miercuri, decembrie 05, 2007

MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Saltului Cuantic: SHOUD 3: "Eu Sunt Sam"

(multumesc Gratiei si lui Costin cu recunostinta)
MATERIALELE LUI TOBIAS Seria Saltului Cuantic: SHOUD 3: "Eu Sunt Sam" – realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe Intrebari si Raspunsuri Prezentat de Crimson Circle 3 noiembrie, 2007 http://www.crimsoncircle.com/home.htm
Si asa este, am ajuns la momentul intrebarilor – si tentam sa raspundem intrebarilor voastre. Cateva comentarii inainte de a incepe: In timp ce ma integram cu Cauldre, cand ascultam muzica, ceva il necajea pe Sam. Privind prin ochii sai, se intreba de ce oamenii mentin o astfel de separare intre ei, chiar si atunci cand asculta muzica. Muzica este o parte din vibratie si din energia fiecarui moment al zilei! Ei asculta muzica, doar in anumite momente. De fapt, se separa de momentele cu muzica. Dar, imaginati-va o lume in care oamenii nu s-ar teme sa cante, sa se salute intre ei; sa-si cante un cantec in fiecare dimineata; sa asculte in mod regulat acea muzica ce alina sufletul, care invita Sinele Superior in aceasta realitate! Lui Sam ii place muzica – o diversitate de muzica – el asculta mereu si ii permite muzicii sa-i expansioneze constiinta, asa cum puteti face, majoritatea dintre voi.
Un mic rezumat al Shoud-ului de azi, pe care l-am realizat impreuna: Nu este vorba sa asteptati pana veti parasi planeta si corpul fizic, pentru a avea raspunsuri si a va reuni cu sinele divin. Sinele divin vine in realitatea umana. Daca ii spuneti bun venit, daca permiteti spatiul sigur, daca alegeti sa fiti tot ce sunteti, nu doar un aspect, divinitatea se va revarsa in viata voastra si va deschide parti uimitoare din voi, pe care nici nu stiati ca le aveti. Unele dintre aceste parti vor fi foarte neasteptate, foarte diferite, comparative cu tot ce-ati crezut voi ca ar putea fi; insa divinitatea se revarsa acum. Ea vine la voi.
Acestea fiind spuse, sa incepem cu intrebarile!
INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, de pe internet)Am avut un atac de cord miercuri dimineata, care s-a repetat de cinci ori. Medicii cred ca au abordat problema suficient de bine, incat sa nu existe probleme. Timp de doua zile prognoza nu a fost buna. Acum, ma confrunt cu aspecte psihologice. Nu mai merg in Indianapolis la Conferinta Comunitatilor de Studiu, nici in Turcia. Imi ia o saptamana ca sa-mi pun viata in ordine. M-am speriat rau si n-am permis nici o comunicare; de aceea te rog sa-mi oferi o perspectiva asupra problemei. Noaptea trecuta m-a lovit ceva, precum o tona de caramizi – vechiul “eu” a murit miercuri si noul “eu” a fost creat. Drace, de ce nu exista o cale usoara de a realiza asta!!!!!!! (Linda spune, “O multime de semne de exclamatie!) Este tot ce am permis sa aud si poate este tot ce vreau acum sa aud. Iti multumesc pentru orice vrei sa impartasesti!
TOBIAS: Minunat, iti multumesc! Exista si calea usoara, insa tu nu crezi asta, prin urmare de ce sa mai discutam despre ea? Calea usoara este sa respiri; sa eliberezi toate lucrurile care nu-ti mai servesc; sa eliberezi limitarile avute; doar sa le lasi sa plece! In cazul tau, este vorba despre o serie de iubiri dificile, despre modul in care te-ai iubit tu. Daca ai putea observa, doar in aceasta viata, ai avut un gen de iubire manipulativa cu parintii tai. Ai gandit ca nu esti demna de iubire si astfel, ai descoperit ca este foarte greu sa exprimi iubirea.
Fiecare emotie si fiecare fragment de constiinta sau intelegere, care sunt pastrate in interior, sunt stocate in corpul tau fizic. Emotiile, precum iubirea, sunt legate direct de inima si tu le-ai stocat in inima. Nu are importanta cat de mult ai gandit – si asta este o problema importanta, “gandirea” – ca eliberezi, tu tot te agatai de ele. Respiratia, adevarata respiratie, te deschide, insa te si schimba, iar majoritatea oamenilor se tem de schimbare.
Ai creat acest eveniment, datorita alegerilor tale aflate in actiune. Acestea au fost auzite de spiritul si corpul tau. Ai facut alegerea sa traiesti, dar intr-un mod nou. Ai facut alegerea sa te deschizi, cum n-ai mai fost inainte. Astfel, prin experienta avuta, prin atacul de cord te-ai deschis, lucru exprimat foarte clar in intrebarea ta.
A murit – vechiul tu – insa este umitor ca poti trece la urmatoarea viata, fara ca sa moara corpul fizic. Constiinta ta veche – constiinta iubirii limitate, a unei iubiri dureroase – a murit. Acum, prin alegeri, vei trai ani fericiti si impliniti. Uita de lucrurile pe termen scurt – participarea la un curs, o calatorie, deoarece abia te-ai reenergizat sau ti-ai schimbat polaritatea spirituala, in care aceste lucruri nu mai sunt importante iar tu ai deschis usi noi pentru lucruri noi, care vor fi mult mai importante.
Respira profund, binecuvanteaza-te si multumeste-ti ca ti-ai oferit aceasta experienta! Nu a fost o greseala, nu ai facut nimic nepotrivit. Ai facut alegerea sa traiesti, intr-un mod nou. Asa sa fie!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon) Hello Tobias! Ma numesc Elizabeth. Am trecut prin multiple schimbari in ultimii doi ani, inclusiv, m-am mutat la distanta de 1500 de mile. Simt ca imi integrez divinitatea si ca ar trebui sa fiu in serviciu; as vrea sa stiu ce anume si cum va face muzica mea parte din asta. Multumesc!
TOBIAS: Desigur,multumesc! Ce intrebari minunate avem astazi! Nu este uimitor ca atunci cand te schimbi in interior, se schimba si mediul exterior? Te-ai mutat. Lucrurile sunt diferite. Tu simti acum energia de a fi in serviciu, insa am sa te rog sa respiri profund! Tu simti aceasta energie de jur imprejur si aceasta provine de la spiritul tau sau de la constiinta ta extinsa. Ea iti cere ca mai intai, sa fii in serviciul tau. Ai petrecut multe vieti fiind in serviciu altora, de la organizatii religioase, pana la organizatii caritabile, asa ca, este ceva natural pentru tine sa faci asta, sa simti ca este momentul sa servesti din nou. Dar, daca vei asculta cu atentie acest sentiment, el iti cere sa te servesti pe tine, mai intai. Ai grija de fiinta ta interioara, ai grija de un spatiu, care va permite totalitatii divinitatii tale sa vina.
Si asa cum déjà stii, se pot face multe lucruri prin muzica – intai pentru tine – sa te conectezi cu unele aspecte ale constiintei superioare. Exista fiinte angelice in alte taramuri, care inteleg energia din spatele muzicii, chiar si matematica sau fizica din spatele muzicii, iar acestea sunt pregatite sa lucreze cu oameni ca tine, care le permit sa vina aici.
Vei fuziona vibratiile muzicii multidimensionale, cu vibratiile muzicii de pe Pamant. Iti va permite sa treci prin schimbari interioare, pentru care esti foarte pregatita. Cand vei intelege profund si cu compasiune, cum actioneaza muzica – muzica nu consta doar din note scrise pe hartie, caci vei intelege cum lucreaza la nivel vibrational – atunci muzica iti va permite sa-i servesti pe ceilalti, precum: vindecare prin muzica, deschiderea constiintei prin muzica si alte lucruri, pentru care esti pregatita.
SHAUMBRA 2: In regula! Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda de pe internet) Ma intreb daca ai putea sa pui urmatoarele intrebari unuia sau tuturor celor trei intelepti – spiritul din trecut, din prezent si din viitor, adunate in spiritul din Acum? Experienta mea de a pierde tot ce am avut, mi-a luat aproape 18. Reactia umana naturala fata de a pierde totul este sa te opui acestui proces nenatural de detasare. Opunand rezistenta, am inteles ca o astfel de intransigenta serveste doar ca sa legi mintea si corpul cuiva, cu noduri dureroase. Aceste noduri datorate tensiunii musculare, m-au facut sa fiu neputiincios timp de ani de zile, incat acum sunt fortat/a sa duc un stil de viata anormal, retras ca un calugar. Ma intreb daca ghizii tai spirituali au ceva sfaturi pentru noi, cei care avem asemenea noduri invalidante, care odata formate, ar mai putea fi deznodate? Am inteles ca se spune: adevarul ne va elibera. Experienta mea a fost, de departe, opusul acestei eliberari.
TOBIAS: 18 ani este un timp foarte scurt, orice-ai zice!(rasete) Considera-te norocos/a! (hohote de ras) Noi observam ca oamenilor, in general, le-au trebuit zeci si zeci de vieti, ca sa inceapa acest proces de eliberare.
Acest proces de eliberare este provocator, deoarece micul sine uman face tot ce poate, pentru a se proteja. El are nevoie de voi, de voi cel intreg, ca sa-l reasigurati, ca face parte din voi cel intreg: ca nu va fi distrus, ca nu va fi infometat, ca nu va fi pedepsit. Este vorba despre a integra in voi acest aspect uman. El este cel care va tine in loc. El este cel ce se agata atat de strans, incat s-a innodat. El va intreaba, ca pe propriul parinte, ca pe fiinta atotcuprinzatoare, “Ma vei proteja, cu adevarat? Ma vei hrani si ma vei imbraca? Imi vei da vreun motiv real, ca sa am incredere in tine?”
Evident, tu te afli intr-un conflict interior. Te-ai dus pana la limita, ca sa vezi cum este sa eliberezi, trecand prin dureri fizice si mai mult decat atat, prin traume emotionale.
Prescriptia este foarte simpla; ea este compusa din doua parti. Fa o alegere adevarata! Tu te-ai gandit la alegeri si ai dorit ascensiunea sau spiritualitatea, insa nu ai facut alegeri profunde si nu te-ai angajat profund.
Fii atenta la ce vrei sa faci, ce vrei sa pierzi, ca sa poti castiga totul inapoi, dar intr-un mod nou! Si desigur, respiratia! Daca ai noduri, fie emotionale, mentale sau spirituale – respiratia va mangaia acele noduri, le va dezlega si le va expansiona.
Ai tendinta sa intelectualizezi acest proces. Este un proces natural, daca ii permiti sa se dezvaluie. Evolutia constiintei sau expansiunea sufletului tau este un proces natural. Noi stim si tu stii, ca fizica spirtiuala consta in evolutia constanta a constiintei. Daca tu si sinele uman veti iesi de pe calea veche, te vei dezlega, te vei ilumina si te vei expansiona. Multumesc – iar tu le iei mult prea in serios!
INTREBARE SHAUMBRA 4: (un barbat la microfon) Salut Tobias! Ce faci? Mai intai, as dori sa trimit un mesaj din inima celor care vor citi sau vor asculta aceste informatii alta data, care vor face primul pas si nu vor astepta ca altcineva sa le recunoasca maretia, deoarece trebuie sa v-o recunoasteti singuri. Poate ca mintea se ingrijoreaza de ego-ul spiritual, de alte lucruri, caci daca veti face acel pas… si veti fi scuturati si veti transpira, aceasta este a doua mea camasa din aceasta seara… (rasete) Cinstit, sa faceti fata propriilor demoni si sa observati cat de puternici sunteti, uitand ceea ce ati facut in alte grupuri spirituale din trecut, este o experienta liberatoare si terifianta. As dori sa va trimit condoleantele mele si sa va spun, sa faceti acel prim pas si el va fi uimitor.
Tobias, uneori simt ca este a doua oara cand sunt prezent aici, poate ca n-ar trebui sa pun intrebari, deoarece se misca multa energie, sunt multe potetiale si eu… sunt atat de… mi-am descoperit pasiunea la workshopul de saptamana trecuta. Am spus, va fi vorba de a preda informatiile “Intreaba-l pe Tobias” (se refera la sesiunea “Intreba-l pe Tobias despre Educatia in Energia Noua) si impreuna cu sotia am simtit multa iubire – nu avem copii – poate de acum incolo! As fi dorit sa am doua milioane de dolari sa-mi fi implinit pasiunea si aleg asta. Acestea fiind spuse, ceva m-a necajit multa vreme… si tu probabil cunosti intrebarea mea, pe care mi-am pus-o intr-o zi… a fost vorba despre un aspect sau aspecte care au fost intr-un grup, care au stat aici si si-a asumat riscul, ca Geoff si Linda, ca oricine altcineva si putea sa fie ucis pentru asta, persecutat sau doar sa-si piarda memoria. A doua parte a intrebarii este… poti sa ma indrumi in ce directie sa ma indrept, pentru a-mi prelua pasiunea si a o manifesta in aceasta realitate?
LINDA: Care este intrebarea?(rasete)
SHAUMBRA 4: Intrebarea este… stii, din nou, am sperat sa fiu scurt. (hohote de ras) Gura mi s-a uscat, oh, Doamne!
TOBIAS: Apa?
SHAUMBRA 4: Nu, este in regula! Ma simt bine. In privinta aspectele vietilor trecute – am lucrat inainte cu grupuri de oameni si eram intr-un loc, posibil, nu stiu daca nu i-am indrumat gresit, nu i-am silit sau ceva de acest gen? Este acesta principalul meu blocaj, care ma impiedica sa vin in Cercul Crimson?
TOBIAS: Daca te consideri un fost preot, care statea in fata unor grupuri de oameni, silindu-i, era posibil! (rasete) Sa-i indrumi gresit? Nu in mod intentionat, ci datorita constiintei din acea vreme. Ai ceva remuscari recente, legate de a-i invata pe ceilalti, cand stiai ca nu erau invataturi potrivite, dar asta scria in carti sau asta ti-au spus sa faci cei din conducerea organizatiei respective.
Exista o parte din tine care vrea sa fie sigur, ca vorbesti prin tine si nu imitandu-i pe Tobias sau pe St. Germain. Vrea sa fii sigur ca nu vei prezenta o lista de reguli dogmatice, ci ca vorbesti din interior. Asa, ca, venind aici in fata grupului si trebuind sa vorbesti din inima, prin adevaratul tu, in loc de a te ascunde in spatele cuvintelor cuiva, este terifiant. Dar, in acelasi timp, asa cum tu si cu mine discutam energetic, este amuzant. Exista o parte din tine careia ii place sa faca asta, careia ii place sa impartaseasca, sa fie atat de deschisa, de vulnerabila si de autetntica, caci tu stii ca iti exprimi pasiunea.
Acum, observa energia din fata grupului, inaintea caruia te gasesti – observa frica, teroarea – insa stii ca atunci cand apari in fata unui grup si vorbesti cu onestitate, din inima, este vorba despre pasiune. Nu te ingrijora de detalii, in aceasta privinta. Nu te ingrijora cum vor veni inapoi partile si fragmentele individuale. Doar reaminteste-ti de energia de aici, de aceasta combinatie: pasiune, frica, amuzament si teroare… (rasete), dar, mai mult decat orice, de a fi autentic! Multumesc!
SHAUMBRA 4: Multumesc!
LINDA: Apropo, nu pari speriat! (rasete) Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda de pe internet) Cu ceva timp in urma, dupa ce am ascultat Sistemul Eleuthera SynchrotizeTM, am facut alegerea constienta ca sa fiu sanatos. Dupa ce am ascultat si Tehnologia Standard, am aflat ca exista reguli si proceduri de 30 de minute, zilnic, pentru sanatate. Pot sa las deoparte intrebarea, de ce celelalte alegeri constiente nu s-au manifestat. Mi se pare ca esenta noastea, cu care nu ne-am integrat, face alegeri si ne creaza realitatea in aceasta iluzie. Nu simt ca sinele uman este adevaratul creator, prin urmare, mi se pare ca ne chelutim energia crezand ca noi creem. Vrei sa ne spui cand va fi momentul sa lasam deoparte toate aceste lucruri, ce par sa nu functioneze pentru Shaumbra, exceptandu-i pe cei care sunt inca in negare? Cred ca vorbesc in numele multor Shaumbra, atunci cand intreb: cand se vor sfarsi toate aceste tehnici? Acestea functioneaza ca si rugaciunea din trecut. Imi pare rau, dar sunt frustrat. Aleg sa traiesc dincolo de acestea.
TOBIAS: Desigur. Exista principii de baza legate de functionarea energiilor, de a fi o fiinta a constiiintei si nu una energetica, exista principii de baza despre sistemele de credinta foarte limitante. Despre astea vorbim in materialele Tehnologiei Standard si SynchrotizeTM. Intelegeti ca nu sunt reguli, sunt doar sugestii. Intelegeti ca oamenii vor definitii si este o provocare pentru fiintele angelice si pentru Consiliul Crimson sa gasim echilibrul definitiei, inainte de a intra in amanunte, insa sa fie destul de definit, pentru a va oferi o indrumare generala. Dupa asta, este in functie de voi.
In SynchrotizeTM, premiza de baza este: Faceti o alegere!” Eu vad prin ochii lui Sam ca oamenii au multe dorinte, insa nu fac decat cateva alegeri. Ei fac doar foarte putine alegeri in viata, legate de creatiile lor. Alegerea este foarte diferita de dorinta sau nevoie. Astfel, SynchrotizeTM este un sistem de baza pentru “A reveni la obisnuinta de a face alegeri.”
Tehnologia Standard, va reaminteste, in principiu – desi trebuie sa ascultati 7 CD-uri – ca mintea, corpul si spiritul vostru stiu déjà cum sa se refaca. Prin urmare, puteti renunta la toate celelalte metode? Puteti renunta la toate medicamentele? Puteti opri regimurile zilnice? Este vorba despre o reamintire, ca voi stiti cum se face asta. Veti permite corpului sa se vindece si veti avea incredere ca stie cum s-o faca? Despre asta este vorba in Tehnologia Standard.
Definim unele lucruri spunandu-va, “Practicati 30 de min, timp de 21 zile!”, deoarece oamenilor le place sa aiba definitii. Realitatea este ca, din cei care au participat la curs, doar cativa fac asta. Ei au inteles. Nu au nevoie ca procedurile sa fie urmate pas cu pas. Au inteles ca pot fi sub dus, pot sta noaptea in pat si sa spuna, “Draga corpule, tu esti magnific, cu adevarat. Fa-ti treaba, deoarece maine este o noua zi. Maine vom avea de lucru si exista unele energii prin care vom trece, asa ca, refa-te!” Prin urmare, este foarte, foarte simplu.
De asemeni, toti Shaumbra puneti bazele acestor energii si acestor cursuri, dar nu doar pentru voi. Aici va incurcati voi: credeti ca este vorba despre voi si nu este asa! Voi furnizati aceste informatii pentru cei care vor urma, pentru cei care cauta o cale noua, o constiinta superioara. Voi alcatuiti materiale pentru ei. Este important sa le pastrati simple. Permiteti-i corpului sa se vindece! Intelegeti ca sunteti o fiinta a constiintei si permiteti-va sa va jucati cu energiile! Lasati lucrurile sa fie foarte simple! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la micorfon) Hello Tobias! Am vorbit cu mine, punandu-mi intrebarea de multe ori, dar este un fel de a ma lega de subiectele zilei. Stau departe de copii, la o distanta de 1200 de mile, ca urmare a alegerii. Acest fapt a adus emotii amestecate. Cel in varsta de 24 de ani are o depresie de multi ani. Cel de 12 ani se arata greu. Mai exista si cel de 5 ani si imi este foarte dor de fiecare. Am compasiune pentru mine, cat si pentru ei, in legatura cu toate aceste lucruri. Stii, sunt ingrijorata la nivel uman ca le creez probleme, datorita faptului ca stau atat de departe.
TOBIAS: De fapt este un mod egoist…
SHAUMBRA 6: (rade) Okay...
TOBIAS: ...si noi nu vrem sa te necajim, ci il folosim ca exemplu… a crede ca esti direct raspunzatoare pentru nenorocirile acestei lumi, este un mod foarte egoist si nu vorbim de tine, ci de faptul ca exista oameni care se tem sa dechida TV, de exemplu si sa priveasca stirile, deoarece cred ca ei sunt cei care creaza toate problemele. Este vorba despre cei care cred ca datorita lor, cei din familie au probleme. Ei bine, acei membri de familie au avut probleme cu mult timp in urma, in vietile anterioare; ei vin acum cu acest mod de a fi. Prin urmare – ne folosim de asta pentru a comunica tuturor Shaumbra – nu este vorba despre voi! Fie ca este vorba despre depresia copiilor vostri sau orice altceva, nu este vorba despre voi.
Este un exemplu bun, legat de ceea ce am discutat ieri. Voi sunteti pionierii constiintei. Absorbiti sentimentele si gandurile celorlalti si le puneti intr-un sistem de evolutie al constiintei in voi, pentru a incerca sa obtineti un raspuns superior. Dar, voi preluati problemele lor, gandind ca sunt ale voastre. Nu sunt. Depresia nu va apartine si nu este determinata de voi. Lipsa abilitatii de a fi total prezenti in aceasta realitate – nu are legatura cu voi.
Interesant, jocul la care participa oamenii este perceput ca exista ceva in voi, care se simte vinovat, asa ca mergeti alaturi de acest sentiment. Apoi, devine o scuza foarte convenabila: “Mama mea nu este aici.” Dar, reamintiit-va, parintele nu este stapanul copilului. Parintele accepta un gen de responsabilitate de a-l aduce in lume, pentru o scurta perioada de timp – nu 24, nu 40 de ani – ci o scurta perioada, apoi ii ofera libertatea. Parintele isi asuma responsabilitatea sa-l hraneasca, sa-l imbrace si sa-l educe in primele etape, apoi ii preda responsabilitatea. Regret ca ti-am intrerupt intrebarea, insa era important.
SHAUMBRA 6: Da. Daca ar fi sa redefinesc intrebarea: ar exista ceva special, de care ar avea nevoie copiii mei si daca ar exista…
TOBIAS: Oh, da!
SHAUMBRA 6: ... da, compasiune... Imi poti da cateva sfaturi?
TOBIAS: Oh, absolut! (rasete) Ii poti elibera imediat pe toti copiii, tineri sau mai putin tineri! Taie cordonul! Respira profund! Elibereaza-i, deoarece te agati de ei. Tu extragi energia lor si ei pe a ta.
Instinctul tau matern vine – “dar, sunt copiii mei; ii iubesc.” Nu sunt copii tai. Sunt deghizati in copiii tai, dar de fapt sunt fiinte suflet. Sunt ingeri deghizati. Prin urmare, elibereaza-i! Ai facut un acord sa-i aduci pe Pamant si nu sa fii responsabila pentru ei.
Stim ca unii oameni de aici sunt socati. “Cum sa-mi las copiii?” Nu spunem sa-i negi, sa nu vorbesti cu ei, ci sa nu-ti asumi responsabilitatea. Sunt ingeri maturi, chiar daca sunt copii. Elibereaza-i! Este calea prin care se pot dezvolta liber si tu la fel. Cand eliberati pe cineva apropiat din viata – un membru de familie, un iubit, un prieten bun – acest fapt permite energiilor individuale sa evolueze, cu gratie si pe cont propriu. Apoi, apare un lucru nostim. La un anumit moment sau altul, energiile revin la un loc, clare si proaspete, neimpovarate de karma, de asteptari si responsabilitati si puteti dezvolta o noua relatie cu ei.
Prin urmare, elibereaza-i! Daca vei fi atenta si ei vor dori asta. Este vorba despre un joc vechi.
SHAUMBRA 6: Multumesc foarte mult!
TOBIAS: Multumesc – asta se intampla mereu, cu toti parintii.
LINDA: Inca trei intrebari. (Tobias ridica patru degete) Trei! El da din cap, in semn de “Nu” si audienta rade))
INTREBARE SHAUMBRA 7 (o femeie la microfon) Ar putea fi un raspuns foarte prompt, deoarece déjà ai raspuns celor care au fost inaintea mea, insa am sa intreeb oricum. Mama se afla intr-un sanatoriu cu Alzheimer si eu ma simt responsabila de asta.
TOBIAS: In acest caz, esti!(hohote de ras) Nu. Cauldre este putin incurcat… prea multa energie s-a acumulat aici, datorita acestor intrebari si datorita intregii zile, a fost un mod minunat de a elibera. (rasete)
SHAUMBRA 7: Ei bine, multumesc! Sunt responsabila si prin urmare… pare ca se simte mai bine cand sunt acolo. Ma intreb daca o ajut sau o perturb, atunci cand sunt acolo si daca ar trebui sa fiu acolo mai des?
TOBIAS: Ma intai de toate, este interesant… putem avea o discutie lunga despre Alzheimer. Sunt multe motive, de la motive naturale sau fizice, totul pornind de la aluminiu, pana la elementele care se gasesc in apa, pana la alte substante chimice care exista in viata voastra de zi cu zi, insa nu ele determina Alzheimerul. Doar se intampla ca acestea sunt mult mai prezente, la cei cu Alzheimer.
Alzheimerul are de-a face cu interdimensionalitatea, cu mersul printre lumi, printr-o dorinta de expansiune, pentru a explora celelalte taramuri, insa uneori - asa cum intelegeti voi – le cauzeaza suferinta celor de pe Pamant. Majoritatea timpului, cei care experimenteaza Alzheimerul, cand pare ca sunt in procesul de uitare, calatoresc interdimensional. Si, ei se distreaza! Nu este foarte bine pentru corpul si mintea lor de aici, insa ei merg inafara si testeaza alte dimensiuni. Adesea, revin in taramurile invecinate Pamantului, pentru a explora cum va fi cand vor face tranzitia.
Nu este o conditie necesara, dar din nou, este un gen de constiinta – nu vrem sa-l denumim virus, nu este cuvantul potrivit, Cauldre – ci o afectare a constiintei. Ei sunt si pionierii, care se aventureaza multidimensional, cand inca sunt in corp. Asa ca, nu o priviti ca pe ceva negativ, cu toate ca atunci cand vedem un parinte sau un prieten cu Alzheimer, este foarte dificil de acceptat, uneori.
Cand esti prezenta cu ea, cand mergi sa o vizitezi, de exemplu, se intampla ceva nostim, cum ar spune Kuthumi. Te alaturi ei, in starea de constiinta interdimensionala sau expansionata. Este ca si cum ar avea un prieten, cu care sa calatoreasca. Asa ca, este benefic sa faci asta, insa nu o lua ca o necesitate zilnica sau saptamanala. Du-te doar atunci, cand simti in inima ta!
Cand vorbiti cu cel care are Alzheimer, nu vorbiti ca unui idiot. Nu-i vorbiti ca si cum ar fi prost. Ei exista multidimensional. Alaturati-va lor in experienta multidimensionala, insa putin diferit. Fiti foarte prezenti in corpul vostru, respirati, fiti in Acum si apoi extindeti-va energia, pentru a va intalni cu a lor! Mergeti intr-o calatorie cu ei! In general, ei ies din corp. Ei parasesc momentul de acum si pleaca in calatoria lor. Va puteti alatura lor, insa ramaneti in momentul Acum.
Ca Standard, ii vei trimite un semnal. Astfel va sti ca te poti extinde, ca poti fi multidimensionala si inca sa fiti in momentul Acum. Iti multumesc pentru intrebarea incantatoare – si, nu este vina ta! (rasete)
SHAUMBRA 7: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 8 ( o femeie la microfon) Hello! E bine sa fiu aici! Am o intrebare despre tatal meu. El sufera de dureri de ceafa si de umeri de 15 ani si pare ca nimic nu-l ajuta. Ma intreb, cum as putea sa-l ajut? Numarul doi: Am incercat sa-l vindec, vad toate motivele pentru care are dureri, dar,,, nu stiu cum sa merg mai departe. Multumesc!
TOBIAS: Da, in general, cand tu… atunci cand apar dureri in zona unerilor si a cefei, acestea sunt datorate restrictionarii curgerii naturale a energiei. Este vorba despre cineva care nu-si permite sa se deschida, ca sa lase energia sa curga prin intreaga sa fiinta. El mentine energia in chakrele de jos, in extremitatile inferioare. Este vorba despre frica de necunoscut sau de psihic. Este vorba despre o alegere.
Primul lucru… vorbim doar despre acest caz… primul lucru de facut, in mod clar si intentionat, sa-l intrebi, “Alegi sa eliberezi aceasta durere, indiferent de orice? Faci o alegere? Vor apare multe intrebari – “Ei bine, ce vrei sa spui cu “fa o alegere” Eu nu vreau sa am aceste dureri. Eu sufar.” Continua sa-l intrebi, “Alegi sa treci dincolo de durere?”
La un anumit moment, va simti frustrari si nu-ti va raspunde, deoarece in profunzime, se teme sa faca asta. Nu vrea sa faca acea schimbare in viata sa. Daca ar face alegerea si ar spune, “Da, sunt pregatit sa las durerea sa plece si sa eliberez tot trecutul care a cauzat asta”, atunci lucrul important de facut este respiratia. Stim ca revenim mereu la asta, insa este simplu. Nu aveti nevoie de prescriptii pentru ea si e gratis. Respiratia profunda, constienta, face ca toate energiile sa se miste. Va rog pe toti, sa respirati!
(pauza)
Respirati profund…
Aveti imense cantitati de energie stocate in fiecare celula si molecula din corp, cat si in centrii non-fizici ai corpului. Este stocata acolo… este blocata acolo, in mare parte. Respiratia face ca energia sa se miste din nou si respiratia permite sa fie realizata fara a fi coplesitor pentru corp. Se realizeaza natural. Prin respiratie, energia incepe sa se miste.
In cazul despre care discutam, ce se va intampla daca va alege sa elibereze durerea si energia va incepe sa se miste? Va apare faza a doua. Vor incepe sa apara schimbarile. In timp ce energia curge, scoate la iveala amintiri si sentimente legate de ceea ce a determinat blocajul, mai intai. Va aparea frica, care il va face sa se inchida din nou. Cand se va inchide din nou, durerea va fi mai severa. Si atunci, cel in cauza, va fi si mai furios. “Nu functioneaza asa. Ti-am spus eu.” Va fi din vina ta si datorita a cine esti, vei accepta responsabilitatea asta si te vei simti foarte vinovata, energia iti va scadea si vei prelua durerile lui. Ele nu sunt ale tale. Dar, asa se intampla, adesea.
Observam, ca atunci cand incepe energia sa se miste, apar schimbarile. Amintirile revin. Demonii ies la suprafata, din locul in care erau ascunsi – ies demonii personali. Este un moment important. Este important sa-l intrebi, din nou, “Faci acea alegere – alegerea de a trece dincolo, alegerea de a trai din nou, alegerea de a permite energiei creative sa curga?” Exista… daca nu te simti confortabil sa faci asta singura, exista specialisti ca Andra, care lucreaza cu cei care au energii blocate.
In acest caz iti sugeram foarte clar, sa nu incerci sa utilizezi Reiki, vindecarea prin unduirea mainilor, cu cristale, etc. Acestea se vor adauga blocajului. Aceasta fiinta, aceasta fiinta suflet despre care vorbim, este blocata, vrea ajutor, insa acum opune rezistenta. Nu incerca cu medicamente, cu ierburi sau cu orice altceva! Pe scurt, vrea sa elibereze ceea ce il blocheaza? Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda de pe internet) Cum arata planul afacerii in Energia Noua?
TOBIAS: Este o intrebare buna, cu un raspuns foarte lung. Planul afacerii din Energia Noua este foarte flexibil. Vorbim doar pentru Shaumbra si nu despre ceva cu care veti merge la banca.
LINDA: De fapt, ei intreaba despre ceva ce ar putea duce la banca.
TOBIAS: Stiu. Planul afacerii din Energia Noua este foarte flexibil. El tine cont de potentiale. Nu se limiteaza la cateva domenii, ci la toate potentialele. Este o carte despre potentiale. Ea vorbeste despre a face alegeri privind anumite potentiale si cum sa mentii mereu curgerea energiei. Este ceea ce veti face pentru voi. Stati jos si puneti pe hartie toate visele, toate lucrurile pe care v-ar place sa le faceti! Puneti pe hartie pasiunea voastra si ceea ce ar face ca energiile sa curga in lumea 3D, practica. Nu deveniti mentali! Planul afacerii in 3D provine din pasiune.
De indata ce ati facut asta si de indata ce simtiti ca exista esenta, integritatea si Voi/Tu in acel plan, puneti-l deoparte! Stati jos si puneti pe hartie planul afacerii 3D, planul vostru tactic, cu care veti ajunge in banca. Veti fi uimiti cum… chiar daca este foarte structurat si in Energie Veche, cum va veti tese/impleti in el planul esentei, planului afacerii voastre din Energia Noua, pe care il veti duce la banca.
Astfel puteti manui – cea ce numiti – constiinta 3D, care necesita anumite formate, planuri de afaceri, planuri financiare. Dar, intre paginile de hartie, este inserata pasiunea reala. Prin urmare, bacherul, consilierii vostri vor simti ceva, cand vor citi planul, chiar daca sunt cuvinte obisnuite, vor simti planul afaceriii Energiei Noi. Multumesc!
LINDA: A patra si ultima intrebare.
INTREBARE SHAUMBRA 10 (un barbat la microfon) Am avut doi prieteni in viata mea, care aveau abilitatea de a comunica cu cei de dincolo. Unul dintre ei se pare, ca s-a nascut cu aceasta capacitate. Cealalta persoana a trecut printr-o perioada de criza in viata, cand era dactilografa si a abservat ca degetele ei scriau cuvinte, ca si cum descoperea chei si obtinea propozitii care ii ofereau perspective in anumite situatii, ca si celuilalt. Eram invidios pe ei. Edgar Cayce a sugerat ca nimeni sa nu incerce sa-si dezvolte calitatile psihice, ci abilitatile spirituale si asta am incercat eu sa fac. Am ajuns in punctul, in care pot obtine un raspuns prin testare musculara in mintea mea, cu da sau nu, insa este o cale lunga, fata de ce erau ceilalti capabili sa obtina, stii, pregatirea lor si auzul propozitiilor, revelatiile lor. Aceasta Energie Noua imi va permite sa obtin asta? Ce ar trebui sa fac, ca sa reusesc? In general, nu este vorba ca doar sa comunic cu cealalta parte, ci daca as putea sa comunic cu Sinele meu Superior in acest mod, ar fi mult mai bine, decat sa astept sincornizarile si tot acest nonsens! (hohote de ras)
TOBIAS: Desigur. Din nou, va prezint asta prin ochii lui Sam. Sam este aici, avand 8 ani, este foarte, foarte introvertit, insemnand foarte deschis spre sinele din interior; poate vedea energia, poate simti energia, cu multa siguranta. Un alt lucru care il uimeste pe Sam, deoarece vede entitati in jur – le vede ca si culori sau forme, cateodata ca iluzii, care iau forma unui corp fizic – este uimitor pentru Sam ca oamenii pot vorbi unii cu altii; pot face unele lucruri, cum ar fi sa asculte la radio, desi nu pot vedea undele radio sau undele sonore; ei fac tot felul de lucruri, insa considera ca fiind nenatural sa vorbeasca cu entitatile non-fizice. De fapt, este cel mai natural lucru. Toti aveti – nici nu este vorba despre abilitate - ci doar exista posibilitatea de a vorbi cu orice!
A trebuit sa-i acordam un an lui Cauldre, ca sa se deschida, desi a fost channeler in celelalte vieti; densitatea Pamantului este atat de mare, incat uneori voi uitati. A trebuit sa-l trecem prin perioada de invatare, cum sa vorbeasca cu un semn de pe drum, sa vorbeasca cu podeaua, cu scaunul. Am facut asta in privat, ca ceilalti sa nu vada (rasete) si sa se intrebe despre sanatatea lui mentala, dar era vorba despre a intelege ca orice are constiinta si ca se poate comunica cu acestea. Daca te astepti sa auzi cuvinte, va fi foarte dificil. Probabil ca nu vei auzi cuvinte. Probabil ca nu vei avea vreun spirit, care sa-ti miste degetele pe tastatura. Comunicarea vine prin simtire.
Sa facem asta acum! Sub fiecare dintre voi se afla podeaua. Sub voi, cei de aici din Coal Creek, exista podeaua, care este facuta din lemn, din copaci. Permiteti-va sa simtiti energia podelei! Acum, daca veti spune, “Este doar o podea”, respirati profund! Extindeti-va constiinta. Este mai mult decat o podea. Este un copac. Este energia Gaiei, care a curs prin copac. Este energia celor care au manuit lemnul, au construit podeaua si au umblat pe ea. Exista energii de multi, multi ani, la diferite nivele.
Nu incercati sa descoperiti sau sa comunicati la toate nivelele. Simtiti un nivel, simtiti intr-un nivel! Acest lucru este uneori prea… va copleseste. Voi incercati sa simtiti prea multe deodata. Simtitiun nivelul din podea si veti comunica cu el. Nu prin cuvinte englezesti, nu cu voce tare, nu in limbajul Morse, ci energetic, ca sentiment. Nu urmariti vreo senzatie fizica! Nu cautati vreo definitie! Chiar acum voi incercati sa definiti. Eliberati nevoia de definitii si doar simtiti!
Cand faceti asta cu obiectele, apoi cu oamenii, cu fiintele angelice sau cu fiintele non-fizice, va apare un simtamant. Poate ca nu il veti intelege prin minte imediat, veti sti ca a aparut un sentiment, un simtamant. Mai tarziu, mintea va fi capabila sa-si plaseze conceptele in jurul acelui sentiment si apoi, veti fi capabili sa le atribuiti cuvinte, asemanator lui Cauldre, care atribuie cuvinte sentimentelor pe care i le transmitem noi. Nu ii tramsitem cuvinte, ci sentimente. Ii trimitem esente – constiinta – si voi veti invata sa faceti asta. Pastrati-o simpla, deoarece asa este. Este un lucru natural sa comunicati cu orice fara cuvinte, fara minte, fara asteptari ca ar trebui sa aveti vreo senzatie sau reactie fizica. Acestea fiind spuse, incearca cu obiecte diferite!
Un alt lucru pentru voi toti, sa aveti incredere in ceea ce obtineti! Poate ca nu vor fi toate raspunsurile. Cu alte cuvinte, cand veti comunica cu podeaua de sub picioare, poate ca veti obtine doar o parte din raspuns. Prin podea, poate veti simti ca cineva a avut o zi proasta, ca era furios si poate veti accesa acel nivel de constiinta al podelei. Insa, aveti incredere! Daca veti obtine un sentiment de furie, intelegeti ca exista ceva in constiinta acelui lucru, care v-a oferit asta.
Este la fel cu a avea de-a face cu fiintele non-fizice. Exista multe nivele si in privinta lor. Eu Tobias am nivelul lui Sam. Am nivelul lui Muir din Atlantis. Am miliarde… Am nivelul lui Agost din ultima viata de pe Pamant, al lui Tobias si a celorlalti. Cand imi simtiti energia si doriti vreun tip de comunicare, intelegeti ca ar putea avea loc la multe nivele.
Acum eu comunic cu voi din patru sau cinci nivele si uneori, acest fapt copleseste mintea; atunci voi va inchideti si spuneti, “Ei bine, nu stiu cum sa fac asta.” De fapt, stiti cum sa faceti acel lucru si invatati sa treceti prin diversele nivele ale comunicarii care au loc. In tot acest timp, sa aveti incredere in ceea ce obtineti prin comunicare. Intelegeti ca ar putea fi doar un nivel, insa nu lasati mintea sa-l filtreze sau sa-l distorsioneze sau chiar sa incerce sa-l defineasca!
Comunicarea prin ceea ce numim constiinta sau esenta, este foarte naturala. Folosirea limbajului vorbit, cu un numar limitat de cuvinte din alphabet sau din dictionar, este foarte nenatural. Este foarte dificil pentru fiintele angelice sa comunice cu voi, cand asteptati cuvinte, deoarece este atat de limitat! Ne prinde in capcane. Prin urmare noi comunicam cu voi dincolo de cuvinte! Fara definitii! Multumesc!
SHAUMBRA 10: Multumesc foarte mult!
Desigur. Shaumbra, sa respiram profund!
Sam s-a trezit, este pregatit sa manace, ii este foarte foame si nu stie de ce. Este coplesit ca ne-a intalnit. Trebuie sa intelegeti ca pentru esenta sa de copil este foarte mult, ca sa ajunga intr-un grup atat de dinamic. Ceva s-a intamplat cu Sam. El si-a reamintit de ce se afla pe Pamant. Si-a reamintit ca nu este vorba despre un baiat de 8 ani, cu doi parinti care il irita(rasete) si care este bolnav in cea mai mare parte a timpului. El si-a reaminti ca a venit pe Pamant dintr-un motiv. Exista o pasiune si astazi el este un Sam nou. Astazi el este incantat de a fi prezent, aici pe Pamant.
Si asa este.
Tradus de Gratia
Aici gasiti si alte materiale: www.materialelecerculuicrimson.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu