luni, aprilie 21, 2008

SHOUD 8: "Proclamati Cine Sunteti” -Intrebari si raspunsuri



(multumim Gratiei si lui Costinel)MATERIALELE LUI TOBIASSeria Saltului Cuantic: SHOUD 8: "Proclamati Cine Sunteti” – realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey HoppeIntrebari si Raspunsuri Prezentat de Crimson Circle5 aprilie 2008www.crimsoncircle.com
Si asa este, dragi Shaumbra, noi continuam cu constiinta care evolueaza, cu constiinta voastra personala, a grupului Shaumbra si a Pamantului. Am avut o discutie interesanta cu Dr, Freud, pe durata pauzei. V-a observat pe toti si a ramas in acest spatiu sigur. El a facut cateva comentarii interesante. A afirmat ca nu este vorba despre analiza. Hmmm, desigur! A spus ca este vorba despre acceptare si nu despre procesare.
Dragi Shaumbra, nu este necesar sa spunem celorlalti o multime de cuvinte, decat ceea ce a subliniat el aici: indoiala este cea care face ca lucrurile sa fie complexe, cand de fapt, sunt foarte simple. Prin urmare, treceti dincolo de indoiala, declarati cine sunteti si impartasiti ceea ce stiti!
Acestea fiind spuse, sa incepem cu intrebarile!
LINDA: Prima intrebare este de la prietena noastra Edith. Nu se simte confortabil sa stea in fata.
INTREBARE SHAUMBRA 1 (citita de Linda, din partea lui Edith): Care este starea surorii ei, Patricia, care nu se simtea bine si unde este ea?
TOBIAS: Ei bine, sa spunem ca are o sora sovaitoare, care nu vrea sa se vorbeasca despre ea in fata unui grup mare, din multe motive, chiar nu vrea sa se discute despre ea. Asa ca, il rugam pe Cauldre sa discute cu Edith, mai tarziu.
LINDA: Foarte bine!
TOBIAS: Ma voi folosi de asta, ca de un semnal de alarma. Cei care aveti de-a face cu problemele altor persoane, onorati si respectati faptul ca uneori ei se blocheaza. Nu vor sa fie vazuti. Nu vor sa fie expusi, din punct de vedere energetic, din motive diferite. Veti intalni astfel de oameni, cand veti realiza munca de invatatori. Veti stii ca se intampla ceva. Veti simti un dezechilibru in ei, veti fi capabili sa vedeti problemele fizice sau pe cele emotionale, pe care le au, insa acel aspect uman nu vrea sa i se dezvaluie acele probleme. El stie ca are dureri sau ca este nefericit, insa va juca unele jocuri cu voi, din cand in cand – sau doar putin – deoarece nu vor sa fie expusi. Asa ca, onorati asta, daca asa aleg ei! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 2 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Am doua intrebari…
TOBIAS: Ai mult mai multe! (hohote de ras) Vei incerca sa strecori doar doua!
SHAUMBRA 2: In ultima luna, compania mea a trecut prin imense schimbari. Cu aceasta ocazie, in ultima saptamana, multi oameni si-au pierdut slujbele si eu cred ca vor urma multe alte schimbari. Una dintre intrebari este: ce potentiale sunt si la ce sa ma astept? A doua intrebare este legata de faptul ca de un an scriu o carte; poti sa impartasesti unele potentiale sau orice ar trebui sa stiu despre asta.
TOBIAS: Desigur! Ei bine, vezi legatura dintre cele doua intrebari? (Tobias rade) Sa facem lucrurile simple – sa lasam indoiala sa plece! Observi ca ele sunt foarte legate?
SHAUMBRA 2: Da.
TOBIAS: Okay! (razand) Prin urmare exista – cum sa spun – o mare parte din tine care alege sa pierzi slujba, sa nu o mai ai de loc, sentiment ce iti da senzatia unei eliberari. Dar, exista o mare parte din tine, care se indoieste. Ce se va intampla? Te vei putea descurca de una singura? Vei putea termina cartea si sa aiba si succes? Ai putea face acele lucruri la care ai visat, despre ai vorbit si de care stii in inima ta, ca sunt potrivite?
Mmmmm! Am avut multe discutii… atat de multe discutii – discutii lungi – si cand nu-ti placea ce-ti spuneam eu, mergeai la St. Germain.(rasete) El mi-a spus ca l-ai chemat. Este ca si cum m-ai pacali, din punct de vedere emotional. (rasete) Dar, tu stii ca amandoi spunem acelasi lucru – eu il spun mai dragut, el il spune mai direct! (rasete)
Tu este un exemplu minunat al dilemei, in care patrunde Shaumbra acum. Tu stii despre ce este vorba – stii ca este acolo – dar exista acea indoiala care intuneca intreg tabloul. Tu stii ca vrei sa pleci din mediul acela, in care stai. Sunt multe lucruri care iti plac, evident, multe lucruri care iti permit sa excelezi in interior; iti furnizeaza si posibilitatea de ati permite niste lucruri extravagante, asa cum stii. Dar, tu stii ca nu esti implinita acolo. Fericita nu este cuvantul potrivit, insa stii ca nu esti implinita si stii ca daca te vei agata de acea slujba, te vei transforma intr-un mare “Freud” – sau excroc(in en. Fraud)! (Tobias rade) …este o gluma de-a mea!
Tu stii ca partea ta interioara, care vrea atat de mult sa impartaseasca ceea ce ai, va ajunge sa se sufoce. Cand se va intampla asta – e valabil pentru voi toti – stiti ca asta va bloca energia in corp si va veti imbolnavi. Va umbri vitalitatea voastra, care exista in constiinta voastra si in mintea voastra si apoi veti deveni marginiti. Te afli in dilema, desi cunosti raspunsul, dar te indoiesti de el.
Nu-ti pot promite cat de bine va merge treaba cu cartea. Este cartea ta. Ea are potential, iar potentialul nu ii priveste doar pe Shaumbra, asa cum stii. Are legatura cu multi alti oameni. Este… ai de gand sa indepartezi indoielile si sa treci la treaba? Oricum, ce-ai avea de pierdut? (rasete) Cu adevarat, nu este o gluma! Este vorba de a va reaminti, Shaumbra, ca foarte multi dintre voi dati inapoi, in prezent. Voi stati in spate. Voi aveti acea valoare a masuratorii ridicata, pe scara numerica pe care v-am adus-o astazi, dar ar putea sa fie mult mai mare, daca ati face acele lucruri.
As dori ca Shaumbra sa impartaseasca din povestile lor, in orice mod posibil, caci exista multi Shaumbra care au iesit din lumea activitatilor obisnuite. Sunt multi care au renuntat la slujbele lor – si desigur, majoritatea erau slujbe proaste – asa ca au plecat. Ei inca se scarpina pe cap si-si spun, “Cum se intampla ca desi nu munces, castig mai mult decat vreodata inainte? Sunt mult mai liber. Sunt mai fericit, decat vreodata inainte, insa mi-am parasit ceea ce am considerat ca fiind siguranta mea. Este o decizie pe care doar tu o poti lua, insa ceea ce intrebi, cu adevarat, este: poti elibera energetic slujba, ca si ea sa te elibereze, ca tu sa te poti focaliza pe ceea ce canta in inima ta, cu adevarat? Este atat de evident…atat de evident, incat nu trebuie sa-ti dau vreun raspuns.
SHAUMBRA 2: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc! Revino, te rog, oricand pentru celelalte intrebari!
INTREBARE SHAUMBRA 3 (citita de Linda, de pe Internet): Salut! Albert Einstein a spus ca daca albinele vor disparea de pe suprafata Pamantului, omul nu va mai avea de trait, decat patru ani. Fara albine, nu va fi polenizare, nu vor mai exista oameni. Ei bine, albinele pleaca de pe Pamant. Ne poti spune ceva despre asta? Multumesc!
TOBIAS: Desigur. Polenizarea realizata prin albine se schimba. In timp ce Gaia pleaca… iar Gaia a sustinut energia Pamantului de foarte mult timp, insa intotdeauna s-a stiut ca va pleca, ca oamenii sa-si asume responsabilitatea fata de Pamantul lor. Ei nu mai au nicicand nevoie de “Mama”, ca sa aiba grija de Pamant. In timp ce constiinta evolueaza, oamenii trebuie sa-si asume responsabilitatea pentru planeta pe care traiesc.
Albinele pleaca – nu toate de odata, nu vor pleca peste noapte – insa ele vor pleca. Din punct de vedere energetic, plantele si florile isi vor schimba calea de a fi polenizate, isi vor desfasura activitatile din interior si in mare parte, se va realiza cu asistenta din partea constiintei umane. Viata plantelor si a animalelor de pe Pamant este adaptabila, Oamenii nu se adapteaza, intotdeauna, la fel de usor! Prin urmare, albinele pot pleca si vor fi inlocuite de un tip nou de fizica, aici pe Pamant. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 4 (o femeie la microfon): Hello Tobias! As dori sa-ti pun doua intebari si una este: ce se intampla cu partea dreapta a creierului meu? Doctorii au detectat ceva si vor ca eu sa fac un examen RMN.
TOBIAS: Sa raspundem mai intai la asta. Toti cei care veti ajunge la medic, pentru situatii cum ar fi activitatea si undele creierului, oricare din Shaumbra care ar ajunge la un medic de tip tranditional, acesta va observa unele lucruri, care le va atrage atentia. In creierul tau, echilibrul dintre creierul stang si cel drept sau dintre cel “creativ versus cel analitic” se schimba rapid, iar mintea trebuie sa treaca prin propriul proces, privind modul de a a aduce informatii, de a le combina, de a le stoca si de a stimula activitatea creativa.
Toti Shaumbra veti ajunge intr-un moment, in care nu va mai exista acea separare dintre lobi, intre activitatea creierului stang si cel drept. Veti dispune de un elevator/lift care va urca si cobori, in mod obisnuit, aducand informatii din taramurile cristaline, trecand prin alte taramuri, pana in viata umana. Acea constiinta care porneste de la sinele uman,va urca apoi cu elevatorul si va fi impartasita in celelate taramuri. Prin urmare, nu va mai fi acea separare, care are loc acum.
Iti voi raspunde, va vom raspunde tuturor – fiti foarte precauti, cand aveti de-a face cu ce vi se spune despre undele creierului, de catre profesionisti, in special, prin citirile psihice(n.t. in general, inseamna a interpreta informatii si a prezice viitorul). Persoana psihica respectiva nu intelege ce se intampla.
Acum… iti multumesc pentru ca ai pus aceasta intrebare, ea scoate la iveala iritarea mea.(rasete) Un cititor psihic obisnuit – nu vorbesc despre toti – observa doar un nivel al vostru. Acum, daca veniti in fata si ei fac semiobsur in camera, pun muzica placuta si incep sa vorbeasca, ceea ce se intampla este ca un aspect al zilei iese in fata, cel mai galagios, cel mai emotiv, el va fi cel pe care il vor citi. El nu preprezinta o reflectare potrivita a intregului tu. Acesti ghizi sau cititori ar trebui sa priveasca intr-un loc nou, din care sa faca citirile. Cartile de tarot nu mai functioneaza pentru Shaumbra. Stiu ca unii dintre voi, inca incercati sa le faceti sa lucreze. Astrologia isi pierde impactul asupra Shaumbrei, deoarece astrologia este mult mai extinsa acum. Voi deveniti toate semnele, in prezent.
Pastreaza lucrurile simple! Revino la ceea ce stii in interior! Daca ai indoieli, daca nu esti sigura, vorbeste cu Shaumbra, cu noi, insa tu deja stii asta in interior. Nu este nimic in neregula cu creierul tau, decat ca iesi din el! (rasete)
SHAUMBRA 4: Deja stiu asta!
TOBIAS: Eu stiu ca tu stii si de aceea stiu ca iti pot spune ca stii!
LINDA: Totusi acesta nu este un sfat medical, corect?
TOB IAS (razand): Nu!
SHAUMBRA 4: A doua intrebare: care este efectul oglinzii, cand faci sesiunea Aliyah(nt. este un mod de a te vindeca de virusul energiei sexuale, este devenirea prin Aliyah)?
TOBIAS: Te vom ruga sa repeti intrebarea pentru toti!
SHAUMBRA 4: Care este efectul oglinzii, cand realizezi sesiunea Aliyah?
TOBIAS: Ei, da! Cand faceti sesiunea Aliyah voi reveniti la iubirea de sine. In esenta, este vorba despre reintegrarea tuturor partilor proprii, care au fost ranite, neiubite si fara valoare de sine. Efectul este ca totul este reintegrat, readus la intreg si readus la echilibru. Va vom cere tuturor celor care ati urmat Scoala Energiilor Sxuale si care lucrati cu Aliyah, sa o pastrati simpla! Nu ar trebui sa va ingrijorati de efectele secundare sau de alte lucruri. Permiteti-va sa iubiti tot ceea ce sunteti si observati cum restul va curge foarte natural!
SHAUMBRA 4: Prin urmare oglinda nu are vreun efect?
TOBIAS: Nu, nu te ingrijora de nimic!
SHAUMBRA 4: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 5 (citita de Linda, de pe Internet): Respiratia ne este recomandata adesea, ca o cale de a ne deschide, pentru a trece prin dificultati si tot asa, valabil pentru Shaumbra. Cum functioneaza respiratia pentru non-Shaumbra? Exista diferente?
TOBIAS: Respiratia este benefica pentru oricine. Ea are efecte diferite asupra altor oameni, pe baza nivelului lor de constiinta. Pe non-Shaumbra i-ar putea juta sa-si inceapa procesul de trezire si ar face ca procesul acesta sa fie mult mai usor si mai bland. Respirati este alegerea constienta de a trai. Ea schimba corpul, mintea, schimba totul. Asa cum spui, pentru Shaumbra care aveti o perspectiva putin diferita asupra lucrurilor, o constiinta putin diferita, va este de folos sa va extindeti in taramurile multidimensionale, in timp ce ramaneti in Acum, aici, pe Pamant. Ar putea avea un efect diferit asupra unor non-Shaumbra – i-ar putea ajuta cu lucrurile de baza, din viata lor – dar, respiratia este un instrument pentru toti.
SHAUMBRA 5: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 6 (o femeie la microfon): Hello Tobias! Nimic nu mai lipseste, Tobias, chiar daca stii! M-am invitat prin aceasta intrebare. Intreb in numele copiilor Shaumbrei, care au problem alergice. Intelege ca baiatul meu, Tobin, proceseaza, insa nivelul productiei de mucozitati nazale este uluitor! Vreau sa spun ca acestui copil ii curg mucozitatile toata ziua.
TOBIAS: Ai putea sa realizezi o sesiunea “Intreaba-l pe Tobias” despre mucozitati! Da. (rasete)
SHAUMBRA 6 (razand):Da! Ar fi interesant!
TOBIAS: Mai bine nu! (hohote de ras)
SHAUMBRA 6: Dar ce zici despre “Intreaba-l pe Tobias despre copii si alergii.”, este intrebarea mea si imi recomanzi… stii, ii fac irigatii nazale cu apa sarata, care este neplacuta chiar si pentru noi, insa vreau sa aflu, stii, ce sa fac, cum as putea sa ameliorez asta. O alta problema este ca el vrea sa doarma cu mine, insa nici unul dintre noi nu doarme bine si as dori sa inteleg motivul din spatele acestui fapt si… cam asta este.
TOBIAS: Mai intai de toate, in special cei mici, dar si foarte multi Shaumbra, multi dintre voi aveti mai multe alergii, decat in mod obisnuit. Cu cat o fiinta devine mai sensibila, asa cum sunt cei mici si voi Shaumbra, deveniti mult mai constienti de orice, insa initial apare o reactie fizica. Este o reactie alergica. In ce-l priveste pe Tobin, are loc o curatare constanta a impuritatilor care-i patrund in corp, este o cale a lui de a se mentine foarte pur. Tobin face asta in numele ambilor, in numele tau si al tatalui sau. Prin urmare, el simte energia voastra si el purifica pentru toti. Acesta este motivul pentru secretiile sale excesive.
Astfel, unul dintre lucrurile de facut este sa gasesti o mica rezolvare a relatiei dintre mama si tata, dar in general, cei mici sunt foarte alergici. Va sugerm sa nu le supradozati medicatia. Corpul are un mod al sau de a se ajusta fata de alergii, daca nu sunt forme severe. Corpul poate invata sa se ajusteze la poluantii din aer, la efectele prafului, ale ciupercilor si ale altor lucruri. Atunci cand sunt foarte mici, pana la 7, 8 ani, este important sa le intarim imunitatea naturala, imunitatea n-ar fi cuvantul potrivit, ci sistemul lor natural de acceptare.
Acum problema dormitului impreuna. Acest copil are nevoie de asigurare, are nevoie de un conflort suplimentar. Exista o situatie intre mama si tata, care ii creaza unele sentimente de nesiguranta, de neliniste iar dragul de Tobin trebuie sa fie asigurat si sa simta ca exista spatiul sigur. Cand vrea sa doarma cu tine, este vorba despre doua lucruri. El are nevoie de acel spatiu sigur, insa … el incearca sa te asigure pe tine, ca este momentul sa faci, ceea ce stii ca este potrivit. Cu alte cuvinte, el incearca sa te asigure sa mergi si sa faci ceea ce este corect pentru tine. El simte ca daca el este acolo pentru tine, iti ofera mai multa incredere in tine.
SHAUMBRA 6: Multumesc!
TOBIAS: Desigur!
INTREBARE SHAUMBRA 7 (citita de Linda, de pe Internet): Sper ca pot sa ajung la o solutie, caci am simtit ca vreau sa ies din corp, datorita frustrarilor mele. Dar, raman prin preajma, stiind ca daca las acest tipar sa plece, voi fi capabil sa ma exprim complet si sa ma bucur de ultimii ani din viata, in totalitate. Ma simt blocat in aceeasi problema sau in cateva probleme asociate, care m-au chinuit, cel putin, toata viata. Aleg sa fac lucrurile altfel, insa descoper ca le fac la fel. Am eliberat controlul asupra acestor lucruri, insa este si mai rau, in special, dupa Saltul Cuantic. Am urmat ESS, SES si multe alte workshop-uri, insa nici o schimbare – pe care sa o observ. Suferinta in sine! Este ca si cum am strans-o in mine. Este vorba doar de multe, multe aspecte? Orice comentarii despre munca mea si despre familia mea, vor fi apreciate. Eu Sunt Cel Ce Sunt; va trimit oceane de iubire, tuturor!
TOBIAS: Desigur, Shaumbra, voi treceti prin probleme care nu va apartin, cu adevarat iar voi aveti acel mod extraordinar de a pretinde, de a va minti, preluand poverile celor din jur. Tu, in special, care ai pus intrebarea, ai aceasta abilitate fenomenala de a prelua problemelele celor care iti sunt foarte apropriati si pretinzi ca iti apartin. Si chiar nu iti apartin – am mai vorbit despre asta inainte – nu vrei sa le lasi sa plece. Vrei sa le accepti ca fiind ale tale. Astea fiind spuse, poate vei lua in considerare o mutare in alt loc. Nu este vorba ca energiile dintr-o zona geografica ar fi mai bune, decat din alta zona, insa importanta este separarea de cei apropriati - si tu stii la ce ma refer – ca sa poti inceta sa preiei problemele lor si sa pretinzi ca sunt ale tale.
Si tu si eu stim, noi am discutat despre asta, energia ta este chiar echilibrata, chiar pura. Singurul lucru pe care il observ este o problema pe care o ai – ceea ce as numi – un sistem Shaumbra nou – te temi sa pleci de unul/una singura. Tu te simti confortabil sa preiei problemele celorlalti. Elibereaza-le ! Nu iti apartin. Daca va trebui, muta-te departe de ei, din punct de vedere fizic! Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 8 (un barbat la microfon): Salutari Tobias! Fara accidente, nu-i asa? (Tobias rade)
TOBIAS: Ei bine, pare ca vor fi multe in aceste zile, insa nu sunt acccidente, cu adevarat.
SHAUMBRA 8: Nu este nici un accident/nu este intamplator faptul ca lucrez la un program despre lumina, sunet si apa, care se raporteaza la activarea ADN-ului. Concluzia acestui program, pe care abia l-am terminat este ca sunt nesigur de frecvente. Exista 12 frecvente – cate una pentru fiecare filament de ADN – sunt pe undeva pe aproape cu ele?
TOBIAS: Incerc sa ma gandesc la un raspuns foarte scurt, la o intrebare foarte importanta pe care mi-o pui tu. Iti voi cere sa faci doua lucruri. Elibereaza conceptul de activare a ADN-ului! Este foarte, foarte rezistent – prin ceea ce am observant eu, St. Germain si Kuthumi – nu este potrivit sa incercati sa activati ADN-ul, in mod artificial. El este activat in mod natural, prin constiinta iar constiinta este constientizare. Constiinta poate fi blocata si sa para foarte, intunecata prin indoiala. Tu ai un element de mare indoiala – un element coplesitor de indoiala – in cadrul muncii tale. Asta face ca sa vezi lucrurile ca fiind foarte complexe si esti mult in minte, in chesiuni care ar trebui sa fie foarte simple. Elibereaza conceptul de activare a ADN-ului!
Priveste lucrurile care au de-a face cu abilitatea constiintei si a apei de a conlucra – apa este o cale de a face constiinta mult mai tangibila, mult mai prezenta, in aceasta realitate. Acesta este scopul ei fundamental. Nu incerca sa faci ceva anume cu ea, in prezent, nu te ingrijora de frecvente! Doar testeaza si joaca-te cu ea, experimenteaza relatia dintre apa si constiinta! Vei fi uimit de potentialele pe care nu le vezi acum, deoarece esti focalizat pe ceva, in mod expres. Doar joaca-te cu ele! Apoi, revino dupa trei, patru luni si vom vorbi, din nou!
SHAUMBRA 8: Informatia mi-a fost oferita prin trecerea apei printr-un sistem, care ajuta la energizarea ei – mai este potrivit acest lucru?
TOBIAS: Cumva. Apa in sine este energizata. Apa exista in ceea ce ati numi, o stare neutra, insa are potentialul, incat nu trebuie ca voi sa o activati. Nu trebuie sa o treceti prin nimic, decat prin constiinta. Este foarte simplu. Sunt cativa cercetatori care au indeplinit o munca fenomenala, in acest domeniu. Observa ce-au facut ei si apoi, du tu acea lucrare la un urmatorul nivel!
Inducerea artificial a multor lucruri – fie ca s-ar efectua in corpul vostru, in ADN-ul vostru sau prin incercarea artificiala de a stimuli constiinta – sfarsesc prin a nu functiona bine. Acestea aduc indoiala, care tinde sa risipeasca totul. Poti fi un exemplu minunat pentru Shaumbra, prin munca pe care o faci si tu ai toate abilitatile sa o realizezi. Tu ai instumentele constiintei, cat si pe cele intelectuale. Revino la simplitate! Vei descoperi ca la ce ai lucrat sau ce ai incercat sa descoperi, a fost mereu acolo, inafara constientizarii sau vederii tale, deoarece incercai sa le faci sa fie foarte complexe. Este vorba despre simplitatea absoluta!
Respira profund! Nu te indoi de munca pe care ai facut-o pana in prezent, din cauza celor spuse de mine! Au facut parte din proces.
SHAUMBRA 8: Sa o duc la urmatorul pas?
TOBIAS: Da, la urmatorul pas.
SHAUMBRA 8: Multumesc!
TOBIAS: Multumesc! Continua acea activitate importanta!
INTREBARE SHAUMBRA 9 (citita de Linda, de pe internet): Hello Tobias! Este fenomenul Obama (Obama este contracandidat la presidentie) un exemplu al Energiei Noi, in actiune? El pare sa fie in Energia Noua iar oamenii doar se conecteaza cu el, fara sa stie de ce. Ai putea sa faci comentarii despre el, te rog? Multumesc!
TOBIAS: Desigur si asa cum ti-am spus inainte de a scrie intrebarea, in circumstantele actuale, nu este potrivit sa vorbim despre politica, din diverse motive. Cauldre nu vrea sa vorbim, el este numarul unu. Linda nu vrea, ea fiind a doua. (Tobias si Linda rad) Se petrec unele fenomene interesante, in aceste alegeri. Din nou, daca pastrati lucrurile simple… e recomandat sa stati in spatele zidului scund! Anii in care au loc alegeri, sunt potriviti sa stati in spatele zidului scund. Spun asta, in special, pentru cei care sunt foarte pasionati si implicati emotional, in acestea. Stati in spatele zidului scund, chiar daca o parte din voi spune ca trebuie sa iesiti si sa bateti pe la usi, pentru Obama, Hillary sau McCain! (rasete) Am strecurat astea, direct pe sub Cauldre!
Indiferent de orice, ramaneti in spatele zidului scund! Stati deoparte. Shaumbra! Nu incercati sa spuneti ca o persoana este in Energia Noua, mai mult decat alta! Observati ce interese reprezinta si observati celelalte nivele! Anii alegerilor reprezinta momente minunate de a fi constienti, deoarece se intampla multe lucruri, apar deceptii, multe mesaje false si atat de multe promisiuni goale! Stati in spatele zidului scund si veti observa cine face toate aceste lucruri, cu adevarat!
Voi sfarsi prin a spune ca cel ales, este intotdeauna, reflectarea constiintei populatiei. Fie ca este un dictator, un rege, un oficial ales, intotdeauna, ei sunt o reflectare. Prin urmare, unde se afla America?
INTREBARE SHAUMBRA 10 (o femeie la microfon) Hello Tobias! Ce reprezinta geometria fractala si de ce-mi aduce atatea amintiri?
TOBIAS: Ah! Ei bine, geometria fractala, geometria sacra, numerologia, numerele insele si ceea ce numim matematica universala, sunt cai incredibile ale intelegerii curgerii energiei si a modului in care raspunde energia, la actiunea constiintei.
Matematica nu creaza universul. Ea rasunde universului. Matematica ne arata cum poate fi adusa constiinta din taramurile non-fizice, in cele fizice. Geometria fractala reprezinta o parte uimitoare din studiul numerelor si a modului in care energia se transforma si actioneaza.
Evident, asa cum deja stii, tu ai petrecut mult timp lucrand cu aceasta in trecut. Ai lucrat cu aspecte ale lui Kuthumi, care o intelegea. Tu ai lucrat in multe vieti, in templele din Egipt cat si in Atlantis, cu mult timp in urma, intelegand geometria, numerele, toate acestea, pentru a observa cum functioneaza energia. Tu poti utiliza geometria fractala, ca o cale de a te conecta usor, cu taramurile non-fizice. Este ceva ce ai studiat si ceva ce aplici si astazi.
SHAUMBRA 10: Minunat! Multumesc!
TOBIAS: Dar, aminteste-ti mereu, in numere exista numere printre numere si exista si ceea ce am numi, numerele inverse. Nu vorbim de ce e dincolo de zero – nu mergem la -1 sau -2 – insa fiecare numar are si inversul sau si ne-am bucura daca tu te-ai juca cu acest concept, deoarece iti va oferi o noua semnificatie, in orice activitate cu fractalii. Multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 11 (citita de Linda, de pe internet): Salut Tobias! Am bani putini, nu am serviciu, sotul meu are multe datorii pe cardul de credit si ne luptam sa platim chiria. Nu simt ca voi avea o slujba, de genul, casierita la supermarket si nu am incredere in a sustine un workshop despre arta, pe care sotul mi l-a sugerat. Nu am incredere in abilitatea mea privind comunicarea, deoarece sunt diagnosticata cu Tulburare de dezvoltare multipla (nt. asemanator autismului, incluzand tulburari legate de interactiunea sociala, comunicarea verbala si non-verbala si activitatea imaginativa) si asta ma impiedica sa-mi iau o slujba. Lucrurile nu sunt usoare pentru mine sau poate gresesc eu. Incerc sa cred ca lucrurile vor fi mai bune, insa cand ma trezesc dimineata, totul este la fel ca ieri. Simt ca trebuie sa fac ceva, insa nu stiu ce a nume. Da, pretind ca nu stiu, deh, ce energie exista in spatele tuturor acestor lucruri? Multumesc!
TOBIAS: Exista multe energii ale alegerilor – alegeri pe care le-ai facut – insa aici avem o lipsa de responsabilitate pentru acele alegeri. Vrei sa crezi ca aceste lucruri s-au pus in calea ta sau ca asta este, dar este momentul in care sa accepti ca tot ce se intampla in viata ta, este o alegere facuta la un anumit nivel. Tu te vei supara, te vei certa cu mine si vei spune ca alegi sa ai abundenta, iar eu am sa-ti cer sa revii si sa te uiti la toate aceste lucruri!. Nu iti asumi responsabilitatea. Ai fost instruita de mica, sa nu-ti asumi responsabilitatea si esti doar o alta Marie(cu alta palarie!), acestaeste modul in care sistemul functioneaza si ca totul este legat de familia in care te-ai nascut si de capacitatea mentala avuta la nastere. Toate acestea sunt cai de a refuza sa faci fata situatiilor.
Intoarce-te la toate lucrurile din viata ta, acum – la tot ce ai pomenit si la lista lunga pe care ai scris-o – preia responsabilitatea pentru fiecare din acele lucruri! Nu incerca sa le descifrezi, ci preia responsabilitatea! Simte in interior, de ce ai facut asta! Nu analiza, ci simte! De indata ce vei intelege ca tu ai ales si preiei responsabilitatea pentru toate acestea, atunci vei intelege, cum poti fi un creator mai eficient si mai dinamic. Voi mentine acestea simple – tu alegi asta, chiar acum. Energia este atat de potrivita si de clara! Multumesc!
LINDA: Inca doua intrebari?
TOBIAS: Am toata ziua la dispozitie. Nu trebuie sa ma duc nicaieri. Ma voi intoarce la vila mea si acolo nu va fi nimeni, asa ca as putea sa stau aici toata ziua!
LINDA: Cum se simte Cauldre?
TOBIAS: (razand) Inca doua!
LINDA: Desigur, multumesc!
INTREBARE SHAUMBRA 12 (o femeie la microfon): Hello Tobias! Cred ca mi-am notat o intrebare, la care deja ai raspuns. Cred ca am o… ma autosabotez.
TOBIAS: Ei, este un joc distractiv, de jucat!
SHAUMBRA 12: Cu siguranta, nu-mi place!
TOBIAS: Da… ba iti place!
SHAUMBRA 12: Imi place?
TOBIAS: Iti place!
SHAUMBRA 12: Sunt la limita, sunt intr-o situatie foarte grea…
TOBIAS: Oh! Este fenomenal sa ajungi la limita! Este mai bine, decat sa te plictisesti.(unii rad)
SHAUMBRA 12:Sunt aproape sa ma prabusesc.
TOBIAS: Da stiu. Este un lucru minunat, este dramatic! Intr-un mod ciudat si pervers, iti reaminteste ca traiesti, deoarece esti focalizata pe a nu trai.
SHAUMBRA 12: Este adevarat.
TOBIAS: Este un joc emotionant, este dramatic si extraordinar! Esti experta. Nu este nimic in neregula cu asta, nu te judecam. Esti foarte eficienta in acestea si de asemeni, tu reprezinti mare parte din energia Shaumbrei.
SHAUMBRA 12: Multumesc!
TOBIAS: Desigur. Unde ti-ar placea sa mergi?
SHAUMBRA 12: Ei bine, probabil ca mi-ar placea sa raman pe Pamant, pentru un timp. M-am gandit ca poate era momentul sa ascensionez, daca tot am creat o astfel de mizerie pentru mine.
TOBIAS: Nici gand! Nu, nu este o mizerie, doar ca energia se loveste de ziduri. Nu este nici o mizerie. Priveste-o in acest mod: ceea ce numesti mizerie este un vas incredibil plin de energie, gata sa te serveasca, intr-un mod nou. Multi oameni au energii foarte joase si nu au nimic in rezervorul lor, ca sa ma exprim astfel. Tu ai multa energie. Cum ai dori sa te serveasca?
SHAUMBRA 12: Intr-un mod pozitiv, pentru binele tuturor si al meu.
TOBIAS: Modul negativ este la fel de bun! Nu este pozitiv, nu este engativ, doar este! Sa nu punem etichete!
SHAUMBRA 12:Mai bine as fi!
TOBIAS: Ah, sa fii ce?
SHAUMBRA 12: Doar sa fiu.
TOBIAS: Sa fii… ce?
SHAUMBRA 12: In loc de a face, doar sa fiu.
TOBIAS: Okay. Ce ai vrea…
SHAUMBRA 12: Sa aleg?
TOBIAS: Nu spun eu asta…
SHAUMBRA 12: Ei bine, aleg sa fac ceva, sa descopar ceea ce imi spune inima ca ii place, sa faca in exterior. As dori sa am o gradina, sa traiesc o viata simpla, sa fiu fericita.
TOBIAS: Ce zici despre a preda?
SHAUMBRA 12: Ei bine, m-am gandit la asta. Aspectul de invatator a cam rezonat cu mine. Ma voi gandi la asta, mai tarziu.
TOBIAS: Mult mai tarziu!
SHAUMBRA 12: Sigur? (rasete) Mai intai, as dori sa am putina abundenta, ca sa nu fiu evacuata de unde locuiesc.
TOBIAS: Iti dai seama cine sunt?
SHAUMBRA 12: Cine esti?
TOBIAS: Ei bine, sunt cel care vine si vorbeste cu tine, dar nu ca Tobias. Vin si vorbesc cu tine ca “celalalt” si tie iti place… tu te-ai fi temut daca as fi fost Tobias, as fi stiut prea multe de spre tine, asa ca am venit ca un altul. Desigur, evacuarea este un lucru minunat, ca apoi sa ai o casa noua.
SHAUMBRA 12: Nu! Abia m-am mutat acolo!
TOBIAS: Da, dar…
SHAUMBRA 12: Oh, Am crezut ca am fost indrumata sa ma mut acolo. A fost adevarat sau m-am pacalit?
TOBIAS: (razand) Ei bine, nu eu te-am ghidat sa te muti acolo.
SHAUMBRA 12: Altcineva?
TOBIAS: Ci ar putea fi?
SHAUMBRA 12: Hmm.
TOBIAS: Nici Saint-Germain.
SHAUMBRA 12: Nu?
TOBIAS: Nu, el te-ar fi facut sa locuiesti intr-un palat.
SHAUMBRA 12: Mi-ar fi placut.
TOBIAS: Desigur… dar, de fapt nu ti-ar fi placut asta.
SHAUMBRA 12: Nu.
TOBIAS: Nu.
SHAUMBRA 12: Cred ca locuiesc acolo unde stau acum, dintr-un motiv mai important, decat mine insami.
TOBIAS: Da. Desigur. Sa ne oprim pentru un moment, deoarece am putea continua intr-una. Am venit la tine ca “un altul” Am avut discutii lungi, care n-au dus nicaieri. Am putea face asta din nou, iar Shaumbra s-ar putea supara.
SHAUMBRA 12: Si audienta ar putea…
TOBIAS: Desigur. Exista o parte din tine… careia ii place drama din toate astea, careia ii place sa traiasca la limita, aproape sa piarda totul, dar niciodata nu faci asta, nu-i asa?
SHAUMBRA 12: Ei bine, sunt pe aproape. Cred ca am cam exagerat.
TOBIAS: Ei bine, intotdeauna esti foarte aproape. Este ca si cum omul ar vrea sa paseasca peste marginea stancii si in fiecare zi vede ca poate pasi putin mai departe si mai departe. Am ajuns odata la un astfel de om, deghizat in altcineva si l-am impins! (Tobias si audienta rad) I-am spus, “Dar, de ce, de ce iti faci zilnic asta? Iti este teribil de frica dar zilnic mergi mai departe, pana la marginea stancii, dar niciodata nu treci dincolo. De ce faci asta?” Omul s-a gandit o clipa si a spus, “Este ceva de facut. Imi da un gen de fiori. Ma face sa ma simt mai bine dupa aceea, atunci cand ma reintorc in casa mea, care este in siguranta. Prin urmare, merg zilnic pana la marginea stancii, doar ca sa simt cat de departe pot merge.” I-am spus, “Dar, intr-o zi vei ajunge la margine, deoarece nu mai exista un spatiu de siguranta. Vei cadea peste margine, caci vantul va bate si te va rasturna iar apoi, ce va fi?” El s-a gandit putin si mi-a spus, “Ei bine, ma voi reincarna si voi face asta din nou.” (rasete)
Vezi ca te poti prinde in aceste capcane… este o energie falsa, este un mod fals de a te testa. De ce simti nevoia sa te testezi?
SHAUMBRA 12: Nu stiu.
TOBIAS: Nici eu nu stiu.
SHAUMBRA 12: Ma pot opri?
TOBIAS: Nu stiu.
SHAUMBRA 12: Ma poti ajuta sa ma opresc?
TOBIAS: (razand) Nu, nu pot sa te ajut. Voi fi acolo, cu tine...
SHAUMBRA 12:Multumesc!
TOBIAS: …insa nu pot sa te ajut. Voi fi acolo, in timp ce vei impinge limita, in timp ce vei incerca cat de mult poti experimenta unele lucruri – intunericul si profunzimile realitatii umane. – cat de de parte poti merge, inainte de a merge, cu adevarat. Asa cum stii, din micile noastre palavrageli, urmatorul lucru este corpul tau. Vei juca jocuri cu corpul tau? Cat de departe poti merge? Vrei sa faci cancer si sa vezi cat de inspaimantator poate fi?
SHAUMBRA 12: Nu.
TOBIAS: Vrei sa ai parte de prabusirea unui organ vital? Vrei sa faci Scleroza Multipla?
SHAUMBRA 12: Nu.
TOBIAS: Ei bine… vad ca spre astea te indrepti.
SHAUMBRA 12: Ooooh!
TOBIAS: Ooooh! Observ ca participi la jocul. “cat de departe pot sa merg”, pana in punctul in care vei avea dureri fizice, in care vei pierde controlul – al sinelui fizic – el se va prabusi. El se va revolta. Se va deteriora foarte repede. Vrei sa ajungi acolo?
SHAUMBRA 12: Nu.
TOBIAS: Te indrepti intr-acolo.
SHAUMBRA 12: Da?
TOBIAS: (cu blandete) Da…, da, deoarece iti place sa te joci cu “cat de departe pot sa merg”. Raspunsul este foarte simplu. Cat de mult vrei sa traiesti in acest moment? Cat de mult iti doresti sa obtii acest drog al senzatiilor ieftine, al fricii si sa pierzi totul? Cat de mult alegi sa traiesti, in loc de a juca jocul de-a moartea? Cat de mult alegi sa aduci energie ca sa te serveasca, in locul acestei energii distorsionate, ca sa vezi daca te poate distruge?
SHAUMBRA 12: Cred ca trebuie sa stau aici si sa fiu in serviciu.
TOBIAS: Nu trebuie. Noi avem facilitati minunate aici. Este chiar confortabil si nu trebuie sa te ingrijorezi de unele lucruri, cum faci pe Pamant.
SHAUMBRA 12: Cred ca am facut un contract, ca totusi sa fiu aici.
TOBIAS: Contractele s-au dus.
SHAUMBRA 12: Oh.
TOBIAS: Nu mai sunt valabile contractele. S-au dus.
SHAUMBRA 12: Ei bine, am doi nepoti pe care as dori sa-i vad crescand si mai am unul.
TOBIAS: Da.
SHAUMBRA 12: Cred ca au nevoie de mine.
TOBIAS: Nu, nu au nevoie de tine.
SHAUMBRA 12: Oh.
TOBIAS: Nu, nu, nu!
SHAUMBRA 12: Nimeni nu are nevoie de mine?
TOBIAS: Nu. Regret! Ei te iubesc, dar nu au nevoie de tine. De fapt, cu jocurile tale, pe care le pot simti, ai dori ca ei sa joace jocul, “cat de departe pot merge”, in vietile lor?
SHAUMBRA 12: Nu… nu.
TOBIAS: Prin urmare, ce alegi sa faci acum?
SHAUMBRA 12: Ei bine, sa incetez, sa mai fac asta!
TOBIAS: Vorbesti serios?
SHAUMBRA 12: Um hmm!
TOBIAS: Ai vrea sa vii la urmatorul Shoud si sa vorbim, din nou?
SHAUMBRA 12: Da.
TOBIAS: Poti simti prin ce te hranesti? Ce te face sa continui, ce te face sa te scoli din pat dimineata? Poti sa simti ce se intampla in interiorul tau?
SHAUMBRA 12:Va trebui sa lucrez cu asta.
TOBIAS: Nu lucra! Doar simte!
SHAUMBRA 12: Bine!
TOBIAS: Okay. Nu pleca, intre timp, caci ai multe de oferit! Ai multe, multe lucruri pe care le poti impartasi cu ceilalti oameni, care merg pana la limita, care trebuie sa se asigure ca traiesc, mergand pana la limita, pana aproape de moarte. Vei avea enorm de multe de impartasit, de indata ce vei elibera aceasta atitudine obsesiva.
SHAUMBRA 12: Hmm.
TOBIAS: Hmm.
SHAUMBRA 12:Multumesc!.
TOBIAS: Vom vorbi despre astea luna viitoare!
SHAUMBRA 12: In regula, multumesc!
LINDA: Ultima intrebare! De fapt, cred ca ea a intrebat in numele multor oameni.
INTREBARE SHAUMBRA 13 (o femeie la microfon): Salut Tobias! Doar am vrut sa clarific situatia cu sora mea. Stiu unde este. Ma intrebam daca ar exista cateva cuvinte pec are sa i le spun, care sa o asigure sau ceva care sa-i usureze suferinta.
TOBIAS: As prefera sa discutam, in mod privat!
SHAUMBRA 13: In regula!
TOBIAS: Okay.
SHAUMBRA 13: Multumesc!
TOBIAS: Astea fiind spuse, Shaumbra, sa respiram profund! Stiti care este tema de acasa, ea va aduce chestiunea indoielii – a indoielii! Cand veti spune altui om cine sunteti, de ce va aflati aici, mai intai de toate, va veti intreba, sunteti voi acela, cu adevarat? Doar afirmati asta sau o acceptati, cu adevarat? Este creatia voastra? Este cine sunteti voi? In timp ce veti spune asta celorlalti si o veti auzi cu propriile urechi, veti auzi adevarul din aceasta, atunci se vor sparge acele bariere ale indoielii, care v-a tinut constiinta in loc.
Sa respiram profund impreuna!
(pauza)
Simtiti esenta dragului nostru doctor, a invitatului de astazi, care a invatat atat de multe lucruri! Cred ca spune ca se va pleca acasa si va plange bine.
Simtiti energia celor sapte, care au venit sa-i reprezinte pe Cristali! Oh, Ce de povesti vor avea de impartasit, dupa ziua de astazi!
Simtiti in voi! Sunteti cine sunteti! Nu aveti nevoie de nimic din care sa va hraniti, de nimic pentru a crea drama, in viata voastra. Nu aveti nevoie de nimeni. Este suficient sa fiti aici, ca sa impartasiti ceea ce sunteti!
Si asa suntem noi! www.materialelecerculuicromson.blogspot.com