vineri, februarie 13, 2009

SHOUD 7: "Mancati elefantul!" – Kuthumi Lal Singh, transmis prin Geoffrey Hoppe



MATERIALELE LUI TOBIAS
Seria Reintoarcerii
SHOUD 7: "Mancati elefantul!" – Kuthumi Lal Singh, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson
La 7 februarie 2009
http://www.crimsoncircle.com/
Traducerea în limba română: Georgiana Iti multumim, in numele tuturor!!!
Trimis de Gratia si Costin http://www.blogger.com/www.iamthatiam.ro

Namaste-e-e-e-e! (râsete din audienţă)
Namaste, Shaumbra! (audienţa răspunde: “Namaste!”) Namaste, Shaumbra-a-a-a! (audienţa repetă şi mai tare: “Namaste!”) Eu sunt, Maestrul Kuthumi şi nu aş fi pierdut această zi pentru nimic în lume, ziua în care să fiu din nou cu Shaumbra. Eu sorb energiile voastre, esenţa voastră. (Kuthumi respiră adânc)
Văd câteva probleme când vă sorb. (râsete) Vom lucra asupra acestora azi. Acesta nu va rămâne în istoria Shoudurilor ca fiind cel mai profund sau cel mai ezoteric, dar va fi o zi în care lucrurile se vor mişca.
Ce bucurie să fiu din nou aici, pe scenă, alături de voi toţi. Este scena noastră. Este Shoudul – această energie magică, frumoasă, este spaţiul sigur – în care putem fi noi înşine, în care putem fi îngeri, în care putem elibera din frici şi îngrijorări pentru câteva minute. Putem fi cu familia şi cu prietenii noştri, aici şi acum. Ce plăcere!
Să respirăm adânc, o respiraţie Kuthumi…(pauză)… şi să simţim aceste energii.
Ce văd astăzi? Văd că aţi mâncat jumătate de elefant (râsete), iar cealaltă parte vă atârnă încă din gură. (şi mai multe râsete) Şi nu atârnă partea cea mai plăcută din elefant. Ba chiar deloc. Voi explica mai mult pe măsură ce avansăm.
Dar ce bucurie a fost când Tobias a venit de curând la mine şi mi-a spus: “Kuthumi, ai vrea să fii cu Shaumbra la Shoudul de Sf. Valentin? Ai vrea să fii cu Shaumbra cât timp Saint-Germain şi cu mine mergem în Israel şi Egipt? Ai vrea să vii şi să ne întâlnim în Egipt cu un grup de Shaumbra, atunci când ne vom întoarce pe acele pământuri, atât de importante pentru tine?” Am prins imediat oportunitatea.
Aşa că deseori Tobias şi Saint-Germain sunt aici, în faţa voastră, dar eu mă aflu alături de voi la nivel mult mai personal, cotidian. Trec împreună cu voi prin vremurile atât de interesante, atât de provocatoare, pe care le trăiţi. Sunt aici şi încerc să vă fac să râdeţi, din când în când. Vă blocaţi puţin uneori şi poate că mă puteţi simţi cum vin în jurul vostru, încercând să aduc puţin umor în viaţa voastră, încercând să vă scot din starea serioasă în care intraţi şi, mai mult decât orice, încercând să vă scot din starea mentală în care intraţi.
Astfel că, dragi Shaumbra, astăzi vom petrece ceva timp ca să mâncăm restul elefantului, să digerăm un pic. Ce zi minunată ca să fiu aici, la lansarea noii mele căriţi – oh! şi a Marisei, fireşte! (râsete, căci Kuthumi se referă la Marisa Calvi, care mai devreme şi-a prezentat cartea numită „Faraonul Tutmoses al-III-lea”, scrisă în colaborare cu Kuthumi)
Am petrecut o perioadă încântătoare cât timp am lucrat împreună la această carte. Şi cu adevărat veţi descoperi, atunci când vă deschideţi energiile către fiinţele non-fizice, precum eu, Kuthumi, Saint-Germain, Tobias şi mulţi alţii, ce bucurie este şi pentru noi să lucrăm împreună. Noi vă împiedicăm să mai încercaţi să deveniţi atât blocaţi în minte în legătură cu multe lucruri, atât de structuraţi în ceea ce faceţi. Noi vă oferim simţirea, iar asta este ceea ce am făcut noi împreună, Marisa, dacă îţi mai aminteşti zilele şi nopţile în care lucram împreună, te duceam în energia simţirii, acea energie care ţi-a permis să te întorci la acea viaţă a mea ca Tutmoses şi să simţi efectiv acele experienţe, iar apoi să le plasezi în energia ta pentru a putea spune din nou povestea. Evenimentele individuale nu sunt atât de importante, ci simţirea şi esenţa.
Dragi Shaumbra, Tobias şi Saint-Germain au mai spus asta, dar eu o voi spune din nou. Ce timp minunat în viaţa voastră pentru a crea, oh, acum când energiile sunt atât de înalte şi intense, când energiile sunt atât de deschise. Vedeţi voi, niciodată înainte nu a mai fost aşa un haos şi atât de puţină structurare. Niciodată înainte nu a fost atâta incertitudine şi îndoială în conştiinţa omenirii. Niciodată înainte nu au existat atâtea deschideri – le-aţi putea numi portaluri, deschideri, porţi – către conştiinţa expansionată, către noi idei.
Lucrul cu Noua Energie
Aţi auzit despre Noua Energie sub forma unui concept teoretic. Acum, Adamus îi va purta pe unii dintre voi în lucrări specifice Noii Energii, nu peste multă vreme. Dar aţi auzit despre acest concept. Planează în jurul vostru chiar acum, aşteptând invitaţia şi aşteptând deschiderea.
Uneori este greu de văzut, pentu că mintea tinde să se întoarcă şi să privească la căile pe care aţi manevrat lucrurile înainte. Dar dacă vă puteţi opri o clipă, respiraţi adânc şi expiraţi râzând tare. O să adaug ceva la ceea ce spune Tobias – respiraţi adânc şi expiraţi râzând. Expiraţi râzând. (audienţa râde) Respiraţi adânc – haideţi să mai facem asta încă o dată – respiraţi adânc şi expiraţi râzând tare. (audienţa râde, râde şi Kuthumi) A fost bine, Shaumbra. A fost foarte bine. O să păstrez asta pentru una din înregistrările mele cu râsete pentru un show TV pe care îl realizez. Când râdeţi, râdeţi acea energie. Atunci devine distractiv. Atunci devine incitant.
Astfel că mă aflu azi aici ca să… o să lucrăm împreună pentru a intra în această energie, să o ţinem în mişcare. Este foarte, foarte uşor să vă blocaţi. Foarte uşor, ca şi cum aţi umbla printr-un labirint dificil sau printr-o capcană, este foarte uşor să rămâneţi prinşi. Iar atunci ce faceţi? Respiraţi. Râdeţi puţin de asta. Vorbiţi cu noi.
Unul dintre cele mai importante motive pentru care suntem aici nu este ca să vă comunicăm măreaţa şi sclipitoarea noastră înţelepciune, ci să o încurajăm pe a voastră. Suntem aici ca să vă ascultăm, pentru că atunci când vorbiţi cu noi cu glas tare – şi v-aş recomanda asta – vorbiţi cu noi cu voce tare. Când încercaţi să vorbiţi cu noi prin minte, are un efect diferit asupra voastră. Dar când vă puteţi auzi vocea proprie vorbind şi apoi ascultându-ne pe noi, vă ajută să aduceţi claritate în toate lucrurile. Vă ajută să păstraţi energia în mişcare într-un mod încântător. Pentru asta suntem aici. Nu suntem atât de ocupaţi, încât să nu putem veni ca să vorbim cu voi. Nu suntem atât de ocupaţi cu alţi oameni, încât să nu avem timp să glumim puţin cu voi, să vorbim cu voi.
Unii dintre voi veniţi la noi – la oricare dintre entităţi – şi vreţi să vă rezolvăm noi treburile. Dar nu ne aflăm aici nici pentru acest motiv. Suntem aici ca să vă ajutăm să descoperiţi fiinţa strălucitoare care sunteţi, să vă ajutăm să descoperiţi şi să aduceţi lucrul numit gnost. Suntem aici ca să vă ajutăm să aduceţi Noua Energie.
Noua Energie este aproape dincolo de orice definiţie, pentru că definiţia ar însemna ceva din trecut, iar Vechea Energie şi Noua Energie sunt foarte diferite în modul în care lucrează. Noua Energie este strălucitoare. Este rapidă şi eficientă.
Uneori, chiar şi acum întâmpinaţi probleme şi provocări în viaţa voastră, iar apoi clociţi asupra lor. Clociţi – asta se petrece iar şi iar. Voi derulaţi permanent ciclul acelei probleme, tot aşa precum hard drive-ul computerului vostru procesează informaţia. Ar fi ca şi cum aţi re-procesa-o iar şi iar. Apoi sunteţi tot mai frustraţi şi cu o energie tot mai scăzută, sunteţi tot mai blocaţi. Asta înseamnă să clociţi asupra a ceva. Ştiţi, Noua Energia nu are nevoie de clocire. Noua Energie creează. Se extinde. Se deschide. Aşa că, suntem aici să vă ajutăm să repiraţi acea respiraţie, iar când faceţi asta respiraţi cu adevărat Noua Energie. Aduceţi-o în interior.
Aşa că, sunt încântat să mă aflu aici pentru lansarea cărţii – cartea ce va lansa multe alte cărţi, poate va ajuta la lansarea multora din proiectele voastre, poate vă va încuraja să încercaţi lucruri, pe care nu le-aţi mai încercat vreodată. Mai sunt aici şi pentru că lucrez cu energiile Lindei, ale Normei, ale lui Garret şi ale lui Cauldre, care se pregătesc să plece în călătoria lor în Egipt. Oh, vor avea nişte experienţe, hmm... (râsete, căci Linda se strâmbă), ca şi ceilalţi ce vor face parte din grup.
De ce vor avea acele experienţe? Pentru că ei le-au cerut. Ei le-au cerut şi ei toţi au simţit aceleaşi frustrări pe care le aveţi şi voi. Ei au simţit dorinţa de a atinge noi straturi ale conştiinţei – acel strat nou-nouţ la care foarte puţini, dacă nu chiar niciunul, dintre oameni au ajuns până acum – şi s-au luptat precum mulţi dintre voi, spunând: „Cum să facem ca asta să lucreze şi în vieţile noastre? Avem aici condiţia noastră umană tipică, cu care trebuie să ne descurcăm – trupurile noastre, lucruri precum călătoriile, plata facturilor, rezolvarea problemelor legate de muncă – toate aceste lucruri umane. Cum am putea noi să atingem acest strat nou al conştiinţei?” Este frustrarea pe care o aveţi cu toţii.
Aşa că, ei au creat această oportunitate, împreună cu alţi Shaumbra care se vor alătura acestei călătorii, au creat această oportunitate pentru a se întoarce la propriile lor rădăcini, de a se întoarce la misterele omenirii, să privească într-un mod nou şi diferit lucrurile din trecut, pentru a-i ajuta să înţeleagă ce poate fi în Noua Energie. Aşa că suntem aici ca să vă ajutăm să vă pregătiţi pentru călătoria ce urmează.
Haideţi să respirăm adânc, pentru că ceea ce vor descoperi ei veţi descoperi şi voi, căci există energia frumoasă, sacră, a Shaumbra, în care cu toţii sunteţi creatori unici şi suverani. Iar acesta este un cuvânt-cheie, dragi Shaumbra – unic şi suveran, dar totuşi sunteţi cu toţii conectaţi la un nivel atât de intim, de plin de încredere şi deschis. Asta în sine este o provocare pentru unii oameni, să se recunoască pe ei înşişi ca independenţi, dar totuşi atât de deschişi şi plini de încredere încât pot fi interconectaţi, în special cu alte fiinţe unice şi suverane.
Una dintre provocările intrării în acest nou strat, pentru oameni în general, este că există dorinţa curioasă din partea oamenilor de a se întoarce într-un fel de unime sau – eu o numesc nimic – să se întoarcă la un fel de extaz fantezist, cumva omogen, incert, mai degrabă plictisitor. Aşa că mulţi oameni gândesc: “Dacă m-aş putea întoarce la origini, la unimea mea, atunci totul va fi perfect”. Ei bine, dacă v-aţi întoarce la unimea voastră nu aţi mai şti cine sunteţi, pentru că tocmai v-aţi fi contopit cu restul unimii. Aşa că aţi muri o moarte a spiritului în loc să muriţi pur şi simplu moartea condiţiei umane.
Oh, nu, voi nu vă întoarceţi. Vă extindeţi în interior şi în afară. Aţi ajuns să vă înţelegeţi pe voi înşivă ca unimi suverane, ceea ce Saint-Germain numeşte propriul vostru Unu. Iar în unimea voastră veţi înţelege cum lucrează toate celelalte, fiindcă voi aţi ajuns să înţelegeţi cum lucraţi voi, mai întâi.
Păcat de cei care încearcă să găsească răspunsurile la întrebările majore ale vieţii, privind în afara lor, care încearcă să se întoarcă la istorie pentru a descoperi răspunsuri pentru astăzi. Păcat de cei ce uită să privească în interior şi care mereu privesc în afară, ca şi cum ar fi vreun secret în stele, ca şi cum ar exista vreun dumnezeu în ale dimensiuni, dar nu şi aici. Păcat de cei care ajung atât de prinşi în minte, încât uită să intre în propriul lor spirit.
Oh, iar eu pot face această observaţie, dragilor, căci eu, mai mult decât oricine altcineva, poate cu excepţia lui Adamus, (Kuthumi râde) am ajuns atât de blocat în trecut, am pierdut totul pe drumul ascensiunii. Acum, unii dintre voi nu credeau că este prea amuzant, când am spus într-unul din Shoudurile noastre: “Ceva amuzant s-a întâmplat pe calea spre ascensiune. Am pierdut totul”, dar, dragi Shaumbra, aşa se simte pentru un moment. Iar acel moment se poate simţi ca o eternitate, (râde), dar este doar un moment. Se poate simţi astfel.
Voi pierdeţi totul pentru a descoperi mai mult decât totul. Pierdeţi tot ceea ce aţi crezut că sunteţi, pentru că este o faţadă. Este o iluzie. Este cu totul o iluzie. Oh, cât de reală încercaţi să faceţi acea iluzie, nu-i aşa? Cât de mult încercaţi să vă ţineţi de lucrul din care încercaţi să scăpaţi. (Kuthumi râde) Cât de mult vă luptaţi în fiecare zi, dar când eu vin să vă smulg acea zi, ţipaţi şi încercaţi să o luaţi înapoi. Tembeli, tembeli oameni. (Kuthumi râde din nou)
Aşa că, dragi Shaumbra, oh, aşa cum spuneam, ştiu cum este să fii atât de blocat şi atât de prins în această buclă, în acest proces, încât să nu poţi ieşi.
Noua Energie – abia începeţi să o descoperiţi. În momentul în care credeţi că aţi înţeles ceva, vă scapă. Se ascunde cumva. De fiecare dată când simţiţi acel strat nou, dispare undeva, nu-i aşa? De fiecare dată când vă simţiţi pe punctul de a înflori, vă închideţi. Vă închideţi ca o centură de castitate proastă. (audienţa râde, râde şi Kuthumi) Trebuie să vă spun, i-am zis lui Cauldre că azi voi manifesta nişte glume mai proaste, ca să vă scot din punctul în care vă aflaţi. Deci unde rămăsesem? Oh, da … (râde)
Noi am mai vorbit, voi şi cu mine – fiecare dintre voi şi cu mine. Tot aşa cum Tobias vă vorbeşte şi Adamus vă vorbeşte, de asemenea, eu am vorbit cu voi despre Noua Energie. O parte din voi vrea foarte mult să ştie cum este, dar mai există şi partea cealaltă, care se teme să o experimenteze, fără ca mai întâi să o definească, fără să o pună mai întâi într-o ordine foarte clară, scrisă pe o foaie de hârtie, cu garanţii, frumos printată şi aşa mai departe. Voi vreţi o garanţie de 30 de zile de returnare a banilor. (râsete) Vreţi ca eu să vă ofer mai întâi o mostră, o demonstraţie sau o exemplificare, dar nu funcţionează aşa.
Noua Energie – este diferită. Pentru cei mai noi la adunările Shaumbra, voi vedeţi că energia vibraţională lucrează prin forţe opuse sau dualitate. Voi le descrieţi ca lumină şi întuneric, masculin şi feminin, sus sau jos. Dar, vedeţi voi, totul are forţe opuse, iar astfel a fost creată realitatea voastră până acum. Iar asta, apropo, este un mod foarte eficient de a crea realitatea, până la un punct, până la punctul în care spiritul şi conştiinţa vor să înveţe într-un alt mod, nu mai vor să repete vechile tipare, forţe opuse, bine contra rău, dramă, dramă, dramă perpetuă.
Conştiinţa ajunge la un punct, spiritul vostru ajunge la un punct în care spune: “Ştiu cum lucrează dualitatea. Cunosc lupta. Am purtat multe. Cunosc forţele opuse şi ştiu că niciuna dintre ele nu poate câştiga. Ele continuă să se opună una alteia. Îşi păstrează aceleaşi tipare”. Astfel, conştiinţa spune: “Trebuie să fie mai mult. Trebuie să mai fie ceva dincolo de forţele opuse” şi chiar există. Dar această iluzie în care trăiţi este foarte puternică şi vrea foarte mult să se ţină de identitatea sa. Nu vrea să renunţe. Se agaţă de ea, iar apoi este susţinută de toate celelalte energii din viaţa voastră. Locul vostru de muncă şi chiar şi realitatea mediului vostru înconjurător rezistă cu disperare, în încercarea de a ţine iluzia la un loc. Şi totuşi conştiinţa apare şi spune: “Trebuie să fie un alt mod de a experimenta viaţa”. Aici vă aflaţi acum.
Şi acel mod există. Există şi implică ceva ce noi numim Noua Energie. Noua Energie nu este vibraţională. Noua Energie este expansională – aceasta este Shaumbra nivelul de bază, lucruri deja vechi pentru unii dintre voi, dar proaspete pentru alţii, iar Noua Energie nu are nevoie de o forţă opusă, pentru a se cunoaşte pe sine. Nu are nevoie să se reflecte pe sine într-o imagine în oglindă. Nu are nevoie să se izbească de nimic. Este expansională, fiindcă ea curge cu graţie. Este atât de diferită de vechea energie vibraţională, încât este greu de recunoscut. Sunteţi obişnuiţi să simţiţi energia la un anume nivel. Sunteţi obişnuiţi cu un răspuns tipic în mediul vostru 3D, dualist, dar Noua Energie este foarte diferită.
Fiinţa suverană
Nici nu vreau să o descriu în detaliu. Adamus va face asta mai târziu. Eu doar vă cer să vă deschideţi către ea, în special în ceea ce priveşte unele probleme cu care vă confruntaţi în viaţa voastră şi care realmente v-au epuizat, v-a adus multă frustrare. Acum, staţi o clipă pentru a privi dincolo de acea frustrare. Acuzaţi pentru ea unele din lucrurile care se petrec acum în viaţa voastră, dar frustrarea reprezintă într-adevăr conştiinţa şi spiritul vostru care vor să se deschidă, care vor să experimenteze într-un mod diferit. Şi se poate. Se poate.
Aici este provocarea. Înseamnă să eliberaţi iluzia, vechea iluzie. Poate să însemne să eliberaţi unele dintre acele lucruri, de care v-aţi ţinut atât de strâns, unele din vechile căi de a vă gestiona treburile, iar asta poate fi înspăimântător pentru iluzia umană. Nu vrea să renunţe până când nu are nişte asigurări.
Aici interveniţi voi. Încrederea voastră. Nu încrederea în ceva din exterior, ci încrederea voastră în voi înşivă. Capacitatea voastră de a avea încredere la un nivel atât de profund, ştiind că totul se rezolvă. Acum, asta este putin înspăimântător, pentru că o parte a condiţionării din Vechea Energie este ca mereu să aveţi încredere în altcineva, mereu să vă spijiniţi pe altcineva, pentru ca lucrurile să se rezolve. Dar aici, în această nouă conştiinţă, vi se cere să aveţi încredere în voi înşivă, să aveţi încredere în saltul pe care îl faceţi în Noua Energie, care aproape că nu poate fi definită; să faceţi saltul în Noua Energie, care nu lucrează deloc precum cea veche, să faceţi saltul într-un alt mod de a experimenta viaţa, de a vă experimenta pe voi înşivă, în afara vechii iluzii.
Sunt câţiva Shaumbra care au permis aceasta într-un anume grad şi ei vor fi primii care vă vor spune: “Pur şi simplu faceţi asta”. Pur şi simplu aveţi încredere. Pur şi simplu faceţi saltul. Nu aveţi nimic de pierdut, mai puţin iluzia pe care aţi avut-o înainte. EI sunt uimiţi şi v-ar spune aşa cum vă spun şi eu: “Este infinit de simplă, atât de încântător de uşoară, încât devine grea”. O parte a condiţionării vechii dualităţi face ca lucrurile să fie dificile. Aceasta este parte a iluziei voastre – să faceţi ca să fie greu pentru a fi real, vedeţi voi. Noua Energie este atât de uşoară, încât partea veche din voi va nega că se poate şi aşa. Va opune rezistenţă pentru că vrea să facă să fie dificil. Dar amintiţi-vă, sunteţi o fiinţă suverană. Puteţi alege „uşor”. Puteţi alege să faceţi saltul. Puteţi alege să aveţi încredere în voi înşivă.
Energiile actuale
Dar destul cu discursurile. Ok, unde suntem acum, Shaumbra? Energie blocată. Permiteţi-mi să definesc puţin ceea ce se petrece.
Lumea este într-un haos cum nu a mai fost vreodată. Energia se mişcă mai repede, conştiinţa este mult mai blocată într-un fel, mult mai ameninţată în alt fel şi mult mai înfricoşată decât a fost vreodată, chiar şi în timpul vieţilor mele pe Pământ.
Aveţi lideri de ţări şi de guverne, la cele mai înalte niveluri, cu puţine excepţii, care nu au nicio idee. (râsete) Acum, ei apar în faţa camerelor de televiziune şi spun: „Am studiat problema şi simţim că avem cel mai adecvat program, care va implica noi impozite, fireşte, pentru a face faţă problemelor cu care se confruntă populaţia. Cerem tuturor să aibă încredere”. Apoi fug în birouaşele lor, în care se ascund şi nu ştiu ce să facă. Fenomenul este foarte, foarte prolific, pe întregul Pământ acum.
Noi mai apărem, în special Adamus, la reuniunile G8-ului vostru – noi le numim adunările „speriaţilor” (multe râsete, Kuthumi râde şi el) – iar toţi cei de acolo afişează o mare importanţă, se poartă ca şi cum trebuie să apere şi să creeze această energie pentru ţara lor şi pentru cei care i-au mandatat. Se duc la aceste reuniuni şi au tot felul de materiale – documente masive, enorme, pe care nu le-au citit şi nici nu le vor citi vreodată (râsete) – şi emit soluţii, în care nici măcar ei nu cred, pentru că ştiu că acele soluţii nu vor putea fi acceptate niciodată. Ei vin şi aruncă acele soluţii pe masă, ştiind că sunt un simplu subiect de dezbatere şi nu un element de soluţionare.
Aşa că liderii voştri, cu puţine excepţii, habar nu au cum să se descurce cu problemele actuale ale lumii, în parte pentru că nu există vreo şcoală, niciun mentor care să fi trecut prin ceea ce se petrece pe Pământ. Aşa că totul este o speculaţie, totul este pur teoretic şi, mai mult decât orice, este doar decor, precum Vrăjitorul din Oz aflat în spatele draperiei, cel ce făcea mult zgomot, dar habar nu avea ce se petrece.
Acum, asta s-ar putea să vă neliniştească! (râsete) Doar puţin. Şi, apropo, trebuie să râdem, pentru că noi mai apărem la aceste reuniuni – aţi observat că, la final, soluţiile sunt întotdeauna fie angajarea cuiva care să studieze problema, ceea ce înseamnă că nimic nu se va face, fie creşterea impozitelor, ceea ce înseamnă că doar câţiva oameni se îmbogăţesc şi mai mult. Dar, dragi prieteni, cei de pe culoarele guvernelor, parlamentelor, democraţiilor, dictaturilor şi tuturor celorlalte, nu ştiu nimic. Asta este înspăimântător.
Hai să trecem la următorul scenariu înspăimântător. (râsete) Şi, dragi Shaumbra, vă spun asta cu sinceritate. Spun asta din inimă. Bancherii – asta este o specie de groază pe Pământ, în prezent. Vedeţi voi, comunitatea bancară – şi Saint-Germain va vorbi mai mult despre evoluţia actualelor sisteme bancare – a evoluat pornind de la vechi sisteme feudale, ceea ce ar trebui să vă ofere de la bun început un indiciu, asupra energiei din spatele său. Iar atunci, fără a intra în conspiraţii, a venit un grup ales de oameni, proveniţi din anumite familii, care a creat un fel de sistem global pentru finanţe şi bănci.
Acum aveţi o criză globală, iar ei nu au nicio idee. Numele sonore pe care le-aţi auzit, cele despre care Cauldre spune că nu le putem rosti – Rockefeller! (multe râsete, căci Kuthumi spune “Rockefeller” foarte repede) –, numele sonore care s-au aflat în spatele banilor foarte mult timp nu au nicio idee. Acum, într-un fel, lor nu le pasă, fiindcă – fiţi foarte atenţi – cred că au destul, iar ca urmare sunt etanşeizaţi faţă de criza care se petrece în restul lumii. Dar, voi ştiţi, când Noua şi Vechea Energie ajung la un loc, uneori nu se combină prea bine, înţelegeţi voi. Uneori - cum să spun, cum spune Tobias – au loc ciocniri şi se petrec lucruri cu totul şi cu totul neaşteptate. Absolut neaşteptate.
Astfel că acum ei stau în conacele lor, privesc la criza din sistemul bancar şi habar nu au ce să facă. Ei transmit multe mesaje şi vin cu multe programe noi, care îi duc de râpă pe cei care lucrează efectiv în bănci, pe cei care acordă credite, pe cei care fac parte din autorităţi, dar nu reglementează ceea ce ar trebui să reglementeze. Iar ceea ce fac ei creează acum perturbare – se numeşte perdea de fum – pentru a da impresia că ştiu ce-i de făcut. Dar, dragi Shaumbra, ei nu au nicio idee. Deloc. Sunt la fel de perplecşi pe cât sunteţi şi voi. Oh, scuze, ei sunt şi mai perplecşi decât voi, în legătură cu ce este de făcut.
Ei încearcă să se întoarcă la vechile sisteme. Încearcă să se întoarcă la căile părinţilor lor, dar nu mai funcţionează. Acum ei încearcă aproape orice, ca să dea impresia că ar lucra ceva, iar asta se adaugă la haosul general şi la confuzia acestor timpuri.
Afacerile. Afacerile sunt foarte ocupate acum. Companii ce au fost bine aşezate mult timp trec acum prin situaţii pe care nici măcar analiştii lor nu le mai pot analiza. Acei guru ai lor din finanţe, din marketing sau R&D (Cercetare-Dezvoltare) nu îşi pot da seama ce se întâmplă. Habar nu au dacă sunt deasupra liniei de plutire sau sub aceasta, cine ştie la ce nivel, iar pe măsură ce au loc multe discuţii în jurul meselor de consiliu, nimeni nu ştie cu adevărat ce să facă. Nimeni nu ştie ce să facă. Cum ar putea ei să ştie? În mai puţin de un an lumea s-a întors cu susul în jos. Modurile în care se derulau afacerile în trecut nu sunt neapărat şi căile a ceea ce este nou. Cei care au deţinut puterea descoperă acum că ea se topeşte şi nimeni nu ştie ce o să se întâmple. Este un târg înfricoşător.
Şi aş putea continua să vorbesc mult, mult despre instituţii, despre faptul că cei ce au fost lideri, cei care în trecut au ajutat la pavarea drumului, nu au nicio idee. Asta în sine ar trebui să sperie sinele uman, mintea umană.
Dar, pe măsură ce voi simţiţi aceste energii, pe de altă parte este şi extrem de eliberator. Mereu a existat frica de ceea ce s-ar petrece dacă ar fi haos la nivel de masă pe Pământ. Ce s-ar întâmpla dacă acum situaţia s-ar încorda atât de mult încât ar plezni? Ce s-ar întâmpla dacă am face o mică repetare a Atlantidei? Ce s-ar întâmpla dacă vremea ar ajunge atât de rea încât ar provoca o penurie de alimente, care ar genera revolte pe străzi? Astfel că partea voastră umană realmente simte asta, iar în acest punct ne aflăm.
Elefantul
Voi aţi mâncat elefantul şi este unul mare şi roz, este lucrul numit schimbarea în Noua Energie. Aţi simţit cum se schimbă conştiinţa sau cel puţin că doreşte să se schimbe. Aţi simţit tensiunea şi nesiguranţa din întreaga lume. De ce? Pentru că voi sunteţi Shaumbra, pentru că sunteţi conectaţi cu Pământul, aşa cum sunteţi conectaţi cu cerurile, pentru că aveţi cel mai profund nivel de empatie şi simţiţi lucrurile, pentru că aveţi cunoaşterea interioară că acum sunt timpuri istorice, fără precedent. Voi ştiţi din experienţele voastre personale că nu este vorba doar despre putina schimbare, aşa cum încearcă unii să susţină. Este cea mai mare evoluţie, poate revoluţie, din toate timpurile. Aşa că, să respirăm adânc şi să toastăm pentru asta.
Aşa că aţi început să aduceţi această simţire şi această energie. Aţi început să mâncaţi elefantul cel mare. Oh, este uriaş. Este cel mai mare elefant pe care l-aţi întâlnit vreodată. Iar voi spuneţi: “Dar eu sunt Shaumbra. Sunt aici ca să ajut energia să se mişte. Sunt aici în aceste vremuri de schimbare fenomenala pe Pământ” şi începeţi să mâncaţi acel elefant. Apoi realizaţi că nu mai puteţi mânca şi rămâneţi blocaţi la jumătatea drumului. Elefantul este în parte în voi, în parte atârnă afară din orificiile corpului vostru fizic. (râsete) Şi pentru că a intrat doar parţial, ceea ce voi numi sistemul vostru natural de digestie a conştiinţei – capacitatea de a simţi energiile, capacitatea de a le simţi total şi de a le lăsa să curgă prin voi – s-a blocat. Aveţi un fel de... un fel de constipaţie a conştiinţei (râsete) şi s-a blocat. Apoi vă întrebaţi ce nu este în regulă.
Atunci vă întoarceţi la noi – la Adamus, Kwan Yin, Tobias, la mine – “Ce se petrece? Cum de simţim toată această tensiune? Cum de nimic nu este bine? De ce simt că nu pot menţine energiile în curgere?” Şi purtăm discuţii lungi, iar noi vă spunem să păstraţi totul simplu. Noi vă spunem ceea ce vă voi spune eu astăzi – foarte simplu, probabil că nu va intra într-un mare volum academic sau în vreo carte de descoperiri spirituale –, dar veţi termina de mâncat acel elefant.
Ce înseamnă asta? Voi v-aţi permis să simţiţi în parte schimbările fenomenale care au loc nu doar pe Pământ, ci şi în tărâmurile non-fizice. Voi v-aţi permis să gustaţi o mostră a acestei tranziţii delicioase, dar uneori înspăimântătoare. Dar apoi s-a oprit. A intrat într-un fel de paralizie plină de teamă – o paralizie a conştiinţei – şi în acest punct vă aflaţi. Nu digeraţi ceea ce se află deja înăuntru. Nici nu mâncaţi ceea ce încă mai atârnă în afară.
Dar astăzi, în cel mai simplu mod, fără a folosi deloc vechile căi, fără a folosi mintea... şi nu vreau ca vreunul dintre voi să facă afirmaţii… afirmaţiile sunt o porcărie. (râsete) Chiar o mare porcărie. Afirmaţiile sunt o grămadă de balegă spirituală, pentru că voi nu le credeţi. Altfel nu le-aţi spune. Nu aveţi încredere în ele. Miros. Este masturbare mentală. Aşa că, dragi prieteni, nu faceţi afirmaţii. Lăsaţi-le pentru oamenii aflaţi încă în acţiunea de afirmare.
Vizualizalizările sunt cam acelaşi lucru. Atunci când încercaţi să vizualizaţi … acum, trebuie să vă împung pe unii dintre voi, iar voi ştiţi cine sunteţi, am avut câteva discuţii. Încercaţi să vizualizaţi pacea mondială şi ordinea globală – conform cu ce? Conform cu a cui viziune şi conform cu ce precedent? Înţelegeţi voi. Acum, eu ştiu că primesc foarte multe - cum să spun - emailuri celeste de la oameni care spun: “Dar asta trebuie să facem noi acum. Trebuie să vizualizăm pacea mondială. O să facem un grup global de rugăciune. O să facem o meditaţie globală”. Pe baza a ce? Pe vechiul vostru concept asupra lumii? Pe baza trecutului vostru? În baza căilor pe care aţi făcut asta mai înainte? (râsete, căci Kuthumi se ridică în picioare după fiecare frază) Conform vechiului program? (Linda spune: “Uşurel, prietene”; râsete din public şi din partea lui Kuthumi) Sunt marioneta care sare din cutie, atunci când o deschizi! (Linda spune: “Ce mai marioneta!” şi mai multe râsete din sală)
Este aceeaşi rutină veche. Aşa că, să ne dispensăm de ea astăzi, pe măsură ce voi permiteţi conştiinţei voastre să-şi facă digestia şi să înceapă să mânânce restul conştiinţei pe care o simţiţi, pentru că este nouă. Atât de nouă, o Energie atât de Nouă, încât nu vine din trecut. Nu poate fi definită. Nu poate fi vizualizată. Nu poate fi descrisă. Nu poate fi afirmată. Nu poate fi meditată. Nu i se pot aduce rugăciuni. Pur şi simplu este. Vedeţi cât de simplu este?
Ştiu că unii dintre voi au această dorinţă. Unul dintre cei aflaţi aici vrea ca eu să organizez un grup de deschidere a unui portal, undeva în lume, unde să mergem şi să facem afirmaţii şi tot felul de alte lucruri – nu funcţionează. De ce? Nu pentru că ar fi ceva rău. Nu pentru că nu ar veni dintr-un loc simţit din inimă, dar este ceva vechi. Este ceva vechi.
Deseori, atunci când indivizii sau grupurile se adună pentru a face afirmaţii ei îşi afirmă de fapt vechiul mod de a face lucrurile. Ei se roagă pentru şi cerşesc soluţii vechi. Folosesc mici trucuri şi clişee, bazate pe ceva vechi. Dar, dragi prieteni, totul este atât de nou, acum!
Uneori este mai plăcut să stai într-un grup şi să cânţi Kum Ba Yah[1]. (râsete, Kuthumi râde) Ştiu că unora dintre voi le-ar plăcea la nebunie ca Adamus să vină aici cu praful lui alb fermecat. Oh, da! Oh, sigur el are praful alb magic! Nu are. Pentru că asta ar fi fascinant sau dramatic, ori poate ar fi doar o uşurare temporară. Dar nu despre asta este vorba. Sunt doar trucuri, înşelătorii. Nimic rău în sine, dar ei doar încearcă să recreeze ceva vechi. Nu de asta sunteţi aici.
Simţiţi totul
Astfel că astăzi vom intra în cel mai profund nivel al simţirii. Jumătate din elefant înăuntru, jumătate din elefant pe afară. Ce să faceţi? Puţină respiraţie. Puţină respiraţie, iar aici este provocarea. A fost puţină – cum să spun – energie blocată aici, pentru că parte din voi se teme într-adevăr să simtă, să simtă cu adevărat – v-aţi permis să gustaţi puţin, dar nu să simţiţi cu adevărat ce se petrece pe Pământ acum.
Apropo, aşa cum v-a spus Tobias, aveţi acest obicei minunat, ca atunci când intraţi în acest fel de constipaţie a conştiinţei, să vă întoarceţi împotriva voastră şi să vă acuzaţi singuri că nu aţi face ceva bine. Nu este vorba despre asta. Există tendinţa naturala - pe baza trecutului vostru, atunci când atingeţi un anume punct în simţire, când vă permiteţi vouă înşivă ca energiile haosului, schimbării şi transformării să fie simţite absolut în fiecare parte din voi – să vă opriţi, să vă întrebaţi dacă mai puteţi duce. Astfel că intraţi în acest tip de stare îngheţată a fiinţei.
Dar astăzi, în această energie de grup, noi vom intra în starea de simţire deplină. Vă voi invita să vă permiteţi vouă înşivă să simţiţi absolut energia haosului de pe Pământ. Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi lipsa de speranţă pe care atât de mulţi oameni o simt acum. Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi nesiguranţa pe care mulţi lideri o simt. Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi cum mulţi dintre liderii lumii ştiu ce înşelătorii şi fraude au loc, dar permit ca acestea să se întâmple. Permiteţi-vă să simţiţi tiparele vremii despre care a vorbit Tobias.
Vedeţi voi, aţi fost asaltaţi de toate acestea şi atunci v-aţi oprit. Întregul proces s-a oprit şi s-a blocat undeva, jumătate înăuntru, jumătate în afara voastră. Aşa că acum, în acest spaţiu sacru şi sigur, permiteţi ca totul să vină în corpul vostru. Nu o să-l afecteze, nu îi va produce cancer. Oh, vedeţi voi, v-aţi speriat. V-aţi ţinut deoparte. Aţi spus: “Oh, dacă permit ca asta să intre în mine, mi-ar putea distruge organele, ficatul...” Permiteţi să vină. Permiteţi să fie experimentată pe deplin în voi.
Acele energii sunt doar energii. Este doar conştiinţă. Permiteţi-vă vouă înşivă, la cel mai profund nivel de empatie, să simţiţi prin ce trec oamenii acum, cum se întreabă dacă vor mai avea casă luna viitoare, dacă economiile lor pentru pensie vor mai fi acolo, când vor avea nevoie de ele. Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi frica oamenilor că autorităţile care sunt aici ca să-i servească pe ei, s-ar putea probuşi.
Permiteţi-vă să simţiţi, la modul absolute, frica de unul dintre lucrurile de care vă temeţi cel mai mult - frica oamenilor care se întreabă dacă este sfârşitul lumii. Şi vă voi da un indiciu - este. Este sfârşitul lumii aşa cum o ştiaţi voi, sfârşitul vechiului mod de a face lucrurile - este aici. Nu va mai aştepta doi, 20 sau 200 de ani, este aici.
Aduceţi asta în corpul vostru prin respiraţie. (pauză) Permiteţi-vă vouă înşivă să simţiţi asta, la modul absolut. Nu încercaţi să filtraţi. Nu încercaţi să luaţi doar părţile bune şi nu încercaţi să mentalizaţi cu mine. Simţiţi. (pauză) Mintea voastră a creat acest tip de stare îngheţată, în care toate energiile au paralizat, pentru că încearcă să priceapă totul. În acest spaţiu sigur permiteţi ca mintea voastră să simtă şi chiar să experimenteze toată această conştiinţă, cealaltă parte a elefantului. (pauză)
Permiteţi emoţiilor voastre să o simtă. Aţi ajuns paralizaţi, îngheţaţi, pentru că nu credeţi că emoţiile voastre mai pot face faţă. De abia mai puteţi îndura să vă uitaţi pe un ziar, să auziţi ştiri din lume, pentru că dragile voastre emoţii sunt atât de copleşite. Credeţi că nu mai puteţi gestiona nimic. Aveţi propriile voastre necazuri, spuneţi voi, cum aţi putea să preluaţi toate acestea? În acest spaţiu sigur, aduceţi-le înăuntru. Veţi fi surprinşi de ce puteţi duce. (pauză)
Disconfortul pe care l-aţi simţit în corp, haosul şi incertitudinea din mintea voastră, sunt de fapt energii paralizate, pentru că voi sunteţi fiinţe care pot simţi totul din jurul vostru, de pretutindeni, la scară globală. Atunci începeţi să primiţi în interior şi apoi paralizează, se blochează. Toate soneriile de alarmă s-au declanşat şi au oprit totul. Aşa că, ce faceţi? Ei bine, fie scuipaţi afară, ceea ce este aproape imposibil - nu vă puteţi întoarce, nu puteţi „dez-simţi” ceea ce deja aţi simţit - fie să aduceţi şi restul în interior. Aşa că respiraţi adânc. (pauză) Permiteţi-vă vouă înşivă să aduceţi şi restul în interior. Daţi-i voie să curgă în corpul vostru, în mintea, în spiritul, în emoţiile voastre şi în fiecare parte din voi. Permiteţi-vă vouă înşivă să întrupaţi acum, in mod absolute, conştiinţa omenirii. (pauză)
Şi pe măsură ce faceţi asta, vă daţi voie vouă înşivă să vă mişcaţi înspre acest strat mai înalt al conştiinţei – toate potenţialele de a fi cu Noua Energie – şi va permiteti să vă expansionaţi acolo. Acum, sunt multe lucrurile pe care le aduceţi în interior – conştiinţa omenirii, tot haosul. Apropo, haos este un cuvânt frumos, nu unul rău. Haosul este viaţa în mişcare, dincolo de ceea ce mintea poate defini prin structurile sale. Haos a ajuns să însemne ceva rău. Este extraordinar de frumos, iar acesta este unul din lucrurile pe care le veţi descoperi, pe măsură ce vă veţi extinde în noul strat al Noii Energii. Asta vă va permite să aduceţi toată această simţire - empatie, simţire, să o aduceţi în corpul, în mintea şi în realitatea voastră umană – fără a fi copleşiţi.
Şi nici să nu încercaţi să le împingeţi pe altă uşă. Unii dintre voi spun: “Ok, voi aduce acestea doar o clipă şi apoi le voi împinge în afară”. Vă cer să simţiţi, să digeraţi lucrul numit conştiinţa umană, lumea de astăzi. Fie că este haos, fie că este suferinţă, frică, noi potenţiale sau orice altceva, aduceţi-le în interior.
Într-adevăr a fost o paralizie într-un mod foarte inconfortabil pentru voi, iar apoi corpul vostru a început să arate cum sunteţi în simţirea acestei paralizii. Mulţi dintre voi au fost puternic loviţi în ultima vreme, în special în ceea ce priveşte membrele. Dureri de mâini, pe care mulţi dintre voi le experimentaţi – de mâini, de genunchi şi de picioare –, pentru că energia s-a blocat la jumătatea drumului, iar apoi corpul vostru reacţionează. Problemele cu umerii, cu gâtul, cu spatele şi cu toate celelalte sunt toate legate doar de a vă permite de a aduce în interior această energie.
Pe măsură ce vă permiteţi vouă înşivă să simţiţi omenirea şi schimbările, precum şi toate entităţile din tărâmurile apropiate, inclusiv fiinţele angelice care lucrează cu voi şi fiinţele umane care sunt blocate acolo – le simţiţi şi pe ele, de asemenea – ajungeţi la copleşire. Aţi ajuns la punctul în care încercaţi să folosiţi instrumente ale Vechii Energii, pentru a rezolva ceva foarte, foarte diferit.
Astfel că în acest spaţiu, permiteţi-vă vouă înşivă să le aduceţi total în interior, chiar să vă daţi voie să simţiţi, să digeraţi energiile unora dintre fiinţele din tărâmurile apropiate Pământului, care sunt realmente blocate, captive, ca şi energiile fiinţelor angelice şi ale tuturor celorlalte. Respiraţi adânc. Aduceţi-le în interior. (pauză)
Pot vedea o imagine foarte clară a locului în care vă aflaţi mai devreme.V-aţi permis vouă înşivă să gustaţi puţin din ceea ce se petrece, iar apoi s-a blocat. Dar fiind curajoşi, netemători şi gustând totul, totul, simţind fiecare parte, brusc realizaţi că mai vine şi altceva acum, iar acea este Energia Nouă despre care am vorbit. Vine şi ea.
Respiraţi transformarea
Acum… acum când aveţi toate acestea în voi, acum că aţi mâncat elefantul, acum că se află în burta voastră, în emoţiile voastre, în mintea voastră, acum ce faceţi? Acum ce facem?
Ei bine, dragi prieteni, continuaţi să respiraţi, pentru că acum nu mai trebuie să încercaţi să împingeţi asta în afară. Nu este nevoie să încercaţi să scăpaţi de ea.
Se transmută natural şi trece de la starea de energie temătoare sau din dubiu, trece de la a fi o energie copleşitoare, înapoi la starea sa pură. Îşi va găsi în mod natural calea de ieşire din ţesuturile corpului în care s-a aflat. Îşi găseşte natural calea prin planul mental. În mod natural lucrează prin emoţiile voastre. Şi ceea ce obţineţi la sfârşitul acestui proces constant, acest proces de curgere, este noua percepţie, noua claritate şi simplitate.
Voi aveţi o înţelegere profundă asupra a ceea ce se petrece în lume, o înţelegere mai profundă a lumii voastre. Vedeţi voi, lumea voastră – lumea voastră personală – şi lumea exterioară sunt atât de amestecate şi confuse, încât era greu de făcut diferenţa între ele. Dar asta vă oferă mai multă claritate în legătură cu voi înşivă.
Nu puteţi face asta, dacă vă permiteţi să simţiţi doar parţial ce se petrece. Energia se va bloca, dacă veţi simţi doar parţial. Cu siguranţă pot înţelege de ce ajungeţi la un punct în care spuneţi: “Nu mai pot suporta”, iar acela este momentul în care să mai luaţi o înghiţitură, să o duceţi şi mai profund. Aşa că, voi continuaţi să respiraţi acum şi vom face câteva lucruri, într-un mod puţin diferit. Vă vom cere să continuaţi să respiraţi şi vom cere puţină călăuzire sau puţină asistenţă umană pentru respiraţia noastră. Voi fi onorat să îl rog pe dragul meu prieten, Garret, să vină aici şi să respire cu voi. Oh, noi am lucrat mult în trecut, încât asta ar fi o mare onoare. Uneori el stă deoparte, dar eu vreau ca voi să-i vedeţi strălucirea, modul său de a aduce acestea în interior, modul său de a simţi totul şi de a privi cum procesele naturale îl transformă.
Aşa că, dragă On, poţi face o mică respiraţie.
Garret: Sunt foarte recunoscător pentru acest subiect, pentru că a fost scopul, obiectivul meu şi al Normei din ultimii trei sau patru ani, iar noi încercăm în seminariile noastre să extindem invitaţia, să vă invităm aici. Aşa că sunt recunoscător că asta se află pe farfurie, este prima prioritate. Doar simţiţi asta. Nu vă faceţi griji pentru aerul care intră sau iese din corpul vostru, acestea sunt doar rotiţele de sprijin. Doar simţiţi. (pauză)
Nu că am fi deja maeştri în asta, dar noi suntem dedicaţi acestrui drum. Nu că vă putem spune cum să faceţi asta, dar vă spunem că noi o să o facem. (pauză)
Aşa că pur şi simplu simţiţi asta, acum. Simţiţi partea din voi care vă vorbeşte acum, care spune: “Da, putem face asta. Vrem să facem asta. Ne dedicăm”. Simţiţi acea parte din interiorul vostru care vă invită să vă alăturaţi ei. Simţiţi gnostul din voi, simţiţi divinitatea din voi care spune: “Noi – acel „noi” din interiorul meu – putem face asta”. (pauză)
Iar când plecăm de aici spunem: “Paşii mei vor merge pe un teren nou acum.” (pauză) Respiraţi această simţire, ştiind că este aici, oricând alegeţi să o simţiţi.
Kuthumi: Dragi Shaumbra, data viitoare când veţi fi copleşiţi de ceea ce se petrece în lumea din jurul vostru, data viitoare când veti fi copleşiţi de ceea ce se petrece în lumea voastră personală, de schimbările din tot, absolut tot ce este în legătură cu voi, în loc de a face un pas în spate şi în loc de a vă opri, terminaţi ce aveţi în farfurie. Mâncaţi ceea ce a mai rămas. Acesta este momentul perfect, în loc de a vă feri, să intraţi în profunzime.
Acum, pare a fi o contradicţie. Pare că uneori vreţi să fie timpul de a fugi şi de a vă ascunde ori să întoarceţi robinetul şi să spuneţi: “Asta este tot ce pot prelua”. Dar aduceţi în interior restul. Aduceţi acea simţire, acea conştiinţă, fiindcă prin ceea ce se petrece aici, atunci când faceţi asta, Noua Energie poate curge ca să fie parte a ceea ce se va produce ulterior, parte din conştiinţa voastră, parte din acest nou strat, despre care am vorbit. Nu opuneţi rezistenţă, asta este ceea ce spunem. Nu luaţi doar puţin şi apoi să vă opriţi. Faceţi asta. Noi nu vrem să trebuiască să creăm centre de dezintoxicare pentru Shaumbra. (câteva râsete) Pentru Shaumbra avem alte centre.
Binecuvântarea
Acum, înapoi la subiectul nostru. Ce faceţi odată ce aduceţi totul în interior, odată ce treceţi dincolo de starea de copleşire, dincolo de copleşirea minţii, a emoţiilor, a corpului? Oh, vă auzim pe mulţi dintre voi spunând: “Nu mai suport”. Acesta este momentul de a aduce mai mult. Acesta este momentul pentru a aduce, pentru că în acel moment are loc adevărata transmutare, alchimia Noii Energii.
Sistemele voastre se supraîncarcă şi, apropo, ce moment perfect este ca Noua Energie să se strecoare în interior. Data viitoare când vă simţiţi in punctul de supraîncărcare, de amorţeală, aduceţi-o în interior. Aduceţi în interior şi restul. Acum intră în corpul vostru, în minte şi spirit. Cum ieşiţi din asta? Nu încercaţi. Este important. Nu încercaţi. A încerca este… pentru Shaumbra, a încerca lucruri duce la eşec sigur. Nu ar trebui să mai încercaţi nimic. ‘A încerca’ este un mod al dualităţii Vechii Energii de a face lucrurile. Astfel că nu încercaţi să scăpaţi de asta. Nu aveţi încredere că trupul, mintea, emoţiile, spiritul ştiu ce să facă? Nu aveţi încredere că energia pe care o aduceţi în interior, această simţire, este precum un fluviu? El curge mai departe, după ce şi-a adus darul, înţelepciunea şi expansiunea. De asta faceţi ceea ce faceţi, pentru a primi acel dar.
Acum, voi mai faceţi şi altceva, care este foarte, foarte important. Amintiţi-vă că am spus că bancherii nu ştiu cum să duca activitatea bancară acum. Politicienii nu mai ştiu cum să mai facă politică. Oamenii de afaceri nu au nicio idee. Nimeni nu ştie ce să facă acum – cu foarte puţine excepţii. Ei nu ştiu ce să facă. Cine ştie?
Ei bine, dumnezeu nu ştie ce să facă. Lui dumnezeu nu-i pasă cu adevărat, se distrează foarte bine, doar privind… Voi sunteţi dumnezeu, dragi prieteni. Voi sunteţi dumnezeu, care are o experienţă de zile mari cu toate acestea. Extratereştrii – habar nu au. Nu au nicio idee despre ce se petrece pe Pământ. Tot verzi sunt, (râsete) iar asta ar trebui să vă spună ceva.
Atunci cine are idee? Cine are răspunsurile, dacă ei nu le au? Şi dacă nici aceste instituţii respectate şi organizaţii de încredere nu au nicio idee? Ei bine, voi le aveţi. Voi nu credeţi că le aveţi, dar aşa este – atunci când vă permiteţi vouă înşivă să aduceţi totul în interior, să mâncaţi şi cealaltă jumătate a elefantului, să o aduceţi chiar şi când sunteţi copleşiţi, pentru că aceasta este transmutarea conştiinţei prin care treceţi, personal şi individual, prin care treceţi apoi ca grup de Shaumbra şi fiinţe iluminate de pe Pământ, care emit – cum spuneţi voi – raze ce deschid noi niveluri de conştiinţă, care se indreapta către noii lideri, noii bancheri, noii cercetători sau către cei vechi care vor să se schimbe.
Efectiv, dragi Shaumbra, răspunsurile de mâine pentru această lume sunt în voi. Sunt în voi. Vă scărpinaţi în cap şi spuneţi: “Dar habar nu am de nimic în legătură cu finanţele, cum să fiu eu acela? Nu vreau să mă ocup de afaceri, cum să am eu răspunsurile?” Este vorba despre conştiinţă, iluminare, noi surse. Din acest motiv voi sunteţi răspunsul.
Voi aţi devenit conducta. Voi aţi devenit deschiderea, astfel încât alţii să poată urma după voi. Ei pot vedea din exemplul vostru cum se poate trece dincolo de copleşire şi de vechile iluzii, către ceva nou. Voi sunteţi primii care urcă muntele sau traversează prăpastia ori cum aţi vrea voi să descrieţi, dar sunteţi primii, la acest nou nivel de conştiinţă. Ei vor simţi asta intuitiv. Intuitiv vor accesa energia voastră ca Standard şi apoi, o vor folosi, o vor folosi în meseriile lor, în modul lor de a face lucrurile. Puteţi fi cei care îi inspiră prin cărţile pe care le scrieţi, prin muzica pe care o cântaţi sau prin oricare altă exprimare a voastră. Din acest motiv noi, cei din tărâmurile angelice, în special, avem un asemenea interes faţă de ceea ce faceţi voi. Nu doar că avem o mare iubire şi onorare pentru voi, dar vedem şi ceea ce se petrece, cu adevărat, pe Pământ.
Un cântec de iubire
Îl voi ruga pe unii dintre muzicienii mei preferaţi să cânte unul din cântecele mele preferate şi vă voi ruga să ascultaţi ca şi cum noi toţi – Adamus, Kwan Yin, Tobias, eu şi alţii din Consiliul Crimson – l-am cânta pentru voi. Iar cât timp facem asta, vă voi cere să terminaţi de mâncat ceea ce se află în farfuria voastră. Aduceţi înăuntru restul acelei energii şi permiteţi-vă să simţiţi cu îndrăzneală. Lucrurile cărora le-aţi opus rezistenţă, energia hosului de pe Pământ, aduceţi-le în interior.
Sistemul vostru ştie exact ce să facă cu ele, cum să le elibereze. Nu se vor bloca acolo. Nu va vor aduce ghinion. Nu va vor provoca vreo boală. Dimpotrivă. Cât timp va cânta muzica, dragi prieteni, aduceţi în interior şi restul.
Ralph Nichols cântă „You’ve Got A Friend" - „Ai un prieten”
Când eşti trist şi ai necazuri
Şi ai nevoie de iubirea ce îngrijeşte,
Iar nimic, nimic nu merge bine
Închide ochii şi gândeşte-te la mine.
Imediat voi fi aici
Să-ţi luminez cea mai întunecată noapte.
Doar strigă-mi numele
Şi să ştii că oriunde aş fi
Voi veni în goană, da,
Să te văd din nou.
Iarnă, primăvară, vară sau toamnă
Nu trebuie decât să mă chemi
Şi voi fi aici, da, voi fi.
Ai un prieten.
Şi dacă cerul de deasupra ta
Se întunecă şi este plin de nori,
Iar vântul de la nord începe să bată,
Adună-te la un loc
Şi strigă-mi numele tare.
Curând mă vei auzi bătând la uşa ta.
Doar strigă-mi numele
Şi să ştii că oriunde aş fi
Voi veni alergând, da, voi veni,
Ca să te văd din nou.
Fie iarnă, primăvară, vară sau toamnă,
Tot ce trebuie să faci este să mă strigi
Şi voi fi aici, da, voi fi.
Ai un prieten.
Nu e grozav să ştii
Că ai un prieten?
Oamenii pot fi atât de reci,
Te vor răni, te vor abandona,
Ţi-ar lua sufletul dacă le permiţi,
Aa, dar nu îi lăsa.
Tu doar strigă-mi numele
Şi să ştii că oriunde aş fi
Voi veni în fugă, da,
Ca să te văd din nou.
Nu ştii că
Fie iarnă, primăvară, vară sau toamnă,
Tot ce trebuie să faci este să mă strigi
Şi voi fi aici, da, voi fi.
Ai un prieten,
Acum ai un prieten.
Nu este grozav să ştii
Că ai un prieten?
Acum ai un prieten
Ooo, dragul meu, ai un prieten.
(aplauze)
Kuthumi: Dragi Shaumbra, va fi şi mai intens pe Pământ. Este natural. Pe măsură ce vine timpul noii conştiinţe, pe măsură ce vine timpul schimbării, totulva deveni foarte, foarte intens şi mulţi nu vor fi în stare să se descurce cu asta. Acesta este momentul în care vă spunem vouă, Shaumbra, pionieri ai conştiinţei, lideri ai conştiinţei de pe Pământ, că este timpul să aduceţi în interior. Atunci când credeţi că sunteţi pe punctul de a fi copleşiţi – “Este prea mult, nu mai pot” – acela este momentul ca să o respiraţi.
Acum, ar putea părea un pas ilogic, dar de fapt, este foarte natural. Terminaţi de mâncat, permiteţi să digeraţi. Permiteţi Noii Energii să vină şi să transmute şi veţi descoperi cât de absolut de simplu este. Iar ceea ce pare a fi haos, confuzie sau lipsă de speranţă este de fapt o nouă zi extraordinară pentru voi şi, în cele din urmă, pentru alţii de pe Pământ.
Într-o clipă trecem la întrebări şi răspunsuri, dar aş vrea să-mi exprim din nou bucuria de a fi cu Shaumbra!
Namaste!
[1] "Kum Ba Yah" (scris şi Kumbaya) este un cântec spiritual din anii 30. Era asociat iniţial cu unitatea şi apropierea, dar mai recent se consideră că reprezintă pietatea oarbă şi optimismul naiv faţă de lume şi natura umană.