joi, februarie 23, 2012

Adamus : orice boala este o alergie! intrebari si raspunsuri partea 1


Dr. Doug: Termenul de alergie in domeniul medical, de obicei inseamna ca anumite celule reactioneaza la anumite chimicale, de exemplu te fac sa stranuti, iti curge nasul. Asta gandim noi despre alergii. Deci acest cuvant este mai dificil pentru mine pentru ca deja i-am atasat un sens, dar in ce priveste rezistenta, are mai mult sens pentru mine, pentru ca in alte campuri ale medicinei, la asta se rezuma totul. In medicina chineza ei adesea cauta un anumit tipar energetic, poate corelat unui anume organ care este mai rezistent sau o energie mai slaba care poate le dezechilibreaza pe altele prea mult si aceasta reprezinta o indicatie pentru celelalte organe care se conformeaza.Deci in sistemul chinezesc, corpul este echilibrat daca toate celulele vorbesc intre ele.
Adamus: Intr-adevar. Si mai simplu spus: nici o rezistenta, nici o boala.
Dr. Doug: Reteaua chiropractica de care ma ocup acum numita analiza retelei coloanei vertebrale duce lucrurile la un alt nivel, a cautat un tipar energetic al corpului. A cautat la coloana vertebrala a tuturor, metaforic si fizic si daca exista zone in coloana care nu au destula energie, daca nu impartasesc intre ele energia, de obicei se coreleaza cu problemele fizice, care daca priviti mai aproape, asta se manifesta ca o boala cunoscuta, dar totul se intoarce la aceasta rezistenta sau o impotrivire de a pune energia in anumite zone ale corpurilor voastre.Sau poate exista prea multa energie si in cazul meu daca energia este blocata, poate exploda un disc(din coloana vertebrala) si nu impartaseste energia cu celelalte zone.
Adamus:Si daca exista rezistenta intr-o singura zona, asta insemna ca exista o acumulare de energie si in alta zona deasemenea. Deci intr-un fel, acest lucru este cauza unor probleme de greutate.Rezistenta la a trai sau la anumite experiente ale vietii va face ca energia sa se acumuleze si sa cauzeze greutatea corpului.Si deci cand folosesc cuvantul alergie, nu ma refer la termenul medical.
Dr. Doug: Stiu, dar cred ca termenul rezistenta este foarte potrivit. Este folosit in toate limbile si este foarte real.
Adamus:Absolut. Si am vrut sa folosesc cuvantul alergie pentru ca este mai vizual, mai grafic si mai plin de energie decat cuvantul rezistenta.
Dr. Doug: Care probabil este uzat.
Adamus: Da. Cand cineva priveste la problemele energetice din spatele problemelor fizice, spune "unde este alergia? unde este rezistenta? ce nu curge corect? ce trebuie eliberat dintr-un sistem de credinta sau ce trebuie facut pentru a fi mai flexibil?"
Dr. Doug:Adesea este mai usor de spus decat de facut. In general cand vine un pacient, privesti cel mai evident simptom, poate un fel de iritare pe piele sau orice ar fi, si apoi iti muti atentia asupra energiei din spate si abia apoi treci la cauza energetica care a manifestat acest lucru.Corpul in sine poate este in dezechilibru, dar acesta este un raspuns de la un nivel mai profund. Si acolo incearca sa priveasca dinamica energetica.
Adamus: Si mai poate fi spus, si am vazut asta in multe cazuri, ca oamenii se tin cu disperare de problemele lor, de dezechilibrele lor. Se plang de durere dar se tin cu disperare de ea.Ei vor sa aiba motive de nemultumire, de lipsa de responsabilitate, vor sa aiba proleme.Ei vor doar sa nu aiba durere. Durerea dupa cum stiti, este un lucru minunat; este acolo pentru a se asigura ca nu sunteti captivi aici pe pamant.Este o reamintire frumoasa a faptului ca ceva este in dezechilibru. Va aminteste dimineata sa respirati profund, sa fiti in viata, sa eliberati makyo si problemele care nu va mai servesc.Doar sa respirati profund si sa fiti.
Dr. Doug:Folosesc des descrierea durerii, pentru ca atunci cand avem o durere specifica neuro-patologica, toti nervii transmit durerea, dar uneori patologia pare sa fie de la nerv in sine si unul dintre tratamentele care functioneaza este acupunctura pentru anumite tipuri de dureri neuro-patologice pentru ca este singurul lucru in care poti introduce energie inapoi in sistem, in loc sa o maschezi cu o pastila, ceea ce desigur ca scade rezistenta si apoi durerea. Am o intrebare despre karma ancestrala. Acesta probabil va fi un punct de vedere medical. Cand vine vorba despre boli precum hipertensiunea sau cancerul, bolile de inima, deja stim ca exista multi factori, multe motive care le cauzeaza si multe care par a fi sub control, cum ar fi dieta sau stresul in mediul nostru.Dar exista anumite boli care par a avea o origine genetica. Poate fi o enzima care are un defect pentru ca acel cod ADN pare a fi inchis.Si pentru asa ceva, cand cineva elibereaza asta ii spune corpului sa repare ADN-ul, sa il ignore si sa foloseasca o copie alternativa dintr-un loc pe care nu il cunoaste sau ce exact s-ar intampla in cazul bolilor genetice?
Adamus: Cand iei o decizie constienta de a iesi din karma familiei, ceea ce este unul dintre cele mai sanatoase lucruri pe care oricine le-ar putea face, asta nu inseamna ca nu va veti mai incarna inapoi in acea familie, dar va veti elibera de toate legaturile. In momentul in care faceti asta, incepe sa aiba loc un proces energetic si ai dreptate, incepe in ADN. ADN-ul incepe sa se re-lucreze astfel incat intr-un final, fie ca este vorba despre enzime sau orice alti factori, se vor dizolva acele probleme ancestrale.Si cand se dizolva, echilibrul corect al energiei sau al factorilor biologici se poate intoarce.
Dr. Doug:Asta pare sa sugereze ca sunt multe straturi de ADN care nu sunt fizice si care afecteaza straturile fizice. Si probabil in acele straturi undeva se afla memorii ancestrale si daca le schimbi, asta va avea un efect secundar asupra lantului fizic. Este adevarat?
Adamus:Da.Si adesea vad ADN-ul ca bratele unei caracatite si sunt foarte flexibile si se misca, dar intotdeauna cresc si sunt foarte energetice, merg in multe nivele dimensionale si se imprastie.Dar atributele ancestrale sunt implicate in multe straturi ale ADN-ului. Si nu merita timpul nimanui sa incerce prin lasere sau bai de cristale sa-si modifice ADN-ul, astfel nu va adresati problemei ci incercati sa fortati ADN-ul si apoi cu siguranta va veti imbolnavi pentru ca injectati inca un element de neancredere. Doar va incarcati ADN-ul cu si mai multa energie a neancrederii. Doar cu o respiratie blanda "eu aleg sa ma eliberez de aceasta karma a familiei, de karma ancestrala. Ii iubesc si binecuvantez pe toti stramosii mei, printre care ma numar si eu, dar eu sunt cel ce eu sunt, sunt o fiinta suverana in acest moment de acum, care nu mai depinde si nici nu are legatura cu nici unul dintre aceste lucruri in afara de faptul ca eu sunt cine sunt". Si apoi respirati profund si beti o gura de vin.
Dr. Doug:Cred ca acet lucru deasemenea ne spune ca atuncic and un pacient are o iritatie pe piele nestiind de ce este acolo si pune o crema cu steroizi si iritatie dispare, el nu stie ca va aparea din nou pentru ca acea cauza exista in continuare acolo. Puteti merge si schimba energetic perechile de baza ale ADN-ului de la nivelul fizic, dar daca tendinta energetica a karmei ancestrale exista acolo, probabil veti reforma problemele din nou.Desi nu stiu daca asa ceva s-a incercat la acest nivel caci este ceva dificil, dar alte probleme se vor dezvolta cu acea karma ancestrala noua.
Adamus:Ai schimba dezechilibrul energetic dintr-o zona in alta si uneori in acea schimbare problemele se agraveaza.Nu sunt un fan in a va face sa folositi o metoda fortata de vindecare sau de reanvigorare pentru ca corpul vostru deja stie ce sa faca. Este o intrebare pe care vi-o adresez fiecaruia dintre voi: permiteti sa se intample sau va tineti de aceste dezechilibre?Va tineti de karma ancestrala pentru ca ati investit in ea sau poate pentru ca ati construit-o sau pentru ca e confortabila?
Dr. Doug:Cred ca le ofera oamenilor o identitate, din cauza mostenirii de familie, dar cred ca un alt lucru pe care il realizeaza este ca straturile biologice ale ADN-ului asa cum il stim noi ca le reproducem, pe care le purtam, sunt coduri genetice dintr-o generatie in alta. Deci am investit ceva in ele, poate subconstient in constiinta de masa, ca acele straturi de ADN sunt de nemutat, de neschimbat. Pentru ca daca asta ar fi posibil, am putea spune "doamne, am putea disparea in orice moment", pentru ca majoritatea oamenilor nu au inteles faptul ca ceea ce ne tine aici nu este ADN-ul, ci o alegere pentru ADN.
Adamus: Da. Si alegerile construiesc lucruri precum corpul fizic sau ADN-ul, sau mintea si restul, dar in final, absolut, este alegerea.
Dr. Doug:Da, realizez ca asta alcatuieste cine suntem. Ai mai spus ceva despre glanda pineala si despre faptul ca ea echilibreaza lumina si intunericul si energiile care intra si ies.Si multi oameni spirituali, clarvazatori, tot restul, au privit glanda pineala ca pe o sursa de informatii spirituale. Nu prea sunt sigur de corelatia care s-a dezvoltat in oameni pentru a avea mai mult control asupra facilitatilor energetice si poate si asupra altora. Nu stiu daca asta are neaparat legatura cu echilibrarea energiilor care intra si ies.
Adamus:Glanda pineala a fost mai mult folosita in trecut pentru controlarea energiei si a curgerii luminii. Dar acum oamenii intra intr-un corp al constiintei intr-un fel de la...
Dr. Doug:de la o anumita zona anatomica?
Adamus: DA. Glanda pineala este absorbita in fiecare parte a fiintei voastre, in fiecare parte a corpului vostru.Deci glanda pineala nu serveste scopului care il avea.Unii cred ca este locul puterii spirituale si a intuitiei si a celui de-al treilea ochi si eu ii invit sa inteleaga ca nu mai exista un singur punct localizat in partea centrala a creierului, ci acum este integrat in fiecare parte a voastra.Pentru cei care fac bani incercand sa stimuleze glanda pineala pentru altii spunandu-le ca acolo se afla adevaratul lor centru spiritual, ei fac pur si simplu bani, nefacand nimic.Astea fiind spuse, unii dintre voi nu veti fi de acord, pentru ca veti spune "dar am lucrat in trecut cu stimularea glandei pineale si am avut experiente uimitoare". Da, este adevarat, dar asta dispare. Nu mai este necesar ca glanda pineala sa fie acolo.Si toti centrii vostri energetici literalmente se topesc sau se amesteca cu intregul vostru corp al constiintei.Deci nu as sugera ca nimeni sa nu se concentreze asupra acestui lucru, este atat de veche.
Dr. Doug:Eu cred ca este ca un fel de lauda pentru unii "capul meu este mai mare ca al tau". Este vorba despre putere si energie "glanda mea pineala este mai mare ca a ta".
Adamus: Da, dar a nimanui nu este mai mare ca a mea, desigur. (rasete)
Dr. Doug:Sigur ca nu.
Adamus:Dar asta face parte din makyo, ceea ce aproapo, makyo are un efect asupra corpului fizic. Corpul raspunde pentru ca makyo creaza si mai multa rezistenta acestui lucru minunat numit viata.Si e mai mult ca o alergie la viata si asta se va arata in zona fizica.
Dr. Doug:As dori sa mai fac un comentariu despre ce ai spus tu, despre ce trebuie sa faca shaumbra, ceva ce s-a mai discutat inainte, ca de multe ori oamenii, chiar si in trecut, au atiut cand corpul lor era la 2 pasi de a cadea din cauza faptelor lor si adesea se ascultau si dormeau cateva ore sau mergeau intr-o vacanta rapida, nu trebuiau sa treaca printr-o boala pentru perioada lor de cadere. Nu cred ca boala este necesara pentru perioada de cadere, dar stiu ca ea ofera asa ceva.
Adamus:Da, daca nu iti asculti sufletul te vei gasi intr-o cadere si asta poate si o raceala sau gripa. Deci de ce sa nu fie alegerea voastra; si asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva le poate face pentru sine.Si nu faceti asta doar cu intentia de a vindeca boala sau durerea, ci cu intentia de a avea un timp pentru revigorarea voastra, pentru reechilibrarea voastra, pentrua petrece timp cu voi.
Dr. Doug:Inca un lucru: recresterea membrelor.Asta s-a mai discutat si cu alte entitati, poate chiar cu tine sau cu Tobias si au spus ca mai jos in taramul animal, reptilele de exemplu, au capacitatea de a-si re-creste coada sau un membru(picior). Si totusi, cum urcam pe scara evolutiei, umanii nu au aceasta capacitate. Si cineva a spus "nu este ciudat faptul ca avem ce ne trebuie in ADN, dar am ales prin constiinta de masa sa nu le folosim?" Si presupun ca asta devine marea provocare: cand putem face alegerea? Este posibil la actualul nivel de constiinta sa facem acea alegere, sa suprascriem constiinta de masa sau inca nu am ajuns acolo?
Adamus:Este posibil ca unii indivizi sa faca asta. Nu o veti vedea la scara mare.Deloc.Dar este posibil. In aceste cazuri, trebuie ca persoana sa se prosteasca pentru a o face, pentru ca mintea este cea care tine acele capacitati naturale de la a functiona. Mintea spune "bratul meu a fost taiat, deci nu il mai am" si literalmente neaga procesul natural.Trebuie sa te prostesti si sa lasi sa se intample, cam cum fac si reptilele.
L.H:Eu am luat o decizie de a pleca.Sunt sanatos fizic, dar emotional nu. Totusi am realizat ca daca ma trezesc maine, atunci va trebui sa-mi continui viata.Daca nu sunt capabil sa fac o iesire constienta, atunci va trebui sa navighez la nivele mai profunde. Si as dori sa stiu: am facut tot ce am stiut despre eliberare si vreau sa stiu care ar fi urmatorul pas.
Adamus: in primu rand voi diferentia iesirea despre care vorbesc eu de iesirea despre care vorbesti tu. De exemplu in Dreamwalker-ul ascensiunea, iesirea despre care vorbesc eu este prin alegere. Este prin a spune ca "sunt pregatit sa merg dincolo" si deasemenea inseamna integrarea si luarea cu tine a corpului si a tot restul. Este posibil daca cineva este echilibrat in forma sa de viata. Este posibil chiar sa alegi o data din calendar in care sa pleci. Totusi, daca esti dezechilibrat emotional, daca ai depresii, atunci nu va functiona.Si stiu multe cazuri, in special shaumbra, care au incercat sa plece pentru ca asta reprezinta o evacuare din problemele lor emotionale.A ta, asa cum ai spus, este oproblema emotionala, nu fizica si nici nu va fi, pentru ca sprijinul sufletului tau de acum este destul de puternic pentru a te pastra in corpul fizic, care este relativ echilibrat si sanatos.Dar exista problemel emotionale profunde. Si daca pleci acum, dragul meu si vei spune "voi veni pe partea cealalta, acele probleme emotionale vor veni cu tine.Problemele emotionale nu sunt despre bani ci despre valoarea de sine si tu esti perplex despre cum sa te valorifici din nou si crezand ca daca ai bani vei avea resursele pentru a face asta. Dar daca ai pleca acum, ceea ce ai putea prin propria ta alegere(sinucidere) asta va aduce acele probleme pe partea cealalta. Iata partea dificila: apoi treci in adevaratul iad pe partea cealalta. Iadul de pe pamant este mic copil pe langa iadul de dincolo de voal.Voi recomanda cartea "Leul rosu" daca vrei sa intelegi exact cum este sa petreci perioada dintre vieti cu aceste problemel emotionale.Stiu ca simti ca esti la capatul drumului si stiu ca cauti un cuvant sau 2 pe care eu sau oricine altcineva ti le-ar putea spune, dar pana la urma tu esti fortat intr-un colt foarte interesant.Esti fortat in colt de tine si pentru beneficiul tau, lipsit de orice credeai ca reprezinta prezervarea vietii in trecutul tau. Unul cate unul acestea dispar.Este interesant de observat si nu iti va placea sa spun asta, dar tu ai ales toate astea, da.Este o experienta uriasa si face parte din intoarcerea in tine.Iti pot spune ca totul va iesi bine. Asta este foarte clar pentru mine.Dar acum treci prin dificultati. Cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa te opresti din a mai incerca, sa incetezi din a mai incerca sa intelegi si cu adevarat sa te predai; esti chiar la marginea predarii, dar iti este teama de se s-ar putea intampla daca o vei face.Te intrebi ce se va intampla cu tine in orice fel: fizic, mental.Ai o depresie care nu trebuie neaparat sa fie acolo. Aproape ca iti impui depresia si apoi incerci sa iesi din ea.Este un paradox dupa altul. Unul il mascheaza pe altul. Cel mai bun lucru in acest caz pentru tine si pentru oricine, este predarea.Ce crezi ca se poate intampla daca te-ai preda total?
L.H.: Nu stiu. Cred ca exista o anumita libertate acolo.
Adamus: Dar care ar fi motivul pentru care ai vrea sa te predai? Ar fi pierderea identitatii. Si cel putin acum ai parti de identitate si incerci sa le asamblezi ca piese rele de puzzle. Si unul dintre lucrurile pe care cei care participa la proiectul keahak este a puzzle-ul nu trebuie neaparat asezat in ordine.Poti lua bucati de puzzle si sa creezi orice imagine vrei. Pur si simplu le recreezi pentru a forma ceva ce nu era sortit acelui puzzle de la inceput.Sunt bucati asezate asa cum vrei tu sa le asezi. Iti dau sfatul meu: preda-te si du-te si i-ati o slujba prost platita. Vorbesc serios.Du-te si i-ati o slujba intr-o cafenea sau un magazin. Iti va pune energia in miscare, iti va aduce resurse si mai mult decat atat, va aduce contacte foarte valoroase.Pentru multi cei care ascultati, stiti ca unul dintre cele mai rele lucruri pe care le puteti face cand sunteti stresati este sa stati acasa si sa va mancati de viu emotional. Asta face problemele din ce in ce mai rele. Si apoi nu mai aveti chef sa iesiti, sa va plimbati in natura, sa fiti cu oamenii, sa faceti orice altceva.Si stii dragul meu ca eu sunt cu tine. Cu adevarat sunt cu tine la fiecare pas. Deci acum te voi agresa si mai mult cu predarea.
Intrebarea 3: Am o intrebare si este in legatura cu mama mea vitrega.Ea a avut acum 20 de ani un mare infarct si acum pare ca este la sfarsitul vietii ei.A fost la specialisti, a fost prin spitale. Energia sa incepe sa plece, dar ea nu simte ca este pregatita sa plece inca. Este ca si cum mai are ceva de facut si nu prea stiu cum sa... ce sa-i spun, ce sa fac, cum sa o ajut energetic cu aceste lucruri. Orice i-ar putea fi de ajutor...
Adamus: La acest punct, de fapt, doar compasiune si intelegere.Problemele ei au inceput prin faptul ca a oferit iubire tuturor, in afara de propria persoana si asta a cauzat aceasta boala a inimii.Este foarte simplu. Nu este nevoie de un om de stiinta sau medic pentru a vedea. Deci si-a negat iubirea de sine.Este un timp minunat sa o faca acum. Dar iti spun acum ca probabil nu o va face. Verificandu-i energia, ar putea trece vieti inainte sa inteleaga cum sa isi ofere iubire siesi. Dar eu iti cer sa ii onorezi calea, nu sa incerci sa-i schimbi calea ci sa i-o onorezi.
Linda: Adamus, cursul dreamwalker moarte nu ar auta-o sa inteleaga prin ce trece aceasta persoana?
Adamus: Absolut.
Dr. Doug:Cred ca sentimentele pe care le are despre lucrurile pe care le mai are de facut par un feld e obligatii si asta pare a fi o parte din problema.
Adamus:Oferind iubire tuturor celorlalti, simtind ca trebuie sa fii acolo pentru ei si nu pentru tine. Si voi spune si ca anumite raspunsuri sunt poate prea scurte, dar noi incercam aici sa expandam constiinta in legatura cu bolile fizice, privind la felul in care ne putem reechilibra la nivel de miez.
Intrebarea 4:Recent a trebuit sa scap de salteaua mea de firma pentru ca corpul meu devenea plin de toxine din cauza tuturor chimicalelor din aceasta. Ce se intampla cu absorbtia toxinelor?
Adamus: il voi ruga pe dr. Doug sa ofere mai intai explicatia medicala.
Dr.Doug: Imi voi imagina ca cineva a devenit hipersensibil la anumite chimicale artificiale si mai conectat la fibrele naturale. Eu unul nu am suportat niciodata poliestirenul. Si nu e ceva iesit din comun faptul ca oamenii sunt foarte sensibili la gazele exterioare din materialele noi.Aceasta saltea noua te serveste bine, este foarte confortabila.Daca traiesti undeva cu o clima decenta sau ai destul de mult loc in casa, poti pune salteaua acolo la aer, poate chiar afara astfel incat ea sa elimine gazele, deci aproape toate toxinele.Si apoi o poti pune pe pat, cu cearsafuri potrivite si poate nu-ti va mai face probleme.Daca in continuare ai probleme, atunci salteaua nu este potrivita pentru tine.
Adamus:Face parte din intreaga mea discutie despre alergii si cum stiti, deveniti din ce in ce mai sensibili la ceea ce consideram a fi artificial, desi ati putea spune ca totul este artificial, dar sunt unele lucruri care sunt mult indepartate de sursa naturala.Este o analogie minunata in asta. Cu cat esti mai artificial cu tine insuti cu atat mai dificil va fi pentru corpul vostru sa suporte naturalul.SAu intoarcerea la valoarea de sine, la eu sunt.
Intrebarea 5: Daca zaharul este un drog hipnotic, cum de mancam dulciuri fara sa fim hipnotizati?Ce parere ai despre alternativele naturale?
Adamus: doctore, tu primul.
Adamus:Ei bine, eu nu mananc multe dulciuri rafinate, pentru ca am o parere negativa despre ele.Cred ca de fiecare data cand o mancare iti dicteaza tie in loc sa dictezi tu ce vrei sa mananci, ai o problema.Asta ar fi calea de a verifica daca ai sau nu controlul.Substitutele la care te referi nu proiecteaza aceiasi receptori, dar uneori poti deveni dependenta si astfel transferi comportamentul dependent de la un dulce la altul si apoi iar un tip de mancare iti dicteaza in loc sa fie invers.
Adamus:si intorcandu-ne la discutiile pe care dragul de doctor le-a avut acum ceva timp despre centrul placerii si despre faptul ca exista un centru vechi atlantian care a fost implementat tuturor si a fost folosit pentru a controla oamenii si pentru a-i face sa munceasca pentru ei.Si inca sunteti obisnuiti sa declansati acel centru al placerii.Si pentru persoana care a pus intrebarea, este un vechi joc pe care il joci cu tine. Iti oferi dulciuri si spui "trebuie sa am dulciuri", dar tipul de dulciuri pe care il consumi, bogat in zaharuri, care este hipnotic si care afecteaza acest centru al placerii, este o realitate falsa, tu inca te mai joci cu asta. Dulciurile naturale sunt cele gasite in fructe si natura. Acestea iti vor oferi echilibrul cu celelalte tipuri de mancaruri cu care te hranesti, sarate, acre, etc.Dar vei descoperi ca nu declanseaza acest centru al placerii. Deci incearca sa reduci zaharurile si in special pe cele artificiale. Schimba acelsi hipnotic dintr-o forma in alta si incearca sa le reduci si sa lucrezi cu dulciurile naturale gasite in ce creste din pamant.
Dr.Doug: As dori sa fac un comentariu. Medicina va incerca mereu sa caute in natura o chimicala magica care sa poata functiona pentru cancer si va incerca sa o sintetizeze si sa o purifice pentru a ajunge la acel singur glont. Ceea ce nu relaizeaza este ca nu e doar un singur lucru, este incarnat cu tot restul care functioneaza.Cu multe lucruri care sunt in natura, inclusiv zaharurile sunt gasite impreuna cu multe alte chimicale pe care le echilibreaza.Deci orice calitate dependenta ar avea, este grozav temperata daca nu eliminata atunci cand e manacata in forma sa naturala.
Adamus: da.
Intrebarea 6: Adamus, vrei sa detaliezi mai mult despre zgomotele din urechi, care sunt din ce in ce mai abundente in aceste zile pentru multi oameni care se trezesc?
Adamus: am vorbit despre asta de multe ori. Cum deveniti din ce in ce mai sensibili si va expandati constiinta, auziti sunete interdimensionale si chiar voci, muzica.Mintea voastra nu stie cum sa le interpreteze. Deci le aude doar ca un bazait sau un sunet.Acum multi dintre voi aveti acest tiuit in urechi.Daca v-ati opri pentru un moment si sa ascultati. Atrageti enorme cantitati de energie si constiinta se deschide si da pe dinafara.Deci mintea pur si simplu nu stie cum sa interpreteze aceste sunete. Si exista muzica minunata acolo. Sunt eu care fac incantari la nivele nonverbale. Dar daca nu luptati cu asta, daca doar permiteti mintii sa inceapa sa inteleaga asta, acestea nu vor mai deveni zgomote enervante. Unii dintre voi spun ca sunt acufenii sau le dati alti termeni medicali dar pentru oamenii care se trezesc, ei percep acum la un nivel mult mai expandat. Deci respirati prin urechi.
Intrebarea 7: Daca fiul meu face o operatie pentru a indeparta un hematom de 13 centrimetri de pe glanda pineala, il vezi recuperandu-se bine?
Adamus: Uneori cand intrebarile sunt puse in numele altei persoane, trebuie sa mergem sa cerem aprobare sau dureaza ceva pana sa simtim energia. Dar in acest caz, dupa operatia deja facuta, tot ce vad in energie arata ca hematomul nu se va reface. El se va vineca.
Intrebarea 8: Vrei sa detaliezi putin despre terapia de lumini colorate care vindeca tot felul de boli, ma refer la terapia cu lumina incandescenta.
Adamus: Voi spune ca terapiile prin culoare sunt mai eficiente cand este vorba despre problemele mental.emotionale.De asta le foloseam in scolile misterelor, desi se poate spune ca facand o baie in culoare, asta va avea un efect de stimulare in corp.Dar este mai eficienta in problemele mentale, cum ar fi depresia.Ne intoarcem la glanda pineala si la faptul ca era acolo pentru a regla lumina si intunericul si pentru a ajusta frecventele culorilor care veneau.Dar inca o data, pentru toti shaumbra, acum, unde sunteti, si asta nu se aplica majoritatii oamenilor, acum incercam sa nu folosim forte d eenergie pentru a incerca sa vindecam lucruri.Uneori cand incerci sa folosesti terapia prin culoare pentru probleme fizice, ai putea face mai mult rau decat bine. Si cand incerci sa folosesti magneti in pantofi, te joci cu un sistem foarte frumos si inalt rafinat.Si totul se rezuma la incredere. Si stiu ca nu-ti place sa auzi asta si ca ai prefera sa ma auzi cum iti spun ca voi prezenta un curs despre bagheta magica de vindecare, dar adevarul este ca tu esti cel care te va vindeca, care te va echilibra, care te va aseza in bucuria fizica.
Dr.Doug: Cred ca a fost o tema aici. Terapii si vitamine si tot felul, care au fost de folos. Dar ce a fost recomandat pentru shaumbra este sa refaca cursul drumului. Eu am incetat sa iau medicamentele pe care le luam, dar recent am avut o zi aglomerata, cu mult stres si am luat vitamine, m-am simtit mult mai bine. Dar imi imaginez ca daca sistemul tau psihic este deranjat si nu prea te poti intoarce la felul in care erai, foloseste tot ce este necesar: un medicament, o pastila pentru a te pune pe picioare si opreste-te, lasa corpul sa faca restul, nu te mai forta.
Adamus: daca folosesti vitamine in fiecare zi, ii spui corpului ca nu-si poate face propria munca. Si in final, nu o va mai face.Se va opri. Si astfel v-ati creat propria realitate si va trebui sa luati vitamine in fiecare zi. Exista circumstante atenuante pe care le sitit cu totii.Daca nu dormiti o noapte sau daca calatoriti mult. Sunt momente cand luati o vitamina, chiar si cateva zile la rand. Acestea ofera corpului o amintire energetica si acesta poate aprecia atunci cand este facuta la acel nivel, dar apoi te retragi.Si corpul vostru acum are amintirea, stie ca aveti incredere in el si va incepe sa absoarba energia potrivita de la lumina soarelui, de la aerul din jur, de la energie si isi va oferi singur explozia de energie de care are nevoie. Nu spun ca ar trebui sa va lasati de orice medicament, dar folositi-le atunci cand situatia o cere. Daca situatia cere sa luati medicamente in fiecare zi, poate ar trebui sa va uitati la acea situatie. Poate daca va intalniti intotdeauna cu aceasi situatie, adica trebuie sa luati medicamente in fiecare zi, priviti-va viata, de ce treceti prin asa ceva cu intentie, prin tortura?
Intrebarea 9: Acum fac chimioterapie pentru cancer la san.Ai putea vorbi despre cancer?
Adamus: voi rezerva asta pentru urmatoarea emisiune pentru ca vreau sa discut mai multe despre cancer si la fel si dr. Doug, fie ca stie sau nu.Dar cancerul este o boala bazata pe emotii si vine de obicei din energia furiei si a urii.Si cum am spus la inceput, furia si ura sunt de obicei directionate asupra propriei persoane.Asta cauzeaza o cadere in sistemul de comunicare in corp, va stopa miscarea energiei in felul corect si asta va atrage ceva ce stiti ca fiind cancer.Fiecare dintre voi aveti cancer in corpul vostru acum, dar nu va fi activat, dar potentialul este acolo.Este infricosator. "Oh doamne, corpul asta are cancer si va fi dureros si toate aceste circumstante provocatoare". Corpul vostru este plin de potentiale boli si bacterii si ciuperci si tot restul chiar acum.Vreau ca voi toti sa simtiti relatia distantata de frica pe care o aveti cu propriul corp. Este timpul sa transcedem asta, e timpul sa trecem dincolo de acea constiinta veche si sa realizam ca corpul este stralucit, are propria inteligenta care surclaseaza mintea.Si acea inteligenta este aici pentru a va servi.Vrea sa fie aici.Chiar o parte din voi nu vrea sa fie aici, dar el vrea.Pentru ca este din acest loc.A fost creat din acest loc.Si este confortabil pentru el aici chiar daca voi nu simtiti astfel.Va voi ruga sa va intoarceti in relatia de incredere cu corpul.
Intrebarea 10: Ce spui despre aceasta cerere ca toti oamenii sa faca vaccine pentru gripa?
Adamus:cerere?
Linda: da, cineva spunea ca la servici li s-a cerut sa faca vaccin pentru gripa.
Adamus: nu va durea. Nu va va injecta o substanta ciudata in fiinta voastra si chiar daca ar fi asa, fiinta voastra ar putea-o respinge.Eu privesc energia vaccinului antigripal si cu adevarat nu este nimic de care ar trebui sa te ingrijorezi.Si pentru cei dintre voi care nu il vor face, este bine deasemenea.
Intrebarea 11: Eram curios, este ceva in special cu energia shaumbrei care te-a facut sa inaintezi cu subiectul de azi?
Adamus: da. Pentru ca acestea sunt lucrurile pe care shaumbra vrea sa le discute acum si ei devin din ce in ce mai constienti de relatia cu corpul.Si cum au facut multa munca in ultimii ani cu corpul lor, incep acum sa inteleaga cum totul este integrat impreuna.Multi shaumbra au avut concepte vechi, ca vor trebui sa iasa din corp pentru a avea experiente mistice, dar majoritatea experientelor mistice pe care le-ati putea avea vin din interiorul corpului.
Intrebarea 11: Acesta ar putea fi urmatorul mare pas in constientizarea noastra.
Adamus: si am inceput bine in acest program, ma refer la o mai mare intelegere si constientizare a relatiei si a tuturor lucrurilor care au loc in corpul vostru si cum vindecarea poate fi mult mai eficienta.
Am tot auzit ca multi shaumbra au inceput sa aiba dureri de genunchi. In special pentru cel ce a pus intrebarea, ai cateva aspecte care stau imprejur. Ele nu incearca sa se agate de genunchii tai, dar acea zona este cea prin care se conecteaza la tine.Pentru ca nu iti mai simti genunchii si ele cred ca pot avea o calatorie gratis conectandu-se acolo.Dar slava cerului ca corpul tau te anunta ca exista acesti trantori.Fie e timpul sa le plesnesti intr-o alta dimensiune, fie sa le integrezi in iubirea fiintei tale.De aceea te dor genunchii, nu pentru ca imbatranesti si nici din cauza greutatii.
Cu asta amintiti-va ca totul este bine in intreg corpul, deci lasati-l. Multumesc, eu sunt Adamus.
sursa:www.crimsoncircle.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu