miercuri, iunie 10, 2009

SHOUD 11: "Absolvirea: Ultimul Shoud al lui Tobias" - Realizat de Tobias,transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 6 iunie



Seria Reintoarcerii: SHOUD 11: "Absolvirea: Ultimul Shoud al lui Tobias" - Realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 6 iunie 2009 http://www.crimsoncircle.com/Traducerea: Gratia -multumim
Si asa a fost, a fost un acord pe care l-am facut cu sute de mii de ani in urma, in frumusetea, seninatatea si in cadrul familiei din Templele din Tien; a fost profetizat cu peste 2000 de ani in urma ca acest grup sa revina pe Pamant, in acelasi timp, avandu-i alaturi pe cei din taramurile angelice pentru indrumare, sustinere si in iubire; ca acest grup sa ajunga impreuna in cea mai incredibila si monumentala etapa de schimbare a intregii omeniri si a intregii creatii. Prin urmare, iata-ne aici, astazi!
Este ziua Absolvirii! Dragi Shaumbra este ziua Absolvirii si ce incantare este ca eu, Tobias, sa fiu cel care sta aici cu voi! Nu este vorba despre plecarea mea. Este vorba despre venirea mea pe Pamant. De ce iti curg lacrimile, Cauldre? De ce aveti aceste sentimente profunde, Shaumbra? Nu este vorba despre mine. Eu, Tobias, impreuna cu Adamus, Kuthumi si toti ingerii de partea noastra varsam cateva lacrimi, avand pregatita propria celebrare astazi: este vorba despre voi, despre absolvirea voastra.
Calatoria Noastra
Atunci cand am inceput sa lucram impreuna, cand chemarea Arhanghelului Gabriel s-a auzit in univers, printre dimensiuni si a chemat la un loc un grup de oameni pentru a fi pe Pamant, in acest timp de schimbare si transformare, in momentul aparitiei Energiei Noi, pentru a depasi impasul sau incetinirea tuturor energiilor din trecut, voi ati auzit si ati raspuns chemarii. Ati venit pe Pamant si desigur, au avut loc lupte, au fost provocari, dificultati. Dar, voi ne-ati amintit de multe ori ca nu era deloc usor, asa cum va spusesem si noi, iar noi stiam asta. Am stiut asta tot timpul. Dar Shaumbra, a fost necesar sa va incurajam si sa va reamintim. A fost necesar sa va spunem ca deja sunteti acolo. A fost necesar sa va reamintim sa va indragostiti foarte profund de voi, zi dupa zi, in timp ce totul parea ca era impotriva.
Asa ca, ati venit pe Pamant. Ati raspuns chemarii, iar noi nu stiam la data de 21 august 1999 cat timp urma sa lucram cu voi. Am facut pariuri de partea noastra (rasete), fara exagerare. Erau cei… trebuie sa va spun ca cei care au lucrat cu voi indeaproape sunt cei care au fost pe Pamant inainte, care au fost in corp fizic, care au umblat in sandalele voastre, care au varsat aceleasi lacrimi si au avut aceleasi rasete. Cei mai apropiati din Consiliul Crimson stiu cum este. Asadar, cand au facut pariuri privind cat timp va dura procesul: acestia se refereau la trei vieti. Eu am fost mai optimist, spunand ca vor fi necesare doar doua vieti. (rasete) Eram pregatit sa fiu cu voi in tot acest timp. N-am stiut … n-am stiut ca ar putea fi vorba doar de zece ani.
N-am prezis data; am prezis doar evenimentul. Stiam ca se va intampla, insa n-am stiut prin ce urma sa treceti si iata-ne aici, in acest moment ce pare a fi doar cu o clipa in urma, decand am inceput. Iata-ne aici, astazi – este ziua absolvirii, un punct de separare, un timp in care noi va dam drumul. Va lasam sa plecati, pentru a va reajusta energiile si a reveni sa lucrati pentru voi, intr-un mod diferit.
Va mai reamintiti de primul, cel pe care il numim Shoudul oficial? 21 august 1999 – Plecarea ghizilor. O, au fost multi cei carora nu le-a placut si au parasit Cercul Crimson, atunci si acolo. Dar, multi au fost cei care s-au adunat impreuna, care si-au reamintit juramintele pe care le-au facut in Templele din Tien, care si-au reamintit ca au fost impreuna in timpul lui Yeshua.
Era momentul plecarii ghizilor, cu zece ani in urma, era momentul sa renuntati la rotita ajutatoare. Si, o, dragilor, voi credeti ca aveti dificultati, chiar acum. Dar, cu adevarat. atunci a fost foarte dificil. A fost adevarata noapte neagra a sufletului. Cand ati eliberat fiintele angelice care au fost cu voi de foarte multa vreme – pe cei mai apropiati prieteni – parea ca fac parte din voi. Ati simtit ca erati voi. Erau fiinte angelice care stateau alaturi de voi ajutandu-va sa sustineti energiile dintre starea umana si starea voastra divina, dintre voi din aceasta viata si familiile voastre spirituale – familiile voastre angelice – pentru a echilibra energia acestui mediu 3D foarte dur, cu energiile tuturor dimensiunilor, iar ei au plecat. Au plecat.
Intre 1999 si 2000 ati trecut prin intunericul intunericului, v-ati simtit singuri; v-ati simtit tradati, ati simtit ca lucrurile care va erau dragi ieseau din viata voastra. Imi amintesc de nopti nenumarate petrecute cu voi, ca sa va consolez, incercand sa va spun ca facea parte din plan, ca nu ati gresit cu nimic. De ce, in perioadele de schimbare si de evolutie, oamenii gandesc ca gresesc? Poate pentru ca uneori este dureros? Da, desigur. Poate pentru ca este infricosator? In mod categoric. Dar a facut parte din planul voastru sa va eliberati ghizii, ca sa puteti accepta responsabilitatea totala si starea voastra totala Eu Sunt.
Ghizii spirituali, fiintele angelice se transformasera pentru unii in carje/proptele, in scuze. Multi tineau cont de parerea lor si spuneau, „Ei imi spun sa fac asta, sa fac aia” si cand auzeam astea la voi, trebuia sa plecam si noi. A trebuit sa onoram cererea voastra de a pleca, atunci cand am ajuns in acel moment, in care nu mai vorbeati prin propria voce, prin sinele si spiritul vostru.
Asta s-a petrecut doar cu zece ani in urma. Cat ai clipi din ochi! Nu a fost mai mult decat o respiratie in urma, decand am inceput sa ne intalnim, ca acum. Fie ca v-ati alaturat Cercului Crimson, fie ca ati inceput sa cititi Shoudurile cu un an in urma sau cinci ani in urma, ati fost conectati energetic, inca de la inceput.
Iata, acum este ziua Absolvirii! Ati trecut prin procese. Ati trecut prin eliberari, transformari si ati adunat intelepciune. V-ati acceptat pe voi. Ati ajuns sa intelegeti compasiunea si iubirea. Nu mai sunt doar cuvintele dragute, iluzorii, ci fac parte din voi, sunt o parte a modului vostru de a trai. Ati trecut printr-o transformare care este monumentala, intr-o perioada foarte scurta de timp – si nu toti ati parcurs-o. Vorbesc acum cu cei care s-au adunat si sunt pregatiti pentru mica noastra celebrare, pe care am planificat-o pentru voi, astazi, cei care au fost in forma umana – Monica, Cristina si sunt multe nume – cei care au plecat inaintea acestei zile. Ei nu au plecat pentru ca era dificil pe Pamant, ci pentru ca va iubeau atat de mult, incat au dorit sa fie de partea aceasta, adaugand sustinerea lor la ceea ce faceam noi aici. Ei s-au adunat aici, alaturi de fiecare invitat, pe care l-am avut in cei zece ani. Fiecare invitat este prezent astazi, pentru absolvire.
Punctul de Separare
Este un moment in care sa va iubiti. Este un punct de separare deosebit de celelalte, pe care le-am experimentat impreuna. Ati simtit asta in ultimele saptamani; in ultimele nopti unii dintre voi ati avut vise despre ceremonia absolvirii insa, dragi prieteni, nu va faceti griji. Stim ca unii dintre voi ati visat ca n-ati ajuns la absolvire la timp, ca ati intarziat, ca ceremonia incepuse. Ati crezut ca visati despre absolvirea liceului sau cea de la terminarea scolii generale. Nu era asta. Este vorba despre celebrarea noastra.
Unii dintre voi n-ati gasit cheile masinii pentru a junge la absolvire. Altii ati fost distrasi pe drum, incercand sa-i ajutati pe altii. Dar, as dori sa va informesz ca ati absolvit. Va aflati aici. Acel vis a costat din propriile frici si asa cum vom vorbi imediat, are legatura cu sentimentul propriu de a va sabota darurile si experientele pe care le meritati, pe care le-ati pregatit pentru voi.
Unii dintre voi v-ati gandit foarte profund si ati trecut prin emotii legate de plecare, despre faptul ca ati simtit ca nu dispuneti de raspunsuri, ca n-ati putea face nici un pas mai departe. Dar, as dori sa va remintesc fiecaruia dintre voi, fie ca veti pleca sau nu, nu noi luam acea decizie – insa unii veti pleca si veti reveni de partea noastra, unii care ne sunteti foarte dragi.
Dar acum, as dori sa va spun ca ati ajuns la aceasta piatra de hotar. Ati ajuns la celebrarea absolvirii. Acum chiar puteti elibera. Va aflati aici. V-ati permis transformarea proprie, integrarea sufletului vostru. Ati reusit. Si daca alegeti sa va intoarceti de partea noastra, va vom primi cu bratele deschise si cu iubire. Nu faceti vreo alegere gresita, nu luati vreo decizie gresita. Voi faceti o alegere. Acesta este lucrul important. Incetati sa mai fiti atat de duri cu voi insiva!
Sau, ati putea alege sa ramaneti pe Pamant si sa observati ce se intampla mai departe – sa observati cum va merge Shaumbra, sa observati ce se va intampla cand va veni Adamus si va incepe sa lucreze cu voi, cu Energia Noua, sa observati ce se va intampla cand va veti semna propria proclamare, privind preluarea responsabiltatii totale de creator – observati ce se va intampla!
A fost dificil pentru unii dintre voi deoarece ati trecut printr-un proces intens de eliberare, printr-o intensa transformare a sinelui uman si spiritual, intr-o perioada care ar fi necesitat trei vieti. Ne aflam aici impreuna, la ziua absolvirii noastre. Este ziua celebrarii!
Au existat momente, nu cu mult timp in urma, iar multi dintre voi va veti aminti ca in vieti trecute, inclusiv in aceasta viata, numele lui Yahve nu se putea rosti cu voce tare, trebuia sa fie deghizat, in care trebuiau spuse initialele:YHWH. Nu puteati rosti nici cuvantul Dumnezeu, nu pentru ca Dumnezeu s-ar fi suparat si ar fi aruncat in jos furgere de foc; nu pentru ca se presupunea sa fie ceva misterios. Dar, a existat un timp, nu cu mult in urma, in care sinele uman nu putea sa inteleaga si sa rosteasca cuvantul Dumnezeu. Trebuia sa gandeasca in ceilalti termeni. Nu putea spune cuvantul „Spirit”. Nu putea spune „Eternul”.
Iar acum, exista aici un grup care nu trebuie sa se mai ascunda in spatele celor patru cuvinte, care formeaza o ascunzatoare sau o deghizare, nu mai trebuie sa foloseasca cuvantul Yahve. Ne aflam in punctul in care putem spune: „Eu sunt Dumnezeu, de asemenea. Eu sunt Dumnezeu, cu adevarat. Eu Sunt Cel Ce Sunt.”
Va intrebati despre ce absolvire este vorba? Va intrebati despre ce anume vorbim? Despre realizarea ca voi sunteti Dumenzeu, de asemenea; ca traiti si umblati in ceea ce numiti iluzia sau realitatea umana, insa faptul ca puteti rosti acum cu voce tare, fata de voi si fata de ceilalti, este un lucru semnificativ. Este o borna de hotar.
Sa respiram profund! Nu mai este necesar sa va ascundeti, sa mai folositi cuvinte evazive pentru a spune „Eu sunt cel ce sunt, Dumnezeu, de asemenea”
Ultima Vizita, Impreuna
Asadar, dragi Shaumbra, astazi avem o ceremonie speciala pentru absolvire. Va cer tuturor sa respirati profund si sa va permtieti sa va expansionati. Sa mergem la vila mea pentru ultima oara, ca grup. Respirati profund si permiteti-va sa va deschideti si sa va expansionati pana la vila. O, ne-am pregatit pentru voi timp de zece ani! Ne-am pregatit pentru aceasta zi.
Acum, „Cum ajungem acolo?” spuneti voi. Prin imaginatia voastra. Imaginatia voastra este unul dintre cele mai mari daruri pe care voi, Dumnezeu, vi le-ati dat. Imaginatia a creat universul fizic. Nu exista diferenta intre imaginatie si realitate. Ele doar se manifesta diferit, uneori.
Exista unii care spun ca este „doar iamginatie”, deoarece nu se manifesta aici in forma 3D, totusi este la fel de real ca orice altceva, care se manifesta aici. Cand veti merge mai departe in Energia Noua, veti descoperi ca nu mai exista o linie de demarcatie, intre ceea ce numiti realitatea fizica si ceea ce va imaginati. Toate sunt acelasi lucru.
De fapt, s-a spus ca ceea ce exista in taramurile non-fizice create prin maginatie este mult mai real, decat ceea ce sfarseste aici in realitatea fizica. Cei care vor continua cu Cercul Crimson, cei care vor continua ca Shaumbra, vor invata ca nu exista diferente, deloc. Toate sunt acelasi lucru. Este vorba despre cand, unde si cum vreti voi ca lucrurile sa se manifeste.
Cu adevarat, voi lucrati in aceste taramuri – prin imaginatia voastra. Voi lucrati pe Noul Pamant si el este la fel de real, iar voi stiti asta. Acum, lucrand cu Energia Noua si cu Adamus, veti invata cum sa le aduceti in realitatea aceasta, oricand doriti.
Asadar, cum ajungeti la vila lui Tobias, acolo unde vom avea o minunata celebrare pregatita pentru voi? Va imaginati asta. V-o imaginati prin inima, prin respiratia pe care o faceti. Prin urmare sa mergem acum acolo, cu totii!
Ati mai fost acolo de mai multe ori.
Inainte de a intra – ati observat ca exista cativa ingeri la usa, care va impiedica sa intrati – sa ne adunam afara.
Este frumos! Stiti voi, lucrul minunat in privinta vilei mele este ca o puteti crea prin propria imaginatie, asa cum doriti voi sa arate. Astazi eu vad, din perspectiva mea, ca este o zi frumoasa.
Sa luam intregul grup Shaumbra din lumea intreaga si sa ne adunam pe pajistea din fata. O, este imensa, apropo. Este imensa si este o zi minunata, asa cum este si in Coal Creek Canyon si in multe alte locuri din lume.
Respirati pentru un moment in energiile de aici! Am imaginat acestea pentru voi, pentru aceasta absolvire. Am imaginat pajistea cu flori inflorite, cu pomi minunati – unii pe care i-ati vazut pe Pamant si altii pe care nu i-ati vazut nicaieri, inainte. Dar, acestia exista aici, astazi, fiind plantati si cresc in onoarea voastra.
Respirati profund. …doar mirositi energiile!
(pauza)
Aaa, sunt si pasarele care zboara in aer, deoarece mie imi plac pasarelele. Ele sunt o expresie a libertatii. A existat o pasare care a ras de mine in ultima mea viata de pe Pamant; statea pe pervazul ferestrei in fiecare dimineata, cantand despre libertate, razand de faptul ca eram in inchisoarea mea. Am urat-o, pasarea naibii! (rasete) Cat de flamand eram imi doream sa fie la cina mea. Dar, am ajuns sa invat ca acea pasare era un mesager; era Arhanghelul Mihail care imi vorbea despre adunarea unui grup numit Shaumbra, venea si imi spunea ca energiile Cristului – samanta Cristica – venise pe Pamant cu mai putin de 50 de ani din ultima mea viata si ca un grup de mesageri din intreg universul – din toate familiile spirituale – se vor reincarna. Acea pasare de la Arhanghelul Mihail venea si-mi spunea ca era momentul sa revin in taramurile non-fizice, ca sa pot fi aici, pentru o parte foarte importanta a calatoriei mele, alaturi de voi.
Asadar, iubesc pasarelele si am umplut cerul cu pasarele: ele canta cantecul absolvirii voastre.
Luati un moment ca doar sa simtiti. O, am creat si cateva dealuri in fundal. Este ca un tablou pictat de Norman Rockwell. Este atat de frumos, cat am vrut eu sa fie, iar voi puteti simti si in acele energii.
Aici se afla, pentru aceasta absolvire, fiecare invitat pe care l-am avut in ultimii zece ani: Tesla, Jung, Arhanghelul Rafael, Arhanghelul Mihail, energiile lui Isis si ale lui Adam, energiile celor noi – ale Copiilor d eCristal – care vin pe Pamant, energiile lui Sam, teroristii evenimentului 9/11, care au facut parte din una dintre intalnirile noastre, cu un numar de ani in urma. Prin ce transformare au trecut ei! Cei care au plecat din viata voastra – parintii si copiii care au facut tranzitia, care au fost invitatii nenumiti, se afla aici, astazi. Se afla aici sa celebreze ceea ce poate ca voi nu intelegeti inca, ceea ce voi luati de buna, noi insa nu, deloc.
V-am spus cu ceva timp in urma ca aceasta este Viata. Urma sa fie cea mai dura si mai provocatoare din toate vietile, pe care le-ati avut vreodata. Marea diferente dintre ele este ca in aceasta voi sunteti constienti. O, cu zece vieti in urma ati trait viata ca un aspect de-al vostru si al sufletului vostru, insa nu ati fost la fel de constient, de sinele spiritual. A existat o separare clara intre voi si Spirit, intre voi si suflet.
Aceasta viata a fost dificila si provocatoare, deoarece voi sunteti constienti. Uneori pretindeti ca nu, dar sunteti constienti. Stiti raspunsurile. Uneori pretindeti ca nu si poata ca asta v-a adus multa suferinta. Stiti ca stiti raspunsurile, dar o parte a jocului a constat din a pretinde ca nu puteti manifesta, ca nu sunteti creatori, pretinzand ca insa sunteti doar o fiinta umana. Unul dintre cele mai dureroase lucruri consta din faptul ca sunteti constienti ca nu sunteti doar o fiinta umana. Nu sunteti o victima; sunteti creatori. Nu sunteti studenti, sunteti invatatori. Asadar, toti va recunoastem pentru ceea ce ati realizat si in plus, fie ca intelegeti sau nu, voi sunteti pionierii constiintei noi.
In prezent, constiinta este ceva dificil, deoarece este considerata intangibila – in taramurile voastre, nu in ale noastre – deoarece nu o puteti masura, nu o puteti analiza, deoarece pare sa varieze foarte mult. Oamenii au invatat cum sa masoare inteligenta sau cel putin asa gandesc , dar, deoarece constiinta nu poate fi cuantificata – coeficientul constiintei nu poate fi inca masurat – aveti tendinta sa nu il luati in seama.
Cand va spunem ca sunteti pionierii constiintei, asta trece uneori direct prin voi. Nu intelegeti ce anume vrem sa spunem. Dar, pionierul constiintei este cel care lucreaza cu energiile in mod deliberat, in mod constient si deschis; este cel care se studiaza noile forme si taramuri ale constiintei; este cel care nu lucreaza doar cu aceiasi vechi factori si aceleasi ecuatii, ci studiaza noul.
Dar, stiti voi unde se afla noile taramuri ale constiintei? Nu inafara, in spatiu. Nu se afla ascunse in vreun Accelerator de particule din Elvetia. Nu se afla in vreo formula matematica. Noile frontiere ale constiintei se gasesc chiar in interiorul vostru.
In timp ce va deschideti spre noi niveluri ale constiintei, acest fapt deschide usa potentiala pentru oricine altcineva. Nu sunt fortati sa treaca prin ea sau sa-si deschida propria usa. Constiinta umana nu este fortata sa evolueze cu o viteza mai mare, mai usor si mai simplu, dar potentialul este ales si asta este ceea ce faceti voi.
Pentru cei care aleg sa plece, sa revina de partea noastra in urmatoarele cateva saptamani – voi va intrebati: ce ati realizat in aceasta viata? Voi ati realizat ceea ce doar cativa au indeplinit. De-a lungul eonilor de timp ai existentei omenirii pe Pamant, ati adus potentiale noi. Si da, da, da, voi aveti dificultati in a le aplica in viata voastra uneori. Voi gasiti ca este mai usor sa le aplicati atunci cand predati pe Noul Pamant. Voi gasiti ca este mai usor sa le aplicati cand serviti pe altcineva. Voi gasiti ca este mai usor sa le realizati cand ii invatati si ii vindecati pe altii, cand lucrati cu problemele lor si uitati sa le faceti pentru voi. Iar asta este ultima, ultima frontiera: constiinta aplicata voua.
Voi vorbi intr-un moment despre motivele pentru care va sabotati, insa vreau sa petrec un moment, in timp ce stam afara la vila mea. …este un loc foarte real. Nu este vreun loc intangibil, aerian, invizibil sau care dispare. Este atat de real! Este atat de real, incat cei care invata sa-si deschida simturile, vor fi capabili sa il guste, sa-l atinga, sa-l auda, sa-l miroase. Vor fi capabili sa-si deschida fiecare simt uman si in final, sa vada ce este el, cu adevarat.
Acum, in timp ce ne adunam in acest spatiu sacru si sigur, as dori sa va spun ca sunteti bineveniti aici, oricand. Nu ne vom mai intalni ca acum, ca grup, dar sunteti bineveniti aici, oricand. Usa va fi deschisa pentru oricine se numeste pe sine Shaumbra. Chiar daca revin pe Pamant ca Sam, esenta lui Tobias va continua sa existe.
Foarte curand, dragilor, veti descoperi propriul echivalent al lui Tobias, in interiorul vostru. Veti intelege ca nu sunteti doar aceasta incarnare umana, ca exista o parte din voi pe care eu o numesc „Tobias-ul Meu”. Veti face acea conexiune, la fel cum si Sam va face conexiunea cu Tobias si cu To-Bi-Wah.
Acum, sa intram inauntru! Asa cum observati, in timp ce inaintam, exista un sir format din toti ingerii, din invitatii si de cei dragi, care s-au aliniat la usa. Nu vor intra inauntru astazi, deoarece este ceva special pentru voi si numai pentru voi. Nici un alt invitat nu va intra cu mine, Tobias, ci doar acest grup al Shaumbrei. Dar, in timp ce ne indreptam spre vila, permiteti-le sa se alinieze. Permiteti-le sa va bata usor pe spate, sa va aplaude si sa va multumeasca pentru tot ce ati facut.
Sa respiram profund…
(pauza)
…in timp ce intram inauntru.
Sa ne aducem energiile – ne aflam in interior. Ne trebuie un moment sa ne ajustam. Va trebuie un moment sa va ajustati energiile, dar curand veti incepe sa simtiti si sa vedeti ca, ei bine, mai intai de toate, este mult mai mare in interior, decat arata din exterior. Este imens in interior! Ati crezut ca este doar o vilisoara ciudata de la tara, cu un mic paraias curgator si cu potecute. O, este imens in interior!
Galeria Shaumbrei
Si asa cum puteti observa, daca va permiteti, am pus tablouri pe pereti. Va las sa va plimbati pe aici, in timp ce voi vorbi putin, insa as dori sa observati ca aceste tablouri merg pana in perioada Atlantisului, pana in momentul in care ne-am adunat impreuna. In timp ce va plimbati prin preajma, simtiti-va liberi sa intrati prin oricare din camere. Sunteti liberi sa mergeti oriunde. Exista multa lumina. Nu are importanta unde va duceti, acolo va aparea lumina – si asta este o afirmatie importanta. Eu nu folosesc becuri de iluminat. Nu am nevoie de ele aici, deoarece cand un inger isi face prezenta cunsocuta, camera insasi se lumineaza.
Plimbati-va prin preajma putin si priviti unele dintre tablourile de pe pereti. Oferiti-va permisiunea dragilor, sa fiti in imaginatia voastra, sa simtiti in aceste tablouri, sa le simtiti.
Exista acolo imagini, iar ele sunt dinamice. Ele sunt imagini miscatoare, vii, placute. Permiteti-va sa vedeti unele dintre imaginile din Templele din Tien, din Atlantis. Da, sunt instantanee de grup, ca sa ma exprim asa. Nu aveam camere atunci, dar sunt imagini energetice – sau ar fi mai bine sa spun– ca sunt imagini ale constiintei pe pereti. O, unele sunt pe masa, unele pe pian si altele sunt imprastiate peste tot. Ne-am pregatit timp de zece ani.
In timp ce va plimbati prin jur, puteti vedea imagini din timpurile in care am fost impreuna, in care ati fost impreuna; din timpurile lui Yeshua. De ce oare in toate aceste imagini oamenii sunt imbratisati, pozeaza si zambesc intotdeauna?
Exista si alte imagini cu unele din activitatile pe care le-ati desfasurat; imagini ale intalnirilor la care v-ati numit Shaumbra, cu 2000 de ani in urma; imagini de cand erati eseninei; imagini ale voastre alaturi de familiile voastre de atunci; imagini ale voastre din timpurile in care ati avut vieti sub pamant, cand suprafata Pamantului era foarte violenta dupa caderea Atlantisului, asa incat ati trait sub pamant. O, permiteti-va sa simtit asta, din nou! Au fost timpuri extraordinare!
Dragi Shaumbra, imaginile de pe pereti apartin Egiptului Antic; pentru multi dintre voi sunt imagini din vieti trecute, din taramurile Indiei. Simtiti-va liberi sa va plimbati prin jur. Aceasta este galeria Shuambrei. Este vie datorita energiilor voastre.
Sunt tablouri cu voi in marile curti regale din Europa, de acum 500, 300 sau 200 de ani. O, da, intotdeauna ati stiut asta. De ce ati nega acest fapt? De ce l-ati nega?
Exista tablouri cu voi conducand corabii spre un nou taram. O, da, avem tablouri de-ale voastre din lupte, din razboaie. Acestea constituie o mare parte din galerie, ca si tabolurile voastre ca filozofi si vindecatori.
Exista tablouri ale voastre, iubitilor, chiar dintre vieti. Adesea va intrebati, „Ce am facut intre acestea?” Ei bine, priviti! Exista tablouri dintre vieti.
Puteti vizita camera dupa camera, cu imagini ale constiintei, cu culori, cu sentimente in ele; imagini ale intalnirii noastre din 21 august 1999, din cort. O, de ce vedeti voi imaginea voastra acolo? Nu ati fost acolo. O, ba da, ati fost acolo! O, da ati fost! Nu ati fost in corp, dar motivul pentru care va vedeti in imagine, se datoreaza faptului ca energia voastra a fost acolo, ajutand la aducerea inapoi a acestui grup de Shaumbra, in aceasta era.
Sunt imagini ale Shaumbrei care au fost acolo fizic sau energetic, la primul nostru workshop din Minneapolis; imagini ale grupului care a mers in Anglia, in momentul evenimentului 11 Septembrie 2001. Da, vedeti voi, chiar acolo. N-ati stiut ca am facut fotografii in tot acest timp. Ei bine, am facut. Am alcatuit istoria Shaumbrei, nu doar ca voi sa puteti reveni si sa o vizitati, ci ea devine un album. El ajunge in biblioteca de pe Noul Pamant. El este aratat fiecarui inger Cristal care isi pregateste viata pentru a fi pe Pamant. Este aratat ingerilor din familiile voastre spirituale, care vor sa stie ce faceti. Este aratat fiecaruia dintre voi, care vreti sa va reamintiti.
Sunt tablouri ale workshopurilor din Japonia, Coreea. Sunt multe tablouri. O, doar permiteti-va sa le rasfoiti. Eu doar sporovaiesc in timp ce voi le rasfoiti. Eu doar sporovaiesc in timp ce voi le rasfoiti. In Kauai – o, ne amintim foarte bine de primul an! Vedeti m-am emotionat putin. M-am plimbat printre aceste tablouri in ultimele cateva zile, ca sa le pregatesc. Trebuie sa va spun ca mi-au adus lacrimi in ochi.
O, ati observat ca se aude putina muzica in fundal! Desigur. Este muzica Shaumbrei. Sunt toate cantecele care au fost cantate la toate workshopurile si la toate Shoudurile. Exista taboluri de la Shoudurile realizate cu ani in urma, cand va adunati in locul numit Mile High Church; sunt tablouri de la Shoudurile din trecut, in care, dragilor s-au spart toaletele, aici in Coal Creek Canyon; tabloluri ale timpului extraordinar pe care l-am petrecut in Santa Fe, cand au plecat Anasazi. Plimbati-va in jur putin.
O, ele sunt pline …puteti reveni oricand sau puteti merge sa vedeti acest album al constiintei pe Noul Pamant, dar le puteti privi aici, caci le-am pus la un loc, pentru voi. Sunt si cateva gustari pe aici. Ce, credeti ca ingerii nu impartasesc gustarile? Desigur, facem asta. Orice inger care a fost vreodata om isi va imagina si va crea lucrurile pe care le-a indragit cel mai mult, pe Pamant. Exista gustari peste tot. Serviti-va!
Exista tablouri de la momentele petrecute impreuna in Germania, in Canada, in Brazilia, in Finlanda, in Norvegia, imagini din Olanda, de la frecventele intalniri din Romania, de la intalnirea noastra din Ungaria. De peste tot, Shaumbra, unde ne-am intalnit, unde am vorbit in numele Spiritului, de unde am fost impreuna cu voi.
Fiecare din aceste intalniri, nu a avut legatura cu vreun workshop sau cu a invata ceva nou. Ele au constat din a lua un timp pentru voi, pentru a va reaminti de ce sunteti aici si a deschide potentiale pentru omenire. Despre asta a fost vorba.
Camera Shaumbra
Ne putem aduna aici oricand, dar as dori sa va chem pe toti in Camera Shaumbra. Exista un nume pe marea usa – „Camera Shaumbra”. Veniti aici, daca doriti. Este o camera imensa. O, nu este un amfiteatru sau o sala de conferinte, ca multe din locurile in care v-ati intalnit. Camera Shaumbra are perne pe podea, are lumina naturala. Exista un gen de ferestre energetice, minunate pe care le-am pregatit. Se aude sunetul apei – da, al apei – susurand, insa nu puteti spune de unde provine, nu-i asa? Exista si o muzica blanda. Exista culoare. Am pregatit totul pentru voi.
Asadar, intrati acum si gasiti-va un loc confortabil – stati intinsi, stati cu susul in jos, nu conteaza. Gasiti-va un loc. Daca nu vedeti vreun loc, doar creati-l. Imaginati-l, iubitilor. Doar imaginati-l si va fi acolo.
Sa ne adunam cu toti pentru o mica discutie. Vom avea oportunitatea la iesire, sa vedem tablourile, din nou, dar puteti vedea ca exista milioane si milioane de tablouri, toate in onoarea voastra.
Sa respiram profund si sa ne facem confortabili…
(pauza)
A fost o calatorie incredibila! Aceasta parte a ei ajunge la un final, fara indoiala. Este un punct de separare. Este ziua Absolvirii.
Nu voi mai vobi niciodata atat de mult. Mai avem doar cateva sesiuni impreuna, dar acesta este ultimul Shoud lunar. Este ultima oara cand vin ca sa va reamintesc ceea ce deja stiti. Asadar, as dori sa vorbesc despre ce simtiti in acest moment. Ne aflam in pragul permiterii reale de a fi ingeri umani pe Pamant. Este ziua Absolvirii. Multi dintre voi va intrebati, „Ce urmeaza?”
Va voi cere unora dintre voi, sa va reamintiti: cum a fost cand ati absolvit liceul sau colegiul? Erati atat de fericiti ca ati terminat acel program, deoarece a fost dificil. Erati atat de fericiti sa dispuneti de propria libertate, dar aveati si energia sau constiinta nesigurantei, a fricii si a pierderii punctului de confort. Pe cat de mult o parte din voi celebra absolvirea, la fel de mult o alta parte se temea de ceea ce urma si iata unde ne aflam multi dintre noi, acum. O, inclusiv eu, inclusiv eu! Am propriile temeri – devin din ce in ce mai mult o fiinta umana, cu fiecare zi – iar voi va intrebati ce urmeaza.
Aceasta parte a calatoriei s-a terminat. Contractele au incetat. Acum nu mai exista vreun contract spiritual. S-a terminat. Asa ca, voi spuneti, „Ce urmeaza?” Un lucru interesant se intampla. Apare un fel de sabotaj, un fel de stare pasiva. Nu este o parte naturala din voi, insa este o parte care a fost foarte instruita si pregatita sa traga covorul de sub voi, exact in momentul absolvirii, exact cand erati aproape sa manifestati ceea ce-ati creat in alte taramuri, exact in momentul in care urma sa reusiti, totul se prabusea.
De ce este asa? De ce este asa, Shaumbra? Pentru ca sunteti o persoana rea? Doar cativa dintre voi. (rasete) Pentru ca nu sunteti demni? Nu. Pentru ca v-ati depasit granitele? Poate pentru ca ati ajuns mult prea departe, intr-o pozitie vulnerabila? Este una dintre scuze. Ce se intampla cand sunteti in pragul a ceea ce numiti succes sau a ceea ce noi numim a deveni cerc complet, de ce pare ca totul se prabuseste? Cine va face asta?
Este vorba despre cei care fac parte din marile consipratii? Cred ca nu. Este sufletul vostru? Nu prea cred. Este nenorocita de sotie sau partenerul vostru? Ei bine, da! (hohote de ras) Deoarece le permiteti. De fapt, este vorba despre voi, nu despre ei. Dar voi traiti prin delegare prin – cum sa spun – prin ochii prietenilor voastri si ai familiei voastre si le permiteti sa va creeze limitari.
De ce Sabotarea?
De ce cand ajungeti cerc plin in aceasta viata pe Pamant – aceasta este Viata, acesta este punctul de separare, acesta este momentul de a fi creator/manifestator, de ce apare aceasta energie? De ce apare aceasta energie intunecata, rece, lipsita de viata, amagitoare, neplacuta, dezgustatoare? De ce in momente ca acestea, unii dintre voi simtiti anxietate si tensiune? De ce in momente ca acestea, unii dintre voi vreti sa fugiti si sa va ascundeti? De ce ati pus asupra voastra o marea asteptare pe care nu este posibil sa o atingeti? Aceasta manifestare ar insemna ca ar trebui sa fiti capabili sa va vindecati sau sa va transformati corpul instantaneu, iar apoi va indoiti ca veti putea face asta? Inca ganditi ca sunteti doar o fiinta umana? De ce cand ajungeti foarte aproape de adevarata iubire, de adevarata abundenta, de sanatate, de toate lucrurile pe care inima voastra doreste sa le creeze, de ce nu se intampla nimic? De ce va auto-sabotati?
Asta in sine alcatuieste o carte. Nu exista doar un singur raspuns, dar astazi va voi oferi cateva raspunsuri din perspectiva mea, in acest discurs de inceput. Cred ca lucrul de care se tem oamenii si ingerii este terminarea/completarea.
Motivul pentru care va temeti de aceasta se datoreaza faptului ca atunci cand terminati ceva, in special, daca este vorba despre toate vietile ce urma sa le aveti, ce ar mai ramane? Cand ati termina asta, nu ar mai exista pasiune. Nu ar mai exista drama. Nu ar mai exista vreo recompensa inaintea voastra. Stiti ce se intampla adesea? Daca viata este ca un cerc mare, cand ajungeti in punctul terminal voi distrugeti cercul. Voi distrugeti ceea ce ati creat, pentru a nu trebui sa completati cercul.
Exista o frica, chiar si printre ingeri, ca in momentul in care acesta va fi completat, veti deveni nimic. Veti inceta sa existati. Oamenii cred ca vor ajunge in rai sau in iad; ingerii se tem de non-existenta. Se tem ca daca nu mai este nimic de reparat, de indreptat, de corectat, daca nu mai exista teluri catre care sa aspire sau planuri zilnice, daca nu exista dealuri de urcat sau oceane de traversat, vor iesi din existenta. Si acest lucru exista profund, in voi toti.
Va pot spune si Adamus va va spune – nu este adevarat. Dar, pe de alta parte, cand il adaug si pe Kuthumi in asta, va vom spune ceva ce am descoperit ca fiind adevarat. Veti inceta sa existati, asa cum ati existat pana acum. De fapt, o parte a acestei frici sau griji este fondata. Este adevarata. Nu veti mai exista asa cum ati fost inainte. Existenta devine ceva diferit. Devine momentul, devine Eu Sunt. Existenta este fara teluri, fara a incerca sa reparati ceva, fara a incerca sa transformati lumea. Unii dintre voi, ingerii de aici, care stati in Camera Shaumbra, aveti momente dificile cu asta.
Va bazati meritul vostru pe telurile ce se afla in fata voastra: sa lucrati asupra voastra sau sa lucrati cu altii. Zilele de maine se bazeaza pe listele umplute astazi cu lucruri de indeplinit. Meritul vostru se bazeaza – fie in ochii celorlalti oameni de pe Pamant, fie in ochii ingerilor din familia voastra angelica sau din Consiliul Crimson – pe ceea ce indepliniti si pe ceea ce faceti. Va bazati indentitatea voastra, constiinta de sine, pe cat de multe lucruri aveti de reparat, in loc pe cate ati realizat.
Asa ca, va auto-sabotati. Stiu ca sunt foarte multi aici, cei care stau in aceasta camera – nu vorbesc doar de aceasta camera fizica, vorbesc despre Camera Shaumbra – eu stiu cine sunteti. Am vazut ce puteti face si am vazut ce ati fi lasat cu vieti in urma, ati fi trecut prin propriul Cerc Trei, ati fi trecut prin experienta propriei ascensiuni, nu doar ati fi vorbit despre ascensiunea voastra. Puteati avea bogatii; puteati avea faima – nimic din acestea nu ar fi fost prea rau.
Ati fi putut avea orice, dar v-ati temut ca asta ar inchide cercul, cerc inceput cu eoni de timp in urma. V-ati temut sa treceti prin ascensiune, deoarece v-ati temut ca este un nimic, ca nu exista nimic acolo, ca nu exista nimeni acolo, ca nu exista nimic de facut, ca nu exista adevarata intelegere a voastra sau adevarata valoarea.
De ce va sabotati? Nu pentru ca sunteti rai, nu pentru ca exista lucruri de reparat sau de indeplinit, nu pentru ca nu sunteti demni. Stiti, lucru nostim este ca orice om – orice om, in orice moment – poate spune, „Destul” Nu-mi pasa daca sunt oameni in inchisoare sau ca trec prin cele mai rele schimbari; nu-mi pasa daca sunt saraci, fara casa; nu-mi pasa daca se afla in fruntea listei celor mai doriti pacatosi, dar dragi Shaumbra, din momentul in care un inger uman spune, „Ajunge/Destul” totul incepe sa se schimbe. Totul incepe sa se curete si incepe realizarea ascensiunii.
Va privesc pe cei care absolviti astazi, dupa zece ani de experiente avute impreuna, pregatiti sa treceti intr-o noua parte a vietii voastre; sa lucrati cu Adamus pentru manifestarea creatiilor voastre; sa lucrati cu Energia Noua; sa fiti adevaratii oameni de stiinta ai noii constiinte – iar eu nu iau cuvantul in usor. Veti fi fizicienii, oamenii de stiinta si exploratorii. Veti fi cei care veti ajuta sa definiti nedefinitul, invatatorii Energiei Noi. Veti fi cei care veti crea afacerile Energiei Noi, modalitatile de vindecare ale Energiei Noi.
Veti fi cei care veti arata calea pentru ceilalti oameni, dar ati ajuns in momentul in care sa observati, astazi. Sabotarea. Teama de completare. Eu stiu ca in mintea voastra… va pot auzi pe unii spunand mental, „O nu, Tobias, eu vreau completarea, cu adevarat.” Mergeti in sufletul si in inima voastra! Mergeti in cea mai profunda parte a voastra.
(pauza)
Completarea inseamna ca niciodata nu va mai trebui sa aveti vreun alt scop, niciodata nu va mai trebui sa aveti ceva de facut, niciodata nu va mai trebui sa indreptati pe cineva, niciodata nu va mai trebui sa va reparati pe voi. Completarea inseamna ca puteti transcende corpul uman, ca puteti transcende mintea umana. Completarea inseamna ca nu mai aveti nevoi, dorinte pentru bunurile materiale, caci aveti tot ce vreti. Completarea inseamna sa va iubiti in mod absolut si ca nu mai trebuie sa cititi mai multe carti sau sa va spuneti mici fraze dragute, pe care le spuneti cand va priviti in oglinda, dar de fapt, va detestati mereu, atunci cand faceti asta. (rasete) Completarea, dragilor, inseamna sa fiti sinceri si autentici cu voi si poate ca veti iesi din existenta, pe care ati cunoscut-o voi pana acum.
De ce v-ati sabotat? De ce ati construit acest castel si apoi l-ati demolat? De ce ati facut pasi in constiinta – salturi in constiinta – pentru a merge mult mai departe, decat oricare din ceilalti oameni, ca apoi sa va permiteti sa cadeti in abisul intunericului? De ce?
Nu va pot oferi raspunsul. Va pot arata doar ce vad ca faceti. Nu va pot face promisiuni, nu va pot oferi garantii in ce priveste cum va arata cand va veti completa propriul cerc, dar pot sa va spun ca asta initiaza urmatorul cerc al evolutiei.
Vedeti voi, cand cercul este completat, este mai mult o spirala. Acum se extinde. Acum creste. Acum continua. Nu in acelasi mod pe care l-ati experimentatat pana acum; el se schimba.
Dragi Shaumbra, pe durata pauzei de vara as dori sa aruncati o privire: daca va sabotati si de ce. Nu exista altcineva care va face asta. Aceasta energie intunecata, rece, care fura energie si care apare in pragul succesului vostru, va apartine. Ati invitat-o cu mult timp in urma si asa cum ati invitat-o sa vina, o puteti invita sa plece. Asa cum ati creat-o o puteti decrea. Este vorba despre o minunata fizica spirituala: Orice creati, poate fi decreat.
Cel Mai Important Cuvant
As dori sa va las doar patru puncte esentiale – desigur, doar patru puncte esentiale in acest ultim Shoud.
Foarte simplu, cel mai important cuvant din toata lumea si din toata creatia este tu/voi – sinele. Sinele. Oamenii, in special, destul de ciudat, oamenii foarte evoluati au probleme cu sinele. Daca va intoarceti la toate Shoudurile, la toti cei zece ani de workshopuri, cele mai comune cuvinte pe care le veti intalni sunt „tu” si „sinele”. As dori sa fiti sine-total. As dori sa va ganditi la voi intai. O, ati fost instruiti sa credeti ca este gresit, dar voi stiti, cei care v-au instruit sa ganditi ca este gresit, trec prin propriul iad, in prezent! (rasete)
Cand aveti grija de voi si cand va iubiti pe voi, cand va indragostiti in mod intim, profund de voi si fara rusine, este magic si are un mare impact… lui Cauldre nu-i place ce voi spune, dar stiti, acesta este ultimul meu Shoud, asa ca voi spune asta. (Tobias rade si unii aplauda)
Cand va ganditi la voi mai intai, acest lucru are un mai mare impact asupra acestui Pamant, decat o mie de Maici Tereza. Este adevarat! O, Maica Tereza a fost o imagine minunata pentru cei carora le place sa sufere (rasete) si celor care – regret Cauldre – carora le place sa-si castige meritul de a ajunge in rai prin suferinta.
Shaumbra, in Energia Noua este vorba despre a va iubi; cum ati putea sa-i spuneti altcuiva cum sa se vindece, cum sa se transforme, cum sa se integreze cu spiritul, daca nu ati fi invatat voi insiva acestea, mai intai? Cel mai important cuvant este sinele.
Va aveti pe voi in vedere, mai intai. Apoi, veti ajunge sa intelegeti ceva ce v-a ocolit pe multi dintre voi – semnificatia din spatele lui Eu Sunt Cel Ce Sunt. Unii dintre voi rostiti cuvintele, dar nu aveti idee despre ce vorbiti si este in regula. St. Germain va lucra cu voi. El are un curs special pe care l-a proiectat, numit „Starea de Eu Sunt de Imbunatatit”. (rasete)
Cel mai important cuvant este sinele – voi. Voi. Este vorba despre acceptarea de sine. Este vorba despre compasiune. Compasiunea trebuie sa fie pentru voi ,mai intai, altfel acest cuvant nu are valoare. Si de fapt, cuvantul iubire este… daca priviti la coeficientul starii sale de constiinta, nu mai este un cuvant atat de bun. In termenii energetici umani inseamna pacaleala, furt de energie si falsitate.
Cand va iubiti, cu adevarat, cand acceptati totul despre voi – fara liste cu lucrurile pe care ar trebui sa le faceti, pentru a va face corespunzator. Am obosit din cauza asta, Shaumbra! As dori sa renuntati la toate telurile, la toate lucrurile la care lucrati, la toate programele, la orice altceva, deoarece asta inseamna ca nu va puteti completa cercul. Fiecare scop, fiecare program, orice spuneti ca veti indeplini – sa scadeti in greutate, sa deveniti mai inteligent, sa aratati mai bine, sa faceti toate aceste lucruri – face ca aceasta prapastie dinaintea inchiderii, completarii sinelui, sa fie mai mare si mai mare. Nu va mai puteti intoarce, insa puteti face ca prapastia sa fie si mai mare.
Prin urmare, draga Shaumbra, cel mai important cuvant: Sinele.
Cel Mai Important Mesaj
Cel mai important mesaj pe care vi-l poate oferi oricare dintre noi este increderea. Sa aveti incredere in voi. In nimeni altul, pana nu aveti incredere in voi. Ea este acolo. Totul este acolo – intreaga vindecare a corpului vostru, tot ce aveti nevoie, toate raspunsurile – daca doar aveti incredere in voi.
Inca exista tendinta de a plasa increderea altundeva, in altcineva, sa alergati la un prezicator – tsk tsk tsk (interjectie ce exprima dezaprobarea)(rasete) – sau la un vindecator, dar la unul care isi pune puterea in el insusi. La facilitatori, da! Uneori este potrivit sa aveti pe cineva ca facilitator – cat timp voi preluati locul soferului, locul principal, va asumati responsabilitatea. Apoi, ei va pot ajuta si pot face sa fie mai usor sau cel putin mai amuzant. (rasete) Iar voi ii ajutati sa-si castige mijloacele de trai, ca facilitatori.
Prin incredere voi realizati… o, iubitilor, v-ati piedut increderea in voi insiva. Ati plasat acest strat uman – cum spuneti voi - caile umane imperfecte si anormale si tot restul. Este ca un strat mare deasupra voastra. Intotdeauna sa aveti incredere in voi. Reveniti la cea mai simpla forma de incredere! Increderea in minte nu aduce mai mult bine, in ultima instanta.
Cand apare ceva in viata voastra, ceva putin infricosator, ceva ce va creaza anxietate, ceva ce face sa va transpire palmele, aveti incredere in voi insiva!
O da, puteti simti frica. Nu spun ca veti indeparta acest lucru, frica. Frica, de fapt, este o energie extraordinara, deindata ce este transmutata si folosita in manifestare creativa.
Aveti incredere – incredere implicita – in voi insiva! Este ceva greu de facut.
Voi aveti putina incredere in voi. Voi aveti incredere in voi dupa ce invatati din experientele trecute sa nu va veti mai pacali. Dar, eu vorbesc despre a avea incredere in voi in privinta sanatatii voatre. Corpul nu este un obiect strain. El este voi manifestat pe Pamant. Aveti incredere in el. Aveti incredere in voi. Aveti incredere in voi si atunci cand apar cei mai negri nori de furtuna si aveti incredere ca acei nori de furtuna nu sunt neaparat, ceea ce credeti voi, iar uneori, o furtuna buna curata o mare cantitate de energie. Aveti incredere in ceea ce este acolo. Incetati sa mai fugiti de ea.
Multi dintre voi jucati jocul de a fi pozitivi. Sau, jucati jocul prin care va spuneti mereu ca totul va fi bine, dar niciodata nu credeti asta, cu adevarat. Unii dintre voi jucati jocul fugii – fugiti si fugiti. Opriti-va pentru un moment! Nu-mi pasa despre ce este vorba, chiar daca infruntati moartea. Nu conteaza ce anume este, cand va permiteti sa aveti incredere in voi si in nimeni altcineva – incredere in voi – voi initiati, atentionati toate sistemele care deja exista in voi, sa inceapa sa lucreze, ca sa va serveasca pe voi.
Cand eliberati nevoia de a merge in alte locuri pentru increderea voastra, pentru protectia voastra, cand eliberati nevoia unui fals optimism si permiteti totul – intunericul, lumina, binele, raul – si aveti incredere absoluta in voi, veti descoperi miracole, miracole in modul cel mai simplu. Va rog, aveti incredere in voi! O, unii dintre voi… am tipat la voi, m-am certat cu voi, a fost necesar sa va amenint pe cativa dintre voi! Aveti incredere in voi insiva!
Cum veti sti ca nu aveti incredere in voi? Atunci cand sare mintea si incepe… cand ajungeti la acea flecareala din cap si ramaneti treji tarziu in noapte, ingrijorandu-va, si uitati sa aveti incredere. Voi ati creat asta. Ea se afla in perfectiunea ei – nu in perfectiunea lui Dumnezeu, nu in Dumnezeu din alte locuri – in perfectiunea voastra. Voi ati creat asta. Aveti incredere in ea, acum! Aveti incredere in fiecare parte din voi!
(Tobias ofteaza) Stiti, uneori doar pare ca va prabusiti. Uneor,i doar pare ca lucrurile se naruiesc. Dar, in adevarata energie a increderii, veti intelege ca ati creat ceva in perfectiune. Nu este vorba despre prabusire, acestea se reorganizeaza. Dragi Shaumbra, aveti incredere in voi!
Lucrul Pe Care Puteti Conta
Punctul numarul trei: lucrul pe care puteti conta in mod absolut, pe care puteti conta mai mult decat pe orice altceva, este evolutia sau schimbarea. Ati auzit asta inainte – lucrul care este sigur este schimbarea. Orice altceva devine nesigur sau doar o experienta din trecut. Viata voastra se va schimba sau spunem noi, va evolua. Viata voastra va evolua, asa ca simtiti-va confortabil cu asta.
Evolutia inseamna, ei da, uneori va veti muta in alt loc. Veti schimba peisajul oamenilor din viata voastra. Schimbarea inseamna uneori ca va veti pierde serviciul pentru a va descoepri adevarata pasiune – insa asteptati-va la schimbari. Ati venit in timpul schimbarii si ati stiut asta. Ati cerut schimbarea in viata voastra, iar cand apare va surprinde.
Dragi Shaumbra, lumea se schimba si vor fi cei care vor avea dificultati, incercand sa o manuiasca mental, fizic sau spiritual. De fapt, voi ocupati o pozitie mai buna, decat oricare alt grup stiut de noi, pentru a manui schimbarea, insa inca ii opuneti rezistenta. Ce ziceti de a o respira aici? Ce ziceti de a-i permite sa vina? Daca intelegeti ca voi sunteti cei care ati determinat schimbarea – este infricosator daca schimbarea vine din alta aprte – insa voi ati determinat-o. Voi ati initiat schimbari in viata voastra, schimbari care au loc in lume, in prezent. Respirati si absorbiti acea schimbare.
In prezent… se va intampla, dar acum ii opuneti rezistenta, asa incat se creaza o frictiune in constiinta, ceea ce creaza disconfort in corpul vostru si disconfort in a fi pe planeta. In momentul in care veti imbratisa schimbarea, ei bine, veti intelege ceva, despre care voi vorbi imediat. Adamus va vorbi despre asta, insa schimbarea nu este deloc, ce credeti voi ca este.
Cel Mai Bun Dar Pentru Voi
Si ultimul lucru din subiectele mele de astazi, darul pe care vi-l oferiti voua – si voi deja stiti asta, unii ati obosit sa tot auziti asta – insa darul pe care v-il oferiti voua este sa respirati. Respiratia afirma ca sunteti in viata si ca alegeti sa fiti aici. Dar, cati dintre voi – nu ridicati mainile, va veti jena – insa cati dintre voi nu stiti daca mai vreti sa fiti aici? Cati dintre voi v-ati aflat intr-o zona neutra sau indecisa, in anii din urma? Sa ramaneti sau sa plecati? Sa ramaneti sau sa plecati?
Ei bine, respirati! Va fi, fie ultima voastra respiratie (rasete) sau, dragi Shaumbra, va reinvigora fiecare parte din voi.
Respiratia va scoate din cap si va conduce spre pasiunea voastra, din sufletul si din spiritul vostru. Respiratia face asta, permitand energiei Spiritului sa vina in aceasta realitate, in aceasta viata. Respiratia face energiile sa se miste. Respiratia este modalitatea prin care aduceti Energia Noua din alte taramuri. Respiratia este un dar pentru voi. Respiratia va reaminteste cat de simplu poate fi. Cand intati in toate practicile si metodologiile complexe, cautand si cercetand, reveniti la respiratie, deoarece aici va aflati: respiratia va aduce in momentul Acum.
Respiratia furnizeaza flexibilitatea constiintei voastre, incat ea sa se poata extinde intr-o noua stare de constiinta si in noi taramuri. Respiratia deschide fiecare simt, incat voi sa puteti reveni la a fi o fiinta umana senzoriala, nu sa fiti doar un Jack insensibil. Respiratia va deschide sa puteti simti, din nou. Da. Este prescriptia cea mai usoara din lume: respirati. Respirati si apoi respirati! Voi doriti ca noi sa venim cu ceva nou si diferit, ceva mai incitant, dar, dragi Shuambra, acesta exista in respiratie. Exista in respiratie.
Adam si Isis
Inainte de a iesi din camera, as dori sa va mai las inca o opinie, care are de-a face cu sabotarea de sine. Este un alt lucru pe care l-am prins pe ecranul radarului Shaumbra, unul dintre motivele pentru care va sabotati, ceea ce inseamna ca nu va permiteti completarea, implinirea, succesul.
Voi vorbi cumva metaforic, dar de fapt, exista mult adevar in asta. Am vorbit inainte despre faptul ca aveti in voi diferite energii – lumina, intunericul, yinul si yangul, masculinul si femininul. Vom reveni in acest caz la povestea despre Isis si Adam, care in esenta, sunt femininul si masculinul din voi. Dar vreau sa ma folosesc de ea pentru a exprima alte concepte ale dualitatii si acestea sunt expresiile interioara si exterioara ale sufletului vostru.
Cu mult timp in urma, cand ati parasit Tot Ce A Fost, cand ati trecut prin Zidul de Foc in calatoria voastra, care urma sa va aduca pe Pamant, ati creat separarea initiala si ati creat spiritul care privea in interior, ceea ce numiti sufletul vostru, divinul vostru si expresia voastra exterioara, partea din voi care urma sa calatoreasca in vid si sa creeze realitatea. Expresia exterioara urma sa treaca prin Ordinul de Arc spre aceasta planeta Pamant, pentru completare si desavarsire.
Folosind conceptele dualitatii, in metafora, vom vorbi despre Isis si Adam, dar intelegeti ca se raporteaza la partea interioara si exterioara a sinelui – lumina si intunericul, fiecare dualitate opusa.
Cand energia lui Adam a parasit-o pe Isis, asta a creat suferinta, deoarece aceste doua energii sunt, in esenta, aceleasi. Intotdeuna s-a intentionat sa fie impreuna. Ele se iubeau. Atunci cand a aparut separarea dintre Adam si Isis, va puteti imagina ce suferinta s-a creat! Va puteti imagina si furia care a aparut, cand ati lasat o parte sa calatoreasca si o alta parte in voi insiva. Asta a determinat suferinta in iubire si separare, dar ati putea spune si un fel de furie – „De ce pleci? De ce permiti separarea?”
Asadar, energia masculina, a lui Adam sau energia expresiei exterioare a sinelui, a plecat, stiind – ambele parti stiau – ca veti reveni impreuna, la momentul potrivit si in locul potrivit. Aceasta parte din voi – sa o numim energia Adam – Adam a plecat ca cerceteze. Adam a plecat sa caute solutii noi, o, a plecat din iubire absoluta fata de Isis. El a vrut sa creeze un loc, care urma sa fie atat de perfect, incat Isis sa-si doreasca sa se intoarca.
Asa ca, Adam a inceput, ati putea spune, sa construiasca sau sa inalte castelul perfect, casa perfecta, spatiul perfect. In timp ce il construia prin imaginatie si prin expresia sa creativa, a inceput sa se intrebe daca lui Isis ii va placea, cu adevarat – i-ar placea culorile? I-ar placea stilul? Si a inceput sa se indoiasca foarte mult de sine. S-a intrebat daca Isis s-ar simti confortabil aici. S-a intrebat daca nu l-a facut doar pentru el sau daca ar fi, cu adevarat, potrivit pentru Isis.
A continuat sa se intrebe daca lui Isis i-a fost dor de el si daca l-a iubit, cu adevarat. A continuat sa se intrebe daca nu cumva a fost un plan de-al ei, sa scape de el. S-a intrebat uneori, daca Isis nu i-a facut asta pentru a-l anihila total, pentru a-l inrobi, pentur a-l face neinsemnat. Si, puteti observa miliardele de energii opuse, care treceau prin Adam mereu, in timp ce el lucra la construirea castelului de vis, perfect pentru Isis.
Desigur, castelul nu a fost niciodata suficient de bun. O, este spectaculos, dupa opinia mea, dar Adam inca lucreaza la el. Este castelul care nu va fi niciodata terminat deoarece, dragi Shuambra, in inima oarecum dezechilibrata a lui Adam, el se teme foarte mult sa o invite pe Isis, iar ea sa nu accepte.
Asta inseamna ca ea nu-l va accepta. Asta inseamna ca nu va avea loc reunirea. Asta inseamna ca nu vor merge inainte. Asa ca, daca el continua sa-si inalte castelul si continua sa-l modifice, continua sa se indoiasca de sine, continua sa joace jocul, nu va face mai fata niciodata intrebarii: este el demn de revenirea lui Isis? Este demn?
In tot acest timp Isis se intreba, „Ce se intampla cu Adam? De ce n-a sunat? Poate ca nu ma mai iubeste? Poate ca a gasit pe altcineva. Poate ca m-a tradat? Poate ca incearca sa adune putere. Poate ca incearca sa ma anihileze total. Poate ca nu sunt destul de frumoasa pentru el. Poate ca a descoperit ceva in el insusi, care are calitati superioare mie. Poate ca nu sunt demna sa primesc iubirea lui Adam. Poate ca imi va intoarce spatele. Imi voi ascunde lacrimile, ca sa nu privesc niciodata aceasta problema. Ma striga Adam? Ma cheama sa revin la el? Asa ca, voi continua sa fiu distrasa. Voi face orice, numai sa nu ma uit.”
Dragi Shaumbra, aceasta este povestea lui Isis si a lui Adam. Este si povestea voastra. Este povestea partiilor voastre, interioara si exterioara. Este povestea sinelui uman si divin. Poate ca nu credeti ca sunteti demni, ca nu ati construit o casa suficient de buna, pentru ca divinul sa vi se alature aici, asa ca, voi continuati sa construiti casa. Poate ca divinul vostru, se intreaba in acest moment, „Cum se face ca nu am primit chemarea? Cum de nu am fost invitat in acest spatiu sacru si sfant, numit existenta umana?” Poate ca divinul crede ca l-ati tradat.
Asa ca, acest joc continua. Pacaleala continua si separarea continua, pentru ca, ce-ar fi, ce-ar fi daca umanului nu i-ar placea divinul? Ce-ar fi daca ar fi dezamagit de cea mai intima parte din el? Ce-ar fi daca ar fi avut multe experiente si multe iubiri in toate vietile trecute, incat nu se mai vrea pe sine, deloc? Ce-ar fi…?
Voi priviti cele mai importante probleme din existenta voastra, in prezent. Voi priviti problema completarii si a acceptarii. Marea energie intunecata soseste acum si spune, „Ce-ar fi daca divinul nu ma mai place? Ce-ar fi daca ar crede ca am construit un gunoi de casa? Ca nu sunt demn? Ce-ar fi daca divinul ar veni si mi-ar spune ca mai am cel putin douasprezece vieti inainte, la care nu m-am gandit? Si acesta este sabotajul. Este artificial, iar cei dintre noi care stam in propriul Cerc Trei, va putem spune ca este iluzia cea mai mare si pacaleala cea mai mare, pe care v-o dati. Insa, este si cel mai mare dar.
Portretul Vostru
Asa ca, dragi Shaumbra, sa respiram profund! Este momentul sa parasim Camera Shaumbra. Sunteti bineveniti aici mereu, sa rasfoiti, sa priviti imaginile. In timp ce iesiti din Camera Shaumbra, in timp ce va intoarceti in zona galeriei, am postat ceva special pentru voi.
Respirati profund…
Am pus un portret al vostru. Nu este nimeni altul in tablou, doar voi, Este portretul care a fost in procesul devenirii de eoni de timp. Are profunzime si dimensiune. Are fata acestei incarnari umane si a fiecarei incarnari, pe care ati avut-o vreodata. Este fata si energia voastra, cu mult inainte de a veni pe Pamant.
Are o placa dedesubt iar placa nu este scrisa cu cuvinte umane, pe care sa le poata vedea ochii umani, ci placa este o expresie energetica. Este vibratia voastra. Este rezonanta voastra. Este cantecul vostru in placa.
Cand veti pleca, voi agata fiecare dintre aceste portrete – portretele voastre – in holul principal, in holul prin care va trebui sa treaca orice fiinta, care va veni aici. Vor vedea portretul vostru si va fi atarnat aici pentru eternitate.
Va fi aici ca un exemplu de om, care a parasit taramul de Acasa, care a parasit familia spirituala, care a venit pe Pamant, care a trecut prin bucurii si suferinta, dar care a absolvit. Va sta aici pentru ceilalti, sa poata sa vada ca poate fi realizat, ca voi sunteti Standarde. Eu il voi numi Holul Standardelor. Iar daca voi auziti sau cititi aceste cuvinte, portretul vostru se afla aici.
Sa iesim afara, acum. Toti invitatii din trecut sunt afara si ne asteapta, celebrand. Va celebreaza pe voi. Nu este vorba despre mine care plec. Este vorba despre voi care absolviti. Voi celebrati.
Dar, inainte de a parasi energia zilei, sa luam un moment si, aaa, sa simtim frumusetea – stralucirea soarelui si… ei bine, cu siguranta sunt curcubeie si ploua, toate acestea, in acelasi timp. Poate fi astfel. Faceti o fotografie la minut cu aceasta familia, pe care o numim Shaumbra, cu toti invitatii care au fost vreodata aici, cu flora si fauna, cu frumusetea imaculata a vilei mele, a covorasului de intampinare de la intrare si a tuturor lucrurilor.
Unde Va Duceti?
Si, mai am inca o intrebare, inainte de a pleca. Unde va duceti? Unde se afla spatiul vostru? Unde este spatiul vostru? Eu am aceasta vila pe care am creat-o. O iubesc si este a mea. Cand va aflati in momente de disperare, cand va este frica si simtiti anxietate, cand simtiti ca vreti sa plecati, unde va duceti? Eu stiu unde va duceti si nu este dragut acolo, intotdeauna.
Unii dintre voi va duceti… va imaginati o pestera intunecata. Unii va duceti in nimic – aceasta este vila voastra? Aceasta este casa Eu Sunt? Unii dintre voi nu va puteti imagina intr-un loc frumos, care sa va apartina. Trebuie sa va duceti la vila altcuiva, in dimensiunea altcuiva.
Unde va duceti cand este dificil? Unde va duceti sa va relaxati temporar, sa va refaceti? De ce va dati o cocioaba, o pivnita? De ce nu aveti un loc, draga Shaumbra? Nu sunteti voi suficient de demni, pentru a avea o vila ca aceasta, cu intreaga frumusete si iubire a spiritului meu?
Stiu ca uneori ati trecut si ati efectuat un exercitiu mental, pentru a crea un spatiu frumos, dar el va obosteste dupa 30 de secunde. Eu nu vorbesc despre mintea voastra, ci despre inima voastra. Unde va duceti noaptea? Din nefericire, foarte multi dintre voi, din punct de vedere spiritual, sunteti fara adapost. Nu aveti un loc unde sa mergeti.
Aveti orice instrument necesar si orice resursa, nu ocupati un spatiu, nu aveti nevoie de ipotecare, nu consumati energie, nu furati de la altcineva; asadar, dragi Shuambra, va invit sa va creati propriul spatiu de locuit, perfect.
Acesta este un spatiu de locuit pentru voi, pentru spiritul, sufletul si fiinta voastra. Creati-l cu bucurie si iubire si incetati sa va mai ingrijorati daca este perfect. Incetati sa mai distrugeti ce ati construit. Sunteti demni de asta. Nu copiati vila mea, deoarece atunci nu va fi a voastra, cu adevarat. Construiti-o din inima. Creati acest spatiu. Este casa voastra, de acum inainte. Poate fi orice vreti voi.
Rămas Bun/Adio
Cu asta, dragi Shaumbra, este momentul ca voi sa va retrageti din spatiul meu, din vila mea. Este momentul ca eu sa-mi fac pregatirile. Stiti, am unele lucruri de impachetat. Am de facut o scurta calatorie.
Ooo… (emotionat) Imi vor lipsi aceste momente, in care radem, in care ne tulburam unii pe altii, in care ne intrebam daca este adevarat sau nu, in care exploram constiinta noua. Cat imi vor lipsi toate acestea!
Voi fi aici sa vorbesc cu voi toti, nu prin aceste channeluri, ci profund in voi, fata in fata, cu fiecare dintre voi si eu.
Cu acestea, voi reveni intr-un moment pentru ultima sesiune de intrebari – Slava Domnului pentru ca se termina! (rasete)
Si asa este!