joi, februarie 02, 2012

Mesaj pentru "shaumbra" si "oameni spirituali"


Acest blog este destinat celor care au parasit calea spirituala, care si-au gasit puterea si care pot intelege cu adevarat mesajele pe care noi le selectam pentru a le traduce. Acest blog nu intra cu bocancii in viata nimanui, nu obliga pe nimeni sa fie accesat si citit. Internetul nu este ca televizorul, sa apesi butonul telecomenzii de cate ori nu iti convine un program pe un anume post.Aici trebuie sa depui un mic efort, sa scrii o adresa a unei pagini si daca iti place ce vezi sa citesti. Daca nu iti place ce vezi nu mai dai pe acea pagina. Am crezut ca este foarte simplu. Dar nu e asa. "Oamenii spirituali", cei care se considera "shaumbra" si care sunt extrem de "evoluati" si plini de "lumina" simt o nevoie acuta de a corecta. De-a lungul celor 4 ani de cand am deschis acest blog, am primit nenumarate comentarii, unele placute(putine ce-i drept) altele cam neplacute si altele pur si simplu rautacioase. Noi am deschis initial acest blog de traduceri ale mesajelor
spirituale pentru a ajuta grupul din Iasi si apoi am continuat din pura placere si pentru propria noastra intelegere. De aceea nu am dat niciodata nimanui nici o socoteala despre ce si cum am postat aici. Dar paharul s-a umplut si am si eu o latura umana si vreau cu aceasta ocazie sa raspund catorva comentarii primite de-a lungul timpului de la "shaumbra". Da Ildiko, facem greseli gramaticale, da uneori scriem gresit anumite cuvinte(de obicei din cauza tastaturii care nu apartine vreunui Apple). Da George, scriu titlul rezumatului shoud-ului asa cum consider eu si cum mi se pare mai amuzant pentru ca stau noaptea pana la ora 4 dimineata pentru a-l redacta si consider ca am dreptul de a publica pe blogul meu mesajul lui Adamus
asa cum il primesc eu. Din cate imi aduc eu aminte, parca un om care este in cautarea sinelui inalt ar trebui sa vada esenta, nu detaliile de redactare. Sunt destul de multe site-uri si blog-uri de spiritualitate pe net, de ce alegeti sa ne numarati greselile umane, nu stiu. Ii respect in continuare pe cei care pun in aplicare informatiile luate de pe acest blog si nu numai, pe cei care reusesc cu greu de atatea greseli sa citeasca mesajele, si care nu striga in gura mare cat sunt ei de shaumbra si ca nimeni nu este ca ei de luminati. Stiu, sunt putini cei care nu considera ca trebuie sa salveze ei pamantul si pe noi sufletele astea care trebuiesc
corectate. Din cate am vazut a fi shaumbra inseamna a sti sa vorbesti frumos, sa folosesti cuvinte precum "totul este bine in toata creatia", sau "acceptare", "incredere in sine", si alte cuvinte fara a le cunoaste cu adevarat sensul. Deci inca o data: acest blog NU ESTE OBLIGATORIU! Nu conteaza daca este citit sau nu,
nivelul de constientizare este acelasi, dupa cum se poate observa. Conteaza numai atunci cand informatiile sunt puse in APLICARE in propria viata.Si pentru cei care sunt deranjati de greselile de aici: acestea sunt imposibil de corectat, intru-cat mai avem si alte treburi si servicii de facut, nu facem bani din aceste postari,
sunt traduceri foarte mari si cel mai important: credem in inocenta noastra ca esenta mesajului si constientizarea este scopul final al cititorului.Totul este bine in toata creatia, de aceea eu voi posta cateva comentarii ale unor "shaumbra":
eu sunt, tu esti, el este, noi suntem, voi sunteti, ei sunt.
Asta este confugarea verbului "a fi" la prezent. Greselile deja nu sunt intentionate. (Ildiko Szoke)
-voi vreti sa ne ajutati sau sa ne faceti sclavi? Pasivitatea duce la sclavie Indecizia nu este niciodata eficienta existam pentru a experimenta nu pentru a sta in ocean de fericire. din acel ocean am ajuns aici (tomavasi)
-Unde scrie in biblie de "raziel"? Ortodocsii cunosc bine provocarile ordinare din partea gruparilor ce se inspira din religiile orientale. Cunoastem bine tentativa mizerabila de "armonizare" a Crestinismului cu paganismul yoga etc. (mihailandrei)
-buna ziua scumpa purtatoare a luminii LUcrati cu bucurie la planul Divin?? cum de nu aveti timp? ce poate fi mai importat decat sa te aliniezi la respiratia lui Dumnezeu???? Ce sa spun de modul sclavagist de erarhizare a universului...suntem parti din Dumnezeu? suntem Copii tatalui si vorbesc cu inalti si prea inaltii cerurilor si le-am raportat?? scumpa mea, te auzi ce spui??? Cine stie cu cine
intri in contact si cum esti manipulata..planeta se sufoca in ignoranta,murim din lipsa iubirii de Tatal Sursa, care nu gaseste cai de acces catre noi din pricina energiilor de frecventa total cauzatoare de defctiuni vitale codurilor de conectare.. suntem singuri atarnati de un fir minuscul de Sursa Inteligentei Absolute... asasinati-va personalitatea mentala.prin aceptarea ca mintea ta este unicul dusman in plan real.O fiinta de lumina cu Dorinta de cunoastere si evolutie spirituala, folosind daruri Divine..ar calatoriin planuri astrale ajutand planeta de la deriva intunecata in care se scurge... de curiozitate cufunda-te in linistea pe care o auzi in interior si te rog daca poti sa imi spui ce culoare are Linistea? iti doresc regasire grabnica si iubire infinita.. (Gina Borisov)
-o prostie ... ce-i cu regulile alea ? oricine are dreptu sa participe indiferent de limba indiferent de boala si total gratuit .... atat de evoluati incat nu puteti comunica telepatic? vai de capu vostru.. nu avem nevoie de ajutor, putem evolua si singuri !!! cei ca voi vor disparea in curand de pe planeta. (tomavasi)
-porcarii! (tudor)

14 comentarii:

  1. Salut!
    Am avut intotdeauna cuvinte de multumire fata de acest blog si l-am recomandat cand am avut ocazia pe toate caile!Nu am ras niciodata nici de tilurile provizorii la shoud,doar am glumit pe aceasta tema,dar apreciind in mod deosebit efortul facut la acea ora tarzie din noapte.Chiar nu te inteleg,dar nu conteaza!
    Te-am contactat direct de cateva ori pe FB fiindca la mesaje nu raspunzi si nu le publici si felul in care ai raspuns sau nu ai raspuns mi-a dat unele indicii.Daca faci ceva cu asteptari vei fi in continuare FRUSTATA .
    Cu respect,
    George

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta e problema mea: nu am simtul umorului si cei care ma cunosc stiu asta. Ce sa fac asta e lectia vietii mele: sa invat sa rad la glume. Incerc din rasputeri sa invat de la Adamus, dar vad ca pana acuma nu s-a lipit nimic. Dar sunt perseverenta.

      Ștergere
  2. Salut! Citesc cu mare atentie tot ce postati de ceva vreme, dar, imi pare, nu am pus nici un comentariu. Acum simt nevoia sa o fac... Vreau sa va multumesc din suflet pentru materialele acestea minunate insotite mereu de poze deosebite, pe care numai la voi le-am vazut (pozele)! Am vazut si eu citeva greseli gramaticale (care, demonstreaza ca tu ai facut traducerile, dar nu le-ai preluat de pe alte bloguri, asa cum fac toti, inclusiv eu :-)), dar m-am gindit ca cine traduce e asa de ocupat ca sa mai faca corectari (eu stiu ce inseamna sa faci traduceri). Sincer, nu stiu cum de reusesti pe linga treburile cotidiene sa mai faci si aceste traduceri! Oricum, cum ai zis mesajul conteaza, si, fara sa exagerez, materialele de aici mereu au fost un sprijin pentru mine, o sursa de inspiratie, ceva minunat! Inca o data multumesc! Cit despre cei care pun comentarii rautacioase, nu cred ca merita prea mare atentie, sunt liberi sa citeasca prin alte parti... Multumesc si astept cu mare nerabdare alte materiale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pt blog si mai ales pentru dedicarea acestei misiuni.
    Citesc de cativa ani ceea ce postezi, iar daca ceva pare in rezonanta
    mai "diluata" fata de ce as astepta eu, merg mai departe.
    Am citit multe mesaje minunate, nu am facut comment-uri, desi poate uneori e bine sa incurajezi ceea ce iti place.
    Felicitarile mele pentru blog, fii binecuvantata si continua sa ne incanti cu darurile tale. Eu personal iti multumesc si esti in bookmark-urile mele inclusiv pe telefon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prin acest mesaj ai demonstrat ca nu ai evoluat nici tu, nici cei care te-au ridiculizat.Spuneti ca in unime sta puterea, dar in acelasi timp spui, sus si tare, ca nu ai nevoie de nimeni pentru a evolua!!!! Si ai pretentia sa inveti pe cineva ceva ce tu nu stii .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi nu incercam sa invatam pe nimeni nimic, aceste mesaje sunt TRADUSE nu facem noi channel.

      Ștergere
  5. In primul rand vreau sa va multumesc pentru eforturile pe care le depuneti, facand aceste traduceri. Traim vremurile "razboiului tuturor impotriva tuturor", adica practic ne luptam fiecare, cu noi insine. De aici, "nevoia de a corecta mereu pe celalalt". Si vad ca asta e o boala nationala, fiecare se considera "mai destept decat celalalt". Pentru ca nu reuseste de fapt, sa se accepte pe sine.Si aici, recunosc, mai cad si eu in "patima" asta! Uit, uneori, ca "celalalt" este oglinda mea!De aceea, nici nu putem sa cooperam, sa construim ceva. Dar cred ca asta face parte din procesul de eliberare al "gunoiului" interior.Cred ca fiecare ne aflam in procesul de armonizare a relatiei cu propria fiinta si iese la iveala o "gramada" de frustrari.Desi, am urmat si eu workshopuri CC, mai scriu in grupuri "shaumbra" de pe facebook, nu pot sa nu observ ca practicam o "separare" vizibila, denumind-o cu ipocrizie, "familie". Desi imi place cum suna "shaumbra", nu simt ca as apartine acesteia. Poate este o viziune ingusta a mea! Observ ca punctul de intersectie sunt traducerile shoud-urilor de catre voi si de catre Georgiana. Daca astea ar inceta, in cateva luni am uita cu desavarsire si termenul de "shaumbra".Suntem focalizati pe "deosebiri", pe "a evangheliza", si nu ne intereseaza "asemanarile". Probabil, cum unii il asteapta pe Mesia, de 2000 de ani, altii il asteapta pe Adamus sa le schimbe viata. Cand vom vrea sa fie ALTFEL, va fi! Deocamdata, avem ce Vrem!
    Faceti mai departe ce va bucura si ce va place, pentru ca, conform "traditiei", numai "in pomul cu mere se arunca cu piatra"...
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si asa este Dl Marian !Avem o manifestare a credintelor noastre si alegerilor noastre.O reflexie a relatiei interne cu noi insine si a relatiei dintre noi si lumea din jur.Dar stim ca totul este in regula in toata creatia si ca lucrurile de multe ori nu sunt cum par a fi,Fiindca cei mai nemultumiti de lume,de altii ,sunt de fapt nemultumiti de ei insisi.
      Si da sa traim in prezent,trecutul a fost,indiferent de comentariile trecute!Si onorez si pe cine alege sa ramana blocat in trecut!

      Ștergere
  6. Cainii latra, caravana trece! Si ce daca, as zice eu, gandeste-te Madalena ca de fapt le pui o oglinda in fata si nu prea le place ce vad. Fiecare reactioneaza in functie de problema care o are. Da, e normal sa iti ajunga si tie la un moment dat, celor perfectionisti eu le zic sa faca ei mai bine, celor care nu sunt de acord, foarte bine, nimeni nu le interzice sa vada lumea cum vor, de ce se simt amenintati de modul cum o vezi tu? Lumea asta inseamna in primul rand diversitate. Am toata compasiunea pentru fiecare, iar tu fa ce ai facut si pana acuma, ca faci bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un alt proverb: "Tara arde si baba se piaptana". Multi isi irosesc energia cu lucrurile marunte, lumesti, continua sa caute perfectiunea umana, fara sa inteleaga ca nu exista, ca deja suntem perfecti. E problema fiecaruia si lectia fiecaruia. Eu unul rad de cei care cauta sa-mi indrepte greselile gramaticale. Chiar ma distrez pe seama lor. Ma detasez si nu-mi pasa de parerea lor. Sunt curios ce vor face cand vom fi capabili sa comunicam telepatic? Or sa mai poata sa caute greselile gramaticale? Eu prefer sa stiu cine sunt si ce caut in aceasta viata, iar in rest chiar nu conteaza. :):):)
      Felicitari pentru blog! De la mine ai binecuvantari, pt ce esti si pt ce faci!
      Gigi Iosif

      Ștergere
  7. Draga mea, multumesc, multumesc, multumesc!!!!Astept ca pe o piine calda orice noua aparitie a traducerilor, le sorb cu nesat si nu stiu cum sa-ti multumesc pentru tot efortul pe care il faci!...(stii ca Adamus a zis ca vom fi injurati!)Folosesc materialele muncite de tine, publicindu-le, mai departe, pe site-ul meu www.terapie-prin-iubire.ro,...si nu stiu cum sa-mi exprim recunostinta pentru munca pe care o faci. Iti multumesc si-ti trimit toata iubirea mea, rugind universul sa mi se alature! Paraschiva

    RăspundețiȘtergere
  8. Din toata inima multumiri pentru prezenta voastra binevoitoare! Sa respiram impreuna si sa eliberam ceea ce este de eliberat! ...si cei care critica! Va iubim! Nu le luati personal!

    RăspundețiȘtergere
  9. De ani buni traduceti, munciti si ne dati,
    Si-atata lumina prin scris transferati
    Din ganduri frumoase ce toti v-am trimis
    Dorim pentru voi, o viata de vis!

    Dar drumul spre-n sus nu e terminat,
    Si unele-aspecte de reparat,
    De-aceea va dau azi un gand luminos
    Sa fiti sanantoase, ca scrieti frumos...

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunteti iubite in Brasov pentru tot ce faceti, pentru ca simtit asa frumos, ca faceti altruist asemenea efort! Va dorim sa puteti traduce si de aici incolo cat mai multe si cu oricate greseli! Ele, greselile ne arata ca suntem minunati si cand avem imperfectiuni, iar cand vom fi in alte "haine" si in alte vremi poate vom zambi cu drag privind in urma...
    Cu admiratie si respect, Viorel

    RăspundețiȘtergere