duminică, martie 09, 2008

MATERIALELE LUI TOBIAS


MATERIALELE LUI TOBIAS multumesc mult ingerului de lumina Gratia si Costin
Seria Saltului Cuantic:SHOUD 7: "Nhahyu" – furnizat de Adamus Saint-Germain, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat de Crimson Circle1 martie 2008www.crimsoncircle.com
Eu Sunt ceea ce Sunt, ceea ce Sunt, ceea ce Sunt, fara seaman, lipsit de respect, nelegiuit, dar intreg, Adamus Saint-Germain! (audienta aplauda si saluta) Vai si amar de cei care n-au primit mesajul meu, acela ca vom incepe mai devreme astazi! (rasete) Shaumbra, Shaumbra, Shaumbra! Am trimis mesajul, voi l-ati simtit si pretindeti ca nu l-ati auzit. (St. Germain a inceput channelul de astazi cu 90 de minute mai devreme, decat in mod obisnuit)
Vom vorbi astazi despre sentimente. Vom vorbi despre a lucra cu ceea ce deja stiti: sa lucrati cu sentimentele voastre. Am trimis chemarea ca acest Shoud sa inceapa mai devreme, astazi, din diverse motive, pe care le voi mentiona, intr-o clipa. Dar, inainte de a face asta, as dori sa-i urez Lindei, care provine din Issah, la multi ani de ziua ei de nastere! Draga Linda, ce incantare sa te vad stralucitoare, radianta si asa de afectata de jet lag! (o serie de simptome ce apar dupa zborul cu avionul la mare inaltime si prin modificiarea ritmului noapte-zi; schimbarea de fus orar)(rasete, Linda spune “Multumesc!”) Lucrul dragut in ceea ce te priveste, legat de aceste lucruri, este ca tu patrunzi in inima si iesi din minte, ii permiti astfel sinelui tau regal sa straluceasca! Prin urmare, la multi ani si iti doresc multe schimbari! (rasete)
Asa ca, draga Shaumbra, am cerut ca aceasta intalnire sa aiba loc mai devreme, din diverse motive. Eram in mijlocul unor activitati extinse, desfasurata cu unii oameni de stiinta, avand doua dintre subiectele mele favorite. Unul este legat de energia noua, ei da, care provine, in principal, din apa. Exista unele grupuri de oameni de stiinta si chiar unii care lucreaza individual, care ajung acum foarte, foarte aproape de a intelege ce reprezinta apa, cu adevarat, dincolo de molecule, de atomi si chiar de structurile subatomice, deoarece ea detine raspunsul la atat de multe intrebari ale energiei vechi, de pe Pamant. Eu nu vorbesc doar despre combustibil. Eu vorbesc despre constiinta. Vedeti, acestea sunt strans legate.
Veti vedea ca aceasta mareata revelatie se va apare in viata voastra, revelatie legata de capacitatile apei si ale constiintei, despre ce se poate realiza, cu adevarat. Acest lucru va zdruncina toate sistemele si structurile curente ale Energiei Vechi, insa stiu ca voi o chemati si o veti vedea manifestandu-se. Ea va zdruncina modul in care sunt realizate multe lucruri pe Pamant, in prezent. De aceea, in prezent are loc o tranzitie foarte rapida in sistemele finaciare, chiar in cele politice, in multe din caile in care se realizeaza lucrurile.
Shaumbra, munca voastra de pionierat din constiinta, ajuta ca acest lucru sa fie posibil. Fie ca stiti sau nu, activitatea voastra legata de constiinta furnizeaza, ceea ce ati numi, energia sau esenta pentru oamenii de stiinta si cercetatorii, care nu inteleg multe lucruri, pe care voi le simtiti si le intelegeti. Astfel, lucrand impreuna cu voi si cu acesti cercetatori, aceasta sursa de energie noua va fi curand dezvaluita.
Mai exista un alt grup, cu care am lucrat foarte strans. Este un grup de oameni de stiinta, care lucreaza la refacerea corpului fizic, in special – a organelor fizice. Destul de ciudat, ei lucreaza acum, in ceea ce numiti cercetari legate de celula stem si in principal, lucreaza cu abilitatea corpului de a regenera parul. Da, parul! Ei lucreaza la o chestiune legata de vanitate, pe care o au multi barbati – chestiunea caderii parului. Dar, ca rezultat al acestor cercetari, ei vor descoperi la un nivel foarte, foarte profund, cum se poate regenera corpul. Din nou, acest fapt necesita o combinatie a energiei constiintei, cat si o cercetare stiintifica potrivita, dar o cercetare ce trece dincolo.
Voi fi implicat in mod activ, in promovarea acestui produs, pentru regenerarea parului la barbati, atunci cand va apare. Eu sugerez sa fie numit “Adamus: pentru barbatii care doresc sa fie barbati, din nou”. (hohote de ras) Dar, munca mea cu aceste doua grupuri a fost intrerupta, din cauza situatiei din lume, din acest moment. Trebuie sa spun ca este vorba despre Orientul Mijlociu si aproape sigur pot sa afirm, ca este o situatie in care s-ar putea dezlantui iadul pe pamant, in urmatoarele patru, cinci zile.
Probleme Actuale
Exista atat de multe tensiuni vechi, care ies acum la suprafata! Vorbim despre tensiuni din Pamant, cat si despre tensiuni dintre oameni. Este vorba despre ceea ce as numi o energie care precede Pastele, care iese la suprafata, insa ea aduce intense furii vechi, resentimente vechi si in special, agatarea de Energia Veche. Acestea ies la suprafata – nu este cazul sa dati vina pe Shaumbra – insa acestea au loc, la putin timp dupa intalnirea cu Shaumbra din Israel. Prin urmare, am lucrat cu Shaumbra, cu alte cateva grupuri spirituale din acest tinut al Orientului Mijlociu, pentru a permite sa apara potentialele unor noi rezolutii, pentru aceasta situatie foarte inflamabila, care are loc, in prezent.
Trebuie sa spun, mai intai de toate, pentru toti Shaumbra din Israel, care asculta acum, din aceasta cauza ati simtit ce-ati simtiti, in special, in ultimele doua saptamani. Ati simtit aceste tensiuni si conflicte incredibile, care ies la suprafata. Multi dintre voi lucrati cu mine acum, pentru a oferi potentialul rezolvarii clare, fara a trece prin suferinte umane, razboaie si omoruri.
Exista o diferenta foarte clara, intre a incerca sa va impuneti propiile dorinte sau propriile ganduri, in aceasta situatie. Ramaneti pe loc, pentru un moment! Aici, in Orientul Mijlociu are loc o situatie foarte, foarte volatila a constiintei umane. Este vorba de nenumarate perioade ce cuprind nivele vechi – in special, nivele religioase si nivele ale puterii – care exista in aceasta regiune.
Prin urmare, nu incercati sa va impuneti vointa si dorinta personala, nici chiar dorinta de pace sau ca o parte sa domine pe cealalta, deoarece, in mod simplu, va adaugati energia – o energie incarcata – la o situatie foarte inflamabila. Ceea ce faceti este sa oferiti si sa expansionati potentialul – un potential – pentru rezolutie. Apoi, liderii si luptatorii – oamenii care traiesc in aceste zone – pot receptiona acele potentiale, daca aleg. Voi permiteti ca un potential al constiintei superioare sa fie disponibil pentru ei.
Depinde de ei daca vor prelua caile vechiului luptator, daca vor dori sa mearga inapoi in constiinta sau vor alege o cale a constiintei inalte, de a realiza lucrurile.
Pentru voi toti, Shaumbra, fie ca sunteti din zona Israelului, din tarile invecinate sau stati aici astazi, respirati profund! Luati un moment pentru a simti energia rezolutiei printr-o constiinta superioara!
(pauza)
Expansionati-o...
Expansionati-o! Nu o presati! Nu o fortati sa actioneze asupra nimanui! Nu incercati sa manipulati mintea sau corpul nimanui! Nu este vorba despre control psihic. Este vorba despre un potential nou si superior.
Este vorba despre un lucru foarte simplu, la care ar trebui sa va raportati. Adesea, oamenii nu inteleg ca ar putea exista o cale superioara. Ei se blocheaza in sistemele lor vechi de credinta, se blocheaza in vechiul lor nivel de solutii, incat nu-si pot imagina ca ar putea exista cai superioare, de rezolvare a lucrurilor.
Dar, de-a lungul caii apare acest balonas, cu potentialul pe care voi si alti Shaumbra l-ati trimis, tuturor celor care ar dori sa-l primeasca si acesta pluteste direct spre ei. Unii dintre ei vor ajunge la acele momente de “Aha”! Prin alti doar va trece, deoarece ei sunt atat de blocati pe caile lor. Dar, poate ca unii, poate ca un lider, un general de armata sau poate un terorist, care acum este pregatit sa lanseze o racheta, poate prelua balonul cu acel potential, ca exista o cale nou si diferita: el se va opri pentru un moment, ca sa reconsidere situatia. Si in loc de a lansa acea racheta, va ajunge sa comunice cu spiritul sau cu sinele propriu.
Observati, activitatea voastra ca maestri ce sunteti, nu se realizeaza doar cu propriul nivel superior de constiinta, ci ajutati la impartasirea acestuia cu cei din lume, care sunt pregatiti.
Am cerut ca intalnirea de astazi sa aiba loc mai devreme, deoarece ca de obicei, sunt foarte ocupat. (unii rad) Trebuie sa ma intorc la munca mea. Tobias… va intrebati: unde este Tobias? Tobias a trebuit sa-si ia vacanta, dupa activitatea intensa din Olanda. El se pregateste si pentru scoala despre Pasiune din zona Spaniei, unul dintre locurile mele favorite. Eu, Adamus, St. Germain voi fi unul din cei care v-a conduce workshopul despre Channeling – asa ca, vai de cei care s-au inscris! (St. Germain zambeste)
De fapt, Tobias lucreaza acum, cu un grup din Consiliul Crimson, care face masuratori ocazionale ale constiintei umane, de pe Pamant. Este foarte interesant de observat ca acum, constiinta umana se afla la un nivel inalt. Noi folosim o cota de nivel de partea noastra – un nivel de comparatie de acum 2000 de ani, care a fost un moment de schimbare majora – si il numim “unu”. Numarul 1. Este momentul in care noi am inceput masuratoarea, in timpurile moderne.
Asa cum va puteti imagina, acum 2000 de ani, constiinta era foarte joasa. Daca ati putea privi in mintea si inima oamenilor, gandurile lor erau foarte imature. Ei erau unidimensionali, ca sa spun asa. Era foarte dificil sa inteleaga ceva dincolo de pamantul de sub picioarele lor si de pranzul dinaintea lor. Asa ca utilizam acel moment ca “1”. Ultima data cand s-a efectuat o masuratoare, aproximativ cu sapte luni in urma, cota era peste 2000. Si acest lucru este – cum sa spun, este un salt imens, este un salt cuantic in constiinta Pamantului, in comparatie cu cea de acum 2000 de ani. Ati putea spune ca a crescut constiinta de 2000 de ori, de atunci.
Aceasta schimbare, aceasta schimbare rapida in constiinta lumii, conduce la tot felul de lucruri. Asa cum s-a spus in discutia de mai devreme, ea face sa iasa lucrurile la suprafata acum, fie ca erau lucruri care au fost ascunse in pesteri, sub pamant sau in mare. Face ca minciunile sa iasa la suprafata – minciuni vechi – care au fost spuse de… ei bine, n-as vrea sa spun ca biserica (Adamus a spus repede “Catolica”, dintr-o suflare si audienta rade)
Aceste lucruri ies la suprafata acum, chiar si lucruri foarte actuale, din afaceri, politica, psihologie, din toate acele domenii. Toate ies la suprafata, deoarece constiinta este la un nivel atat de ridicat!
Prin urmare, Tobias si alte fiinte din Consiliu, fac masuratori stiintifice, angelice ale constiintei din prezent. Stiu ca Tobias ar dori sa va vorbeasca despre asta, cand va reveni pentru urmatorul Shoud.
De aceea sunt aici, de aceea sunt foarte grabit astazi si as avea o intrebare pentru voi, inainte de a incepe Shoud-ul. Ati dori ca aceasta sa fie calea usoara? (rasete) Sau ati dori sa fie calea grea? (audienta raspunde “usoara”)
Am auzit ca ati spus calea usoara, ceea ce inseamna ca o facem sa fie scurta si simpla, insa intotdeauna exista in multime unu, care vrea sa fie calea grea. Intotdeauna este unu.
As dori sa ma opresc pentru un moment si sa ma adresez acelei voci, care a vorbit: De ce vrei sa fie calea grea? Vrei ca lucrurile sa fie dificile in viata, ca sa-ti amintesti ca esti vie? Vrei ca lucrurile sa fie dificile, pentru a simti ca ai suferit? Iti plac provocarile? Vrei sa fie ca si cum ai trece prin viata, mergand inapoi, pe un pat de cuie? (unii rad)
Ne uimesc acesti obsedati care exista in grup(rasete), care vor ca sa fie calea grea! Calea usoara pentru ei ar inseamna – ceea ce ati numi – plictisitoare, usoara. Asa ca ei prefera calea grea. Nu veti obtine mai multe insigne, recompense sau prajituri, pentru ca mergeti pe calea grea!

Sa respiram profund…ne vom intalni dupa sesiunea de astazi (rasete)… iar restul, sa mergem pe calea usoara!
Respiratia Primirii
Sa respiram profund, impreuna! Sa incepem cu respiratia primirii… respiratia primirii! Respiratia primirii este ceva ce va incurajez sa faceti toti: sa fie primul lucru de dimineata si ultimul lucru din zi. Este unul dintre cele mai usoare lucruri de facut.
Respiratia primirii nu este ceva fortat. Ea este o alegere. In momentul cand respirati ca sa primiti, va deschideti catre toate darurile pe care Pamantul fizic, universul fizic, cerul si toate dimensiunile le au de oferit. Cand respirati pentru a primi, aceasta deschide toate caile si coridoarele, ca energiile, constiinta si apoi toate aspectele specifice, toate elementele specifice, sa poata veni, ca sa va serveasca.
N-ar trebui sa fie o lupta, de loc. Ar trebui sa fie o respiratie simpla, constienta sau mai multe, daca alegeti. Nu trebuie sa va rugati pentru ea. Nu trebuie sa va ingrijorati de tehnica voastra. Ar trebui sa vina din inima.
In momentul in care respirati pentru a primi, se declanseaza un proces uimitor. Procesul se declanseaza la un nivel de constiinta superioara, multidimensional, la un nivel personal interior, care incepe sa va deschida. Ea se realizeaza sub forma constiintei, care este cea mai inalta forma a orice. Din nou, reamintiti-va, constiinta in sine, nu este energie! Constiinta lucreaza cu energia. Constiinta ajuta la stimularea energiei, care exista intr-o stare neutra, asteptand ordinele constiintei.
Cand respirati pentru a primi, ea activeaza toate energiile si isi croieste calea pornind de la constiinta, inspre ceea ce ati numi electrum… energie… energie care in final, poate fi adusa si din taramurile cristaline. Taramurile cristaline sunt taramurile ideilor, care sunt activate prin alegerea de a primi. Ele vin din constiinta prin cristalin, prin electrum si apoi, in materie, in realitatea voastra cunoscuta. Ele isi croiesc calea in viata voastra prin respiratie, daca alegeti, intr-un mod foarte simplu si eficient. Apoi, trebuie sa mai faceti doar foarte putine lucruri. Unii ati… (apa, te rog!) unii ati fost… (St. Germian rade) Ai simtit ca voi cere asta! (Linda spune, “Da, domnule!”)
Prin urmare, unii ati experimentat acest lucru. Cu cat fortati mai putin, cu atat mai multe lucruri se petrec! Cu cat va ingrijorati mai putin, in privinta lucrurilor si nu le fortati, cu atat mai usoare devin. Cu cat va luptati mai putin, cu atat mai usoara va fi viata voastra. Cu cat veti face mai putin unele lucruri, ca mantre, afirmatii si jocuri mentale, cu atat lucrurile vor deveni mai usoare. In mod simplu, puteti face alegeri in viata, va puteti bucura de viata si puteti observa cum totul vine la voi! Ele se manifesta.
Aceasta nu este ceea ce ati numi, o teorie. Aceasta este o cale prin care actioneaza constiinta si energia. Ele au actionat intotdeuna in acest mod si vor actiona intotdeauna la fel. Constiinta este divina. Divin este Maestrul si Maestrul exprima faptul ca toate energiile il servesc. Voi sunteti constiinta. Voi sunteti Maestri. Voi respirati respiratia primirii… sa respiram, din nou – sa respiram constient pentru a primi…!
(pauza)
Acum, acesta este momentul in care dati de probleme. Mintea se arunca si incearca sa formuleze, sa controleze, incep sa spuna, “Oare este corect ceea ce fac? Aduc eu energie din taramurile cristaline prin electrum, in materie, intr-un mod potrivit?” Eliberati acestea! Totul are loc natural.
Din momentul in care incepe jocul mintii, acesta schimba intreaga dinamica a alegerii originale. Ea creaza confuzie in acea alegere de nivel inalt si practic o impiedica sa vina aici, in realitatea voastra, in 3D, deoarece, ati putea spune, ca intr-un fel spiritul va iubeste suficient de mult, incat sa va lase sa participati la orice jocuri doriti. Daca vreti sa participati la jocul mintii, daca vreti sa blocati energiile usoare, naturale, el va va permite asta.
Divinul – divinitatea voastra – va avea intotdeauna compasiune si va onora partea voastra umana, asa ca ii va permite umanului din voi sa participe la jocuri, pana cand va obosi si va face o alegere clara, incetand sa participe la jocuri, permitand acestui proces natural al constiintei si al energiei sa aiba loc, permitand ca doar sa fie. Doar sa fie!
Dupa ce faceti alegerea constienta de a primi, treceti la ceea ce va bucura in viata! Plimbati-va…oh, nu va sugeram sa stati inaintea televizorului, ci sa va plimbati! Plimbati-va cu masina! Plimbati-va cu Harley-ul propriu! (rasete, in timp ce se aude trecand o motocicleta) Faceti ceva ce va bucura si apoi observati cum incep lucrurile sa apara, in mod sincron, in viata voastra.
Atunci cand sincronizarea apare, cand toate lucrurile incep sa vina, ei da, va veni un moment in care voi, ca aspect uman, veti dori sa actionati – sa va jucati, sa lucrati cu aceste energii, sa le aduceti in manifestare – insa veti descoperi ca, de fapt, va fi foarte usor. Daca unii aveti dificultati in viata, in prezent, este vorba de unul din urmatoarele doua motive: voi permiteti altor oameni din jur sa va controleze constiinta, va supuneti lor sau voi nu permiteti energiilor sa lucreze pentru voi, deoarece inca ganditi ca trebuie sa actionati pe calea dificila.
Pot sa inteleg, intr-o mica masura, deoarece voi aveti tipare de eoni de timp: sa actionati pe calea dificila. Oferiti-va oportunitatea de a actiona pe calea usoara, incetati sa va luptati, iar acum pot sa aud unele dintre mintitle voastre spunand – “Oh, dar Adamus, tu nu intelegi…” Ba nu, eu inteleg! Voi participati la un joc, sunteti stupizi (rasete), va place jocul! “Da, dar, dar, eu sunt diferit.” Da esti, insa participi la un joc. Oferiti-va oportunitatea de a permite energiilor sa va serveasca natural si cu usurinta! Nu fiti acea voce si acea mana care se ridica, ca sa spuneti, “Da, astazi sa actionam pe calea dificila.” Nu este nevoie si nici nu exista vreun motiv pentru asta.
Sa respiram, din nou, prin respiratia primirii, insa de aceasta data sa fie respiratia usoara de a primi. Permiteti-i sa curga direct in aceasta realitate! Si da, apropo, voi sunteti demni! Voi sunteti demni. Permiteti-i sa curga direct, aici!
(pauza)
Desigur. Acum sa vorbim despre subiectul de astazi! (cineva din audienta spune “Grozav!” St. Germain incepe sa rada) Si pe tine te vom intalni dupa scoala! (rasete) Eu sunt foarte bun ca autovehicul in miscare, care functioneaza nepotrivit, daca intelegeti ce vreau sa spun. (hohote de ras) Apa! A fost mai usor in Israel, decat aici. Aceasta este o audienta dificila!
Sentimentele
Sa vorbim despre subiectul pe care l-a abordat Tobias cu voi, cu ceva timp in urma! Este un instrument cheie sau un ingredient cheie pentru tot ce se va intampla cu voi, de acum inainte. Este unul dintre ingredientele importante, despre care Tobias si bietul, sarmanul de Kuthumi va va vorbi. Kuthumi este suparat, punandu-si intrebari despre Shaumbra. Nimeni nu s-a inscris la workshopul lui din weekend, “balega de vaca”, care se tine in Ohio, in luna martie. (audienta exclama ”Auuu!”) Ne intrebam: ce n-a mers, Kuthumi?
Prin urmare… (razand) Kuthumi a spus ca-mi va plati cu varf si indesat, pentru asta. (rasete)
Am vorbit despre sentimente… despre sentimente. Poate ca nu este chiar cuvantul potrivit, deoarece exista un cuvant diferit, un cuvant lemurian vechi, care combina cuvintele “sentimente”, “constiinta”, “cunoastere” si “sensibilitate”. Constiinta. Cunoastere. Sensibilitate. Sentimente. Simtiti esenta acestor cuvinte – constiinta, cunoastere, sensibilitate si sentimente – si asta este ceea ce sunteti voi, la nivel fundamental!
Cuvantul lemurian vechi era “yu” (n.t. se pronunta iu) Poate ca o descriere mult mai potrivita, atunci cand folosim acest cuvant pentru a ne referi la acest element particular al constiintei si al sentimentului, ar fi “nhahyu”(n.t.se pronunta naiu, cu accent pe ultima silaba) Nhahyu! Poate ca pentru unii dintre voi, va suna familiar: Nhahyu! El combina aceste cuvinte englezesti. El inseamna sentimente, cunoastere, perceptie, sensibilitate.
V-am vorbit despre asta mai inainte, deoarece este un subiect foarte, foarte important. Voi sunteti nhahyu – sentimentele – voi le primiti, voi intalniti toate aceste sentimente acum, tot acest nhahyu din viata voastra. Voi i-ati opus rezistenta lui nhahyu, ati opus rezistenta sentimentelor si starii de constiinta, din jurul vostru. L-ati tinut deoparte, deoarece aspectul vostru uman s-a temut, ca daca va veti scufunda profund in sentimentele exterioare – ale celorlalti oameni, in sentimentele din lume sau ale Gaiei – ca va veti pierde identitatea, in acel moment.
Astazi as dori sa va vorbesc despre inflorirea lui nhahyu – despre deschiderea acelei parti din voi. Voi v-ati deschis cateva nivele ale simtirii, insa acum este momentul sa mergem mai departe, deoarece sentimentele se afla unde exista nhahyu. Mintea reprezinta stirile invechite. Mintea este obosita, epuizata si voi stiti asta. Mintea a fost suprasolicitata si impovarata. Dar nhahyu, sentimentele constituie totul.
In acest spatiu sigur, pe care l-am creat impreuna, va cer sa va permiteti sa plonjati profund in exemple, in exemplele din viata reala, pe care vi le voi oferi eu. Permiteti-va sa va scufundati profund, incat sa uitati de voi, deoarece acel sine care sta in loc, este aspectul uman care se teme ca va uita de el-insusi. Dar voi puteti. Chiar daca va veti scufunda profund in sentimente, incat veti uita de aspectul sinelui uman propriu, intotdeauna veti avea “Eu Sunt” – propriul Eu Sunt. Numiti-l sufletul, divinitatea voastra, prezenta voastra! Eu il numesc Eu Sunt.
Va puteti scufunda profund in sentimente, asa cum v-ati scufunda intr-un ocean fara fund si sa simtiti totul din jur si chiar din interiorul vostru. Permiteti-le sa treaca prin constiinta voastra! Si, in orice moment, daca va veti simti pierduti, coplesiti sau daca simtiti ca ati fost total consumati de energii, ceea ce trebuie sa faceti, este chiar simplu, sa va reamintiti de Eu Sunt Ceea Ce Sunt. Voi sunteti inceputul si sfarsitul si nimeni nu va poate lua asta!
Unii dintre voi intrati in panica, deoarece, foarte sincer, ati fost subiectul controlului psihic, al magiei negre sau mistice, in trecut. De asemeni, va reamintesc ca ati fost abuzati de acele energii intunecate, fie intr-o viata trecuta de pe Pamant, fie in alte taramuri si ca ati fost cel care a folosit aceleasi jocuri.
Constiinta este un lucru uimitor! Ea merge in ambele sensuri. Intotdeauna merge in ambele directii. Daca trimiteti, ceea ce ati numi o sonda a constiintei spre alta persoana, nu neaparat ca sa interferati cu ea, ci ca doar sa-i simtiti energia, ea va permite sa o simtiti imediat, insa intotdeauna este o strada cu dublu sens. Ea va va simti, daca este constienta. Acesta este modul in care functioneaza nhahyu.
Unii ati transpirat putin, ati devenit putin nervosi, cand am spus sa va scufundati, deoarece voi ati participat la aceste jocuri ale magiei negre, in trecut. V-ati jucat cu ei, ati fost abuzati de ei si stiti cum este sa fiti prinsi in inchisoarea constiintei. Voi stiti cum este sa va scufundati atat de profund, deoarece in trecut altii v-au controlat. Uneori nu s-a intamplat doar intr-o singura viata, ci pe durata multor vieti, ei v-au controlat chiar si in alte taramuri, din punct de vedere psihic. Prin urmare, voi spuneti, “Ma tem sa ma scufund, deoarece nu vreau ca sa apara o alta fiinta si sa ma controleze. Ma tem sa ma scufund, deoarece nu vreau sa-mi pierd aspectul uman.”
Dar, dragi prieteni, pentru a merge inainte, veti avea nevoie de nhahyu. Veti avea nevoie de sentimente, de cunoastere, de sensibilitate si veti avea nevoie de discernamant. Am vorbit despre acestea inainte – despre ce va apartine si despre ce exista inafara voastra. Cu cat veti lucra mai mult cu nhahyu, cu energia constiintei si cunoasterea, cu atat mai usor veti fi capabili sa discerneti, intre ce va apartine si ce nu.
Astazi, va vom da cateva exemple. Va voi cere sa va scufundati in acestea, sa le simtiti, sa fiti constienti. Fiecare exemplu pe care vi-l voi da, va avea numeroase nivele sau trepte de energie; nu va avea doar o energie particulara, ci multe energii.
Va voi invita sa simtiti sau sa imbratisati cat de multe nivele sau trepte ale energiei doriti. Unele dintre ele nu vor fi placute. Unele au atat sentimente bune, cat si rele. Uneori, cand va veti scufunda profund in nhahyu, corpul fizic va percepe un sentiment dezgustator, daca nu este pregatit corespunzator. Lasati-l sa simta dezgustul! Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla, este ca veti elimina ceva, printr-unul dintre orificiile voastre! Este in regula! (unii rad). Veti simti ca si cum ati fi vii. Lucrul important este ca sa nu lasati acele parti – corpul sau mintea – sa inceapa sa controleze abilitatea lui nhahyu, a sentimentelor.
Sa respiram profund impreuna… si permiteti-mi sa ma adresez celor care spun ca nu simt! Evident, voi va mintiti. Evident, voi sunteti atat de buni, incat atunci cand ajungeti la sensibilitate, creati blocaje. V-ati spus ca nu simtiti, dar de fapt, voi simtiti. Stiti exact, ca atunci cand incepeti sa simtiti – cand treceti dincolo de minte si ajungeti sa simtiti – atunci fugiti. Voi mergeti pe o alta cale. Pretindeti ca nu simtiti, insa voi cunoasteti acel sentiment. Voi stiti ca, uneori, poate fi un sentiment nesanatos sau poate un sentiment, care va creaza putina dezorientare.
In timp ce veti permite sa infloreasca nhahyu sau cand va veti deschide fata de sentimente, veti avea un gen de sentiment de dezorientare, deoarece mintea nu mai detine controlul. Va veti deschide nivelele superioare proprii foarte mult. Apoi, veti intra in panica, veti inchidet usa si veti fugi inapoi in minte. Mintea este un lucru micut confortabil, care va ofera un gen de refugiu ciudat. Este foarte ciudat, cu adevarat, foarte, foarte ciudat! Imi este greu sa-i inteleg pe oameni, asa cum si Linda face. Este foarte, foarte ciudat.
Scufundarea – I-a
Sa facem o prima respiratie si sa incepem… cu blandete! Apoi, vom patrunde in lucruri mai intense.
Respirati profund si scufundati-va, simtiti sau permiteti deschiderea nhahyu-ului intr-un grup de teroristi, din Indonezia! Acesta este un lucru foarte real, nu-l creez eu.
(pauza)
Simtiti…permiteti-va sa patrundeti in ei!
(pauza)
Probabil ca mintea voastra incearca sa numere cat de multi sunt, sa stabileasca locatia lor si ceea ce fac. Continuati ca doar sa respirati… este in regula daca mintea incearca sa descifreze, insa ceea ce este important aici, este sa va scufundati in sentimente.
(pauza)
Acest grup din jur, este un grup terorist; simtiti profund constiinta lor! Voi nu interferati, deoarece nu incercati sa-i schimbati, nu incercati sa-i manipulati.
(pauza)
Simtiti motivatiile lor! In prezent, stomacul vostru (aratand in zona stomacului) poate simti o mica presiune.
(pauza)
Permiteti-va sa va scufundati profund…
(pauza)
Nu indepartati nimic din ceea ce simtiti! Nu incercati sa ghiciti a doua oara!
(pauza)
Aici sunteti inconjurati de toate aceste energii, de constiinta si de sentimente. Stiu ca multi dintre voi ramaneti in spate, intr-o anumita masura. Va mentineti in ceea ce ati numi o linie de siguranta, in cazul in care, ganditi voi, eu va voi juca o festa, insa cel putin voi permiteti unele sentimente. Unii dintre voi va simtiti ca si cum ati fi acoperiti de sentimente, de aceasta energie sau constiinta. Aveti sentimentul ca v-a inconjurat total, ca si cum v-ati umple de polen, daca ati alerga primavara printr-un camp(cu flori). Va ingrijorati ca veti prelua aceasta energie murdara, energia de terorist.
Respirati profund si reamintiti-va sa reveniti mereu la voi, prin Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Respirati profund – Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Acum, eu observ ca v-ati permis sa simtiti la un nivel profund – destul de profund – si in momentul cand reveniti la Eu Sunt Ceea Ce Sunt, intreaga constiinta si energiiile lor se indeparteaza. Veti avea amintirea sentimentelor, insa acea constiinta sau energia lor, nu vor mai ramane in interiorul vostru.
Acesta este un punct important. Ati evitat sa va scufundati, deoarece v-ati temut ca veti prelua vibratiile, rezonanta si constiinta celorlalti. V-ati izolat – ati stat in spate. A elibera, a lasa energia lor sa plece, este la fel de simplu, cum ati spune, “Eu Sunt Ceea Ce Sunt”. Astfel reveniti voi, la esenta voastra, intr-un mod foarte rapid – nu complicati acest lucru! –reveniti la voi, atat de repede!
Vocea exista in interiorul vostru, in prezent. Este un gen de … ei bine, ati putea spune ca este vorba despre o purificare, insa, de fapt, este vorba despre revenirea la esenta voastra!
Scufundarea – a 2-a
Urmatorul exemplu: un rau foarte poluat din New Jersey. Este un rau adevarat. El a trecut prin multi ani de abuz – prin chimicale; este asociat cu prezenta corpurilor de gangsteri, cu scurgeri din ferme – o mare varietate de lucruri au facut ca acest rau sa devina poluat. Acum, sariti in acel rau! Permiteti nhahyu-ului sa treaca la lucru! Scufundati-va in el!
(pauza)
Nu trebuie sa fie dificil, doar sariti in el! Iisuse! (unii rad)
(pauza)
... si simtiti!
Nhahyu este constiinta, sentimente si sensibilitate. Este constienta. Lasati-l sa se deschida! Da, chiar si in acest loc murdar, poluat, permiteti-i sa se deschida si acum, simtiti energia!
(pauza)
Iesiti din minte!
(pauza)
Nhahyu este un lucru foarte natural, de fapt. Intotdeauna a fost o parte din voi. Doar ca acum, lucrati cu el, din nou.
Simtiti in totalitate energia… permiteti-i sa fie absorbita total, in constiinta voastra!
(pauza)
Permiteti-va sa experimentati acest rau poluat!
(pauza)
Este mult mai bine…
(pauza)
Respirati profund… reveniti la voi insiva! Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Apropo, niciodata nu veti uita de Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Va puteti scufunda in cele mai profunde si mai dure nivele ale constiintei; va puteti scufunda direct in mijlcul unei energii oculte, in mijlocul unei intruniri sau ceremonii, pe care ar efectua-o ei si v-ati putea scufunda total, in acele sentimente, insa, intotdeauna veti putea reveni. Nu permiteti nimanui sa va spuna ca veti uita aceasta fraza: Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Ea va fi mereu, acolo. Intotdeauna! Va puteti scufunda, oricat de profund doriti.
Scufundarea – a 3-a
Urmatorul exemplu: Londra, un barbat de 32 de ani, dependent de droguri, disperat. Scufundati-va in el, in corpul sau, in mintea sa, in constiinta sa! Nu va sti ca sunteti acolo, credeti-ma, nu va sti! Scufundati-va! Nu ii veti face nici un rau.
(pauza)
Nhahyu, sentimentele voastre!
(pauza)
Este interersant de notat, ca majoritatea ati patruns direct in mintea sa, care nu este acolo, deoarece voi inca lucrati cu energia mentala proprie. Astfel ceea ce se aseamana se atrage. Patrundeti in constiinta sa, in emotiile sale! Da, intrati in emotiile sale! Scufundati-va in ele! Simtiti-le, nu va ganditi la acestea!
(pauza)
Este interesant, nu-i asa? Este fascinant! Noi realizam un fel de calatorie interioara, in prezent. Ne aflam in constiinta sa, in corpul sau, in realitatea sa.
Uimitor!
Vedeti, puteti fi aici. El nu stie. Nu-i faceti nici un rau, in nici un fel, deoarece nu aveti vreun plan. Voi aveti compasiune totala. Ii permiteti sa fie un dependent de droguri.
(pauza)
Este fascinant, nu-i asa… sa ne simtim in jurul lui. Are o poveste de viata uimitoare… o disperare uimitoare…
(pauza)
Ah, unii ati fost… ati simtit… spiritul lui. Desi este foarte intuneric aici, ati observat acel mic punct de lumina, lumina din interiorul sau.
(pauza)
Respirati profund… reveniti la Eu Sunt Ceea Ce Sunt… si eliberati! Vedeti cat de usor este?
Inca puteti avea unele senzatii, date de energia si de amintirea ei, insa ea nu se va strecura in voi. Va puteti aminti cum a fost in el, insa energia sa nu se va lega de-a voastra. Va puteti aminti cum a fost, insa nu este vorba despre voi! Ah! Uimitor!
Respirati profund!
Scufundarea – a 4-a
Urmatorul exemplu: bietul de Kuthumi! (unii din audienta rad) Simtiti in energia lui Kuthumi!
(pauza)
El este foarte prezent astazi, alaturi de noi. El este oaspetele nostru trist, care se intreaba de ce l-a dezamagit sau l-a parasit Shaumbra. “Unde, oh, unde se afla Shaumbra?
Acum, simtiti in toate nivelele lui Kuthumi…
(pauza)
El va permite sa patrundeti direct in constiinta sa, deoarece stie ca nu va puteti juca cu el, stie ca nu-l puteti schimba. El este ceea ce este!
(pauza)
Scufundati-va in Kuthumi…!
(pauza)
Trebuie sa spun ca nhahyu este ceea ce ati putea numi, o noua abilitate psihica. Niciodata nu mi-a placut cuvantul “psihic”, insa voi va raportati la el. Voi il intelegeti. Mie niciodata nu mi-a pasat de psihic. Dar, aici este abilitatea de a simti, de a percepe si a fi constient de lucruri, ca sa va scufundati in ele, sa fiti o parte din ele si sa nu va ingrijorati ca veti pierde legatura cu cine sunteti. Nhahyu… este constienta!
Respirati profund, reveniti la voi, la Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Acum, unii va ingrijorati, ca daca veti merge inafara, ca sa explorati constiinta, prin nhahyu, daca cumva cineva va va pacali, va plasa – cum ati spune voi – mici instrumente energetice ascunse, atasandu-le de voi, asa incat atunci cand ati reveni, ati purta acei mici gandacei, ca sa ma exprim asa, de la ei. Acest lucru vi s-a intamplat multora dintre voi, in trecut, insa atunci era o epoca mai veche si o constiinta foarte diferita, in care si voi participati la jocuri. Acest fapt le-a permis celorlalti, celor care aveau de-a face cu energia magiei negre, sa va manipuleze si sa se joace cu voi. Dar, fiindca acum nu mai participati la jocuri cu ceilalti oameni, nu-i mai manipulati, nu mai puteti prelua acei virusi – acei virusi ai constiintei – de la nimeni altcineva.
Scufundarea – a 5-a
Respirati profund…!
(pauza)
Iata un exemplu dragut: un grup de delfini care inoata pe langa o coasta din Hawaii, jucandu-se. Ei urmaresc o corabie cu aproximativ 25 de oameni. Ei se joaca, le place sa-i distreze pe oameni – pana intr-un punct.
Simtiti energia delfinilor si va reamintesc, ca in acest exemplu, sa faceti diferenta dintre constiinta delfinilor si cea a oamenilor, pe care ei ii distreaza! Este usor sa patrundeti in ambele, insa acum permiteti-va – permiteti nhahyu-ului vostru sa patrunda in delfini! Scufundati-va profund… ei va spun bun venit!
(pauza lunga)
Poate ca ati observat un lucru interesant: nu exista raspuns bun sau gresit. De fapt, in starea de constiinta exista foarte putina judecata sau nu exista de loc. Exista discernamant… exista abilitatea de a detecta diferenta intre nivele de a simti…
Scufundati-va profund…
(pauza lunga)
Daca le auziti rasetele, palavrageala… este foarte potrivit! Sunt obisnuiti cu asta, apropo! Prin ei au venit prima oara, fiintele angelice pe Pamant. Ei si-au lasat constiinta lor sa patrunda profund in energia delfinilor, in energia balenelor si a altor animale oceanice. Delfinii sunt foarte obisnuiti. Este foarte usor pentru ei.
Okay, spuneti la revendere delfinilor! Reveniti! Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Oricat de placut ar fi sa va reamintiti, reveniti intotdeauna la voi! Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Chiar daca este foarte placut, trebuie sa reveniti la voi. Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Scufundarea – a 6-a
Urmatorul exemplu – scufundati-va in acest exemplu! Ar putea sa va creeze putina confuzie, insa aceasta este o parte a procesului de scufundare – aceea de a simti confuzia…
Este vorba despre criza financiara, din SUA, din prezent. Scufundati-va profund in ea! Ah, fara frica! Nu va va afecta, decat daca veti vrea sa va afecteze! Cu siguranta, nu va va afecta, decat daca ii permiteti.
Asa ca, scufundati-va in ea… aflati ce sunt acele energii. Este vorba despre o stare de constiinta, din prezent…
(pauza)
Vedeti, unii dintre voi va ingrijorati ca o veti aduce in viata voastra, daca va veti scufunda in ea. Greseala! Energie Veche! Regret, Shaumbra! (rade) Nu trebuie sa o aduceti inapoi cu voi. Simtiti-o!
Criza financiara… America… continuati cu nhahyu, cu sentimentele voastre…!
(pauza)
Vedeti, nu incercati sa o manipulati, nici macar nu incercati sa o intelegeti. Doar o simtiti!
(pauza)
Destul de neplacut… dar simtiti-o, la toate nivelele acum!
(pauza)
Respirati profund, reveniti, Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Eliberati acea energie, nu va apartine, decat daca doriti sa va apartina. Eliberati-o!
Vedeti, nu-i asa ca este uimitor? Si atat de simplu! Unii v-ati blocat putin, deoarece ati participat la tot felul de scoli ale misterelor, chiar si in trecut, in perioada in care am trait eu. Ati urmat tot felul de cursuri mentale, in aceasta viata – rusine, mi-ati promis ca nu veti face asta – ati urmat tot felul de cursuri, care au interferat cu mintea voastra. Ati uitat ce simplu este. Ati uitat esenta lui nhahyu – abilitatea de a fi constienti, de a va scufunda in orice, de a simti orice.
Scufundarea – a 7-a
Urmatorul exemplu: o mama care abia a nascut. A trebuit sa asteptam pentru acest exemplu, sa o asteptam sa termine! Mama a nascut intr-un spital din Australia…
Scufundati-va in sentimentele mamei si reamintiti-va, constiinta mamei si a bebelusului sunt foarte stranse. Dar, mergeti in constiinta mamei! Nu interferam cu ea, nu ii va afecta sanatatea. Voi doar o simtiti.
Sunteti observatorul… si cel ce simte…
(pauza)
Scufundati-va profund… nu stati pe loc!
(pauza)
Voi simtiti o imensa varietate de emotii acum, caci draga de mama are o imensa variatate de emotii.
(pauza)
Unii simtiti o mare bucurie, simtiti conectarea ei cu spiritul, uimirea ei fata de acest lucru numit viata…
Scufundati-va profund…
Unii ii simtiti ingrijorarea. Vedeti, orice persoana, orice constiinta poate avea multiple nivele, in acelasi timp. Va fi ea o mama buna? Va avea ea bani? Va ajunge sa fie candva bunica? Va obtine vreodata sotul ei o slujba?
Scufundati-va profund…
(pauza)
Respirati profund… eliberati… Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Reveniti la voi insiva!
Vedeti nu trebuie sa atrageti toate acestea in voi. Acum, va puteti raporta la unele dintre sentimentele ei. Va puteti raporta la oricare dintre sentimentele avute astazi.
Apropo, cei care abia v-ati racordat, ne pare foarte rau, veti intelege mai tarziu. (rasete)
Am trimis mesajul, iar voi nu l-ati primit. Nu incercati sa va alaturati noua, acum; noi suntem prea departe! Ascultati acestea mai tarziu! Ne pare rau!
Acum…
Vorbesc serios! Plecati, plecati! (rasete in timp ce Adamus da din maini ca sa-i alunge) Suntem mult prea departe! St. Germain, iata cine sunt eu! (hohote de ras)
Prin urmare… prin urmare… nu trebuie sa aduceti inapoi acele sentimente…
Plecati!(se uita intr-o parte, vorbind oricui incearca sa se alature). Fir-ar sa fie, ei nu asculta, nu-i asa?
Nu trebuie sa aduceti cu voi acele sentimente. Puteti reveni la voi, la adevaratele voastre sentimente si ar trebui sa fi avansat destul, prin propria constiinta, pentru a fi capabili sa spuneti, care sunt sentimentele voastre si care sunt ale altcuiva. Tobias va vorbi mai mult despre aceste lucruri in Aspectologie. Sentimentele voastre de cand aveati 10 ani, 20 de ani sau cele din alta viata, nu sunt cine sunteti voi. Acelea nu sunteti voi. Ele sunt doar un aspect.
Voi sunteti voi, din acest moment – sunteti ceea ce alegeti – doar asta sunteti voi. Orice altceva este un joc. Orice altceva nu va apartine. Cand doriti sa reveniti la voi, este la fel de simplu, ca Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Scufundarea – a 8-a
Exemplul final pentru astazi – simtiti profund in acesta! Simtiti profund: Iisus pe cruce, cu doua mii de ani si cativa ani ciudati, in urma! Pastele, perioada Pastelui – Vinerea Mare, in special – simtiti acea energie! Nu stati in spate!
(pauza)
Apropo, a fost real! Ce s-a intamplat? Scufundati-va, lui nu-i pasa…
(pauza lunga)
Permiteti-i nhahyu-ului sa se deschida aici! Nu are importanta cat de intunecat sau de dificil era campul constiintei prin care treceti, permiteti nhahyu-ului, permiteti binecuvantatei constiente…
(pauza)
Vedeti, uneori va pot da lacrimile sau puteti simti deprimarea. Acestea sunt sentimente reale, atunci cand va plasati constiinta in altceva si simtiti atat de profund, incat va dau lacrimile sau radeti… atunci cand nu este doar un gand, doar o judecata, ci cand voi participati la acestea. Acest lucru este foarte profund. Acesta este nhahyu.
(pauza)
Respirati profund…reveniti, Eu Sunt Ceea Ce Sunt!
Reveniti aici! Inca vi le puteti aminti, insa nu trebuie sa luati in stapanire acele sentimente. Va reintoarceti la voi, la cine alegeti sa fiti. Si, apropo – in ce priveste cine alegeti sa fiti – puteti fi orice! Puteti fi cel mai mare actor, care creeaza aspecte marete, asa cum fac eu. Imi place sa ma joc! Nu sunt intotdeauna asa de pompos, (rasete), doar adesea. Eu joc unele roluri. Ma bucur prin Eu Sunt Ceea Ce Sunt! Sunt atat de constient de mine, incat pot sa creez toate aceste aspecte si sa nu ma tem niciodata, ca ma vor insela, ca se vor intoarce impotriva mea, incercand sa-mi preia sufletul, deoarece Eu Sunt Ceea Ce Sunt, vedeti!
De indata ce veti invata miracolul lui nhahyu, de indata ce veti invata sa va incorporati pe voi si prezenta voastra in orice, in orice constiinta, la fel de simplu, cu alege si a va permite sa ajungeti acolo, fie ca s-a intamplat cu 2000 de ani in urma, fie ca are loc in alta parte a lumii, de indata ce veti permite sa va scufundati in oricine, in orice altceva, veti incepe sa intelegeti, cu adevarat, natura artistica, grandioasa a oamenilor si a divinitatii. Veti intelege cum sa va creati lucruri fara efort, foarte usor, sa faceti ca energia lor – prin alegerile voastre – sa va serveasca in orice mod alegeti. Acesta, draga Shaumbra, este un Maestru… este un Maestru!
Tema de astazi, pentru acasa
Tema voastra pentru acasa – lui Tobias ii plac temele pentru acasa si mi-a cerut sa va dau cateva – ea consta in a crea ceva in aceasta luna, ceva tangibil, ceva creat prin imaginatie si pe care sa-l aduceti in lumea materiala. Puteti utiliza betisoarele din lemn de la inghetata, pentru a confectiona o cabanuta. Puteti compune un cantec, puteti crea un tablou, orice, insa creati prin imaginatie, ca apoi sa fie adus in realitatea fizica. Cumparati lut! Cum se numeste – cumparati acel lucru pentru copiii – plastilina! Luati cateva creioane colorate sau orice altceva! Creati orice, dar ceva prin imaginatie si aduceti acel lucru in lumea fizica! Scrieti un poem! Faceti orice! Sa fie ceva creativ!
Apoi, puneti-va constiinta intreaga, in acel lucru! Il veti crea! Da, voi il veti crea, apoi permiteti-va sa patrundeti in el! Permiteti exprimarea nhahyu-ului propriu, permiteti energiei voastre, esentei voastre si constiintei voastre sa curga in acea creatie! Lasati-o sa curga fara efort si cu usurinta! Creati o bijuterie! Creati-o pentru voi si apoi, patrundeti in ea! Lasati-va constiinta sa patrunda in ea si sa o exploreze total, sa devina o parte din ea!
Apoi, observati ce se intampla! Observati ce se intampla!
Va incurajez pe fiecare dintre voi, sa va faceti aceasta tema! In general, voi ignorati temele date de Tobias. El stie asta. Eu va incurajez, deoarece noi vom reveni la aceasta – Tobias va reveni – in urmatorul Shoud.
Intre timp, continuati-va munca voastra cu nhahyu, cu constiinta voastra! Ea poate merge oriunde si poate face orice, iar voi puteti reveni, intotdeauna, la Eu Sunt din momentul Acum.
Iar eu, cu adevarat, sunt Adamus Saint-Germain.
Si asa a fost!
Tradus de Gratia
www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com