sâmbătă, aprilie 10, 2010

SHOUD 8: "Undele Constiintei" Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe


Seria Maestrilor
(multumim Gratiei si lui Costin)
SHOUD 8: "Undele Constiintei"
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe

Prezentat Cercului Crimson
3 aprilie 2010

Traducerea: Gratia - www.iamthatiam.ro
www.crimsoncircle.com

Shoud 8 Seria Maestrilor - AUDIO

Eu sunt cel ce sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Bine ati venit la constientizare.

Sa respiram profund impreuna in timp ce incepem sesiunea noastra. Am sa o rog pe Linda sa tina cont de trecerea timpului astazi. Acesta nu va dura mult. (rasete) Informeaza-ma cand este ora 8. (hohote de ras, deoarece Shoudul sfarseste in mod obisnuit la ora 5:00)

Asadar, dragi Shaumbra, iata-ne aici. Suntem impreuna intr- o alta sesiune, dupa o alta luna minunata de experimentari, de la ultima noastra intalnire.

Asa cum au mentionat Cauldre si Linda inainte, voi intrati intr-un timp al experientei, trecand dincolo de toate vechile procesari ingrozitoare – sper – in experienta iar astazi va fi o experienta. De fapt va garantez asta – va dau banii inapoi, garantat! Absolut. Daca la finele minunatei noastre sesiuni de astazi nu veti fi multumiti de informatiile pe care le-ati primit, daca nu ati primit ceva substantial, ceva care sa va schimbe viata, ….ceva care sa scuture pamantul, ceva plin de bucurie si in totalitate intelept…

LINDA: Mai bine sa fii bun.

ADAMUS: … Cereti-i Lindei banii inapoi. (rasete)

LINDA: Mai bine sa fii bun.

ADAMUS: Acestei Linda (Linda Hanson de la masa de inregistrare, nu aceleia (Linda Benyo). Nu exista nimic aici, totul este acolo. (hohote de ras) Da, desigur, garantia returnarii bnilor! Pete, cat ai platit sa fii aici?

PETE: Douazeci si cinci.

ADAMUS: Douazeci si cinci dolari pentru o experienta a iluminarii, a bucuriei, a rasului si a maniei. Douazeci si cinci dolari! (rasete) Si cat trebuie sa plateasca in plus pentru mancare, Kerri?

KERRI: Nimic.

ADAMUS: Nimic! Pentru 25.00$ ma aveti pe mine, aveti mancare si garantia returnarii banilor, daca nu veti primi ceva personal si transformational astazi.

Si asta se aplica si tuturor celor ce ascultati online. Cat ati platit astazi sa fiti aici? Nimic? (rasete in timp ce Adamus se uita in camera de filmat) Nimic? Voi va alaturati acestui grup incredibil de Shamubra – da, v-ati adus propria mancare, dar… si nu ati platit nimic. Ati oferit o binecuvantare? Nu ati trimis acestui staff incredibil o notita de multumire? Nu ati dat cativa euro, yeni, woni (moneda sud-coreeana) sau dolari ca sa fiti aici? Sa schimbam asta, chiar acum.

Daca vreti sa fiti aici, trebuie sa dati ceva. Asa cum am vorbit cu cateva luni in urma – macar o binecuvantare. Macar o bincuvantare mica. Chiar mai bine, ce ziceti de un email adresat staffului. Nu lui Cauldre sau Lindei, ei primesc multe, ci staffului Cercului Crimson, invatatorilor care predau si tuturor traducatorilor incredibili si translatorilor in direct, celor care creaza website-uri. Trimiteti-le o scrisoare. Scrieti-le un email. Trimiteti-l… care este adresa de email?

LINDA: crimsoncircle.com.

ADAMUS: Uh, “cuiva” din crimsoncircle,com. Vrei sa scrii lacolo ca Roy cameramanul sa ia un cadru. Trimiteti lui…

LINDA: Michelle, care e adresa?

MICHELLE: info@crimsoncircle.com.

ADAMUS: info@crimsoncircle.com. Toti cei care ascultati astazi, acesta este schimbul vostru si primiti si garantia returnarii banilor. Daca nu va va placea ce vom spune astazi, va vom trimite emailul inapoi. (hohote de ras) Aceasta este Energie Noua. Oferim garantie pentru iluminarea voastra spirituala.

LINDA: Esti uimitor!

ADAMUS: Asadar, trimiteti…

LINDA: Geoff este in regula cand spui aceste lucruri?

ADAMUS: … oh, el este undeva inafara. El doarme. Este urmarea schimbarii fusurilor orare. (tulburarilor ritmului corpului dupa zborul cu avionul) (rasete) Eu am preluat conducerea. (Adamus rade) Oh, ce de lucruri vom face astazi!

Prin urmare, dragi Shuambra, totusi vorbind serios, noi facem asta impreuna. Facem asta impreuna. Este distractiv, este intens uneori, poate fi provocator si stiu ca i-am suparat putini pe unii – am incercat asta. Am incercat deoarece asta pune energia in miscare, atunci cand va suparati putin pe mine. Dar, multumiti acestui grup care este aici, astazi. Multi dintre ei au venit de departe ca sa fie aici sa adauge energia lor acestei energii, sa creeze acest spatiu sigur, incredibil, ca voi (privind in camera) sa puteti participa. Iar daca nu priviti in direct acum, daca veti citi sau veti privi mai tarziu, vorbesc si cu voi. Trimteti multumiri, o binecuvantare, deoarece in acest fel putem continua sa evoluam si sa expansionam tot ceea ce facem impreuna. Acesta nu este un grup pentru cei care vor sa fie cei de pe tusa, cei care doar vor sa se agate pentru o calatorie ieftina. Acest grup intra in Energia Noua, cu adevarat, asa cum veti vedea si experimenta astazi pentru voi.

Sa respiram profund…. (pauza) …in timp ce incepem calatoria noastra – o calatorie ce incepe in momentul Acum si se extinde, o calatorie in nivelurile superioare ale constientei si constiintei, o calatorie in… apropo, trebuie sa ma opresc pentru un moment. Unii dintre voi sunteti socati in mod absolut acum. Nu in mod necesar cei de aici, voi ati trecut prin asta inainte (rasete), in cea mai mare parte. Dar, unii dintre voi sunteti socati in mod absolut. „Este aceasta o adunare spirituala?!” Uh, nu. (Adamus chicoteste) Nu, regret. Mergeti altundeva pe alt website. Este o adunare a constiintei si constientizarii. Unii dintre voi sunteti socati, ca avem acest gen de adunare si suntem putin galagiosi.

Stiti cum a fost in Scolile Misterelor cu sute de ani in urma? Aveau loc batai, cu tras de par, tipete printre perioade cu muzica minunate si…

LINDA:Cineva a plecat deja si… Sper ca esti mandru. (rasete)

ADAMUS: Printre tras de par si… aveam muzica. Aveam sesiuni de respiratie, multa respiratie, insa ajunsesem foarte reali, asa cum probabil ca stiti acum. Spiritualitatea sau constiinta fara realitate este foarte falsa, foarte falsa. Asa ca, aici devenim reali – corect? – in orice mod. Noi permitem exprimarea totala si nu ne pasa deloc de ceea ce gandesc ei. Da, da! Absolut! (audienta aplauda) Si bine ai revenit, da. Da. (rasete cand cineva reintra in sala)

De ce voce ascultati?

Asadar, am decis ca astazi sa avem o sesiune de intrebari si raspunsuri.

LINDA: Ce?!

ADAMUS: N-am mai facut asta de ceva timp, asa ca… (o persoana aplauda in audienta) Tu vei fi singurul care aplauda, deoarece eu voi pune intrebari (rasete), iar voi veti incerca sa raspundeti, iar apoi, va voi oferi adevaratul raspuns.

LINDA: Oh, stim asta!

ADAMUS: Aceasta este sesiunea de intrebari si raspunsuri tip Adamus.

Asadar, vom incepe cu prima intrebare de astazi. Cum este afara? Sa arunc o privire. Minunat.. o zi minunata. (rasete in timp ce Adamus iese afara si arunca o privire)

LINDA: Fara pantofi. Foarte dragut…

ADAMUS: Minunata zi! Asadar, prima intrebare la care sa contemplati este: de ce voce ascultati voi? De a cui voce ascultati?

SHAUMBRA: De a mea.

ADAMUS: De a mea. Suna dragut. Okay. Tibor, de ce voce asculti tu?

TIBOR: De a ta.

ADAMUS: Ah! Premiu… Premiul Adamus. Acum avem Premiile oficiale Adamus. Nici un raspuns nu este unul gresit, dar cativa merita Premiul Adamus. (Linda ii ofera lui Tibor Premiul Adamus) Iata! Vrei sa-l deschizi si sa permiti celorlalti sa-l vada?

LINDA: Il vei binecuvanta sau ceva, ori il vei saruta?

TYVER: Oh, desigur.

ADAMUS: Ah, moment de suspens. Iata-l – premiul Adamus.

LINDA: Asul

ADAMUS: Asul. Linda va scoate unul pentru Roy cameramanul. (Linda scoate o insigna cu asul)

ADAMUS: Joyce, de care voce asculti tu?

JOYCE: De a ta.

ADAMUS: A mea? Acest raspuns a fost dat, dar este unul bun. Da, Kerri, la nivel de zi cu zi, Kerri, de a cui voce asculti?

KERRI: Din nefericire, de prea multe.

ADAMUS: Prea multe! Un alt Premiu Adamus.

LINDA: Eu am doar… aminteste-ti, este o rezerva limitata.

ADAMUS: Ah, avem multa mancare de dat ca premiu astazi, daca va fi necesar. Multumesc. Ah, da. Cine urmeaza? Siglinde, de a cui voce asculti?

SIGLINDE: De vocea Spiritului.

ADAMUS: De Spirit. Cine este Spiritul, Siglinde? Permite-mi sa fug acolo si am putea avea micofonul? Iata-l!

Okay, Siglinde. Siglinde a spus ca ea asculta de vocea spiritului. Okay, dar ce este Spiritul?

SIGLINDE: Noi toti.

ADAMUS: Noi toti. Asadar, tu asculti de noi toti.

SIGLINDE: Mai mult sau mai putin.

ADAMUS: Mai mult sau mai putin. De fapt, este un raspuns destul de bun. Deoarece Linda va fi parcimonioasa asta cu Premiile Adamus, vom umbla in buzunarul lui Cauldre si el are…. (hohote de ras in timp ce Adamus umbla printr-un teanc de dolari)… acesta a fost un raspuns de cinci dolari. (rasete si aplauze cand ii ofera o bancnota de cinci dolari lui Siglinde) Oh, Cauldre, poti sa-i treci la cheltuieli mai tarziu. Nu lasa auditoriul sa vada asta.

Asadar, de a cui voce asculti tu? Microfonul, va rog!

LINDA: Se filmeaza. Nu trebuie sa-ti faci griji in privinta auditorilor.

ADAMUS: De a cui voce asculti…. (Adamus isi drege vocea) Microfonul?

LINDA: Oh! Sunt atat de pierduta.

ADAMUS: De a cui voce asculti?

MARY SUE: Ascult de a mea, iar tu imi vei distruge iluzia, nu-i asa?

ADAMUS: Nu, nu, nu, nu, nu, nu.

MARY SUE: Okay.

ADAMUS: Eu nu distrug iluzia. Eu doar plasez multe dubii in ea. (rasete) Edith… Edith, de a cui voce asculti?

EDITH: De propria mea voce divina..

ADAMUS: Si unde gasesti acea voce divina?

EDITH: In interiorul meu.

ADAMUS: In interiorul tau. Daca eram chirurg, te-as fi deschis si as fi descoperit

EDITH: Nu …

ADAMUS: Oh.

EDITH: … nu, nu, arogantule. (rasete)

ADAMUS: Iti asculti propria voce divina din interior. Cum te racordezi la aceasta?

EDITH: Trebuie sa fiu linistita.

ADAMUS: Trebuie sa fii linistita. Apoi, iti auzi vocea divina?

EDITH: Daca sunt norocoasa.

ADAMUS: Si cat de des esti norocoasa – ascultand voci? (rasete)

EDITH: Uh, ei bine …

ADAMUS: Voi raspund eeu pentru tine – rareori. Foarte rar si probabil si asa este prea mult – sper ca nu te superi ca-mi raspunzi; ai dreptate, dar eu am si mai mare dreptate – foarte, foarte rar.

Sue, de a cui voce asculti?

SUE: Ei, de aspectul care tipa cel mai tare, in acel moment. (rasete)

ADAMUS: Aspectul care tipa cel mai tare! Ei bine, pare bolnavicios, dar da-i un Premiu, (rasete) deoarece este adevarat! Este foarte adevarat.

Okay, domnule, de a cui voce asculti?

SHAUMBRA (un barbat): Sunt prea multe.

ADAMUS: Prea multe! E corect. Asta seamana a aspecte.

SHAUMBRA (barbatul): Si in final, spatiul inimii. Iar ceea ce se aude in acel moment este unica.

ADAMUS: As putea sa ascult spatiul inimii tale? (rasete in timp ce Adamus isi pune urechea pe pieptul barbatului pentru un moment) Tot ce am auzit este lup-dup, lup-dup. Dar, aceasta este o voce potrivita de care sa asculti. (catre Linda) Cealalta parte a salii.

LINDA: Oh, permite-mi sa alerg.

ADAMUS: Desigur.

LINDA: Oh, te rog, lasa-ma sa alerg pentru tine!

ADAMUS: Iar apoi, va trebui sa scrii pe tabla.

LINDA: Oh bine!

ADAMUS: Dar, nu avem prea mult timp, asa ca trebuie sa te grabesti cand mergi.

LINDA: Lasa-ma sa fiu sclava ta!

ADAMUS: Asadar, Joep. Joep, de a cui voce asculti?

JOEP: De multe.

ADAMUS: Multe. Da, da.

JOEP: Da.

ADAMUS: Bun raspuns. Cred ca merita Premiul Adamus. Da, multumesc. Okay. Inca unul…. Vince, de a cui voce asculti?

VINCE: De acea palavrageala a bucatele mele de minte.

ADAMUS: Exact. Okay, deja s-a dat, asa ca nu primesti un Premiu. Tu doar repeti, dar este corect.

Asadar, dragi Shaumbra, acesta este un punct important, in timp ce mergem inainte. De a cui voce ascultati? In general, ceea ce se intampla… repede la tabla, te rog.

LINDA: Oh te rog, lasa-ma sa ma grabesc.

ADAMUS: Subtitlul – uh, o noua foaie de hartie.

LINDA: Oh, desigur.

ADAMUS: Vocile.

LINDA: Ce culoare iti place?

ADAMUS: Tu alegi. Pune omul sa aleaga… (rasete)

LINDA: Sunt foarte clara si pot face o alegere.

ADAMUS: Asadar, vocile. In general, sunt aspecte. Aspectele, asa cum stiti, sunt aspecte.

LINDA: Cu un “s” sau cu doi?

ADAMUS: A-s-p-e-c-t …da. Asadar, in general, voi ascultati vocile aspectelor. Acestea sunt parti din suflet sau ale sinelui vostru. Ele pot fi din trecut, din aceasta viata, pot fi parti ale voastre de care nu sunteti constienti ca exista, cu adevarat – insa sunt parti de-ale voastre. Fiecare isi are propria agenda.

In ultima instanta, agenda lor este sa revina la voi, dar exista o multime de conditii care trebuie indeplinite, ca acest lucru sa se intample, asa incat ele isi pun in scena propria lor agenda limitata si sporovaiesc in mod constant.

Acum, intr-un fel, voi nu distingeti in mod necesar diferenta din tonul vocii lor, deoarece toate vin prin mintea voastra si astfel, toate suna la fel. Asadar, in orice moment puteti avea sute de aspecte care vorbesc. Si asta fac. Ele palavragesc mereu. Nu au altceva de facut. Nu au servicii. Nu dorm. Nu au alti copii, decat pe voi. Asta a fost nostim. Ele petrec – ceea ce este in termenii vostri umani – 24/7 lucrand cu voi, manipulandu-va. In ultima instanta vor reveni la voi, insa in prezent sunt prinse in acest joc. Asadar, vocile continua intr-una.

Ele se imping si imbrancesc unele pe altele adesea, incercand sa se faca auzite peste zgomotul imens al sinelui vostru. Asa ca, vocile devin mai sonore si mai sonore. Si ce faceti voi? Aceasta nu este o intrebare cu siretlicuri, insa ce veti face? Larry?

LARRY: Innebunim.

ADAMUS: Larry, inenbuneste. Da. Asa ca, ce veti face? Aveti toate aceste voci, voi innebuniti si ce se intampla cand innebuniti?

LARRY: Se face liniste.

ADAMUS: Nu, nu, nu, de loc. Nu primesti Premiul Adamus.

LARRY: Oh, la naiba!

ADAMUS: Tu aproape – esti pe cale sa – dar, nu, ceea ce se intampla cand incepeti sa innebuniti, ceea ce tu faci – nu vorbesc despre altcineva – ceea ce tu faci este ca te lasi distras. Gasesti o multime de distrageri si o multime de scuze – nu te iau pe tine in vizor, ba da – o multime de distrageri si nimic care sa linisteasca aceste voci.

Unii dintre voi puteti bea. Unii dintre voi va manifestati foarte dramatic, deoarece atunci cand puneti in scena drama, brusc vocea voastra devine mai puternica, decat vocile aspectelor voastre. Dar, voi aveti o casa de nebuni, o curte cu nebuni. Sunt voci de pretutindeni. Iar ceea ce incercati sa faceti este ca incercati sa blocati aceste voci. Dar, nu puteti, nu-i asa?

Oh, dragi Shaumbra, foarte putini dintre voi ati atins un punct in meditatie, in care sa va linistiti, cu adevarat. Dar, voi sunteti Shaumbra, asa ca… insa o multime dintre voi ati incercat asta si v-ati fortat sa le blocati. De fapt, voi deveniti, oh, aproape buni in a fi capabili sa blocati lucrurile, deoarece va autoizolati.

Zgomotul inca exista acolo, dar voi pretindeti ca nu. Asadar, zgomotul este peste tot.

Acum, pe langa aspecte, exista alte zgomote. De unde provin?

SHAUMBRA: Benzile de la parinti.

ADAMUS: Benzile de la parinti. Excelent. Acesta este un Pemiu si un dolar. (rasete) Am sa-l rog pe Cauldre sa aduca mai mult cah cu el. (hohote de ras)

LINDA: Cine a fost acela?

ADAMUS: Vei umple sala asta in fiecare luna.

LINDA: Si care este raspunsul exact?

ADAMUS: Benzile de la parinti.

LINDA: Oh, benzile de la parinti.

ADAMUS: Ceea ce v-au spus parintii vostri.


LINDA: Oh-h.



ADAMUS: Acestea se deruleaza intr-una. Le aveti in hardul intern numit mintea, creierul. Creierul, asa cum va reamintiti, este un aparat de memorare. El stocheaza amintiri si le scoate la suprafata. Asa ca, voi va ganditi sa faceti ceva si benzile parintilor revin. In cresterea copiilor vostri – a copiilor vostri – benzile parintilor revin. Asadar, acestea se deruleaza constant.

Ce altceva, ce alte zgomote se aud?

SHAUMBRA: Bisericile. Invatatorii.

ADAMUS: Benzile bisericii si ale invatatorilor. Biserica si invatatorul.

LINDA: Biserica si invatatorul. (scrie)

ADAMUS: Sa le numim benzile predicatorului/invatatorului. Ele continua – esti condamnat sa traiesti in iad o eternitate.” Este un timp indelungat pentru a face ceva. Sau invatatorii vostri continua constant, spunandu-va ca trebuie sa munciti din greu, sa studiati din greu. Studiul nu va duce… stiti care este cea mai buna metoda de a studia? Puneti carte pe podea si asezati-va pe ea. Respirati. Respirati si veti absorbi informatia. (rasete) Si nu prin creier, ci prin fiinta voastra energetica. O veti absorbi si veti prelua esenta ei. Daca va da un test peste o ora, veti fi capabili sa completati raspunsurile intelectuale? Nu, dar veti avea esenta.

Ce alte benzi se deruleaza?

KATHLEEN: Sistemele de credinta.

ADAMUS: Dar care sisteme de credinta?

SHAUMBRA: Ale noastre? Ale aspectelor?

ADAMUS: Ei bine, asta revine la aspecte. Da.

SHAUMBRA: Constiinta de masa.

ADAMUS: Constinta de masa este cea pe care o cautam. Cat vrei?

SHAUMBRA (femeie): Oricat.

ADAMUS: Insigna, dolar sau un sarut? (hohote de ras)

SHAUMBRA (femeie): Voi alege sarutul. (hohote de ras in timp ce Adamus o saruta)



ADAMUS: Imi place activitatea asta! (hohote de ras) Asadar… sa revenim la Katheleen. Da, tu ai … ce ai spus?

KATHLEEN: Sistemele de credinta.

ADAMUS: Sistemele de credinta. Dar acestea alcatuiesc o retea foarte incurcata, foarte rasucita – sisteme de credinta – insa, de unde provin acestea?

KATHLEEN: De pretutindeni.

ADAMUS: De pretutindeni. De pretutindeni – de la aspectele voastre, din constiinta de masa, de la predicatori, invatatori si din alte taramuri. Celelalte taramuri sunt raspunzatoare de o multime de sisteme de credinta si le pun in scena. Entitatile care bantuie prin preajma – nu voi, dar voi stiti despre ce vorbesc – oamenii cu care lucrati, oamenii despre care vom discuta in workshopul viitor.

Oh, Cauldre imi spune ca vorbesc prea repede, dar stiti, asta este o usurare, deoarece la recenta noastra calatorie in Asia a fost necesar sa vorbesc atat de rar, incat m-am constipat. (rasete) Nu eu, Cauldre. Dar el… el este…

LINDA: Cum a ajutat asta la citirea cartii tale?

ADAMUS: TMI. (rasete) (TMI = Too Much Information/prea multe informatii)

LINDA: Cum a ajutat asta la citirea cartii tale?

ADAMUS: Asadar, exista acele entitati care bantuie prin preajma si influenteaza oamenii care sunt partial dezechilibrati.

Acum, nu fugiti acasa, direct in pat, tragand patura peste si intrebandu-va ce entitati incearca sa fie cu voi in acest punct, deoarece voi cu usurinta stiti, daca ele exista, ce anume veti faceti?

SHAUMBRA: Le vom bate.

SHAUMBRA: Iesim de acolo.

ADAMUS: Le bateti, fugiti in alta aprte. Nu. nu. nu, ci faceti o alegere constienta. „Iesi naibii din viata mea!” Fiti clari. Nu fiti molai. Nu incercati sa le procesati. Fiti clari. „Iesi acum din viata mea.” Nu aveti nevoie de ele iar daca aveti, exista ceva de care aveti nevoie, de care vom vorbi in iunie. De terapie.

Asadar, toti aveti aceste voci care continua, iar cand va opriti pentru un moment, deoarece viata a luat-o la vale, este atat de coplesitoare, iar voi clacati si spuneti, „Va rog, am nevoie de ceva ajutor de undeva, de la cineva!” Si inca auziti o multime de voci inca aveti multa confuzie. Asadar, ce veti face?

SHAUMBRA: Vom respira.

LINDA: Vom merge la cumparaturi.



ADAMUS: Ar trebui sa respirati, dar voi…. mergeti la cumparaturi, da sau va introvertiti. Va introvertiti si va limitati, deoarece nu stiti de care voce sa ascultati. Apropo, nu ma refer la cineva anume, ci incerc sa va ajut sa intelegeti, deoarece veti ajuta pe multi altii sa inteleaga – de a cui voce sa ascultati.

Adevarata Voce

Adevarata voce este Corpul Constiintei. Este o voce cuprinzatoare si nu este doar divinul. Asa cum am vorbit la ultima intalnire, voi cumva ati separat divinul, l-ati pus intr-un dulap spiritual, ati incuiat usa si apoi ati uitat unde este dulapul. Asadar, eu nu vreau sa spun ca acesta este doar divinul. Este si umanul. Este si mentalul. Sunt si potentialele viitoare, trecute sau cele de ieri, pe care nu le-ati activat sau nu le-ati realizat niciodata.

Voi stiti, asa cum am vorbit inainte, ati avut lucruri care vi s-au intamplat in trecut, dar care au fost false, deoarece in timp ce ati avut o experienta de a fi, sa spunem, in… eram sa spun intr-un accident de masina. Sa nu spunem asta. Sa spunem ca in trecut ati avut un incident in care v-ati imbolnavit foarte tare. Oh, acum credeti ca va veti imbolnavi la noapte. (rasete)

Ei bine, sa spunem ca ati ajuns foarte bolnabi iar acum credeti ca ati avut o perioada in viata voastra in care ati ajuns foarte bolnav si aproape ati murit. Iar voi inregistrati asta, ca a avut loc evenimentul. Ar fi ca si cum a fost publicat intr-un ziar si este ceea ce este. Face parte din stiri. Este istorie, dar de fapt, nu este deloc. A fost unul din multiplele potentiale, potentiale foarte vii si reale. A fost unul pe care s-a intamplat sa-l manifestati in aceasta realitate, dar voi ati avut multe alte potentiale in alte realitati, care au fost manifestate in forma non-fizica.

Ati avut multe, multe alte potentiale care au fost contemplate – v-ati gandit la ele la un anumit nivel – dar n-au fost niciodata activate. Aceasta este adevarata voastra istorie – potentialele voastre – nu ceea ce credeti ca s-a intamplat.

Dar eu… tu deja ti-ai obtinut banii. Deja, deja. Asa ca nu–ti fie frica (catre Linda), nu cred ca vei avea nici o alta solicitare. Iar voi ce priviti online (privind la camera) incepeti sa scriti acele scrisori pentru staff.

Asadar, adevarata voce si cea care iese acum la suprafata, pe care o puteti simti,cu adevarat, este Corpul Constiintei. Constiinta este constienta. Am vorbit luna trecuta despre Corpul Constiintei voastre – Eu Sunt din acest moment. Ieri nu mai conteaza. Viata trecuta este irelevanta.

Potentiale din viitor pot fi doar contemplate din acest moment. Nu mergeti in potentialele voastre viitoare sa le contemplati. Ti se vor intampla multe lucruri sau potentiale, Elizabeth, in lunile ce vin – lucruri minunate, apropo. Acum, nu mergi in viitor sa le contemplezi. Le contemplezi exact de aici. Dar, trebuie sa ai capacitatea de a avea incredere in voce – in acea Voce – iar motivul pentru care mergeti adesea in trecut sau va proiectati in viitor, este deoarece nu aveti incredere in vocea din momentul Acum. Este uimitor. Uimitor.

Prin urmare, ce vom face astazi este sa demaram acel proces al increderi in voce. Dar, trebuie sa intelegeti de unde provin toate celelalte voci – constiinta de masa, extraterestri, alte entitati non-fizice.

LINDA: Extraterestri?

ADAMUS: Desigur, extraterestri – oricine vrea un extraterestru din cand in cand – si fantome, stafii. Fantome – imi place cuvantul. Fantome. Ele sunt peste tot. De fapt, nostim este ca pot fi fantome in camera, chiar acum. Astazi nu exista. Dar – nu sunt – fantomele sunt stafii, sunt cei morti, care bantuie Pamantul, care nu au eliberat.

LINDA: In ce categorie intri tu? (rasete)

ADAMUS: Uh … Mare. Ascensionat. Maestru.

LINDA: Ohhh! Ce este in neregula cu mine! Oh! O noua categorie. Oh!

ADAMUS: Da si, oh, daca vrei, la voci, trece-l si pe Adamus acolo.

LINDA: Oh, Mari Maestri Ascensionati.



SHAUMBRA: Eu sunt cel ce sunt.

ADAMUS: Da, esti.

SHAUMBRA: Multumesc.

ADAMUS: Da. Ceea ce facem este ca intram in constientizarea vocii Corpului Constiintei voastre, constientei voastre. Aceasta nu vorbeste prin limbaj. Toti stim asta. Am vorbit despre fara definitii, fara cuvinte. Vocea, de fapt, este impropriu zis, dar este cel mai apropiat cuvant gasit aici, insa este simtire, cunoastere in acum. Asta este vocea.

Nu veti auzi sunete, cuvinte in cap. Poate ca veti simti ceva in inima, in abdomen, insa veti incepe sa simtiti… o voi defini folosind definitia lui Cauldre, cand intra el in conexiune – eu urasc cuvantul „channel” – cand intra in modul de conectare. Exista o energie aurie, placuta, calda, dulce, care curge, creand acei fiori care pornesc din cap spre picioare. Aceasta este vocea. Aceasta este cunoasterea ca sunteti acolo si asta este ceea ce simtiti cand deveniti constienti de ea sau o ascultati, in lipsa de cuvinte mai potrivite.

Poate avea sau nu atribute ale starii voastre umane. Aceasta voce este in parte starea voastra umana, asadar, puteti auzi ceva din ea, dar este Starea de Tot. Este necesara incredere implicita in voi insiva – deoarece, ceea ce se petrece, din momentul in care incepeti sa auziti vocea Corpului Constiintei voastre, Eu Sunt, fiecare dintre celelalte voci incepe sa iasa la suprafata, de asemenea. De ce? Deoarece este un timp in care este liniste pentru mamica si taticu. Este liniste pentru voi si aceasta este oportunitatea sa inceapa sa-si impinga agendele lor, sa inceapa sa se ia la intrecere pentru o pozitie, sa inceapa sa va determine sa puneti in scena orice dezechilibru in care se afla acestea.

Asadar, brusc, apare acest aflux al acestor alte voci care intra, iar in acel punct voi va reamintiti de Eu Sunt, de cine sunteti. Nu o… pot sa injur?

LINDA: Oh, te rog.

ADAMUS: Okay. Nu, oh, exista …

LINDA: Fara cuvantul cu F. Nu folosi cuvantul cu F.

ADAMUS: Oh, niciodata, niciodata, nicioadata.

LINDA: Acela supara prea multi oameni.

ADAMUS: Nu … oh, voi foloi un cuvant dragut. Fara falsitate in privinta lui Eu Sunt.

LINDA: Oh, haide, poti folosi acel cuvant.

ADAMUS: Care cuvant?

SHAUMBRA: Rahat.

ADAMUS: Nu, are doua silabe.

LINDA: Are doua silabe?

ADAMUS: Are daca puneti o vaca inaintea lui.

LINDA: Oh!! Oh, rahat.

ADAMUS: Mda, da, da.Vedeti, acum ea a spus asta, nu eu. (rasete) Niciodata nu as folosi cuvinte urate, cand vorbesc unui grup.

LINDA: Eu sunt in serviciu! (rasete)

ADAMUS: Dar, stiti, uneori cand ziceti, „Eu sunt cel ce sunt” – am facut asta cu un grup de Shaumbra din lumea intreaga. I-am pus sa spuna… ei bine, sa facem asta aici. Okay. Va cer, ca in doar un moment sa spuneti „Eu sunt cel ce sunt.”

La trei – unu, doi, trei:

AUDIENCE: “Eu sunt cel ce sunt.”

SHAUMBRA: Aleluia.

ADAMUS: (razand) Nu este un grup de redesteptare! (rasete) Ei bine, sau poate ca este. Poate ca este.

Nu, de fapt, acesta a fost mai bun, decat am anticipat. Sa incercam asta inca odata, dar mult mai real, putin mai energic, cu putin mai mult din voi in acesta. La trei si sa facem asta pentru audienta care participa la transmisiune fara plata. La trei – unu, doi trei:

ADAMUS AND AUDIENCE: „Eu sunt cel ce sunt.”

ADAMUS: Aproape bine. Aproape bine. Inca va intrebati daca puteti crede asta, dar, de fapt, incepeti sa credeti. Excelent.

Asadar, va reamintiti voua pe durata acestui proces de ascultare a adevaratei voci „Eu sunt cel ce sunt. Eu sunt cel ce sunt.” Atunci acele alte voci incep sa se domoleasca putin. Nu pleaca, in mod necesar. Nu le blocati, insa brusc, ele asculta. Ele asculta, spunand, „Ce a fost asta? Ce a fost ceea ce a spus Marc? Am auzit bine ca Marc a spus: Eu sunt cel ce sunt”?

Acum, ele inca nu sunt de acord cu asta, dar o parte din ele, acea lumina din interior, vrea asta. Asa ca se vor opri pentru un moment si vor asculta din nou, in timp ce spuneti… (Adamus se inclina spre Marc)

AUDIENCE: “Eu sunt cel ce sunt.”

ADAMUS: Am vrut ca Marc sa spuna asta, dar a fost bine. (rasete) Si astfel…

MARC: Eu am multe voci (hohote de ras din partea lui Adamus si a audientei) Avem nevoie de un Premiu pentru Marc, pentru intelepciune, pentru umorul lui.

LINDA: Vrei sa-i i-o dai tu?

ADAMUS: Nu, nu. Tu. Tu este cea care inmaneaza oficial.

LINDA: Ma bucur.

ADAMUS: Pentru umorul sau.

LINDA: Sunt in serviciu.

ADAMUS: Asadar, toate acele voci se opresc pentru un moment si din nou, tu spui, Marc…

MARC: Eu sunt cel ce sunt.

ADAMUS: Da. Si acestea se linistesc pentru un moment. Ele sunt gata sa se napusteasca din nou, in orice moment, dar se linistesc pentru o clipa. In acest spatiu sigur, sacru este locul in care voi incepeti, cu adevarat, sa auziti vocea reala, vocea Corpului Constiintei voastre, vocea constientei voastre.

Sa incercam asta, acum. Acesta este un spatiu sigur – doamne, sper! Am petrecut zece ani aici, fara accidente majore. Asadar, acesta este un spatiu sigur. Voi stiti ca aceste voci va vaneaza uneori, dar acum voi incepeti sa realizati Eu Sunt, cu adevarat. Voi nu le mai lasati sa va conduca ferma, voi preluati conducerea. Va luati inapoi pe voi. Va preluati Eu Sunt ceea Ce Sunt.

Vom lasa sa se auda muzica in fundal, doar ca mintea sa creada ca face ceva si va cer sa fiti foarte curajosi si sa va deschideti constienta. Nu ascultati cu urechile, ci cu Corpul Constiintei voastre, cu intreaga voastra fiinta. Ascultati-va, simtiti-va si cunoasteti-va!

Ii vom cere prietenului nostru John sa puna putin dintr-o muzica minunata – o muzica pe neveluri multidimensionale si foarte conductiva. Asa ca respirati profund…. (“Lemurian Homecoming” de Anders Holte canta timp de cinci minute)

(Adamus ramane in tacere, pentru inca un minut)

ADAMUS: Respirati profund…. relaxati-va.

Relaxati-va.

Uau! Sunt foarte impresionat de acest grup. Compozitia muzicala sau toningul a fost realizat de Anders Holte, din Germania.

Multi dintre voi sunteti familiarizati cu activitatea sa. Si nu a fost atat toningul, cat vocea pe care ati ascultat-o. El a fost mai mult o distragere, decat orice altceva.

LINDA: Sa nu folosesti toaleta. (rasete in timp ce Adamus intra in toaleta barbatilor)

ADAMUS: Ceea ce faceti, cu adevarat, este faptul ca mintea s-a concentrat pe aceasta, incat voi sa puteti incepe sa va relaxati…

LINDA: Sa nu faci asta!

ADAMUS: … incat voi sa incepeti sa atingeti acea stare de liniste. (se trage apa la toaleta) Si… ah… (hohote de ras)

LINDA: Sa-ti fie rusine!

ADAMUS: Asadar, in timp ce toningul se auzea, ati fost capabili sa eliberati, sa va relaxati putin si cand muzica a incetat…

LINDA: Ti-ai tras fermoarul?

ADAMUS: Cand toate acele voci s-au linstit cumva, cand totul s-a domolit, cand muzica a incetat si a fost liniste, ati avut in jur de un minut o adevarata liniste. Si ati observat ca nu ati auzit o voce puternica, in mod necesar. S-a simtit foarte bine. Aceasta este vocea puternica, acesta este Corpul Constiintei

Fara incidente, fara sa va intrebati daca faceti bine. Vedeti, voi ati crezut ca am terminat si v-ati relaxat, deoarece nu mai faceati tema, doar asteptati ca eu sa reincep. Acel moment, acel scurt moment, a fost cel in care a iesit la suprafata vocea reala din interior.

Ea nu va spune ce sa faceti. Va rog, va rog sa nu va asteptati sa va spuna ce masina sa luati, unde sa mergeti in vacanta sau orice de acest fel. Acelea sunt zilele depasite, in care ati avut nevoie de cineva sau de ceva, sa va spuna ce sa faceti. Nu are nevoie sa faca asta, nu vrea sa faca asta. Ea doar vrea sa fie cu voi. Aceasta este cea mai grozava voce dintre toate – voi asteptand sa fiti cu voi. Sa va simtiti atat de in siguranta in aceasta realitate mai degraba dura, incat ea doar sa fie cu voi. Este singura voce de care aveti nevoie. Nu aveti nevoie de mesaje. Nu aveti nevoie de raspunsuri definite. Iata de care voce ascultati voi.

Aceasta compozitie de toning multidimensional a lui Anders este o cale minunata de a ajunge la aceasta. Cred ca poate fi gasita pe website-ul vostru (Lemurian Homecoming se gaseste pe Shaumbra Shoppe) Dar, fie ca alegeti asta sau altceva, este o cale minunata de a ajunge la aceasta si apoi doar a permite acel spatiu linistit, sigur. Veti incepe sa auziti, sa simtiti vocea adevarata.

Constienta si Potentialele Noi

Sa trecem la urmatoarea mea intrebare de astazi. Si doar pentru cei care se intreaba, am sa raspund la intrebarea „A murit Iisus pe cruce?” Este Pastele. Este Pastele, Aandrah. Sute de Shaumbra din lume vor sa stie. Poate ca voi raspunde, daca avem timp, poate. Este un raspuns fascinant.

Asadar, eu am… de fapt toti avem o intalnire. Am uitat sa va spun. Si motivul pentru care va trebui sa plec, stiti voi, ei, sa spunem ora cinci – oh, sa spunem sase (rasete) – este pentru ca lucram la ceva in acest moment. Voi probabil ca n-ati stiut. Tu ai stiut (adresandu-se Lindei), deoarece te-ai simtit groaznic inainte si ai crezut ca era vorba despre tine, dar nu era. Nu. Ooh, eu cant! (rasete) (Adamus incepe sa cante) Hmmm, nu este vorba despre tine! (hohote de ras)

Noi lucram la ceva acum, deoarece asta facem. Asta faceti voi. Respirati profund si va voi explica ce anume este. Este vorba despre un atac terorist planificat pentru maine, de Pasti. Da, are sens. Putina tulburare in serviciile religioase – este vorba despre a atrage atentia. Ajunge la stiri. Face stirile importante. Si rusine sa le fie celor care creaza atacuri teroriste la o sarbatoare sacra, indiferent de ce religie este vorba, caci este o sarbatoare sacra. Nu conteaza daca onorati pe cei vii sau pe cei morti, insa este un lucru sacru. Dar, exista un plan ascuns si de aceea trebuie sa plec mai devreme, decat mai tarziu, sa merg sa lucrez cu teroristii – nu sa-i incurajez, desigur – si voi lucrati cu ei.

Prin urmare, ce anume facem cand lucram cu un grup terorist, care planifica distrugerea pretioaselor vieti umane la scara mare? Ne ducem acolo si tipam la ei, Steve?

STEVE: Nu.

ADAMUS: Ne rugam pentru ei, Marilyn?

MARILYN: Daca vrei.



ADAMUS: Daca… nu, da-mi un dolar. (hohote de ras) Da-mi un dolar. Da-mi un dolar pentru ea! (adresandu-se fratelui ei, hohote de ras) Voi transforma asta intr-o companie profitabila, intr-un fel sau altul. (rasete) Nu, nu va rugati pentru ei, deoarece asta este agenda voastra. Asta este lipsa voastra de compasiune… Regret, am castigat un dolar din asta.

Asadar, vom merge acolo si vom folosi energie psihica impotriva lor?

SHAUMBRA: Nu.

ADAMUS: Nu. Nu, nu, nu, nu. Prin urmare, ce vom face?

SHAUMBRA (strigand din spate): Onorare.

ADAMUS: Okay. Noi …

SHAUMBRA: Sa avem compasiune.

ADAMUS: Compasiune.

LINDA: Vrei o lista?

ADAMUS: Desigur.

EDITH: Ar fi mai bine sa angajezi un un criminal profesionist. (hohote de ras)

ADAMUS: Da-mi… Vreau poseta ta! Vreau naibii totul! Vreu totul! (hohote ras) Aandrah, esti ocupata maine?

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Am nevoie de o sesiune.

Asadar, compasiune. Absolut. Voi mergeti acolo, noi mergem – cu compasiune. Ne aflam acolo, in prezent. O parte din voi este prezenta acolo, la acea planificare, la acea intalnire pe care o au teroristii. Intram acolo avand un simt expansionat al constientizarii. Cu alte cuvinte, aceste lucruri nu trebuie sa se intample. Nu exista destin. Mergem acolo cu o constientizare a unor potentiale mai mari. Nu sa le impunem, nu sa le comandam. Ar fi ca si cum am merge cu un cos imens cu cadouri si am spune, „Ce ziceti de asta, in loc de – buum – de acesta? Ce ziceti de lucruri precum a va iubi pe voi, in loc de a fi furiosi pe mama voastra si gandind ca trebuie sa spulberati lumea?” Ce ziceti despre acest cos cu cadouri, acest potential care spune, „Voi sunteti Dumnezeu, acum, actionati ca el!” in loc sa spuneti, „Acesta este Dumnezeu si acestea sunt alte legi, urmati-le sau va vom ucide.”

Mergem acolo cu un simt foarte expansionat al constientei si poate, doar poate, ei il vor absorbi. Ei il simt. Poate ca unul din grup sau cinci din grup se vor opri pentru un moment si vor spune, „Simt ceva. Aud o voce. Simt ceva si stiti, este asta ceea ce vrem cu adevarat, pentru a face sa ne fie auzita vocea?” Asta este ceea ce vor incerca sa faca, sa faca sa li se auda vocea. „Poate ca nu vrem sa spulberam lucrurile, dar poate, doar poate, incepem sa ne privim, sa vedem cum noi, individual, cate unul, cu toate ca am imbracat acest costum de a fi terorist, cum am putea incepe sa schimbam lumea, schimbandu-ne noi; sa putem trece de control, de furie si de a avea aspecte din vietile trecute, care isi inalta capul lor urat, dorind sa spulbere lumea.”

Asadar, Shaumbra, cand ajungem acolo, asa cum facem acum, intram in acea adunare a teroristilor care lucreaza la planul lor de ultima ora, intram acolo cu compasiune. Apropo, este acelasi mod de a avea de-a face cu voi insiva, deoarece – (catre Linda) intoarce foile, te rog, la pagina cu vocile – acestia sunt teroristii. Acestia sunt teroristii. Aandrah? Da. Le place sa arunce lucrurile in aer?

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Uneori, da. Da. Uneori le place doar efectul hipnotic. Uneori le place sa planga mult, dar da, unora dintre ei le place sa explodeze lucrurile din interiorul vostru. Sa explodeze aici. (indicand capul) Acesta este o tinta usoara.

Asadar, inapoi la discutia noastra. Exista cu adevarat un grup de teroristi care planifica ceva pentru maine. Noi stam aici si spunem ca acea energie, acea energie blocata a maniei, a controlului, pote fi transmutata, nu prin forta, ci prin compasiune si onorare, nu luptandu-se si fara negociere, credeti sau nu. Noi nu… eu nu negociez, deloc.

Daca intelegeti, cu adevarat, Eu Sunt, atunci nu exista negociere. „Eu Sunt. Nu voi negocia asta. Eu Sunt Cel Ce Sunt, nimic mai mult, nimic mai putin.” Asadar, mergem acolo cu prezenta voastra si fie ca prezenta sa fie simtita de ei.

Asadar, ce se intampla? Ei bine, unul din cateva scenarii diferite. Maine va veti trezi si vor fi unele stiri proaste. Desigur, niciunul dintre voi nu vrea acel potential. Majoritatea oamenilor nu vor. Sau, maine vor fi unele stiri interesante. Un grup de teroristi au facut ceva stupid in partea finala a planului lor. Planurile lor au mers prost. Nu au reusit sa-si detoneze bomba de sub haine. (unii rad) Niciodata nu voi intelege una ca asta. (hohote de ras)

Trebuie sa spun, teroristii…. (Catre Linda) vrei sa revii la pagina cu vocea.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Teroristii nu sunt foarte isteti. Cu siguranta nu sunt. Ei sunt zgomotosi, insa niciodata nu vor fi inteligenti. Niciodata. Asadar, acesta este un alt potential. „Oficialii guvernamentali au descoperit planul de a…” umpleti spatiul liber, sa distruga ceva. „In ultimul minut a fost dejucat.” Este momentul in care aveti un zambet larg pe fata voastra si continuati, „Fir-ar sa fie, suntem buni!” (rasete) Si nici nu trebuie sa fortam nimic. Doar am luat constienta noastra din momentul Acum si am plasat-o acolo. Uimitor! Magic! De fapt, nu e magic deloc, este atat de simplu, incat nu este nimic misterios in aceasta.

Sau al treilea scenariu: nimic. Nimic. Nu cititi nimic. Nimic nu se va intampla maine. Ea vine si pleaca precum o alta zi, deoarece la un anumit nivel interior, planul doar s-a prabusit. Doar s-a parbusit, dintr-un mic detaliu sau datorita detaliilor. Sau poate conducatorul acestui grup a avut brusc un atac de cord si a lesinat. Nu ca noi am fi determinat asta, dar stiti dragi Shaumbra, cand exista multa energie a inimii, asa cum aveti voi si pe care o radiati, aceasta poate afecta inima cuiva. Daca ei au energia inchisa, cu adevarat, ea se poate deschide prea repede, brusc.

Asa ca, nu veti citi ceva, nimic nu s-a intamplat si apoi va intrebati, „Ei bine, oare Adamus doar si-a inchipuit asta?” In orice scenariu Adamus avea dreptate. In orice scenariu.” Prin urmare, cel mai bun scenariu pentru mine este daca planul este dejucat si apare la stiri. Cel rau pentru toti este daca functioneaza si terorisitii nu ne simt prezenta. Cel care ar fi mai bun, ei bine, nu-l voi cataloga mai bun, dar cel prin care m-as simti bine este daca nimic nu s-ar intampla, daca planul s-ar prabusi, deoarece asta imi spune: constiinta se expansioneaza, cu adevarat. Nu va mai tolera intoleranta.

LINDA: Asta-i bine.

ADAMUS: Nu va mai permite sa continue controlul Energiei Vechi.

LINDA: Pot sa notez asta?

ADAMUS: Da. N-am idee ce am spus, dar…Da.

Asadar, dragi Shaumbra, sa luam un moment, daca vreti! Noi lucram la asta – noi toti( catre camera) Va puteti opri din editarea acelor scrisori de multumire si sa luati un moment acum, sa respiram profund. Lumea este un loc minunat. Cu adevarat, este. Nu exista experienta ca aceasta. Nu puteti ascensiona, cu adevarat, in taramurile angelice. Puteti merge acolo sa va refaceti dupa ce ati fost pe Pamant (rasete), insa nu puteti ascensiona. Puteti merge acolo ca sa va ascundeti intre vieti, dar este locul este aici. Aici este locul in care desfasuram aceasta activitate.

Aceasta lupta dintre terorisiti si fiintele iubitoare, compasionate si constiente, aceasta lupta dintre fortele vechiului si constiinta noului, nu are legatura doar cu Pamantul pe care il stiti. Aceasta afecteaza si are mari implicatii in alte taramuri. Exista taramuri angelice… oh, voi vorbi despre ingeri in una din aceste zile. Va voi oferi adevarul despre ingeri si nu sunt atat de pufosi, pe cat credeti. (unii rad) Ei nu vor ca sa avanseze creatia, din diverse motive. Voi intra in asta. Ai vrea sa alcatuiesti o lista a lucrurilor pe care le vom face, inainte sa plec…

LINDA: Oh, oh!

ADAMUS: … este momentul in care mergem la un workshop despre ingeri si il numi ceva de genul (cu o voce dramatica) „Ingerii – Fortele Binelui sau Fortele Raului.” (rasete)

LINDA: Ce vrei sa scriu aici sus, Workshopul Ingerului?

ADAMUS: Workshopul Ingerului este suficient de bine pentru moment. Incerc sa ajuta cu publicitatea si sa mentinem lucrurile in miscare. De aceea eu ofer garantia banilor inapoi pentru workshopul de astazi.

Vrea cineva banii inapoi, pana in acest punct?

SHAUMBRA: Nu.

ADAMUS: Bine. N-am terminat.

Asadar, sa ne expansionam constienta, compasiunea in aceasta energie, in constiinta grupului de teroristi. Doar sa fim acolo. Respirati profund si doar fiti acolo. Fara discursuri. Nu trebuie ca vocea voastra sa palavrageasca cu ei, asa cum nici voi nu vreti alte voci sa palavrageasca cu voi. Doar fiti acolo, cu fiecare parte a voastra…. (pauza)

Intelepciunea voastra…

Cu ceea ce ati invatat in acesti ani despre constiinta si energie…. (pauza)

Aduceti asta cu voi.

Ceea ce stiti despre conflictele interioare din voi, ceea ce stiti despre a va lupta cu morile de vant, faptul ca sunt doar o mare iluzie

Cum stiti, cand va iubiti si aveti incredere in voi, nu este nevoie de nici un fel de terorism. Nu trebuie sa spulberati lucrurile, pentru a face ca lucrurile sa mearga inainte.

Doar sa fim acolo, in acest moment (pauza)

Asa cum probabil deja ati ghicit…v-ati dat seama… nu se petrece doar intr-o locatie geografica de pe planeta, in care acest grup opereaza. Ei opereaza in taramurile no-fizice. De fapt, ati putea spune ca oamenii care opereaza in taramurile fizice sunt manipulati de fiintele din alte taramuri, care isi proiecteaza vocile, agendele lor in oamenii.

Doar sa fim acolo, in toate taramurile… prin adevarata Eu Sunt prezenta. (pauza)

Iar acum, sa revenim cu blandete, sa ne focalizam aici, insa o parte din voi inca este acolo. Reamintiti-va, fara vreo agenda despre final. Fara agenda. In momentul in care va indreptati spre o agenda, incepeti sa plasati un dezechilibru acolo. Asadar, fara agenda legata de final; este ceea ce este.

Sa respiram profund si vom continua sa lucram aici, dar activitatea va continua si acolo. Abia astept sa vorbim despre asta la urmatoarea noastra intalnire.

Cine Trage Sforile?

Asadar, sa schimbam vitezele, cu adevarat, pentru un moment. Am sa va intreb cine trage sforile in viata voastra? Am sa o rog pe Linda sa alerge prin sala cu microfonul.

LINDA: Placerea mea.

ADAMUS: Asadar, voi incepe de aici. Sa incepem cu On, Garret. Cine trage sforile in viata ta?

GARRET: Destul de des sunt aspectele mele care tipa.


ADAMUS: Destul de des sunt aspectele…multumesc pentru raspunsul foarte onest. Absolut. Bine. Linda, tu alegi de aceasta data.

LINDA: Okay. Vrea cineva sa ridice mana? Intrazniti?

ADAMUS: Cine creaza realitatea in viata voastra? Si da, aceasta este o intrebare cu siretlic.

LINDA: Toate sunt.

ADAMUS: Cine creaza realitatea?

MARY: In mare parte este mintea mea.

ADAMUS: Mintea ta, da, este un raspuns bun. Ai putea sa aduci unele premii Adamus cu tine, deoarece am sentimentul ca va fi mai bine, decat am planificat eu. Asadar, uneori este mintea voastra?

LINDA: Alti castigatori de premii?

ADAMUS: Da, lui Mary. Mary primeste un premiu. Cine trage sforile? Stiu ca ai vrut raspunsul. (adresandu-se lui Jane) Arati atat de radianta astazi!

JANE: Multumesc! Este lista care se afla sus, aici. Totul este la fel.

ADAMUS: Lista care se afla acolo sus. Da, este bine. Un fel de a spune, asa ca nu pot sa-ti dau un premiu, dar ai dreptate. N-am sa te fac sa te simti jenata in fata a milioane de oameni. Miliarde, poate. Da.

SHAUMBRA (o femeie): Eu sunt. Eu trag sforile. Eu imi creez realitatea mea.

ADAMUS: Tu. Sigur?

SHAUMBRA (o femeie): Da.

ADAMUS: Sigur? Ti-ai ales tu parintii care te-au nascut?

SHAUMBRA (femeie): Da.

ADAMUS: Sigur? Cand?

SHAUMBRA (femeie): Inainte de a veni aici pe aceasta planeta.

ADAMUS: Sigur? Iti amintesti asta?

SHAUMBRA (femeie): Nu.

ADAMUS: Cine a fost acolo cu tine?

SHAUMBRA (femeie): Asta este o intrebare foarte buna.

ADAMUS: Dar, tu spui ca tu iti creezi aceasta realitate, acum…

SHAUMBRA (femeie): Aici jos. Aici jos.

ADAMUS: Aici jos.

SHAUMBRA (femeia): Da.

ADAMUS: Okay, dar nu a inceput cu parintii care te-au nascut?

SHAUMBRA (femeia): Oh da.

ADAMUS: Okay. Dar nu iti amintesti.

SHAUMBRA (femeia): Nu-mi amintesc sa-i fi ales, dar stiu ca i-am ales.

ADAMUS: Tu crezi ca i-ai ales.

SHAUMBRA (femeia): Corect.

ADAMUS: Dar, tu nu stii ca i-ai ales, altfel mi-ai spune cum a fost intalnirea cu alti ingeri si cum ti-ai ales parintii. Tu nu ti i-ai ales…

SHAUMBRA (femeia): Ei bine, as putea sa concep a poveste buna.

ADAMUS: Da. Urmeaza Dreamwlker Tranzitia prin Nastere. Vei descoperi cum ai fost atrasa prin tub pe Pamant, pe baza multor dorinte neimplinite si dand din picioare si tipand. Nu a fost o alegere constienta, regret sa-ti spun.

SHAUMBRA (femeia): Mda, okay.

ADAMUS: Cu toata iubirea si compasiunea, insa nu i-ai ales.

SHAUMBRA (femeia): Okay. (rasete in timp ce Linda ii da lui Adamus un Premiu)

ADAMUS: Am vrut bani! Asadar, cine trage sforile? Greg?

GREG: Din nefericire, uneori sunt birocratii.

ADAMUS: Da, birocratii trag sforile. Ei trag sforile, dar tu esti de acord ca o papusica. (Adamus danseaza ca o papusa trasa de sfori) Da.

LINDA: Cat de dragut! Danseaza din nou.

ADAMUS: Ca o papusica trasa de sfori, deoarece esti de acord cu sistemul de credinta ca birocratia are ultimul cuvant.

GREG: Nu intotdeauna.

ADAMUS: Este ceva comun. Nu intotdeauna. Nu, nu. De multe ori. Nu intotdeauna, dar este o buna observatie. Okay.

LINDA: Primeste un premiu?

ADAMUS: Nu chiar, nu. Premiile sunt pentru cei care ii fac pe ceilalti sa zica „ooh” si „ahh”. Avem o mana sus, aici.

LINDA: Oh, foarte bine. Esti un curajos, domnule.

ADAMUS: Cine trage sforile?

TIBOR: Primul meu gand ar fi ca nu stiu. Chiar nu stiu, dar…

ADAMUS: Asta-i bine. Lasa-l acolo. Da-i un premiu. Dar, acum poti continua. Da, continua.

TIBOR: Dar, in timp ce eliberez incercarea de a ghici, deoarece nu poti ghici „Eu nu stiu”, pare ca si cum ai co-crea. Cu cat mai mult eliberez „Eu nu stiu” cu atat mai mult permit tuturor ca impreuna sa venim cu ce vrem sa traim si sa experimentam. (cineva spune, „Uau!”)

LINDA: De und esti?

TIBOR: Din Sursa.

ADAMUS: Sursa! (Adamus rade, audienta rade si aplauda) As dori sa trec la masa noastra.

LINDA: Oh doamne.

ADAMUS: Ei cu greu sunt inclusi, uneori. Oricine dintre voi poate raspunde. Asadar, cine trage sforile?

MICHELLE: Corpul Constiintei mele.

ADAMUS: Corpul Constiintei tale. Okay, bine. Pastreaza microfonul, deoarece vom continua cu asta. Asadar, Corpul Constiintei tale. Oaky, dar tu abia ai auzit despre Corpul Constiintei cu o luna in urma.

MICHELLE: Um hmm.

ADAMUS: Dar ce spui de toate celelalte experiente din viata ta, pana in februarie 2010, de unde au venit ele? Cine a tras sforile?

MICHELLE: Aspectele mele.

ADAMUS: Aspectele. Da, da. Asta-i bine.

MICHELLE: Aspectele mele au tras sforile mele, insa mi-am simtit Corpul Constiintei ca foarte potrivit pentru mine.

ADAMUS: Corect.

MICHELLE: Asadar, pentru mine este vorba despre Corpul Constiintei mele.

ADAMUS: Este un raspuns bun, dar niciunul dintre voi inca nu credeti, cu adevarat, in acesta.

LINDA: Nu primeste un premiu, oricum?

ADAMUS: Uh, nu chiar. Regret, poate data viitoare. Uh, da.

RICKI:Oamenii din jurul meu carora le permit sa ma controleze, sa…

ADAMUS: Da. Oamenii din jurul tau.

RICKI: … trag sforile mele.

ADAMUS: Absolut. Trag sforile tale. Asadar… Nancy?

NANCY: Ce?

ADAMUS: (rasete) Nancy, Kathy. Doar vreau sa acord atentie acestei mese. Ele lucreaza mereu din greu servindu-va, asadar, cine trage sforile in viata ta?

NANCY:Voiam sa spun ca depinde de ceea ce fac. Cum ar fi la serviciu, unde sunt sefii.

ADAMUS: Corect, exact.

NANCY: Acasa ar putea fi, stii, depinde de orice fac. Nepotii mei.

ADAMUS: Corect, okay.

NANCY: Totul depinde de ceea ce fac.

ADAMUS: Bine, bine. Raspuns onest. Kathy?

KATHY: Ego-ul.

ADAMUS: Ego-ul. Ego-ul dar unde este ego-ul?

KATHY: Este in toate acestea (indicand lista)

ADAMUS: Consta din toate acestea. Okay, bine, Bun raspuns.

Apropo, nu ca sa te corectez pe tine, dar intotdeauna fac asta. Ego-ul nu este un lucru rau. Ego deriva de la termenul „(I go din engleza) Eu merg, eu ma expansionez, eu experimentez.” Dar, de-a lungul caii ego-ul a fost transformat intr-un cuvant rau, dar de fapt, este grozav sa avem mult ego. (rasete in timp ce Adamus pozeaza)

LINDA: Slava domnului.

ADAMUS: Va ganditi la ego in termeni negativi, cum ca cineva este egoist, plin de sine, limitat la sine. Exista o linie – o linie fina de demarcatie, dar exista o linie – exista o diferenta intre a fi limitat la sine, in care va hraniti sau furati energie de la alti oamenii si a fi constienti de sine si plini de sine, insemanand ca nu aveti nevoie sa furati energiei de la nimeni. Sunteti atat de constienti de voi insiva si atat de indragostiti de voi, incat nu aveti nevoie sa furati. Nu aveti nevoie sa va cautati scuze. Nu aveti nicio indoiala despre voi, asa ca va exprimati deschis si cu bucurie. Nu este nevoie sa stati in spate. Acel ego este un lucru minunat. Este expresia lui Eu Sunt. Da, inca doi. Siglinde?

SIGLINDE: Corpul fizic trage o sfoara sau doua.

ADAMUS: Absolut. Corpul fizic trage o multime de sfori. Absolut. Puteti avea o zi buna, reala, ca apoi o durere, vocea biologiei voastre sa sara in fata si incepe sa strige si va va ruina ziua buna. Da. Aleya?

ALEYA: Pentru mine este un grad al increderii in mine. In functie de cat de mult am incredere in mine in acel moment, depinde daca sunt de acord cu aspectele…

ADAMUS: Corect.

ALEYA: …sau de acord cu Eu Sunt.

ADAMUS: Okay. Exact. Foarte sicer raspuns. Uneori, datorita lipsei de incredere, voi permiteti altora sa traga sforile. Este de fapt, mai usor ca in unele zile sa fie cineva care sa traga sforile (Adamus danseaza ca o papusa) si voi…

LINDA: Am pierdut asta. As putea privi din nou?

ADAMUS: …sa aveti pe cineva care sa traga sforile si (el danseaza, din nou)… Lui Cauldre nu-i place asta.

LINDA: Sigur?!

ADAMUS: Nu, nu.

SHAUMBRA (un barbat): Modul in care spui asta este ca si cum tu vorbesti despre a fi influentat de altii. Cum esti tras, cum sunt trase sforile de papusar? Cine iti apasa butoanele? N-ar fi mai bine sa ascultam de acea voce linistita din interior si sa facem mai multe alegeri din ceea ce stii, din ce in ce mai mult?

ADAMUS: Ah, Cred ca voi ajunge acasa acum! Nu trebuie sa termin prelegerea, dar am unele diagrame interesante. Asadar, da, doua premii mici. Da.

LINDA: Oh, pentru numele lui Dumnezeu.

ADAMUS: Dar o voi spune putin diferit. Nu mai bine, doar diferit.

EDITH: El vrea o piesa de aur.

ADAMUS: Vom veni curand cu asta.

Prin urmare, voi merge la tabla pentru unele diagrame. Intrebarea este, cine trage sforile? Daca mi-ati fi spus nimeni, v-as fi numit mincinosi.

EDITH: Ar fi ceva nou? (hohote de ras)

ADAMUS: (razand) Oh da-i si ei ceva! Da, multumesc. Oh, asta imi aminteste mult de vechile noastre Scoli ale Misterelor, unde continuam zile in sir. Uneori, unii dintre voi va imbatati atat de tare, iar apoi, in dimineata urmatoare, va simteati mizerabil, iar uneori era doar frumusete si bucurie totala. Imi este dor de asta, dar iata-ne aici facand asta, din nou.

Asadar, uneori… sunt o multime de new-ageri in negare si spun ca nimeni nu trage sforile. Asa ca, am sa-i intreb…n-as fi putut face asta cu voi. Am incercat sa va imping in asta, iar voi mi-ati dat unele dintre acele raspunsuri de absolventi. Dar, dragi Shaumbra, uneori exista raspunsul care spune, „Nimeni, eu imi creez realitatea.” Iar eu spun, „Oh, desigur. Asadar tu ai unele daruri si talente, de unde le-ai obtinut?” Iar ceilalti care nu sunt atat de sinceri, spun, „Ei bine, eu le-am creat.” Adevarat. Si iti amintesti cum le–ai creat. „Ei bine nu, dar eu le-am creat.” Si exista cei care spun, stiti voi, „Eu sunt creatorul realitatii mele.” Iar eu, „Sigur? Si asta este ce-ai creat?” Asta a fost nostim. (rasete) Destul de des aud aceste raspunsuri foarte esoterice, dar nu au o aplicatie reala in viata. Nu sunt adevarate.

Undele Constiintei

Vreau sa discutam in clipele ramase, care pot fi ore, vreau sa discut despre cine trage sforile si vreau sa dau propriul meu raspuns la intrebarea mea – intrebare care v-a lasat perplexi pe multi dintre voi, caci adesea – are un om liber arbitru? Vom raspund eastazi la asta. Va veti cheltui banii eficient. Are omul liber arbitru?

EDITH: Ei au alegerea libera.

ADAMUS: Au?

GARRET: O alegere foarte scumpa. (rasete)

ADAMUS: Voi desena acum. Voi desena si este totul simbolic. Nu le luati ad literam, dar este o cale buna de a le prezenta. Sursa voastra se afla in calatorie. Sinele vostru se afla intr-o calatorie. Am vorbit la ultima noastra discutie despre Corpul Constiintei, dar Corpul Constiintei are diferite – le voi numi – unde sau dansuri diferite pe care le realizeaza. Spiritul vostru are o forma de unda. Este o forma de unda minunata. Nu luati asta ad literam, este ceva simbolic. (Adamus deseneaza o unda)



Spiritul vostru se afla in aceasta calatorie si are cateva dorinte proprii. Dorintele pot fi enumerate foarte usor. Spiritul vostru, sinele vostru vrea sa se cunoasca, ca raspuns la vechea intrebare de ere, pe care ati pus-o cu mult timp in urma, „Cine sunt eu?” Se dezvaluie. El vrea sa se cunoasca pe sine si o face prin ceea ce eu numesc cei trei „X” – cei trei X cotati – care sunt experienta, expansiunea si exprimarea.



Acesta este spiritul, divinul vostru, oricum vreti voi sa-l numiti, ce vreti sa faceti. Se afla acolo dansand, plutind. El doar vrea sa se cunoasca pe sine si vrea experienta. Nu se poate cunoaste fara experienta, asa ca trece prin experiente. El vrea sa continue sa se expansioneze. Asta este bucuria spiritului, expansiunea. A merge inapoi nu functioenaza. A ramane in stare neutra sau de stationare va aduce in final explozia. Aduce buuum-ul! Uneori trebuie sa miste energia. Asadar, vrea expansiune si vrea sa exprime acea bucurie. Doar a cunoaste acea bucurie din interior si a nu o exprima este, ei bine, neimplinitor. Asa ca, vrea sa se exprime – prin cantec, prin muzica, prin carti, prin serviciu, printr-o relatie proasta, printr-o problema de sanatate. Toate sunt expresii si asta este ceea ceea ce fac undele spiritului vostru.

Aveti o alta forma de unda numita – ei bine, sa o numim umana. Unda umana merge cam asa. (Adamus desenaza o alta forma de unda opusa primei) Acea parte umana, care detine marea majoritate din constientizarea voastra din prezent, are un set total diferit de dansuri si dorinte. Are multe agende, deoarece in general, nu vede spiritul si crede in actiunile sale pe cont propriu. Asa ca devine foarte defensiv, foarte izolat si vrea lucruri precum supravietuirea. Este o programare veche, lemuriana, aceea de supravietuire. Mergeti pe Pamant si stati acolo – intrati in biologie, deoarece apoi puteti avea unele experiente – dar ramaneti acolo. Asa ca supravietuiti. Este o programare veche.



Sper ca vom fi capabili sa indepartam acea programare de supravietuire, deoarece este o suferinta, in orice mod posibil. Nu trebuie sa supravietuiti, trebuie sa traiti. Asadar, acesta vrea supravietuirea. Vrea, intr-o anumita masura, confort si placere.

Partea placerii provine din programarea atlanta. Exista un centru al placerii in fiecare, care a fost programat. De ce? Deoarece puteti sa- determinatiu pe oameni sa lucreze din greu si sa faca lucruri uimitoare, cand primesc o mica recompensa la finele zilei – cand primesc putin sex, putin alcool, putina recunoastere, orice, putina putere. Asadar, aceasta este portiunea confortului si a placerii – imi pare rau daca nu puteti citi asta.

LINDA: Nu este buna,dar este in regula.



ADAMUS: Indreapt-o mai mult spre camera lui Roy. Confortul si placerea alcatuiesc programarea, peste care mi-ar placea sa trecem, sa o eliberam. Nu aveti nevoie sa obtineti putin din biscuit, la finele zilei. Nu mai sunteti cobaii din laborator, unde trebuia sa va primiti hrana. Zaharul reprezinta o descoperire minunata, ce a avut loc cu mult timp in urma, iar zaharul, de fapt… trebuie sa fi atent la ceea ce spun aici. Ei bine, nu. Zaharul, intr-o masura, are o energie de strat hipnotic in el. Nu voi spune ca zaharul este rau, dar el trezeste ceva in voi, din punct de vedere energetic, nu biologic, care sa va faca sa credeti ca va simtiti bine. Copiilor li s-a dat zahar, de ce? Sa le inchida gura. Nu este bun pentru ei. Ii introduce intr-o stare energetica turbata. Dar, zaharul este un drog hipnotic. Poti scrie: Adamus a spus ca zaharul este un drog hipnotic.”

Asadar, oamenii trebuie sa supravietuiasca, sa aiba placere, confort si apoi ajung in alte energii, precum controlul si puterea. Le plac aceste lucruri. Ii conduc la alcatuirea identitatii lor. Aceasta este o interpretare negativa a ego-ului. Sa spunem identitate. Programare veche.

Asa ca, aceasta unda umana incearca in mod constant, sa se refortifice. Spiritul – partea spirituala – incearca sa se inteleaga pe sine; umanul incearca sa se fortifice pe sine.

LINDA: Ar trebui sa notez asta.

ADAMUS: Ei, acestea au fost inregistrate.



LINDA: Okay.

ADAMUS: Asadar, umanul, in mod contant, trebuie sa-si refortifice identitatea, iar asta nu permite adevarata expansiune sau explorarea identitatii. El vrea sa restrictioneze si sa supralimiteze identitatea.

Prin urmare, aveti aceste forme de unde, insa se intampla un lucru minunat. Spiritul danseaza, unda umana danseaza si exista momente in care, in mod natural, se indeparteaza. Cand fac asta poate fi un lucru minunat, deoarece aceasta parte umana poate sa intre in profunzimile propriei sale descoperii. Spiritul poate intra si mai mult in expansiune. In mod normal, este un lucru minunat. Apoi, aceasta separare actioneaza aproape ca un magnet si le aduce pe ambele mai aproape.

Apoi, are loc deschiderea, din nou, in care partea umana intra mai profund in experienta, spiritul merge mai departe in celebrarile sale si astfel, aveti acest du-te-vino. Este…

LINDA: Poti face asta fara muzica?

ADAMUS: Cu adevarat este…. este un dans, cu adevarat. (Pauza in timp ce Adamus danseaza cu Linda)

SHAUMBRA (un barbat): Potriviti-va cu cantecul. (rasete)

ADAMUS: Este cu adevarat un dans – impreuna, separat; impreuna, separat. Este si respiratia. Puteti simti aceasta forma de unda, acest dans.

Este foarte cald aici.

LINDA: Cauldre are nevoie sa bea ceva.



ADAMUS: Usa deschisa, va rog! Mmm. Ce energie creem noi aici! Asadar, ele au acest dans minunat, impreuna.

Acum, ceea ce se intampla, in ultima instanta, iar voi deja stiti raspunsul la asta. Prin urmare, exista spiritul. (Adamus deseneaza) si apoi exista umanul, iar la un anumit punct acestea se ating. La un moment dat se incruciseaza. Voi mari asta. (deseneaza din nou) Ele se incruciseaza. Apoi dansul se schimba, incat exista aceasta intrepatrundere constanta intre acestea si nu mai sunt separate. In acest punct, exact aici (unde se intalnesc) este un factor critic. Exista punctul zero care ancoreaza constienta. Cu alte cuvinte, ati eliberat vechiul dans, vechiul trecut.

Toate devin istorie, devin amintire, o parte a experientei. Acum danseaza impreuna.



Inceputul procesului trezirii se afla aici, inapoi. (arata un punct de pe forma de unda) Acesta este locul in care a inceput sa se petreaca trezirea voastra. Ati simtit un impuls, care nu mai urma sa va aduca cumva impreuna si sa va trimita departe, dar ati simtit, „Oh, draga doamne, ele ajung impreuna!” A fost rezultatul tuturor lucrurilor – traume, depresie, lipsa pasiunii – toate aceste lucruri au creat impulsul de partea umana, care a creat o spirala indreptata in jos din partea constiintei voastre, ceea ce v-a ajutat sa treceti prin acest punct. Spiritul vostru, care a fost o forma de unda altundeva, a spus, „Voi cobori” (rasete) „Voi face un plonjon. Nu voi continua sa fiu doar aici sus, la niveluri eterice, voi merge pe Pamant. Voi fi cu tine.” Si in acest minuat punct zero de ancorare a lui Eu Sunt, ati ajuns impreuna.

Voi reveni la asta, dar as vrea sa retineti ceva foarte interesant, deoarece este Pastele. (soapte de la Linda) Respirati profund.

Asadar…. (Adamus deseneaza)

LINDA: Oh doamne!



ADAMUS: Ce este acesta, Shaumbra?

SHAUMBRA: Un peste.

ADAMUS: Simbolul unui peste. Cine erau cei care il foloseau?

SHAUMBRA: Crestinii.

ADAMUS:Si care era ratiunea lui?

SHAUMBRA: Pescarul.

ADAMUS: Faptul ca Yeshua a avut o multime de pescari… Nu, desigur! (rasete) Ce…! Cine ar fi ales un peste ca simbol sau propriu?!? Ce a intentionat Yeshua prin asta? Este stratul. Este dansul care continua si continua. Nu este vorba despre a pescui! Este vorba despre a integra. Este vorba de a reveni impreuna, inapoi, in acest punct. (Adamus arata punctul de intersectie a undelor)

Ah-h-h! Iar Yeshua stia asta. Yeshua a explicat acelasi lucru. Nu avea o foaie frumoasa de hartie, el a scris pe pamant. Le-a explicat acelasi lucru discipolilor si altora care puteau sa auda, iar Maria Magdalena statea alaturi de el si explica chiar mai in detaliu ceea ce se petrecea in acest proces uimitor. El a folosit simbolul, pe care cineva la transformat in peste, a folosit acest simbol al ajungerii impreuna, pe care vi l-am aratat aici. Ajungerea impreuna – dansul, acesta le aduce la un loc, in cele din urma. Iata unde va aflati voi. Asta se petrece, iar de aici (din intersectie) mergem mai departe si nu mai sunt forme de unda diferite. Ele constituie Corpul Constiintei.

V-ati cheltuit banii bine?

AUDIENTA: Da.



ADAMUS: Oh da! Oh da!

Voi veti participa la discutia mea – a noastra – despre dezechilibrul mental, iar aceasta va fi o parte integranta din discutia noastra, deoarece in dezechilibrul mental, Greg, in loc de a avea forme de unda care danseaza impreuna in acest fel, ele sunt neregulate si disfunctionale. (Adamus deseneaza unde neregulate si ascutite) Cand unda umana, care este influentata de vocile aspectelor, de constiinta de masa si de vinovatie, cand unda umana incepe sa mearga asa (se indeparteaza multe una de alta) si apoi, foarte curand ele se pierd una de alta. Umanul intra in psihoza, in boala mentala, se prabuseste mental, ajunge personalitate multipla si toate acele motivatii pe care le aveti pentru dezechilibrele mentale. Totul este focalizat prin minte, dar apare o disociere in ritmul natural al dansului dintre spirit si uman.



Asadar, vom intra in asta in detaliu. Voi vorbi despre – am simplificat foarte mult prin aceste diagrame – insa ceea ce se intampla este ca acestea sunt undele principale sau undele constiintei. Ce titlu potrivit pentru aceasta discutie – Undele Constiintei.

Acum, in realitate, cand vom intra cu adevarat in asta, veti descoperi ca aveti o multime de aspecte. Acele aspecte isi au propriile lor tipare si aveti milioane si miliarde de aspecte. Le reprezint printr-o linie punctata, deoarece nu sunt atat de pronuntate sau nu sunt in primul rand – sau sunt?

Cand inceteaza aceasta unda umana sa fie aceasta linie continua si trece intr-o linie punctata, iar unda aspectului trece de la o linie punctata, incercand sa preia conducerea, incercand sa domine si sa se transforma intr-o linie continua? (Adamus deseneaza) Acum, umanul devine confuz, cu adevarat. Vom vorbi despre cum sa ajungem si sa-i ajutam, aducandu-i inapoi la dansul formelor de unda. Este simplu. Este simplu, cu adevarat.

In realitate…. am desenat acestea ca forme-unde relativ liniare. As dori ca intreg acest perete si toti ceilalti pereti sa fie tabla de scris. N-ar fi incredibil, Suzy?! (rasete)



In realitate, aceste unde nu sunt chiar atat de inguste, asa cum am aratat eu aici. Din nou, intr-o simpla prezentare, … aceasta este Sursa (Adamus deseneaza un punct)… ele sunt de fapt, ca o spirala in expansiune. (El adauga o spirala in jurul lui) Daca priviti in interiorul acestei spirale dansurile continua, iar in tot acest timp Corpul Constiintei se deschide, uneori intr-un mod confuz, haotic si traumatic, uneori cu iluzia ca totul va colapsa. Uneori aceasta iluzie este foarte reala. Colapseaza. Nu cu adevarat, dar constiinta inchide usa si creaza iluzia ca expansiunea a colapsat. Cred ca stiti despre ce vorbesc.

In realitate, nici spirala nu este chiar potrivita, deoarece dansul este, daca il priviti cu adevarat, el creaza un fel de… (Adamus deseneaza o spirala rotunda mare) Este ca un cerc mare, ca o minge mare, iar mingea se expansioneaza, continua sa se deschida, pana cand ajunge in punctul lui Eu Sunt.

Liber Arbitru?

Acum, se petrece si altceva acolo. Se petrece altceva in acel punct al intersectarii despre care am vorbit. Mingea sau spirala nu mai continua calea spiralata. Nu isi continua expansiunea obisnuita si vom vorbi despre asta in urmatoarea noastra sesiune. Dar, am vrut sa raspund la intrebare inainte – vad ca timpul meu se scurge – dar am vrut sa raspuns la intrebare. Voi puteti contempla asta si nu trebuie sa fiti de acord cu toate acestea.. Eu pun intrebari, in mod simplu. In toate discutiile noastre, in convorbirile noastre private, eu doar pun intrebari.

Dar intrebarea este: are fiinta umana liber arbitru? Voi reveni la unele dintre diagramele anterioare. Intrebarea este daca umanul are liber arbitru sau intrebarea dinaintea acesteia, „Cine trage sforile?” Cine trage sforile? Cine alege familia voastra biologica? Nu voi. Voi nu va nascuseti. Cum a rfi fost posibil sa o alegeti? Talentele si aptitudinile voastre sunt astrologie? A fost Dumnezeu? A fost vreun grup de ingeri? Au fost ghizii vostri spirituali? A fost sinele vostru superior? Suprasufletul vostru? A fost vreo soarta sau vreun destin clar? A fost doar un hazard rau, mizerabil? Cine trage sforile? Iar asta este o intrebare foarte veche. Iar raspunsul este, ei bine, depinde. Depinde de unde va aflati voi in starea voastra de constiinta, de asta depinde cine trage sforile.



Spiritul isi are propriul cantec. El pluteste in jos pe fluviu, calare pe valuri. Este un fel de nu-i pasa, deoarece spiritul, divinul vostru isi obtine experienta. El se expansioneaza si se exprima, chiar daca exprimarea inseamna strigate si tipete. El se exprima. O problema de sanatate este o forma de exprimare. Spiritul merge alaturi de ea. Nu este vorba ca nu tine seama de voi, insa nevoile lui sunt diferite. Dorintele, pasiunile lui sunt diferite

Aveti umanul aici, jos, care se lupta pentru supravietuire si identitate. Si da, vreti sa spuneti, „Ei bine, eu imi creez realitatea” Ei bine, de fapt, nu este adevarat, deoarece mare parte din realitatea voastra este creata sau influentata de aceasta unda (a spiritului), de alte unde despre care vom vorbi in workshopul despre sanatatea mentala, de alte unde care se afla aici, sus, la nivel divin, de care nu sunteti constienti. De fapt, nu voi va creati mare parte din experienta, cu siguranta.Cu siguranta!

Si ca sa raspund la intrebare: au oamenii liber arbitru? Nu, nu au. In mod absolut, nu au. Daca ar avea, ar fi total diferiti. Ei se afla sub influenta a ceva. Sforile lor sunt trase de ceva. De karma? Ei bine, desigur, daca ei cred in asta. De religie? Absolut. Toate aceste alte lucruri trag de sforile lor. Ei vor cu tarie sa creada ca au liber arbitru si il pretind – „Eu am liber arbitru sa-mi parasesc serviciul cand vreau.” Ei bine, nu. „Am liberul arbitru de a trai unde vreau.” Dar, nu pot. Ei traiesc aproape de locul unde au crescut. Hello! Urmatorul la mamica si taticul lui!

Asadar, de fapt, nu, oamenii nu au liber arbitru. Nu au, cu adevarat. Sper ca asta sa va infurie putin, deoarece ati crezut intotdeauna ca aveati liber arbitru.

Aveti vointa divina. Tobias v-a spus asta cu ani in urma, iar acela este channelul pe care l-ati uitat. N-ati vrut sa-l auziti, cu adevarat. El a spus, „Exista vointa divina.” Vointa undei voastre spirituale, dansul spiritual, care va domina vointa umana, uite asa.(pocneste din degete) In mod instantaneu. El este raspunzator pentru multe dintre lucrurile care s-au petrecut in viata voastra. Spiritul vostru nu isi impune acele experiente negative, insa exista lucruri care sunt pe departe, mult mai importante pentru spirit, pentru divinul vostru, incat prostutul uman, caraghios si disperat tinde sa controleze, sa obtina placere, sa repare o identitate si sa supravietuiasca.

Nu conteaza! Spiritul va supravietui, deoarece nu exista moarte. Yeshua a demonstrat asta pe cruce. Nu exista moarte. Nu a murit sa ispaseasca pacatele voastre. Nu a murit pentru voi si pentru pacatele voastre. Buna suferinta. A fost un lucru egosit sa ganditi ca Yeshua va muri pentru voi. Yeshua a ajuns intr-un punct – iar el a fost o constiinta colectiva, asa ca este putin diferit – dar, Yeshua a ajuns in punctul de a spune, „Voi merge ca pestii. Ma voi intersecta. Nu-mi pasa daca traiesc sau mor, am obosit sa fiu in propria inchisoare ca om. Am obosit sa nu fiu cu mine. Am obosit ca acestea doua sa fie separate. Le vreau inapoi cu mine.” Buum! Ele s-au intersectat. Ooh, am spus cruce? (in engleza a se intersecta si cruce se scriu si se pronunta la fel- cross) (rasete in timp ce Adamus formeaza o cruce cu degetele sale) Am spus cruce?!

Ele au fuzionat. Raiul, Pamantul ajungand impreuna. Unda divinului si a umanului s-au intersectat, in cele din urma.

Asadar, a murit Yeshua pe cruce? Nu. El a venit la viata pe cruce. Corpul fizic nu inseamna nimic. El stia asta in acest punct al „crucii”. Apropo, acest simbol a fost preluat mai tarziu dupa sute si sute de ani, ca forma de hipnoza, suferinta – „El a murit pentru pacatele voastre.” Nu prea cred. Nu cred asta. Nimeni nu poate muri pentru pacatele voastre. Dar initial asta s-a intentionat, ca prin acest punct de intersectie – prin cruce, sa vina impreuna – si a fost folosit mai tarziu ca semnificand suferinta, durerea, vinovatia si controlul.

Asadar, dragi prieteni, Yeshua s-a trezit pe cruce si in acel moment a eliberat corpul fizic, care apropo, acum 2000 de ani trebuia sa il eliberati, oricum. Nu trebuie sa mai faceti asta acum. El si-a eliberat corpul fizic si a revenit la viata, cu adevarat. El a continuat sa fie fericit cu Maria Magdalena. Au avut copii impreuna, desi el nu avea corp fizic. Au avut copii minunati. Da, puteti face sex, chiar cand nu aveti corp. Este foarte adevarat. Aveti parte de un sex mai bun, uneori. (se uita la Linda) Nu intotdeauna. Nu intotdeauna. (hohote de ras) Nu intotdeauna.

LINDA: Esti un geniu.

ADAMUS: Asadar, dragi Shaumbra, am parcurs multe lucruri, astazi. Este momentul potrivit, desigur. Sa continuam sa lucram cu – nu sa lucram cu; sa fim in prezenta – acestor teroristi, insa noi am parcurs multe materiale, astazi. Multe materiale. La urmatoarea noastra intalnire vom vorbi mai mult despre ceea ce se petrece, cu adevarat in aceasta sfera, cu aceasta crestere, expansiune a sinelui, atunci cand ajungeti in acel punct de intersectie. Dar, intre timp, ascultati sau cititi acest Shoud, din nou, deoarece o buna parte din voi a fost intr-o stare de expansiune, dar acum, sa o aduceti aici, jos, la acest nivel, citind si ascultand, din nou.

Asa cum am discutat vom intra in experienta. Vom intra in ceva noua si diferit. Nu va fi pe placul tuturor, credeti sau nu. Nu-mi pot imagina de ce, dar nu le va placea la toti. Nu va fi acceptabil pentru toti care se afla pe calea spirituala si este in regula. Nu s-a intentionat sa fie. Vorbim despre lucruri care sunt foarte diferite de unele dintre vechile credinte, de credintele diferite. Nu face ca acestea sa fie bune sau rele, dar asa cum stiti cand ne-am adunat impreuna cu mult timp in urma, am spus, „Vom explora unele teritorii noi, cu adevarat.” Cu cat exploram mai mult un teritoriu nou, cu atat mai mult descoperim ca acesta este adevarul de baza, simplu, este un simt comun de baza.

Asadar, cand reveniti la vietile voastre, reamintiti-va ca nu trebuie sa va faceti griji, ca nu trebuie sa va indoiti. Totul este bine in toata creatia. Astfel, eu sunt cel ce sunt, Adamus, in serviciul vostru.

(audienta aplauda)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu