentru cei ce sunt deschişi către ea.
Există un grup – unii le numiţi zâne sau elementali ai naturii – care este foarte activ şi căruia, de fapt, i-ar plăcea foarte mult să lucreze cu voi în segmente ale producţiei agricole. EI au fost daţi la o parte, au fost înlocuiţi de suprafertilizare şi altele, dar un grup mare al lor încă mai este pe Pământ, un grup foarte, foarte mare. Le-ar face plăcere să lucreze cu tine. Ei, din motive greu de explicat, nu lucrează realmente pe Noul Pământ, pentru că sunt foarte conectaţi cu Pământul fizic, dar tu deschide-te pentru a putea vorbi cu ei.
Combină aceasta cu cunoaşterea pe care o obţii pe Noul Pământ, treci dincolo de barierele gândirii în ceea ce priveşte tipurile de soluri şi componentele chimice şi vei înţelege cum pot fi cultivate multe recolte în multe moduri diferite şi cu mai mulţi nutrienţi decât au acum. Îţi cer să începi un mic channel cu unii din aceşti elementali.
Shaumbra 6: Mulţumesc.
Tobias: Mulţumesc. Şi, apropo, cineva din grup nu va fi prea deschis faţă de asta, dar, oh, ai mai fost criticată înainte. O poţi încasa şi apoi să treci prin aceasta.
Linda: Am o întrebare - Geoff şi Linda, nu de prea multă vreme, au început să viseze simultan o veche conexiune pe care au avut-o acum ani de zile cu agricultura, în legătură cu o companie numită Medina. Este vreo coincidenţă?
Tobias: Deloc. Voi vă faceţi lucrarea pe Noul Pământ şi înţelegeţi că acest produs - îi voi face o publicitate neruşinată - este fascinant, a venit cu mult înaintea timpului său şi asta, probabil, a fost cea mai dezamăgitoare parte. Dar formula originală, trebuie să spun, cunoscută şi ca Apă Marcaine - Marcaine înseamnă elemental sau deva - formula originală are componente energetice importante şi poate fi foarte viabilă acum pentru lucrul cu orice fel de recolte sau producţie. Cauldre şi Linda vă pot spune mai târziu mai multe despre ea sau cum să o accesaţi, dar în sine, prin componentele sale originale, este un produs al Noii Energii.
Linda: Deci ar putea să rezulte o valoare dacă îi vom contacta pe cei de la Medina?
Tobias: Într-adevăr. Într-adevăr.
Linda: Grozav.
Întrebare de la Shaumbra 7 (o femeie la microfon): Tobias, eu, în fine, simt că încep să am străfulgerări ale celeilalte părţi a monedei şi aş vrea să ştiu dacă ai vreun sfat pentru mine în legătură cu viaţa în Acum? Ai nişte comentarii despre cartea mea? Îţi mulţumesc.
Tobias: Am o întrebare pentru tine. Indiferent de detalii, indiferent de faptul că ai sau nu dureri în corp ori probleme cu relaţiile ori cu banii, există bucurie în viaţa ta?
Shaumbra 7: Da.
Tobias: Într-adevăr. Atunci pornim. Acesta este începutul. Acesta este... ştii, uneori este înecată de problemele umane, dar ingredientul principal este bucuria din viaţa ta. Atunci când ai asta şi îi dai voie să vină prin lucruri precum vocea, aşa cum face Hanibal, sau prin oricare alte creaţii ale tale, atunci dintr-o dată toate lucrurile legate de problemele umane par să dispară. Mulţi Shaumbra au descoperit asta.
Aşa că ia bucuria şi continuă să respiri, continuă să permiţi acestui lucru să se extindă în fiecare parte a vieţii tale. Şi, da, într-adevăr, ai spus singură, chiar începi să vezi cealaltă faţă a monedei. Aceeaşi energie se aplică şi proiectului cu cartea. Nu îţi face griji pentru detaliile umane, ci concentrează-te pe bucuria absolută.
Shaumbra 7: Îţi mulţumesc.
Tobias: Îţi mulţumesc şi îţi mulţumesc şi pentru că ai ridicat problema.
Întrebare de la Shaumbra 8 (un bărbat la microfon): Bună, Tobias. Acum câţiva ani, prima întrebare pe care am adresat-o aici a fost în legătură cu viziunea mea pentru o biserică diferită. Şi ai vorbit cu mine despre faptul că va fi nevoie de locuri în care oamenii să vină atunci când vechile biserici se destramă. Am mai vorbit despre faptul că unele din ideile cu care încă mai lucram erau vechi, iar în ultimii câţiva ani am învăţat multe despre ele. Iar în ceea ce priveşte experienţele pe care le-am avut recent, când grupul din Santa Fe cu care lucrez m-a părăsit, le-am resimţit ca şi cum nu mai vroiam să mai am vreo legătură cu asta vreodată! (râde) Dar, în acelaşi timp, în mine este o mare pasiune în legătură cu asta, iar când tu ai vorbit despre Casa Trezirii am simţit o pasiune uriaşă pentru crearea Casei Trezirii pe Pământ. Ce îmi poţi spune despre asta?
Tobias: Ţi-aş putea spune, mai întâi de toate: călătoria la care am participat împreună cu tine în ultimii ani a fost grozavă. Uneori era ca şi cum aş fi fost pasager într-o maşină care urma să izbească ceva, (râsete), ceea ce a fost amuzant, ştii, pentru MINE!
Shaumbra 8: (râzând) Mă bucur că ţi-a plăcut.
Tobias: A fost mai puţin interesant pentru tine, dar într-adevăr ţi-ai oferit experienţa învăţării imense, iar uneori au fost momente în care eu am fost uimit de înţelepciunea profundă pe care nu ţi-ai dat voie să o aduci aici, în această realitate. Acum tu începi să deschizi acele canale şi să o aduci aici.
Şi, pe lângă asta, aşa cum mulţi Shaumbra au aflat şi ai spus şi tu aici, uneori există o mare dezamăgire în legătură cu oamenii. Uneori chiar cei cu care încerci să lucrezi sunt cei ce se întorc împotriva ta. Chiar lucrarea pe care tu încerci să o faci în serviciul omenirii este însăşi cea pe care ei o vor lua şi o vor transforma în sabia cu care te vor înjunghia. Aşa merge. Iar tu ai ales acea călătorie.
Acestea fiind spuse, cei cu care lucrezi acum, în cea mai mare parte, nu toţi, dar în cea mai mare parte, nu sunt cei cu care vei lucra pentru a merge înainte.
Shaumbra 8: Înţeleg asta.
Tobias: Mda. (Tobias râde) Cei cu care mulţi Shaumbra vor lucra nu sunt cei care au studiat metafizica de 20 de ani. Nu sunt cei care au fost în biserici. Aceştia sunt cei numiţi noii-treziţi, care nu au conexiunile energetice cu religiile vechi. Cauldre şi Linda sunt uimiţi uneori – şi sunt uimit că ei nu şi-au dat seama de ce sunt aşa uimiţi – că în unele din aceste ţări care încep să se trezească există atât de mult interes pentru lucruri precum Cercul Crimson şi alte grupuri metafizice ale Noii Energii, pentru că nu au toate straturile grele ale anilor îndelungaţi de credinţe ale bisericilor sau chiar şi anii lungi de credinţe New Age. Astfel că ei sunt foarte, foarte deschişi. Sunt cei care vor ridica mâna, vor ieşi în faţă şi vor fi interesaţi de lucrarea voastră.
Ceea ce ai învăţat în ultimii doi ani a fost eliberarea structurii şi eliberarea metodologiei. Asta este foarte greu şi provocator pentru tine fiindcă, ei bine, tu eşti genul metodic. Iar ca să te eliberezi de asta, ca să ai acea eliberare, uneori te agăţai de ea cu disperare, iar alteori ţi-a fost smulsă. Dar tu ai înţeles că spiritualitatea - sau lucrarea de conştiinţă, hai să-i spunem aşa – este haos. Nu eşti de acord că ai învăţat asta?
Shaumbra 8: Ba da.
Tobias: Şi ai şi blestemat în acelaşi timp.
Shaumbra 8: Da.
Tobias: Dar haos înseamnă să îl priveşti din perspectivă umană sau dintr-o o perspectivă mentală organizată şi liniară. Tu ai fost nevoit să mergi de cealaltă parte a monedei şi să afli că haosul nu este deloc ceea ce pare a fi. Este libertatea. Este o mulţime de potenţiale. Această Nouă Energie nu are nevoie de structură, iar asta este una din frustrările voastre. Încercaţi să structuraţi Noua Energie şi ea vă sfidează de fiecare dată. Vă trânteşte imediat pe... pe sistemele voastre de credinţă. (râsete)
Aşa că tu şi alţi Shaumbra continuaţi să lucraţi cu componenta Noii Energii şi trebuie să vă adaptaţi la lipsa de structură sau matematică. Noua Energie nu intră în nicio formulă matematică de acum de pe Pământ – voi merge până într-acolo încât să spun că în NICIO formulă matematică – iar asta o face să fie atât de frumoasă şi atât de... Noua Energie nu ia niciodată. Întotdeauna oferă. Întotdeauna. Voi sunteţi obişnuiţi cu luarea energiei. Încă mai lucraţi cu acea dinamică în care, fie că apare prin oameni, programe de computer sau printr-un tipar, sistem sau structură, energia, în special Vechea Energie, ia ceva de la voi. S-ar putea să vă şi dea într-un anume grad, dar în cele din urmă vă va lua.
Aşa că voi toţi descoperiţi că Noua Energie este haos, mereu oferă şi desfide structura, tiparele, logica sau simţul proprietăţii asupra sa. Tu afli, deşi uneori pe calea grea, că poţi deveni un maestru al Noii Energii atunci când te reduci pe tine însuţi la simplitate. Simplitate absolută. Iar asta este dificil de făcut. Aşa că aş spune că sunt impresionat de progresul tău şi, din nou, de momentele grele pe care le-ai avut, dar ele te-au catapultat ca să priveşti lucrurile într-un mod nou.
Shaumbra 8: Da.
Tobias: Chiar şi lucrurile care te-au făcut să fii sătul de lucrarea pe care o făceai înainte, să fii sătul de orice şi oricine care încearcă să supra-definească lucrurile.
Shaumbra 8: Mulţumesc.
Tobias: Mulţumesc.
Linda: Ultima întrebare. (Tobias dă din cap) Este 5:33, eşti sigur?
Tobias: Răspunsuri scurte. Răspunsuri scurte.
Linda: Foarte bine. (râsete)
Întrebare de la Shaumbra 9 (o femeie la microfon): Bună, Tobias. Sunt încântată să folosesc Noua Energie şi să demarez o nouă secţie a şcolii mele. Va fi un fel de secţie Shaumbra. Iar aici vom descoperi seminţele strălucirii ce vin în fiecare copil. Le vom adapta educaţia astfel încât ei să poată deveni cu adevărat ei înşişi, ca să poată fi, în viitor, rezolvatorii creativi ai problemelor. De curând m-am conectat cu o doamnă care vrea să mă ajute să construiesc toate acestea, iar prima mea întrebare este: va fi ea o resursă bună cu care să lucrez?
Tobias: Voi spune să foloseşti filosofia compasiunii la fiecare pas. Este parte a procesului, dar este doar un pas. Onorează faptul că această persoană este în viaţa ta în acest moment – asta vi se aplică tuturor. Vor veni oameni sau organizaţii în viaţa ta, dar spre deosebire de trecut nu te aştepta ca ei să stea lângă tine mereu. Şi înţelege că… oh, încerc să rămân scurt. Înţelege că fiecare dintre cei cu care lucrezi, fiecare proces… nu, nu proces, ci fiecare evoluţie de-a lungul drumului este o dimensiune în sine.
Intrăm în detalii la Workshopul Interdimensional. Există o uşă în faţă şi o uşă în spate. Totul, mai puţin Sursa. Sursa are o singură uşă. Dar tu ai de-a face cu crearea unei dimensiuni, fie că este vorba despre lucrul cu acea persoană sau orice altceva ai face, aşa că are o uşă din faţă şi o uşă din spate. Aceasta îţi permite să curgi liber cu energiile. Iar când aplici asta şcolii tale, înţelege că este parte a procesului de evoluţie.
Shaumbra 9: OK, a doua întrebare. Întrucât doresc să mă implic în crearea academiei oficiale Shaumbra pentru tineri, vreau să ştiu dacă există oameni cu care să intru în legătură, care să aibă, poate, expertiza tehnică pe care eu nu o am, pentru a crea un forum pentru ca noi să ne putem conecta, cel puţin până când şcoala este deschisă oficial, spre a ne susţine unii pe alţii sau pe cei care învaţă acasă ori alte şcoli care, poate, vor să fie susţinute şi să audă ce fac alţi oameni, astfel încât copiii să se poată inspira unii pe alţii.
Tobias: Într-adevăr. Aceasta va fi una in preocupările lui Adamus, iar la un anumit punct el a vorbit despre diversele arii. El va lucra cu Shaumbra pentru organizarea acestor arii şi, desigur, educaţia va fi foarte importantă, aşa că mai ai răbdare până când vom trece prin acest proces evoluţionar. Dar urmează.
Shaumbra 9: Mulţumesc.
Linda: Tobias, o să reţinem informaţia ei, pentru că aici este un grup pe care îl aşteptam atunci când vom avea ceva timp liber. Şi, apropo, vreau să clarifici asta. Putem să stăm până la ora 6, nu încerc să fiu cea care limitează timpul. Doar încerc să mă încadrez în orientările care mi s-au oferit.
Tobias: Iar eu simt că aici sunt întrebări importante.
Linda: Vrei să stăm până la ora 6?
Tobias: Nu, nu. Încă două. Cauldre este epuizat după channelul „scurt” de dinainte.
Linda: Ok. De tine depinde. Este alegerea ta, cât timp lucrezi cu Cauldre.
Întrebare de la Shaumbra 10 (un bărbat la microfon): La mare parte din întrebare mi-ai răspuns deja, Tobias, aşa că îţi mulţumesc pentru asta. Dar mă şi întreb dacă există vreun mecanism de a ne facilita inspiraţia şi percepţiile pe care le avem pe Noul Pământ, pentru a le aduce în acest plan mai repede, mai lin şi mai complet?
Tobias: Într-adevăr, iar aceasta este, probabil, cea mai mai mare dificultate sau provocare pentru noi toţi acum. Aţi putea spune că Noul Pământ este un loc magic, în care inspiraţia pluteşte tot timpul. A o aduce în acet tărâm a fost provocarea. Acum, tu crezi că ar putea fi uşor, dar sunt multe dinamici care fac să fie dificil. Din acest motiv atunci când vă culcaţi seara, în fiecare noapte spuneţi: “O să-mi amintesc, o să-mi amintesc”. Dar din cauza densităţii conştiinţei pe Pământ, aţi putea spune, pare să fie eliminată.
Voi începeţi să aduceţi seminţele, dar nu neapărat şi amintirile. Ceea ce spunem astăzi în acest Shoud este că prin simpla reamintire că purtaţi seminţele conştiinţei înapoi pe Pământ şi le permiteţi să curgă în conştiinţa umană şi pe planetă, prin faptul că faceţi acea alegere conştientă, procesul începe să fie mai lin. Chiar şi discuţiile ca aceasta se integrează în asta, adunarea unui grup Shaumbra sau a unor fiinţe iluminate – atunci când stăm departe de filosofia mentală, atunci când lucrăm cu energii cu adevărat pure.
Shaumbra 10: Mulţumesc.
Tobias: Mulţumesc.
Linda: Dacă ai putea să fii scurt, ar fi perfect şi minunat dacă ai mai putea răspunde la trei întrebări.
Tobias: Într-adevăr, scurt.
Linda: Ok, dar răspunsurile să fie scurte. Ar putea vorbi toţi cei de la coadă.
Tobias: Într-adevăr.
Întrebare de la Shaumbra 11 (un bărbat la microfon): Bună, Tobias. Întrebarea mea este simplă. Abia m-am mutat în zonă. Ce naiba caut aici?! (râsete)
Tobias: Orice alegi. (multe râsete, câteva aplauze) O să fiu puţin mai explicit. Ai fost atras aici cumva de energia Cercului Crimson, dar ai fost atras şi de noi oportunităţi de a-ţi folosi talentele într-un mod mult mai bun decât în trecut. Acestea vor veni natural. Nu este nevoie să trepidezi pentru asta, nu ai nevoie să stai în cap în fiecare zi, ştii, să te gândeşti că trebuie să treci prin nişte manipulări. Vor veni în viaţa ta. Vor curge şi vei şti exact când vor fi acolo. Voi mai spune şi că îţi foloseşti intuiţia şi sapi adânc, aşa că vei continua să faci asta.
Shaumbra 11: Mulţumesc.
Tobias: Într-adevăr, mulţumesc.
Linda: Îţi mulţumim.
Întrebare de la Shaumbra 12 (un bărbat la microfon): Namaste, frate. Întrebarea mea se referă la schimbările în atitudine şi în latitudine. Vreau să ştiu ceva mai mult despre San Andreas [falia din California - n. tr.], despre oamenii care locuiesc în San Diego. Lângă Palm Spring şi San Diego au fost circa 40-60 de cutremure de magnitudine 3,4, ca şi cutremure de suprafaţă şi mă întreb dacă o să vină un val în curând.
Tobias: Într-adevăr, şi este o binecuvântare că sunt multe cutremure mici în locul unuia singur foarte mare. Gaia şi oamenii încep să înţeleagă că nu este nevoie ca eliberarea energiei să fie precum Big Bang, nu este nevoie să se petreacă brusc. Aşa că se face treptat. Este multă tensiune în acea zonă, atât geologică, cât şi tensiune în conştiinţă, dar este eliberată foarte frumos. Aşa că haideţi să nu vorbim despre drame sau dezastre. Haideţi să continuăm să respirăm şi să înţelegem că aceste tensiuni sunt eliberate într-un mod minunat.
Shaumbra 12: Aşa că nu este nevoie să renunţ la proprietăţi? (râsete)
Tobias: Dacă ai avea un preţ foarte bun, poate că apare un cumpărător. Dar nu... nu este nevoie de asta.
Shaumbra 12: Ok, mulţumesc.
Linda: Ultima întrebare.
Întrebare de la Shaumbra 13 (o femeie la microfon): Hello, Tobias. De mult timp mă gândesc să pun această întrebare şi cred că noi doi am purtat şi multe discuţii despre asta. Este vorba despre fiul meu. Avem o relaţie foarte specială, cred eu, dar el are foarte multe frici. Încerc cu adevărat să respir împreună cu el şi este tot mai rău. Acum încep reacţiile pe piele şi toate celelalte. Eu încerc să fiu un Standard acasă, să locuiesc cu copiii mei, să trăiesc ca Shaumbra şi să duc traiul Standar al Shaumbra, dar nu pot pricepe care este problema cu el, ce este cu el.
Tobias: Da, îţi voi cere ceva dificil şi unii Shaumbra clar nu vor fi de acord cu asta, dar... Ai mare dreptate. Este o cantitate uriaşă de frică şi aceasta vine din câteva lucruri. Mai întâi, cel drag ţie este foarte sensibil, foarte, foarte sensibil la energiile din jur, dar în primul rând este sensibil la energiile sale, în special cele pe care le-a adus din trecut. Acestea de fapt îl bântuie şi lucrarea pe care încerci să o faci nu va rezolva asta. Sunt propriile stafii din trecut şi îi produc o mare iritaţie în tot corpul. Se vor manifesta pe piele. Îi vor provoca situaţii cu ochii şi alte manifestări fizice.
Aş sugera, mai întâi de toate, să îţi retragi energia. De fapt agravează situaţia. Noi ştim că faci asta din iubire, dar… energia iubirii tale, dorinţa pe care o ai devine, de fapt, un fel de hrănire şi face lucrurile mai dificile. Îţi vom cere să respiri şi să ai compasiune absolută în călătoria prin care trece el. Da.
Shaumbra 13: Ok, acum ştiu.
Tobias: Da. Acum, aceste fiind spuse, ştii că din punct de vedere psihic acestea sunt stafiile lui din trecut şi că el trebuie să se descurce cu ele. Unul din lucrurile pe care le voi sugera este înţelegerea Aspectologiei, dar nu să meargă la şcoala obişnuită a Cercului Crimson, pentru că îi va fi greu să meargă acolo. Aşa că ar putea fi vorba despre o lucrare personalizată. O să-ţi cerem să vorbeşti cu Cauldre şi Linda după sesiune, iar asta ar putea fi benefic. Dar, în esenţă, el are de-a face cu aspectele lui şi în prezent ele câştigă.
Shaumbra 13: Ok, mulţumesc.
Tobias: Mulţumesc şi îi mulţumesc şi ţie pentru că eşti aici.
Linda: (după o pauză lungă) Da?
Tobias: Mai vrei?
Linda: Iubire, este şase fără un sfert. Am mai multe întrebări, dacă tu vrei.
Tobias: Hai să mai răspundem la una.
Linda: Zău?
Tobias: Da.
Linda: În regulă.
Întrebare de la Shaumbra 14 (primită prin Internet, citită de Linda): Ar trebui să ne obişnuim să te simţim ca Sam. Este o onoare pentru mine să te am în inima mea. Mulţi am renunţat la serviciile noastre pentru a ne trăi pasiunea. De ce ne simţim trişti şi singuri? Este momentul să servim cu adevărat omenirea? Căci pe cărarea mea nu merg oameni. Care este următorul nostru pas? Aleg să îmi trăiesc pasiunea, o să urmeze şi prosperitatea? Este răspunsul la încredere?
Tobias: Voi folosi aceasta ca mod de a încheia adunarea de astăzi. Răspunsul, de fapt, este să vă iubiţi pe voi înşivă cu adevărat, să vă onoraţi pe voi înşivă cu adevărat şi să fiţi cu voi înşivă. Nu veţi găsi la alţii ceea ce căutaţi, până când nu veţi găsi în voi înşivă. Există senzaţia de singurătate, dar simţirea singurătăţii încearcă să vă inspire să fiţi cu voi înşivă.
Este multă tulburare în asta. Voi reduce totul la un singur lucru – iubiţi-vă pe voi înşivă. Iubiţi-vă pe cine sunteţi. Iubiţi să fiţi cu voi înşivă. Iubiţi să vă experimentaţi pe voi înşivă. Orice altceva este zgomot. A vă gândi la salvarea omenirii, a vă gândi la ce este pasiunea voastră şi a vă gândi că trebuie neapărat să fiţi pe Pământ şi la toate celelalte reprezintă doar zgomot, absolut. Este o distragere absolută, pentru că fiecare dintre aceste voci şi fiecare dintre acele particule de energie încearcă să vă reamintească. Voi le-aţi pus acolo, ele încearcă să vă reamintească – iubiţi-vă pe voi înşivă absolut, necondiţionat, fără aşteptări şi cu cea mai mare doză de compasiune pe care o puteţi imagina.
Aşa că, Shaumbra, este momentul să vă întoarceţi în lume, o lume care trece prin schimbările sale uriaşe. Mergeţi de aici cu iubire în inimă, cu o respiraţie adâncă şi ştiind că nu contează.
Şi aşa este. Sursa: http://www.blogger.com/www.iamthatiam.ro
Dacă doriți să le postați pe bloguri sau site-uri proprii vă rugăm respectuos să menționați sursa și traducatorul. E timpul sa fiti sinceri, dragi Șhaumbra învățători și standarde!