marți, decembrie 06, 2011

DreamWalker Life:Adamus, elegant de simplu... si KUTHUMI - spectaculos


DreamWalker Life



Prima zi:

Intrebare de la Adamus: Ce este viata? Au fost diverse raspunsuri de la Shaumbra, iar raspunsul lui Adamus: Viata este un dar si este ARTA.

275 Shaumbra prezenti in Frankfurt. Foarte multa constiinta si oameni minunati...

Subiectele week-end-ului: experienta, a primi, timpul

Si ...

Miscarea energiei prin cuvinte (de la Adamus), muzica (Yoham), expresie fizica - dans sau respiratie (cei prezenti) si ceva nou: MERAHB. Merahb inseamna schimbarea constiintei si a energiei (simultan) la un nivel cuantic. Aceasta experienta de grup a fost creata si experimentata pentru prima data. De obicei, schimbam intai constiinta si, apoi, se schimba si energia. In acest workshop am realizat cum sa o facem simplu si elegant.

Au fost mai multe experiente Merahb de transformare si trecere dincolo de timp, vieti anterioare, planificare si scopuri, procesare.

Adamus s-a prezentat: EU SUNT Adamus, elegant de simplu...



Ziua a 2-a:



Mai intai a fost o experienta MERAHB. Adamus a inceput prima sesiune cu intrebarea: Cum este domeniul vostru? Apoi a spus: nu mai sunteti pe o cale, sunteti calea, sunteti muntele. Spunea, de asemenea, vreti sa stiti ce urmeaza, va spunem si apoi va plangeti ca sunt schimbari si transformari... cu toate acestea, sunteti foarte aproape de momentul fuziunii/integrarii divinitatii cu partea omeneasca acum - poate astazi, poate in saptamana urmatoare, luna viitoare, peste un an ... nu conteaza cu adevarat cand, dar se va intampla. Apoi au mai fost 2 experiente MERAHB: pentru eliberarea problemelor cauzate de `ce este in neregula cu mine` sau `ce fac gresit` iar al doilea pentru a elibera mintea si de a-i permite sa fie in serviciu intr-un nou mod, precizand ca aceasta a invatat sa faca diferentierea energiilor foarte bine...

A spus, de asemenea, ca suntem cu totii in mijlocul experientei de iluminare.



Dupa Adamus - NAMASTE KUTHUMI - spectaculos.

Kuthumi povestea cum, dupa caderea sa mentala, a descoperit `DA`. `Da, sunt iluminat si, de aceea, a devenit asa`. Si fiecare foate face aceasta alegere. Apoi a povestit despre cei 24 de ani pe care i-a petrecut pe Pamant pentru a se bucura de viata si de darurile pe care aceasta le ofera. Un aspect amuzant a fost ca dupa ce si-a revenit din starea comatoasa, a inceput sa manance pana a ajuns gras ca BUDDHA! Apoi corpul si-a revenit la un echilibru propriu si nu si-a mai facut griji cand corpul se mai implinea uneori.



Dupa pauza de pranz, ADAMUS a revenit cu intrebarea: Ce este Sufletul? Au fost multe raspunsuri, perspectiva pe care o cerea Adamus venea mai ales despre cum ati explica cuiva care nu a fost pe Pamant acest lucru? Apoi a oferit o perspectiva, nu neaparat un raspuns: Sufletul vostru inseamna toate potentialele voastre. Apoi a urmat un MERAHB pentru a primi toate potentialele noastre. Apoi a urmat un fel de `tema` de a face o plimbare cu sufletul nostru si sa-i permitem sa simta tot ce simtim, cafeaua, frigul de afara... Si asa s-a incheiat ziua.



Seara a fost o muzica minunata si dans cu YOHAM, Shaumbra ...



Ziua a 3-a:



I AM THAT I AM, Professor Adamus. Bine ati revenit. In prima sesiune, Adamus a vorbit despre faptul ca nu este nicio lipsa de energie. Pasiunea noastra, alegerile noastre si momentele (anumit momentum) activeaza energia si ca noi/oamenii suntem cei care limiteaza energia care vine din diverse motive. Acum intrebarea este: Sunteti pregatiti pentru energii? Ceea ce inseamna sunteti cu adevarat gata sa traiti, sa fiti aici, sa experimentati. Sunteti gata pentru schimbarile care vin cu aceasta alegere?

A urmat apoi o discutie despre conceptul de RETUR, faptul ca suntem deja ascensionati si am revenit pentru a experimenta aceasta, iar acum avem libertatea de a alege cum vrem sa fie aceasta experienta. Suntem la un punct de separatie in care putem alege sa trecem dincolo de liniar, experiente limitate bazate pe timp si putem alege experiente holografice in noua energie. In acest fel, abundenta poate veni in diverse moduri in viata noastra... Apoi a urmat o sesiune MERAHB pentru a primi abundenta.

Iar aceasta prezentare a adus intelegerea despre abundenta si de ce experimentam probleme financiare uneori...



A doua sesiune a fost experimentarea `Teatrului vietii al lui Adamus`. 13 voluntari pentru rolurile de: 5 particule de energie, 5 experiente, 1 umbra, 1 om limitat si un Suflet si au manifestat ceea ce experimentam cu totii. Cu amuzament, cu bucurie... cu rasete. O experienta extraordinara.



Dupa pauza de masa, scoala s-a terminat cu o sesiune de intrebari si raspunsuri.

Au fost multe intrebari interesante. Plus o experienta legata de vrajitorie, care inca afecteaza mare parte din Shaumbra, astfel de Adamus a prezentat cazul (din sala, l-a adus pe scena si a urmat discutia - cu permisiunea persoanei, desigur). Pe scurt, se refera la lucruri care tin de aceste experiente din trecut, dar pe care le mentinem si ar fi cazul sa le eliberam... deoarece ne afecteaza si afecteaza si procesul de integrare a sufletului / divinitatii cu partea omeneasca.



A fost o scoala deosebita - o minunata creatie si experienta - care a deschis calea spre noi intelegeri pentru fiecare dintre noi. Elegant de simplu.



(inspirate dupa sumarul prezentat in engleza de Kai Roger, cu adaptari si usoare completari...)



================

Alte note:

* Linda spunea ca acest eveniment deja face ca cel din vara (Conferinta de vara) sa nu mai para atat de grozav...

* inainte de a incepe experientele Merahb a fost avertizarea `vor urma schimbari, desigur...`

* acesta ar putea fi considerat workshopul despre Abundenta al lui Adamus, continand detalii si explicatii despre cum am trait doar ca oameni, despre ce presupune viata holografica si despre faptul ca celelalte workshopuri despre abundenta pornesc de la premisa ca lipseste ceva, ca ceva nu este corect sau in regula, ca facem ceva gresit si este o perspectiva legata doar de o cautare si intelegere mentala, uneori prezentata de persoane care vor sa se imbogateasca (considerand ca nu au bani) in timp ce participantii se lanseaza intr-o cautare nesfarsita dupa workshop... intre altele

* a juca roluri, a folosi costumarea sunt moduri de a intelege, de fapt, mai bine rolul in care suntem in cea mai mare parte

* Gerhard isi amintea cu placere de Romania si, probabil, va face si workshop-uri la urmatoarea vizita

* Amir a inceput si el sa prezinte arta sa legata de percutie ca workshop

* decorarea speciala a scenei si salii a fost deoarece Geoffrey si Linda sunt in calatorie - in Australia - si nu mai pregatesc casa lor de Craciun

* din echipa celor care au pregatit acest eveniment atat de special a facut parte si dna. Silvia Marin

* despre urmatoarele evenimente: la sfarsit de aprilie - Franta, `Misterele iubirii`; Turneul in Egipt: la mijlocul lui octombrie 2012; Conferinta de vara - 9-11 septembrie, Viena

* daca alegeti sa experimentati acest workshop - cel mai probabil - nu veti regreta :)
sursa: de pe facebook multumita lui Florin Mandiuc. cu multumiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu