miercuri, februarie 18, 2009

SHOUD 7: "Mâncatul elefantului" -Sesiunea de întrebări și răspunsuri



(thanks to Gratia and Costin)
MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Întoarcerii:
SHOUD 7: "Mâncatul elefantului" – Kuthumi Lal Singh, transmis prin Geoffrey Hoppe
Sesiunea de întrebări și răspunsuri
Prezentat Cercului Crimson
7 februarie 2009
http://www.crimsoncircle.com/
Traducerea: Georgiana Ii multumim!
http://www.blogger.com/www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com
Namaste, dragi Shaumbra. (audienţa răspunde: “Namaste”) Namaste. Din partea dumnezeului din mine, din fiecare parte din mine, către dumnezeul din voi. Din fiecare parte din mine care nu se teme că energiile sunt înăuntru sau în afară, către dumnezeul din voi care nu se teme să simtă totul, să trăiască totul, să îl aducă în interior şi să îl experimenteze. Haideţi să începem cu întrebările voastre.
Întrebare de la Shaumbra 1 (primită prin Internet, citită de Linda): Te rog să explici mai multe despre exprimarea adevărului propriu, pentru că asta pare a crea ceva confuzie în legătură cu ceea ce este cu adevărat adevărul. Este nevoie să fie adevărul compasionat? Adevăr cu un pic de discreţie? Este posibil ca adevărul să fie orice îmi trece mie prin cap? Îţi apreciez lămuririle.
Kuthumi Lal Singh: Sună ca o întrebare pentru Tobias, dar voi răspunde şi eu. Tu ai multe aspecte ale tale, multe personalităţi din vieţi trecute şi din această viaţă, iar fiecare dintre ele îşi are propria nuanţă. Şi totuşi, în interior este esenţa ta – tu cel adevărat. Nu că restul nu ar fi reali, dar există acea parte profundă care tânjeşte să se exprime pe sine. Astfel că atunci când întrebi cum să îţi exprimi adevărul se opreşte, îşi acordă un timp pentru a se conecta cu locul cel mai profund, cel mai simplu şi cel mai plin de bucurie din tine. Şi va fi natural. Tu auzi toate aceste voci ale aspectelor, fiecare cu propria sa agendă, dar la un anumit punct vei realiza că vine din partea ta reală. Îţi mulţumesc. Şi nu te lăsa prins în „adevăr versus neadevăr”, căci vei ajunge să înţelegi că nu există un singur adevăr. Nu există nimic care să fie neadevărat. Poate că există doar niveluri mai profunde sau mai frumoase de adevăr.
Linda: Bine, cine este adevărul?
Kuthumi Lal Singh: Din interiorul vostru.
Linda: Interesant.
Întrebare de la Shaumbra 2 (o femeie la microfon): Ok. Sunt puţin emoţionată de asta, Kuthumi, fiindcă nu m-am aşteptat să am oportunitatea de a vorbi cu tine în această energie. Dar vreau să îţi mulţumesc pentru proiectul la care lucrăm împreună, pentru bucuria pe care mi-a adus-o şi ştiu că îmi poţi auzi inima cântând. Mai avem cam patru zile şi dacă vrei să mai fac nişte schimbări... iar tu (râde) Ştiu că eu mă deschid către asta. Şi ai face bine să fii cu mine pe rampa de lansare luna viitoare.
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr, voi fi prin preajmă luna viitoare. Iar acesta este timpul în care se strecoară îndoiala şi începi să te îngrijorezi, sigur ai făcut totul cum trebuie? Acesta este momentul ca, din nou, să ai încredere în tine însăţi şi în ceea ce faci. Orice nu este adecvat va avea o cale frumoasă de a evolua şi de a se schimba pe sine. Dar acum, din nou, acea frică se strecoară. Te rog să iei acea frumoasă creaţie şi să o aduci în faţă.
Shaumbra 2: Voi face asta. Mulţumesc.
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr.
Întrebare de la Shaumbra 3 (primită prin Internet, citită de Linda): Recent am aflat că aspectele mele încearcă să mă manipuleze prin vocile pe care le aud în cap. Eu...
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr. Absolut. (râde) Deci ele îşi fac treaba, iar tu nu o faci pe a ta! (râsete)
Linda: Asta este pentru... Ok. Să o iau de la început?
Kuthumi Lal Singh: Da.
Shaumbra 3 (primită prin Internet, citită de Linda): Recent am aflat că aspectele mele încearcă să mă manipuleze prin vocile pe care le aud în cap. Eu am crezut că eu gândeam acele lucruri, dar nu era aşa. Mă întreb dacă ele mă pot manipula astfel încât să îmi oprească curgerea abundenţei. Pot face asta? Şi cum lucrează?
Kuthumi Lal Singh: Aşa cum ar spune Tobias, îmi place când vă răspundeţi singuri la întrebări (râsete) şi îmi place atunci când sunteţi atât de iluminaţi, încât puteţi recunoaşte jocul care se joacă. Soluţia simplă pentru asta – TU faci alegerea. Încetează să mai laşi ALTE părţi din tine să aleagă. Tu, omul divin, cel ce ia deciziile, cel care alege creaţiile, TU faci alegerea.
Acum, aici are loc multă lucrare de integrare şi aş vrea ca tu personal să priveşti la lipsa spaţiului sigur, de pretutindeni in jurul tău şi de ce este aşa. Fiindcă asta este cu adevărat, cu adevărat cea mai mare problemă aici. De ce nu eşti în siguranţă? De ce acele aspecte încă mai încearcă să te terorizeze? Şi ce le-ar trebui ca să se întoarcă acasă?
Linda: Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 4 (un bărbat la microfon): Bună, Kuthumi. Este o plăcere să vorbesc cu tine. Este vreo cale în care să lucrăm împreună şi să îmi şi amintesc că am lucrat împreună? (râsete, râde şi Kuthumi)
Kuthumi Lal Singh: Răspunsul scurt este da. Răspunsul scurt este şi „lucrăm împreună”, dar tu joci un joc foarte interesant, numit „a nu merita”. Tu nu îţi dai voie să crezi că nu doar tu lucrezi cu mine, ci şi mulţi, mulţi alţii. Dar apoi tu ţii acestea în alte tărmâmuri, în loc să le aduci aici. Aşa că îţi voi cere să îţi permiţi cu adevărat, cu adevărat să înnebuneşti puţin. Ştiu că aceasta este una din îngrijorările tale – te îngrijorează prea mult. O să ajungi nebun, de tot? Da, dar nimic nu se compară cu a fi nebun (râsete) – din propria mea experienţă. Nebunie este, de fapt, atunci când încerci să te tragi înapoi şi nebunie este când joci jocul îndoielii, care te împiedică să descoperi cine eşti, astfel încât să poţi continua jocul, vezi tu.
Aşa că înnebuneşte. Dă-ţi voie să vorbeşti cu mine sau cu Adamus ori cu oricare altul, cu voce tare. Aceasta va aduce totul, îl va solidifica în această energie. Dar există incredibila energie a lui “Nu cred că pot să am încredere în mine; nu cred că am o valoare suficient de mare”. Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 5 (primită prin Internet, citită de Linda): Mai întâi, ştiu că încă nu te-ai întors pe Pământ, dar te iubesc şi deja îmi lipseşti.
Linda: Şi eu. Oh, asta este pentru Tobias, scuze.
Shaumbra 5: (continuă) Sunt cu Cercul Crimson din anul 2000 şi am participat la majoritatea cursurilor şi şcolilor. Am fost un învăţător spiritual de succes în ultimii 12 ani şi, în cele din urmă, lucrarea mea a ajuns la final. Acum, la frageda vârstă de 37 de ani, simt o scânteie de bucurie faţă de a face orice naiba vreau eu, dar, totuşi, sunt paralizată şi îngrozită de schimbare. Am trecut de la a fi un învăţător în propria putere, clar şi plin de bucurie, un Standard, la a fi o femeie între două vârste, indecisă, amară şi speriată, singură, fără focus sau direcţie. Asta nu sunt eu şi, aceasta fiind ultima mea viaţă, nu vreau să pierd timpul făcând pe victima dramei. Întrebarea mea este: ce minciună, strat, karmă, dramă sau reacţie mă împiedică şi cum să o eliberez, ca să pot merge mai departe, să pot explora viaţa fără frică? Îţi mulţumesc.
Kuthumi Lal Singh: Această întrebare se leagă mult de ceea ce am acoperit în Shoudul de astăzi, despre a fi paralizat, despre a te simţi atât de coleşit de schimbările din tine şi din afara ta, încât ajungi paralizat. Ce moment frumos pentru a aduce toată acea energie în interior. Permite-ţi ţie însăţi să simţi, aşa cum nu ai mai simţit niciodată. Dă-ţi voie să nu te temi să aduci acestea în interior, ci să le permiţi să vină. Este un proces natural de reciclare şi transmutare naturală ce implică Noua Energie şi care te va scoate dincolo de micul blocaj pe care îl ai aici.
Shaumbra 5: Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 6 (o femeie la microfon – Marisa Calvi): Hei, baby! (râsete) Ştiu că tu ai o legătură specială cu scriitorii şi artiştii Shaumbra şi aş vrea să ştiu dacă este ceva ce ai vrea să împărtăşeşti cu noi sau pe care ar trebui să îl auzim.
Kuthumi Lal Singh: Da, într-adevăr. Sunt multe entităţi, nu doar eu, Kuthumi, ci sunt multe entităţi care vor să vină şi să lucreze în special cu persoanele creative, pentru că este nevoie ca energia creativă să curgă. Dar, aşa cum ştii din propria ta experienţă, există o mare îndoială, un nor de îndoială, ce vine. “Or să apară? Vor ei să lucreze cu mine?” sau “Cum vor lucra cu mine?”
Vreau să spun tuturor scriitorilor, artiştilor, muzicienilor: înţelegeţi că foarte mult poate fi transmis prin aceste mijloace creative. Pentru asta ne aflăm aici ca să ajutăm. Nu vă îndoiţi că ne aflăm aici, fiţi siguri că suntem aici. Asta am vrut să spun.
Shaumbra 6: Îţi mulţumesc.
Kuthumi Lal Singh: Mulţumesc.
Linda: Ei bine, următoarea întrebare îi este adresată lui Tobias, dar sunt sigură că vei fi şi tu încântat să te ocupi de ea.
Întrebare de la Shaumbra 7 (primită prin Internet, citită de Linda): Dragă Tobias, cum îndrăzneşti să ne spui că noi doar jucăm jocuri, ca şi cum tu nu ai nicio legătură cu jocurile noastre? Ai spus luna trecută: ‘În voi este ceva care alege asta, o preia şi o transformă în realitate’. De multe ori ne-ai spus că tot ce trebuie să facem este să facem o alegere clară, conştientă în momentul Acum şi ne vom crea realitatea proprie. Ăsta este un joc.
Noi alegem să eliberăm credinţele vechi care nu ne mai servesc. Aşa că ce este acel ceva din interiorul nostru? Întrucât se pare că noi nu avem control asupra sa şi cumva are puterea de a ne crea realitatea, fără consimţământul nostru, îl voi numi sinele suflet. Jocul este că noi alegem să adoptăm noua credinţă că ne putem alege realitatea, dar sinele nostru suflet face alegerea oficială şi astfel ne creează realitatea. Sinele nostru suflet în mod evident alege să creeze din vechile credinţe că ar trebui să eliberăm.
Saint-Germain spune că a ne finaliza procesul de ascensiune şi a merge în al Treilea Cerc este doar o alegere. Am făcut această alegere acum mai bine de un an şi acum pot vedea de ce nu sunt cu adevărat creatorul realităţii mele. Da, sunt obosit de acest joc şi aş vrea să mă întorc cu opt ani în urmă şi să uit tot ce ne-ai spus vreodată. În orice caz, eu voi elibera aceste noi credinţe şi voi permite realităţii mele să fie orice este. Dacă există vreun Cerc al Treilea, nu există alegerea de a merge acolo. Asta explică de ce ne-am blocat în procesul ascensiunii timp de peste 2.000 de ani. Noi ne creăm propria realitate, dar din acea parte a noastră care este conştiinţa. Este ceva din interior şi NOI nu avem de ales. Tobias, tu chiar nu ne înţelegi frustrarea? (râsete)
Linda: Este cu majuscule şi un font mare. Uită-te, nu exagerez deloc.
Kuthumi Lal Singh: Oh, vai. Oh, vai. Oh, vai! (şi mai multe râsete) Vreau să adresez asta la un nivel foarte compasionat, căci simt frustrarea. Nu este uşor, în special în modul în care este abordat aici. O uriaşă mânie, o uriaşă negare, care va continua să se acumuleze şi să se tot acumuleze până când, în esenţă, vă daţi voie să o eliberaţi. Şi aţi putea dori să faceţi asta într-un mod foarte dramatic.
Indiferent de ce v-am spune despre jocuri, încă mai sunteţi profund scufundaţi în jocul... Singurul lucru… verific cu Tobias, căci întrebarea îi era adresată lui. El spune: “Oi vei!” (râsete) Lucrul pe care vi-l vom spune - şi este sincer din inimă - este că noi vă binecuvântăm în orice aţi face. Orice – dacă vreţi să jucaţi jocurile, dacă nu vreţi să le jucaţi, dacă vreţi să fiţi mânioşi sau nu – noi vă binecuvântăm la modul absolut. Nu există judecată. Nu există nevoia de a corecta nimic. Nu încercăm să vă faceţi să vedeţi o altă cale. Noi vă binecuvântăm şi vă onorăm pe voi în orice aţi face. Şi… da
Linda: Sunt sigură că frustrarea de aici este autentică. Cuvintele s-au spus pentru mai mult decât… şi pentru alţi Shaumbra.
Kuthumi Lal Singh: Este din partea multor Shaumbra de acolo, pentru că poate fi frustrant să încerci să foloseşti concepte vechi, idei vechi, şi chiar şi Shoudurile şi cuvintele pe care le rostim uneori, merg direct în minte, în loc de inimă. Mintea încearcă să înţeleagă, mai degrabă decât să experimenteze. Aşa că, poate fi foarte frustrant şi există tendinţa de a încerca să faceţi asta complicat şi dificil, iar alteori să aveţi un soi de formulă magică, iar nimic din astea nu mai funcţionează, cu adevărat. Acum este vorba despre aventurarea în noi teritorii ale conştiinţei.
Linda: Ei bine, ştii, este multă frustrare. Ascult mulţi oameni şi citesc multe asemenea întrebări. Ei realmente cred că au ascultat şi că au încercat să aplice totul în vieţile lor. Iar când apare spaţiul lipsă dintre ceea ce au simţit cu adevărat şi ceea ce au crezut cu adevărat că au integrat şi ceea ce s-a produs realmente, mulţi oameni trec printr-o mare frustrare. Şi, aşa cum am mai spus, am citit asta deoarece cred că nu este ilustrativă pentru o singură persoană.
Kuthumi Lal Singh: Absolut şi este un punct în care... noi am rostit cuvinte ani de zile, deoarece uneori oamenii au nevoie să audă cuvinte. Mai mult decât orice, există o transmitere sau o împărtăşire a energiei, care este mult mai importantă în cuvinte, chiar şi în simpla respiraţie. Acum, dacă am fi venit aici în fiecare lună şi am fi spus: ‘Respiraţi timp de o oră,’ mintea şi-ar fi pierdut interesul şi ar fi mers în alte locuri. Dar, într-un fel, putem simplifica spunând: “Şi voi sunteţi dumnezeu. Respiraţi în interior şi experimentaţi”.
Asta ar distila-o la cele mai fine niveluri, dar jocul pe care îl joacă unii oameni este că vor să audă multe cuvinte. Ei vor multe formule magice şi le caută în Shouduri. Iar în loc de a-şi permite lor înşişi să participe în acest grup, care explorează noi teritorii şi în loc de a-şi permite lor înşişi să experimenteze atât ceea ce numiţi frumuseţe, cât şi provocările acestei tranziţii, ei vor – ei solicită imperativ – anumite răspunsuri care să le facă vechea lor viaţă umană puţin mai suportabilă. Şi nu pentru asta ne aflăm noi aici.
Linda: Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 8 (o femeie la microfon): Bună, Kuthumi, este o plăcere. În 2001 Tobias a spus că lacul Tahoe este un loc foarte special, îndeosebi pentru Shaumbra – foarte sacru – care conţine multe energii pe care noi le-am pus acolo, chiar înainte de a ne întrupa pe Pământ. Acum câţiva ani, aşa cum ştii, acolo era şi biroul Crimson Circle. Mulţi Shaumbra s-au simţit conectaţi cu zona, iar acum asta se schimbă iar. În ultimele luni şi, în special, săptămâni, am simţit multe, multe straturi atunci când împachetam pentru mutare şi mă întrebam dacă ai putea vorbi despre cum energiile lacului, ale Shaumbra, ale tuturor celorlalte s-au schimbat pe parcursul anilor şi în Noua Energie. Simt că mulţi Shaumbra sunt foarte..., se simt foarte conectaţi cu toate acestea.
Kuthumi Lal Singh: Da, într-adevăr. O să mă exprim foarte simplu. Lacul este un loc sacru şi special pentru foarte mulţi Shaumbra. Îşi va atinge cel mai scăzut nivel în următorii ani şi îşi va atinge punctul celui mai mare stres. Iar în aceasta, desigur, se află şi cea mai mare oportunitate a sa pentru propria tranziţie, iar aceasta este eliberarea unor energii foarte frumoase ce se află în lac. Aşa că, nu vă uitaţi la – trebuie să verific cu Cauldre – nu spun că aţi părăsit definitiv acel loc, ci doar v-aţi retras temporar.
Shaumbra 8: Mulţumesc.
Întrebare de la Shaumbra 9 (o femeie la microfon): Bună, Kuthumi. De dimineaţă am avut unul din acele momente magice, creative, care nu apar prea des, atunci ideile îţi înfloresc în minte. Am stat gândindu-mă la faptul că încerc să slăbesc şi totuşi iau în greutate, iar ceea ce încerc să spun este că trebuie să fie un mod în Noua Energie de a face asta, în loc să mă întorc la căile vechi. Astfel că ideea care mi-a venit a fost să vorbesc cu diverşi channeleri, să experimentez ceea ce îmi spun, să scriu o carte şi sa fac cunoscută tuturor această informaţie. Aşa că întrebare mea pentru tine este – chiar dacă nu ai decât 30 de secunde pentru răspuns – care ar fi contribuţia ta la asta?
Kuthumi Lal Singh: Absolut, fără tăgadă, fără îndoială, este să încetezi să mai încerci să slăbeşti. Încetează să mai faci toate aceste manipulări. Se reduce la problema încrederii absolute că totul se rezolvă. Totul este adecvat. Ai putea spune despre întrebarea precedentă că există multă mânie, amărăciune şi frustrare, poate justificat. Ceea ce lipseşte este încrederea absolută şi fără tăgadă în sine şi în sine ca dumnezeu de asemenea. Aşa că în momentul în care încerci să pierzi din greutate şi încerci să arăţi mai tânără, în momentul în care încerci să manipulezi oricare dintre aceste energii, atunci vei descoperi că de fapt, distorsionează sau inhibă ceea ce este un proces foarte, foarte frumos.
De asemenea… tu ai o imagine bine definită sau viziune asupra a cum arată corpul ideal, dar dacă ar exista un corp care să fie şi mai frumos decât cel pe care încerci să îl defineşti cu vreun fel de program? Tu te împiedici singură să experimentezi asta la modul absolut. Astfel că sfatul meu este – fie că este vorba despre a pierde din greutate, fie că este vorba despre un proiect creativ, fie că este vorba despre a face aproape orice – să te opreşti din a mai încerca. Ai încredere în sinele tău. Şi, din nou, în câte feluri să mai spunem asta, în tine se petrece un proces natural. Noi spunem asta deseori, dar apoi omul se uită în afară, ca şi cum un dumnezeu sau un spirit din afară va face totul, dar este în voi înşivă la modul absolut. Apoi priviţi cum funcţionează. Şi îmi place foarte mult proiectul, apropo.
Întrebare de la Shaumbra 10 (primită prin Internet, citită de Linda): Poţi spune ceva despre sindromul Down şi cum ar trebui părinţii să se descurce cu asta, în special pe măsură ce copiii cresc şi devine uneori şi mai greu să se acomodeze.
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr. Compasiune absolută pentru fiinţa care a ales să vină. Compasiune absolută pentru ei înşişi ca părinţi ai unui copil cu sindromul Down. Este o condiţie umană plină de provocări, dar dincolo de condiţia umană sunt multe lucruri frumoase ce se petrec, multe descoperiri importante şi iluminări. Aşa că, atunci când treceţi de încercarea de a repara ceva şi intraţi în compasiune, veţi înţelege de ce acea fiinţă a ales să vină cu sindromul Down.
Linda: Încă două întrebări?
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr.
Întrebare de la Shaumbra 11 (o femeie la microfon): Bună, Kuthumi. În ultimele luni m-a apucat ceva şi, chiar dacă nu mă pricep la grădinărit, din diverse motive construiesc ferme în mijlocul unor oraşe. Şi simt că voi toţi sunteţi parte din asta şi vreau să îţi cer şi formal să fii parte. Eşti absolut binevenit acolo. Ai ceva să ne spui în legătură cu proiectul?
Kuthumi Lal Singh: Absolut. Aşa cum am mai vorbit înainte, energiile Gaiei, care este o energie spirituală, o fiinţă-suflet unică, părăsesc Pământul. Prin aceasta, oamenii sunt rugaţi să preia responsabilitatea pentru Pământ, pentru tot ceea ce creşte pe planetă şi pentru tot ceea ce trăieşte pe ea. Conceptul grădinii de acasă, fie că aveţi un apartament sau o bucăţică de pământ foarte, foarte mică, îi aşează pe oameni din nou în legătură ci responsabilitate lor şi cu conectarea lor cu Pământul. Aşa că, în loc de a avea ferme uriaşe departe de oraşe, aceasta aduce matricea energetică înapoi către individ, către oraş. Vei descoperi că există un mare, mare interes pentru aceasta acum. Oamenii vor… ei simt nevoia de a fi conectaţi cu orice lucru viu şi care creşte şi mai simt şi nevoia de a începe să-şi asume responsabilitatea pentru ceea ce trăieşte pe Pământ. Aşa că te implici într-un proiect bazat pe intuiţie, iar noi vom fi acolo.
Shaumbra 11: Mulţumesc.
Linda: Ultima întrebare.
Întrebare de la Shaumbra 12 (un bărbat la microfon): Bună, Kuthumi. Şi vreau să te invit oficial să îţi aduci prezenţa la mine, într-un proiect la care lucrez.
Kuthumi Lal Singh: De îmi strigi numele…
Shaumbra 12: Kuthumi!!
Kuthumi Lal Singh: Voi fi acolo. (râsete)
Shaumbra 12: (cântând) O să-ţi strig numele… Şi nu cânt. Mulţi dintre noi au văzut diverse numere pe ceas de mulţi ani. Acum circa doi ani am început să văd 5:23 care apare tot mai des, iar în ultimele luni – 1:11. Am avut o experienţă foarte profundă acum câteva luni – acum câteva luni – atunci când ecranul celularului meu s-a aprins brusc şi lumina, deşi nu venea niciun mesaj sau apel. L-am ignorat un timp şi apoi m-am uitat să văd dacă era vreun SMS şi nu era. Când am deschis telefonul, era pe speaker în codul Morse. Tot ce îmi pot aminti atunci când vorbesc cu altcineva era că era echivalent cu 523. Am început să studiez 523 – 5, 2 şi 3 însumează 10, adică 1, iar anul 2009 este un 11 – adică 111. Sunt trei ani de când am fost în această clădire şi este a 111-a întâlnire. Care sunt semnificaţiile pentru mine în numerele 111 sau 523?
Kuthumi Lal Singh: Într-adevăr. Într-adevăr, semnificaţia pentru tine şi pentru toţi Shaumbra este că, de fapt, din haos iese perfecţiunea. În ceea ce par a fi evenimente diferite, fără să ştiţi ce se petrece, se află de fapt un fel de dovadă că voi sunteţi mari creatori. Tu poţi sincroniza diverse evenimente, chiar dacă simţi că trăieşti în haos şi te întrebi cum să aduci toate aceste lucruri în existenţă. Aceste evenimente sunt mici semnale din partea sinelui tău interior, propria ta esenţă, dar dacă intri în matematica acesteia, îţi va spune că totul se află în propria ordine şi aliniere, chiar dacă mintea umană consideră a fi haos. Ce moment minunat este atunci să treci la nivelul eliberării unora dintre nevoile de a controla, de a manipula şi de a sări efectiv în energia haosului.
Savanţii, fizicienii, matematicienii abia încep să cerceteze sau să privească la teoriile haosului. Şi ei se uită la… una din preferatele mele este matematica haosului, care pare a fi un fel de oximoron, dar, absolut… matematica haosului, în care totul este aruncat deoparte şi în care introduceţi o variabilă care sparge vechea structură. Acum energiei i se dă libertatea de a-şi căuta noul său nivel. Iar în căutarea noului său nivel sau al noii sale conştiinţe, totul pare a fi în haos pentru un timp. Oamenii sunt condiţionaţi să vrea structurare absolută, definire absolută şi au anumite aşteptări vizavi de rezultat. Aşa cum am auzit în precedenta întrebare de la un Shaumbra foarte frustrat, care trece printr-un mare haos acum, nimic nu pare să funcţioneze. Dar dacă vă permiteţi vouă înşivă să intraţi la modul absolut în haos – dacă vă oferiţi libertatea de a vă scufunda în haos – veţi descoperi că există un nou nivel a ceea ce numim ordine, dar diferită faţă de orice ordine aţi experimentat vreodată, în lumea Vechii Energii.
Ordinea în Noua Energie este – cum să explic asta – este ordine în perfecţiune mai degrabă, decât ordinea din iluzia lumii Vechii Energii. Ştim că am mers mult mai departe decât întrebarea ta, dar este un indicator foarte bun pentru tine ca să îţi permiţi să intri în haos.
Acum, probabil ca Linda şi Cauldre vor primi multe emailuri turbate...
Linda: S-ar putea.
Kuthumi Lal Singh: … de la oameni care spun că Cercul Crimson îi învaţă pe oameni haosul şi să aducă în interior toate durerile şi suferinţele lumii şi să accepte toate acele lucruri teribile, care se petrec în lume acum. Absolut, asta şi facem. (multe râsete)
Şi, cu asta, aş vrea să vă spun o poveste scurtă. În viaţa mea ca faraon, ca Tutmoses şi încă foarte devreme în acea viaţă, pe când eram un faraon tânăr şi încă mai învăţam şi încă mai încercam să îmi dau seama cum să fiu faraon. Acum, asta este o slujbă dură – este foarte dură – pentru că toată lumea se aşteaptă ca tu să fii zeu, dar nimic din tine nu indică cum că ai fi. Partea ta umană nu crede, aşa că imediat apare o contradicţie.
Eram foarte tânăr în vremurile mele de faraonat, când dintr-odată peste ţara noastră a venit plaga lăcustelor, iar lăcustele au mai adus nişte insecte înaripate care purtau cu ele un fel de boală infecţioasă, astfel că cerul s-a umplut până la întunecare de hoardele invadatoare de lăcuste şi insecte, iar ele au început să devoreze recoltele şi pământul, care erau rezerva noastră de hrană. Oamenii au început să se îmbolnăvească şi să moară din cauza insectelor care însoţeau lăcustele. Iar mătuşa mea Hepi, cu care împărţeam tronul – da, Hepi îi spuneam, într-adevăr, – a venit la mine şi a spus: “Tinere, ce propui să facem?” într-un mod provocator. I-am spus că trebuie să merg şi să reflectez la asta. Între timp, preoţii şi sfetnicii au venit şi au sugerat să intrăm în unele câmpuri şi să le dăm foc, căci poate fumul şi căldura vor goni lăcustele. Alţii au spus că ar trebui să ne ascundem cu toţii, astfel încât boala purtată de celelalte insecte, să nu ne omoare pe toţi.
După ce i-am ascultat pe presupuşii mei sfetnici şi consilieri şi după ce am simţit ce se petrecea cu adevărat, m-am întors la mătuşa Hepi şi la ceilalţi şi le-am spus: “Nu o să facem nimic. Nimic”. Acum, imaginaţi-vă... imaginaţi-vă ce feţe aveau. Imaginaţi-vă punctul în care m-am plasat, atunci când nu am făcut nimic, pentru că, vedeţi voi, reacţia umană la o energie care vine spre voi, este fie să vă luptaţi cu ea, fie să fugiţi de ea, iar eu nu sugeram pe niciuna dintre ele.
După multe dezbateri aprinse, după ce am îndurat mult abuz şi insulte, după ce a am fost numit ceva ce este mai puţin ca un zeu, în cele din urmă mi-am declarat dreptul divin şi am spus: “Aşa o să facem”. Iar ceea ce s-a întâmplat pe urmă a fost destul de uimitor şi m-a făcut unul dintre cei mai mari faraoni din toate timpurile. (râsete) Când s-a anunţat că nu vom face nimic, că noi considerăm asta ca un semn al zeilor, că nu ne vom lupta cu ceea ce se petrece, ci mai degrabă vom invita ceea ce se petrece, atunci când, în cele din urmă, am transmis mesajul întregului popor din regatul nostru, energiile s-au schimbat imediat.
Ce a urmat apoi a fost că o a venit o mare furtună, într-o parte a lumii unde nu sunt prea multe furtuni mari. A plouat. A bătut vântul. Pământul s-a cutremurat, atât de mult încât lăcustele şi insectele infectate au fost mânate departe ori s-au înecat. În foarte scurt timp au dispărut complet de pe pământurile noastre. Ploaia a refăcut culturile care mai rămăseseră şi au creat şi noi recolte. A făcut ca râul să se reverse, să aducă hrană şi energie pentru noi toţi, iar eu am fost declarat zeu. Şi voi puteţi fi, de asemenea.
În aceste vremuri de haos pe Pământ, în aceste vremuri ale energiilor ce par să vă asalteze, în aceste timpuri în care este atât de dificil să gândiţi că mai puteţi rezista sau că mai puteţi duce, acum este momentul să nu mai opuneţi rezistenţă, ci să vă deschideţi. Pare a fi o contradicţie, dar este fizica Noii Energii. Pe măsură ce vă deschideţi, pe măsură ce vă permiteţi vouă înşivă să simţiţi absolut şi să ştiţi absolut, aceasta vă mută la următorul vostru nivel. Şi tot aici voi, de asemenea, veţi fi proclamaţi dumnezeu.
Namaste http://www.blogger.com/www.iamthatiam.ro