sâmbătă, octombrie 09, 2010

SHOUD 3: "AHMYO "


SHOUD 3: "AHMYO "
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe
Prezentat Cercului Crimson - www.crimsoncircle.com
2 Octombrie 2010

Traducerea: Gratia - www.iamthatiam.ro




Eu sunt cel ce sunt, Adamus din Domeniul Suveran. Bine ati venit la adunarea noastra, dragi Shaumbra si nu-mi cer scuze pentru schimbarea programului. (Adamus a prezentat mesajul sau inainte de segmentul obisnuit introductiv, realizat de Geoff si Linda) Cred ca v-am spus la ultima intalnire sa va “asteptati la neasteptat”. (rasete) Multumesc! (ia esarfa cuiva)

Asteptati schimbarea si surpriza. De fapt, astazi exista un motiv real. Se petrec atat de multe in lume, daca n-ati observant cumva. Chiar daca nu cititi ziarele, chiar daca nu va tineti la curent cu stirile, ar trebui ca in mod absolut sa simtiti asta. Tensiune, presiune, rezistenta, drama – oh, iar asta este chiar viata voastra. (rasete) Restul lumii trece prin schimbari extreme. Si fiindca veni vorba despre asta, am o intalnire urgenta, asa ca am dorit sa convoc adunarea mai devreme, ca sa pot participa la ambele. In functie de cum decurg lucrurile, veti citi despre asta in ziare sau veti auzi la stiri, daca faceti acest lucru sau veti auzi despre asta mai tarziu. Am o intalnire foarte presanta… (el respira profund) Au loc mari schimbari.

Asadar, am convocat aceasta adunare putin mai devreme. Oh, diapozitivele pot astepta. Vrea cineva sa le vada, cu adevarat? (cateva raspunsuri in audienta)

LINDA: Da!

ADAMUS: Da, in mod absolut. (rasete)

LINDA: Da.

ADAMUS: Referitor la asta, oh, lumea se schimba foarte rapid si acesta este un lucru bun. Voi ati cerut-o de foarte multa vreme. Ati avut vieti in care ati spus, “Aleg schimbarea.” Ati avut vieti in care ati lucrat la facilitatea schimbarii in lume, care se petrece acum. (intra cineva in sala) N-ai primit mesajul, Ursule Zambitor? Emailul – acel email celest – “Noi incepem astazi mai devreme?” Grabeste-te. Mergi la toaleta. Reveno aici. (rasete) Au loc doua dinamici foarte intense. Draguti pantofi. (adresandu-se unui membru din audienta) Draguti pantofi. Daca si Cauldre ar invata sa se imbrace altfel, decat un cowboy austriac. (hohote de ras)

Grupurile si Dinamicile de pe Pamant

Asadar, doua schimbari majore au loc in lume, in prezent, care afecteaza totul, cu adevarat. Prima, exista un grup de oameni, care s-au adunat impreuna in guverne, in afaceri, in pozitii de influenta si de putere, care cred ca oamenii nu pot sa aiba grija de ei, ca marea majoritate nu pot fi responsabili fata de propriile ganduri, actiuni sau fapte. Ei cred ca oamenii au nevoie de un fel de indrumare din partea guvernelor, a bisericilor, din alte parti. Acestia nu cred ca oamenii sunt prin natura lor inteligenti, buni si onorabili. Cred ca omenirea, oh, inca se afla in propria perioada de intuneric. Cred ca oamenii lasati pe cont propriu vor distruge acest Pamant prin razboi, poluare, coruptie.

Shaumbra, faceti voi parte din acel grup? (audienta raspunde la unison, “Nu”. Nu, nu, nu. De fapt va fi o experienta interesanta in urmatorii cativa ani, deoarece acest grup care crede – ei cred sincer – ca oamenii nu pot sa-si asume responsabilitatea fata de ei insisi. Ei cred ca nu li se poate da putere, bani, posibilitatea de a alege sau orice altceva asemanator. Exista acest grup care crede ca oamenilor trebuie sa li se spuna ce sa faca.

Ei fac asta sub stindardul lui Dumnezeu, al tarii, ar familiei, dar in esenta, acestia nu cred, Diane, ca tu esti Dumnezeu, de asemenea. Ei cred ca fara legi, reguli si reglementari va veti distruge. Asadar, ei cred ca va fac o favoare, vedeti.

Exista un alt grup de oameni pe Pamant caruia nu ii pasa de nimic. (cineva rade cu voce tare) Multumesc. Te voi privi cand voi avea nevoie de rasete. (rasete) Este un grup de oamenii ca si voi, care stie, care crede cu adevarat ca oamenii sunt, prin natura lor, buni. Inca lucreaza cu problemele si cu karma, inca sunt atrasi sau sunt dependenti de drama, dar daca li se acorda posibilitatea alegerii pure, adevarate, liberului arbitru in vietile lor, se vor inalta deasupra evenimentelor. Oh, poate vor trece prin ceva haos. Poate vor trece prin unele crize pentru a ajunge acolo, insa in ultima instanta, vor lua decizia cea mai buna pentru ei si in cele din urma, orice este bine pentru voi, este bine si pentru lume.

Asadar, are loc aceasta dinamica. Exista oameni foarte pasionati, in special pasionati, cand ajung la ideea ca oamenii inca trebuie sa fie controlati, gandind ca oamenii vor distruge mediul, economia, totul din jurul lor. Ei se lupta din greu, se lupta foarte tare sa controleze - sa va controleze vietile – dar fac asta, asa cred ei, vrand binele.

Puteti observa asta in dinamica, o puteti vedea in politica si in special, in religie. Religia de astazi – sincer, crede religia actuala ca voi sunteti Dumnezeu, de asemenea? Crede ca puteti administra aceasta imensa cantitate de energie care vine aici, ca puteti administra posibilitatea de a face alegeri in viata voastra, de a va administra pe voi? Iar noi stim, Kerri, ca tu poti. Stim ca tu poti.

Sa respiram profund cu asta.

Aceasta reprezinta una dintre fortele ce opun rezistenta… Multumesc. (returneaza esarfa) Da. Am infuzat-o cu energia si iubirea mea. Da.
Asadar, alta dinamica – foarte, foarte similara, in acelasi timp – o alta dinamica este datorata unui grup de oameni de pe Pamant care nu vor schimbarea. Daca vor ceva este sa revina la caile vechi si voi stiti ca nu se poate. (pauza in timp ce isi ia ceva de baut si face o grimasa de dezgust)

LINDA: Ce vrei? Ce ti-ar placea?

ADAMUS: Am crezut ca era cafea. Dar, ei nu vor schimbarea. Se tem de schimbare. Cred ca ar putea sa detina ceva rau, ceva necunoscut. Schimbarea nu este sfanta. Asa ca, ei se agata de lucruri, ca sa ramana la fel sau sa se intoarca la ceea ce ei numesc “vremurile mai simple”. Acelea nu au fost mai simple. Doar amintiti-va unele dintre vietile voastre trecute, cat de lipsite de simplitate au fost, cat de inconstiente au fost acele vieti.

Asa ca, ei vor sa se intoarca. Vor sa se intoarca undeva, cu 1400 sau 2000 de ani in urma. Sa se intoarca la zilele bune de altadata! (rasete) Da, inapoi in desert. Asadar, fac orice este posibil, la nivel de constiinta de masa, ca sa se opuna schimbarii.

Exista altii care stiu ca schimbarile sunt inevitabile. Acestea vor avea loc, intr-un fel sau altul. Exista unii care inteleg ce minunat este sa ai parte de schimbari.

Te superi daca apas unele butoane? (inspecteaza echipamentul electronic din spatele salii) Uau! Atat de uimitor!

Asadar, acestea sunt dinamicile pe care le simtiti in jur, in viata voastra. Voi simtiti constiinta de masa – o parte in ea – care nu crede ca puteti fi responsabili, O parte din ea nu vrea schimbarea, iar asta determina, oh, conflicte energetice uimitoare –conflicte asupra carora vom lucra mai tarziu. Poate, doar poate, veti dori sa va alaturati mie, in lucrarea noastra de mai tarziu. V-ar placea sa faceti asta? (audienta raspunde “Da”)

LINDA: Spune-mi mai multe, mai intai. (hohote de ras)

ADAMUS: Iti spun ca este o energie foarte incitanta, de varf, multa drama, multa pasiune, multa dualitate, toate amestecate la un loc, alaturi de ceva intriga si cateva conspiratii.

LINDA: Voi astepta raportul tau. (hohote de ras)

ADAMUS: Nu este necesar sa va luati corpul fizic acolo. De asta va temeti foarte mult – ca ceva va face sa sufere corpul vostru fizic. Nu va faceti griji in legatura cu constiinta voastra. Stiti ca este foarte flexibila si insufletita. Sa nu va faceti griji ca mergeti acolo in spirit, ca ramaneti si observati ce se intampla. Voi nu v-ati teme de loc, daca v-as spune haideti sa intram in acest conflict – acesta va avea loc mai tarziu astazi, poate maine – sa mergem acolo cu spiritul vostru, cu constiinta voastra, sa nu luam corpul, desi uneori este distractiv. Sa nu incercati sa fortati finalul situatiei, desi poate implica – respirati profund – vieti umane si proprietati. Sa mergem acolo si doar sa aducem noi potentiale, potentiale care nu sunt percepute acum, de partile implicate. Vedeti, asta este ceea ce face un lucrator al schimbarii … ce face adevaratul spirit.

Stiti, este ceva ce Spiritul – maretul, eternal unu – Spiritul nu poate face, asa cum puteti voi, credeti sau nu. Spiritul este acolo mereu, dar spre deosebire de voi, Spiritul nu se poate duce acolo sa aduca potentiale. Este adevarat ca cineva care se afla in forma umana, care este constient si intelege cum sa-si extinda energiila, este cel care are cel mai inalt nivel al constiintei pentru a aduce noile potentiale, chiar mai mult decat fiintele angelice. Fiintele angelice sunt cam eterice. Ele nu sunt solide. Insa, un om care isi expansioneaza energia intro situatie ca aceasta, poate aduce mai multe potentiale, decat oricine altcineva. Asa ca, sa facem asta dupa ce revedeti diapozitivele voastre, la sfarsitul adunarii.

Oh, apropo, regret ca ati pierdut convocarea pentru a incepe mai devreme. Nu tu, Larry. (vorbeste cu Larry cameramanul). Cei de pe… sa trecem dincolo (la urmatoarea camera) Regret ca ati ratat convocarea. Am inceput devreme astazi. Daca sunteti suparati ca ati pierdut expunerea diapozitivelor, le vom prezenta dupa. Dar acum, va ofer un mesaj. Va multumesc.

Asadar, sa mergem acolo, mai tarziu. Acum, va va afecta sau mai bine zis, cum va va afecta ,cand veti merge acolo? Ei bine, probabil ca veti simti tensiunea. Poate veti simti imense energii gata sa se ciocneasca. Nu va va rani corpulsau nu va trebui sa-l raneasca. Poate veti percepe putina anxietate, dar, voi o aveati inainte de a merge acolo. (rasete) Un alt pantof este gata sa cada, si v-ati intrebat pe durata ultimelor zile, “Ce se va intampla?” Vom vorbi despre asta intr-un minut.

Asadar, dragi Shaumbra, sa mergem impreuna, mai tarziu, intr-o calatorie.

Ce alegeti?

Urmatorul subiect. Ultima luna am vorbit despre marile intrebari carora le-ati facut fata inaintea intalnirii noastre – intrebarile importante reprezentau marile dileme prin care treceati – “Vreau sa raman pe aceasta planeta?” Desigur, nu vreti o moarte fizica dureroasa, dar daca doar ati pocni din degete si hop! ati fi de cealalta parte, ati face-o? Fara dureri. Fara bucati lasate in urma. Daca doar ati trece de cealalta parte, in acest fel. Ati face-o? (unii din audienta spun “Nu”)

Voi spuneti nu, dar aproape doua treimi din Shaumbra, in ce priveste temei – tema pentru acasa – sa fie in prezenta acestei intrebari in saptamanile care au urmat intalnirii noastre, doua treimi inca nu stiu ce vor, inca temporizeaza sau amana, inca trec prin dezagreabilul scenariu mental, in care spun “Voi scrie pe o coloana de ce as ramane, iar pe alta de ce as pleca.” Ceea ce se petrece, cu adevarat. este ca energia lor devine foarte stransa, blocata. Iar cand le reamintesc, asa cum am facut, ca este timpul sa ia o decizie, ei se folosesc de toate scuzele. Toate scuzele. Inca isi creeaza unele drame in viata, care n-ar trebui sa mai fie acolo, doar ca sa evite sa raspunda la intrebare. Ei se afla in zona de mijloc. Nici macar nu e zona nimicului, deoarece puteti alege nimicul. Dar, ei doar au ales golul. Ei doar aleg… nu este nici macar nimic. Ei aleg doar, ei bine, frustrarea, de fapt.

Cealalta parte a intrebari,i care a fost pusa la ultima noastra intalnire, a fost, in caz ca veti ramane, ce vreti sa faceti? Ce vreti sa faceti? Ei bine, aceasta este o intrebare frustranta, dificila. “Nu stiu. Ce vrea Spiritul sa fac?” Stati si va ganditi ce vreti sa faceti. Asta este ce vrea Spiritul?

Unii dintre voi ati devenit mentali in legatura cu intrebarea. Ati inceput sa va intoarceti la experientele anterioare – la ce-ati simtit, care au fost bune si care nu. Capcana legata de aceasta intrebare, la ca a fost aproape imposibil sa raspundeti, deoarece ceea ce este disponibil pentru voi acum, in campul vostru de potentiale, nu este ceva care poate fi inteles de catre minte. Dar, voi simtiti. Ati simtit “Exista ceva de facut pentru mine. Exista ceva ce nu trebuie sa fac pentru omenire, ceva ce sa fac doar pentru mine. Nici macar nu trebuie sa fac pentru aspectele mele. Pot sa fac asta doar pentru mine.” Ati simtiti asta, dar cand ati incercat sa rostiti, sa puneti in cuvinte, v-a scapat, a disparut. Acest lucru este foarte, foarte natural.

Mergeti alaturi de simtire. Nu trebuie sa definiti. Nu este necesar sa notati pe o bucata de hartie ce vreti sa faceti, cu exactitate. Intrati in simtire. Ceva ce va implineste, ceva care este distractiv, ceva care va elibereaza – poate ca asta este ceea ce vreti sa faceti. Nu am intrebat ce serviciu vreti voi. Poate nu vreti un serviciu. Stiti, puteti supravietui fara serviciu, Intrebati-I pe On – pe Norma si pe Garret. Intrebati-i pe multi altii, care nu se afla in lumea veche, nu se afla intr-un serviciu din lumea veche. Puteti supravietui inafara acestora. In mod absolut. Iata ce numim noi o fiinta suverana.

LINDA: Dar, unii oameni cred ca asta inseamna sa nu faca nimic.

ADAMUS: Daca alegeti sa nu faceti nimic, este grozav. Daca incetati sa deveniti mentali, in legatura cu ceea ce vreti sa faceti si patrundeti in simtire, imediat veti realiza ca Spiritului ii place sa se expansioneze. Spiritului vostru ii place sa interactioneze. Spiritul aflat in stare neutra, in starea de amortire, intra in pobleme. Spiritul vrea sa se expansioneze si sa se exprime. Voi nota asta. Poate ca ati mai auzit asta inainte, apoi ati ales sa o uitati. Intotdeauna, intotdeauna Spiritul vrea sa se expansioneze.

Ati vazut reprezentarea. Spiritul nu se poate intoarce si nici nu vrea. Spiritul nu vrea ca doar sa nu faca nimic, deoarece la nivel de esenta a spiritului, a voastra, exista aceasta bucurie absoluta a vietii, absoluta bucurie a expansiuni pentru descoperire, “Ce urmeaza? Ce pot crea?” Spiritului nu-i place sa se blocheze. Chiar si atunci cand incercati sa nu faceti nimic si doar stati acolo in fotoliul vostru La-Z- Boy (numele dat unui fotoliu de relaxare si ulterior, unei fabrici de mobilier) de acasa – care este acea piesa de mobilier urata din livingul american – aproape ca nu puteti. Va veti innebuni. Veti deviin instabili mental si apoi veti intra in multe analize si in multa procesare mentala, veti avea o cadere nervoasa, dar cel putin veti face ceva! (rasete) Eu nu spun ca… ei bine, doar cu putin umor, dar desigur asta este ceva. Este experienta de a va innebuni, in mod absolut.

Spiritul vrea si sa se exprime. Cand va treziti dimineata si totul pare atat de perfect, incat nu trebuie sa va faceti griji in privinta lumii, afara este o zi minunata, restul familiei a plecat la treburile zilnice, aveti casa libera si simtind acel sentiment coplesitor de bucurie, ce vreti sa faceti? Cantati, va plimbati sau respirati, deoarece vreti sa va exprimati. Asa ca, dragii mei, ar fi foarte dificil – ei, puteti incerca asta – ar fi foarte dificil sa nu faceti nimic. Cand a fost ultima data cand n-ati facut nimic?

LINDA: Cu doua secunde in urma.

ADAMUS: Ah, nu, nu. Nu, deoarece tu spui asta de aici, (arata capul ei) dar de aici din inima, stiu ca ma iubesti, in mod absolut. Asa ca, asta inseamna ceva. (Hohote de ras)

Asadar, dragii mei prieteni, unde ne aflam acum? Am pierdut firul. Prin urmare, vrea sa experimenteze si sa se expansioneze.

A Avea Incredere in Voi

Asa ca, multe lucruri se petrec acum. As dori sa ne focalizam astazi pe ceva – foarte foarte important. Ati putea spune ca facem urmatorul pas. Asta va va conduce diseara la experienta noastra de grup, de mai tarziu.
Am sa va pun o intrebare si o rog pe Linda dinEesa sa alerge cu microfonul.

LINDA: Este placerea mea.

ADAMUS: Esti pregatita?

LINDA: Da, domnule!

ADAMUS: Am sa va intreb pe voi, din grupul de aici, care este nivelul increderii in voi insiva, pe o scara de la 1 la 10. Zece fiind nivelul cel mai mare – al increderii absolute si neconditionate; unu fiind ceva de genul: mai bine va incuiati in camara. Simtiti. Respirati profund si simtiti. Nu exista raspunsuri gresite. Nu exista nici raspunsuri bune. Voluntari, Linda!

LINDA: Oh, voluntari. Aici, chiar aici.

ADAMUS: Voluntari. (rade) Nivelul increderii in voi.

GAIL: Ar trebui sa stau in picioare?

LINDA: Fa ce alegi tu.

ADAMUS: Continua.

GAIL: Voi sta in picioare. Stiam ca ai sa ma iei pe mine. Depinde de locul in care ma aflu, in ce sectiune...

ADAMUS: Ah, respira profund.

GAIL:Respirati toti cu mine, va rog.

ADAMUS: Da. Niveul increderii in tine.

GAIL: In aceasta luna a fost cam unu si jumatate.

ADAMUS: Unu si jumatate. Bine. Iti multumesc pentru sinceritate.

GAIL: Da.

ADAMUS: Da si, cat este acum?

GAIL: In prezent este opt, noua.

ADAMUS: Asta-i bine. Bine. Media ar fi de 2.2. (rasete)

GAIL: Da, ceva de genul asta.

ADAMUS: Da. Da si este bine sa recunosti asta. Iti multumesc pentru sinceritate. Vom schimba asta, astazi. Tu vei schimba asta.
Urmatorul. Nivelul increderi in voi, in prezent.

MICHELLE: Cinci.

ADAMUS: Daca ai vrea sa te ridici in picioare. Da?

MICHELLE: Cinci.

ADAMUS: Cinci. Un cinci. Daca pot sa fiu mai direct cu tine.

MICHELLE: Desigur.

ADAMUS: Desigur. Oh, aud cum spui “Oh-h-h!” (rasete)

MICHELLE: Desigur.

ADAMUS: Oh-h, desigur! In ce privinta nu ai incredere in tine?Apoi iti voi raspunde eu.

MICHELLE: Cand simt ca am incredere in mine, simt ca aceasta nu este in totalitate prezenta.

ADAMUS: Da. In ce nu ai incredere in tine?

MICHELLE: Ca fac intotdeuna lucrurile bine.

ADAMUS: Bine. Asadar, daca as putea.

MICHELLE: Da.

ADAMUS: A face alegeri proaste; increderea in corpul tau – probleme, probleme, probleme si incredere in credintele tale – probleme, probleme, probleme. Poate ca le aveti si ceilalti. Iti multumesc. Exista o frica absoluta, cand ajungeti in acest punct al evolutiei, de a face alegeri gresite. Doamne, cate vieti – o mie, 1400, 1800? Nu vreti sa faceti marea greseala acum, facand o alegere proasta! (rasete) Ca asta sa va trimita inapoi la prima viata, sa va trimta inapoi in Lemuria sau daca sunteti norocosi, in Atlantis. Asadar, nu vreti sa faceti alegeri gresite.

(ia in mana cursul pentru studiu individual A Trai Interdimensional) Ah, un program excelent pentru cei care sunt interesati in expansiunea multidimensionala. Multumesc. Eu l-am realizat. (rasete)

A avea incredere in corpul vostru. Ati avut vieti – fiecare dintre voi – de conflicte cu corpul. Corpul este cel ce va tine aici. De aceea v-ati infuriat pe el. A fost nostim! (rasete)

Intr-un fel, voi preluati resentimentele voastre fata de toate problemele vietii de pe Pamant in corpul vostru. Daca nu era afurisitul asta de corp al vostru, nu aveati de ce sa va mai faceti griji. Vom face o calatorie mai tarziu, astazi, iar unii dintre voi simtiti putina frica – “Ce se va intampla?” Ei bine, cand am spus ca nu trebuie sa va faceti griji, nu se i va intampla nimic corpului vostru, atunci voi spuneti, “Okay, atunci pot sa fac orice.” Asadar, problema corpului. Problema credintelor.

Fiecare dintre cei de aici si cei care au venit tarziu la transmisia noastra, (el vorbeste in fata camerei de filmat) Eu sunt Adamus. Ati venit tarziu. (unii rad) Nu este Geoffrey, nu. El nu ar arata niciodata atat de bine. (rasete in timp ce pozeaza) Multumesc.

Asadar, increderea in credintele voastre. Ati fost implicati, dumnezeu sti, in cate tipuri de organizatii religioase, spirituale. Ati fost excesiv de indulgenti cu credintele. Cu credintele. Credintele sunt distractive. Ele contin multa distractie, asa cum a juca roluri este distractiv, daca intelegeti ca asta este ceea ce faceti. Dar, daca uitati ca jucati un rol si va luati in serios, credeti ca este real, atunci nu mai este distractiv, de loc. Daca va luati credintele in serios, va vor rani. Va veti bloca si cumva va trebuie sa iesiti din acele credinte.

Credintele nu sunt lucruri rele. Vreau sa clarific asta. Nu este nimic in neregula cu ele, cat timp intelegeti ca voi le-ati creat si ca le puteti decrea oricand; cat timp intelegeti ca v-au servit un scop temporar, insa nu va blocati in ele. Cati dintre voi – nu trebuie sa raspundeti cu voce tare – dar cati dintre voi ati crezut in iad, timp de multe vieti? Nu ati avut, ceea ce as numi o experienta completa, in acele vieti, deoarece fugeati de un sistem de credinta – iadul. V-a speriat ca dracu. (unii rad) Multumesc.

Asadar, urmatorul. Increderea in voi pe o scara de la unu la zece, unde va aflati acum?

KAREN: Sapte sau opt, in ultimele cateva zile.

ADAMUS: Sapte sau opt. Dar in general? Sa spunem in ultimii doi ani.

KAREN: Oh, sus si jos. Sus si jos.

ADAMUS: Fa o medie.

KAREN: Oh, poate patru sau cinci.

ADAMUS: Patru sau cinci. Okay. bine

KAREN: Dar, uneori era sus, alteori era jos.

ADAMUS: Da. Care au fost problemele legate de increderea in tine?

KAREN: Cand puteam sa aud bine din interior, aveam incredere reala si mergea in sus.

ADAMUS: Nu asta am intrebat. Care au fost – doar respira pentru un moment – ce te-a facut sa iesi din increderea in tine? Este foarte evident. Ah, tu gandesti acum, nu simti.

KAREN: Probabil raportarea la uman.

ADAMUS: Acum iti voi da eu raspunsul corect. Ca ai fi putut rani pe altcineva. Tu ai unul dintre cele mai placute si minunate temperamente, dar tu ii ranesti pe unii oameni. Nu in mod intentionat, nu vrei sa faci asta neaparat, dar i-ai ranit pe altii. Atunci ce faci? Ce faceti oricare dintre voi care ati ranit pe altii – inclusiv ucigand, torturand, acest fel de lucruri – cand raniti cu adevarat pe cineva? (cineva spune, “Te simti vinovat”)

Va simtiti vinovati. Va inchideti. Va interiorizati. Va retrageti si spuneti, “Niciodata nu voi…” Oh, nu urati voi cuvantul niciodata? “Niciodata nu voi mai fi in pozitia de a rani pe cineva”, deoarece ati avut si inca mai aveti anumite puteri, aveti talente magnifice care sunt neexprimate acum, deoarece le-ati asociat cu ranirea celorlalti.

Si nu va invinovatesc pentru ca nu vreti sa-i raniti pe altii. Din punct de vedere teoretic – scuze Pete – din punct de vedere filosofic, nu-i puteti rani pe ceilalti. Pe calea Energiei Noi – scuza-ma Bonnie – pe cealalta cale a Energiei Noi, chiar daca ati incerca sa-i raniti pe altii, n-ati putea. N-ati putea. Chiar daca ati incercat – faceti o alegere constienta, ceea ce este neplacut – nu puteti rani pe altcineva, in prezent. Constiinta voastra, conexiunea voastra cu propriul spirit, nu va permite asta. Stiind asta, stiind ca nu poti rani pe altcineva, nu ti-ar da inapoi mare parte din incredere? N-am putea sa o ridicam la sapte?

KAREN: Sigur. Da.

ADAMUS: Absolut. Absolut. Ai foarte multe talente, eu stiu cine esti. Am lucrat impreuna. Stiu ce poti face ca lider, ca persoana creativa. Dar tu te-ai retras. Nu poti rani pe nimeni acum. Stiu ca asta ii poate provoca pe unii oameni – unii dintre cei care asculta. “Ce vrei sa spui prin faptul ca nu pot? Pot iesi pe usa acum, pot sa iau un cutit si sa intru furios intr-un mall.” Nu puteti. Nu puteti. Poate ca altii pot. Dar voi nu. Nu datorita sistemelor de credinta, nu deoarece sunteti foarte morali. Ci, deoarece acum aveti o constiinta, care nu va permite asta.

Urmatorul. Nivelul de incredere. Da, unde te afli acum?
PAUL: Probabil la sapte, opt.

ADAMUS: Sapte, opt. Este destul de jos, comparativ cu unde ai putea fi. Ce te opreste?

PAUL: Urca si coboara, in functie de cat de sigur sunt.

ADAMUS: Da.

PAUL: Si astfel, ma deschid sa aud orice ajustare, orice alte informatii, cand nu sunt sigur.

ADAMUS: Dar, ce te impiedica sa ai zece? Este foarte evident. Oricine stie.

PAUL: Microfonul. (hohote de ras si cateva aplauze)

ADAMUS: Asta e buna.

PAUL: Vreau o insigna Adamus.

ADAMUS: Vei primi. Vei primi. Oricine a avut microfunul pana acum a primit o insigna. Dar sa continuam asta. Da. Da, complimentele mele.
Asadar, te afli intre sapte si opt. Ce se afla intre tine si 10? Deoarece, toti ar trebuie sa fie la 10, in mod absolut. Si nu voi fi fericit, pana nu veti fi la 10.

PAUL: Simt ca n-am completat cunoasterea in acest moment.

ADAMUS: Spune asta, din nou. Ridica-te. Ridica-te! Continua. (rasete in timp ce Adamus se indrepta spre Paul, care se da inapoi, ferindu-se de el) Continua. Nu te teme. Am spus ca nu veti rani pe nimeni. Nu ati infinge cutitul. Eu as face-o! (Adamus ii trage o palma, audienta respira din greu si rade) Dar, vreau sa aud, din nou, ce ai spus. Continua, Nu ai completat…
PAUL: Cunoasterea, constientizarea in constiinta fizica.

ADAMUS: Acolo te indrepti. Poti renunta la microfon. Iata ce te tine sa ajungi la zece – la nivelul 10 al increderii in tine. Scuze pentru palma. Va trece!

Vrei sa stii. Vrei sa intelectualizezi aceste lucruri. Vrei sa le descifrezi si daca nu poti, daca nu se pot procesa aici, daca nu au nici un sens, daca nu pot fi calculate, nu vei realiza asta. Asta este ceea ce te impiedica. Asta – oh, ma face sa ajung la – acel salt in incredere ce trece dincolo de minte, ce patrunde profund in inima si in simtire, “Nu are nici o valoare, nu trebuie sa stiu asta. Nu trebuie sa procesez aici sus. Nu trebuie sa devin mental. La naiba cu analiza, voi trai asta!” Iata ce te retine de la 10. Orice altceva este bun.

PAUL: Asadar, a iesi din minte?

ADAMUS: Uh!! (rasete) Vreau sa spun, da! Da. Nu incerc sa te fac sa te simti jenat, dar este vorba, in mod absolut, sa iesi din minte. Inceteaza sa mai descifrezi. Ai facut bine uneori, sa lasi energia mintii sa mearga. Ai o minte uimitoare, dar daca ar fi ceva dincolo de minte? Daca ar fi ceva… Aici am sa ma adresez mintii tale. Minte, ce-ar fi daca ar exista ceva chiar mai bun, mai inteligent, care nu necesita circuite chimice si electrice sa descifreze lucrurile? Daca exista ceva care este maret si déjà exista? Ce crezi tu despre asta?

PAUL: Nu mi-am pus intrebarea asta, dar inca nu am constientizat ca am acces, incat sa doresc sa trec dincolo de opt. Uh-oh!

LINDA: Sa-i iau premiul? (rasete)

ADAMUS: Nu, nu, nu. Acest lucru este in regula. (rasete) Daca as fi avut… daca ar fi o piscina cu apa acum, aici si daca as avea un corp de channeler putin mai mare, daca as fi ales un channeler putin mai mare, te-as lua, te-as impinge sub apa, te-as baga cu capul sub apa si te-as tine acolo, pana ai simti ca te ineci – sunt in stare de asta! – pana cand ti-ai dori foarte tare o gura de aer, incat ai da orice pentru asta. Orice, orice. Apoi ti-as trage capul deasupra apei sa revii la viata si sa-ti spun, daca vrei sa stii si sa fii tu insuti la fel de mult, daca vrei sa treci dincolo de minte, la fel de mult, daca ai avea aceeasi dorinta pentru asta, atunci ai ajunge acolo. Cu alte cuvinte, nu vrei asta suficient de mult.

PAUL: Totusi pot simti asta.

ADAMUS: Ei!? Asadar, bine, iti multumesc. Bun dialog. Si este chiar simplu. Este vorba doar de a face acel salt, ca nu trebuie sa… Permiteti-mi sa spun asta intr-un mod diferit. Nimic din astea nu au sens si nu vor avea niciodata. Niciodata nu va veti satisface intelectul uman. Niciodata nu va veti satisface mintea in ce priveste ceea ce se petrece pe Pamant. Niciodata nu puteti gasi sensul acestor lucruri. Asa ca, odata constientizand asta, incetati sa mai incercati. Opriti-va din a incerca.

In adevaratul mod de a trai – nu este necesar sa gasiti sens acestor lucruri. Totul se petrece in moment. Are loc in mod spontan. Vine din intuitie. Vine din gnost. Iar mintea voastra – mintea ta, domnule – tipa spunand, “Scoate-ma de aici. Indeparteaza povara de a trebui sa fiu atat de destepta, de a trebuie sa descifrez totul. Elibereaza-ma de limitarile mele, incat eu…” fiecare parte din mine, “sa pot sa ma expansionez si sa cresc, sa ma pot provoca.” Dar, esti atat de programat, de hipnotizat – toti sunteti – ca trebuie sa ajungeti sa descifrati lucrurile. Nu trebuie, Asa ca, eliberati acest lucru. Distrati-va! Bucurati-va!

PAUL: Multumesc.

ADAMUS: Desigur. Absolut. Iti voi da un extra-premiu Adamus. (Linda pufneste in timp ce el scoate bani din buzunarul lui Cauldre; rasete in timp ce ea incearca sa-i ia banii) Nu atinge channelerul! Nu atinge… acesta este un joc. Iti ofer posibilitatea de a alege intre o bancnota de un dolar si una aproape noua, de o suta de dolari, de-ale lui Cauldre. Pe care o alegi? (pauza in timp ce i le arata lui Paul) Este atat de dificil?! (hohote de ras)

LINDA: Da, deoarece el stie ca eu il privesc!

PAUL: Nu ma tem. Da. Pe cea cu Franklin. (bancnota de 100$)

ADAMUS: Iti apartine. Multumesc. (audienta aplauda) Am sa verific intotdeauna buzunarele lui Cauldre, inainte de a face o sesiune. Asadar... Si este un lucru bun. De fapt… de fapt, tu ai castigat 100 de dolari, Cauldre o mie, iar eu oricum sunt bogat, in mod etern, asa ca nu am nevoie de asta.

PAUL: Oricand vrei! (rasete)

ADAMUS: Absolut! Si Shaumbra asta ar trebui …

LINDA: Acum sa-mi dai restul din buzunare! (rasete)

ADAMUS: Cauldre isi face griji acum. Mai sunt doar doi dolari. Asadar… apropo, Shaumbra, este doar o bucata de hartie. El a primit o bucata de hartie si toti sunt fericiti. Este doar o bucata de hartie. Dar, contine multa energie in ea.
As dori sa treceti dincolo de minte si sa transformati asta in ceva si mai mare. Cum veti face asta? Tinand suta de dolari in fata – tinand-o asa – si privitind-o fix, incercand sa o transformati intr-o bancnota de o mie de dolari? Nu! Vei face – vom trece printr-un exercitiu mai tarziu, o vei folosi, te rog, pentru exercitiul pe care il vom face mai tarziu – o pui in buzunar si o eliberezi. Da, bine. Excelent. Bine.

Inca vreo cativa. Niveul increderii in voi. Ridica-te, te rog. Asta face sa fie si mai greu, nu-I asa?

APRIL: Da, asa e.

ADAMUS: Oh!

APRIL: As spune opt.

ADAMUS: Opt. Asta-i bine. Si ce te retine de la…

APRIL: Bancnota de 100 $! (hohote de ras))

ADAMUS: Stii unde este. Ce te impiedica? Te apropii destul de mult. Ce anume te retine?

APRIL: Cred ca este frica de… frica de a nu ajunge acolo sau frica de a ajunge acolo. Sunt ambele. Ambele.

ADAMUS: Absolut. Absolut, iar acesta este un raspuns foarte intelept si daca as mai avea bani, as… sa vad daca am ceva valoros…

LINDA: Sa nu te gandesti la asta. (rasete)

ADAMUS: Dar, da, este o situatie neplacuta, interesanta. Poti lua loc. O situatie neplacuta, interesanta. Este ca si cum ati fi mai aproape, ati ajuns la opt sau poate la niveul noua si spuneti, “Ei bine, daca voi conecta punctele? Daca voi ajunge in punctul completarii increderii in mine? Ce se va intampla atunci? Aandrah?

LINDA: Astepta, asteapt,a fug cu microfonul. Fuga, fuga, fuga.

ADAMUS: Ei ating acel punct al increderi absolute si de ce renunta, atunci?

AANDRAH: Frica, deoarece au fost atat de mult timp familiarizati.

ADAMUS: Familiaritatea.

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Si o data cu asta, jocul.

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Jocul. Si ce se intampla? O parte din voi spune, “Ei bine, daca vechea cunoastere nu mai exista acolo, iar jocul dispare, nu voi mai avea nimic de facut. Dar, veti avea!

AANDRAH: Da.

ADAMUS: Veti avea. Este doar… este cumva asemanator starii de vis, un joc jucat cu sine. Asadar, voi ajungeti sa completati increderea, renuntati la joc. Iar o parte din voi spune, “Dar, daca nu mai am jocuri la care sa particip, de ce as mai ramane aici?” Exista un joc nou si nu apartine dualitatii. Este vorba despre o noua bucurie de a fi aici, pe Pamant, in corp fizic fara dureri, fara suferinta, fara toate acele probleme. Asadar, bine.

Inca una.

LINDA: Okay. Inca una

ADAMUS: Si alege una potrivita. Nu face alegeri gresite. (rasete)

LINDA: Ei, ti-am luat bijuteriile, asa ca suntem cu totii in siguranta.

ADAMUS: Nu poti face o alegere gresita. Asadar, nivelul increderii in sine?

VULPITA: Dintr-un anumit motiv, s-a lovit de cateva niveluri. (rasete) As spune ca s-a transformat in ceva intre sapte si opt.

ADAMUS: Sapte, opt. Si ce exista intre?

VULPITA: Oh, uitand ca este o calatorie, uitand sa ma distrez, sa nu fiu prea serioasa si gandind ca, in special acum, cu aceste potentiale noi care vin prin mine, sa ma simt in siguranta.

ADAMUS: Da. Pot sa-ti ofer raspunsul meu?

VULPITA: Desigur.

ADAMUS: O.P.(prescurtarea de la other people; in romanaceilalti oameni)

VULPITA: O.P.

ADAMUS: O.P. – ceilalti oameni. Nu vechii oameni. Ceilalti oameni. Vezi, ai facut toate acestea pentru altii. Asta este pasiunea ta. Este justificarea ta de a ramane aici, om de bine. “Fac asta pentru altii” sau alte variante, “Am copii. Am…” Aici este favorita mea. “Am parinti care sunt bolnavi, asa ca nu-mi pot lua timp pentru mine, deoarece ii ingrijesc pe ei.” Makyo. Asadar, ceilalti oameni. Faci totul pentru oricine altcineva. Trebuie sa fii aici pentru a indruma acesti oameni nefericiti pe calea trezirii lor. Trebuie sa fii aici pentru a avea grija de copii tai, deoarece fara tine, evident, se vor face bucati, deoarece, ei bine, poate nu sunt la fel de divini. Evident, trebuie sa ai grija de altii. Asadar, ceilalti oameni. Bine. Iti multumesc.
LINDA: Ultima?

ADAMUS: Aceasta este alegerea ta.

LINDA: Cred ca ar fi placut sa auzim de la tanara MACKENZIE.

ADAMUS: Este alegerea ta. Dar, eu nu mai am remarci taioase de facut cuiva. Asadar, continua.

MACKENZIE: Trebuiea sa ma ridic?

LINDA: In momentul potrivit.

ADAMUS: Da, trebuie sa te ridici.

LINDA: Bine ai venit, Mackenzie.

MACKENZIE: Multumesc.

ADAMUS: Pe o scara de la unu la 10.

MACKENZIE: Cinstit, trebuie sa pun aceasta…

ADAMUS: Nu, vreau sa ma minti. (rasete)

MACKENZIE: Bine, pot face si asta.

ADAMUS: Nu, sa revenim la onestitate.

MACKENZIE: Aceasta intrebare cumva imi creaza confuzie.

ADAMUS: Adevarat.

MACKENZIE: Poti spune ca sunt la 0 sau la 10, deoarece eu sunt eu.

ADAMUS: Bine.

MACKENZIE: Iar daca nu am incredere in mine, cum as putea fi eu?

ADAMUS: Adevarat.

MACKENZIE: Asadar, in mintea mea increderea este irelevanta, deoarece nu exista alta cale de a fi tu. Fie esti tu, fie incerci sa nu fii.

ADAMUS: Da. Si care este el, cu adevarat ?

MACKENZIE: Nimeni nu este

ADAMUS: Cine ar fi standardul tau?

MACKENZIE: Ummm, scuze. (se uita intr-o parte)

ADAMUS: Nu cauta in aceasta sala. (rasete)

MACKENZIE: Stiu! Stiu! Am vazut pe ecran, ea era acolo si am observat-o acolo!
ADAMUS: Din punct de vedere filosofic sunt de acord. Practic, imi este putin greu. Ai dreptate, in mod absolut, dar, pe care il recunosti ca este, cu adevarat, Eu… cine este exemplul Eu Sunt sau adevaratul eu?

MACKENZIE: Niciunul.

ADAMUS: Niciunul.

MACKENZIE: Nu. Toti urmeaza regulile. Ei incearca si reusesc sa se potriveasca cu societatea. Majoritatea timpului ei incearca si se gandesc la ce vor alti oameni… cum le vor raspunde ceilaltii oameni.

ADAMUS: Da.

MACKENZIE: …si ce ar trebui sa faca pentru ei. Iar in cele din urma nimeni nu este sincer cu el insusi, in mod pur, deoarece exista altceva, ce se petrece. Asa cum mi-a spus invatatoarea mea, nu cu mult timp in urma, cum a invatat ea ca generatia noastra este coplesita de toate informatiile care apar de peste tot, ca este greu sa fii un singur lucru, in mod pur. Asa ca…

ADAMUS: Adevarat. Bine. Iti multumesc. Dar, permite-mi sa te intreb, lasand totul la o parte, cum te simti acum pe o scara de la unu la 10? Stiu ca sunt superficial ca te intreb asta, dar…
LINDA: Are doar 13 ani si este inconjurata de o multime de adulti.

ADAMUS: Se descurca uimitor de bine.

MACKENZIE: 13?! Am 16!

LINDA: Are 15 intr-o multime de adulti.

MACKENZIE: Sase… Saisprezece.

ADAMUS: Acum, unde se situeaza nivelul tau de incredere, dupa aceasta nebunie?

LINDA: Saisprezece.

ADAMUS: Care este nivelul de incredere.

MACKENZIE: Um, presupun ca ai putea spune ca sunt la nivelul 10, deoarece sunt eu si este chiar cine sunt eu.

ADAMUS: Okay. Bine.

MACKENZIE: Chiar si cu celelalte probleme.

ADAMUS: Bine. Excelent. Iti multumesc.

LINDA: Iti multumesc pentru ca ai fost atat de curajoasa.

ADAMUS: Asadar, dragi Shaumbra, am discutat despre asta noaptea trecuta, la programul de radio. Am vorbit despre aceasta chestiune a increderii si este foarte important sa intelegeti unde va aflati. Nu trebuie sa-I asociati vreun numar, dar aveti voi incredere implicita in voi insiva? Aveti incredere in corp? Aveti incredere in alegeriile voastre? Aveti incredere sa traiti in lume, in prezent, care este plina cu mult haos? Aveti incredere absoluta sa fiti voi insiva, abandonandu-va? Sa stati in fata unui grup si sa cantati? Sa faceti ceva scandalos? Aveti voi incredere ca aceasta parte a calatoriei voastre, in care va aflati acum, numita trezirea, iluminarea voastra spiritual, este reala? Sau ca reprezinta si mai multe deseuri?

Asa ca, am adus asta la suprafata si intr-un fel va fortez si va irit – unde va aflati cu increderea in voi insiva – deoarece va fi greu sa mergeti inainte sau, sa spunem, sa va expansionati mai mult, daca nu intelegeti cel putin, nivelul vostru de incredere. Nici macar nu este vorba ca trebuie sa aveti incredere 100%, insa este vorba sa intelegeti de ce nu aveti incredere in parti din voi.

Am discutat noaptea trecuta despre… ei bine, sa va dau un exemplu. Sa spunem ca va treziti dimineata si aveti greata, va simtiti foarte rau, transpirati, vomati. Care este primul lucru pe care il faceti? Alergati la toaleta, sper. (unii rad) Apoi, “Ce am gresit? Ce am mancat si a fost rau? Clic, clic prin minte, evaluand orice lucru. Urmatorul, “Ce incearca Spiritul sa-mi spuna?” Urmatorul. “Poate ca trupul meu este mai puternic decat sufletul meu, deoarece iata-ma, ma simt rau.”

Voi va confruntati cu asta, eliberati mult la toaleta. Inca va simtiti ingrozitor si decideti sa va asezati la computer si sa lucrati. Telefonul suna iar voi tremurati, deoarece nu va simtiti bine si cand faceti asta, loviti computerul, apoi iese fum si se arde. “Oh, nu, aceasta va fi una din zilele acelea” va spuneti voi. “De ce este scazuta energia mea? Ce gresesc? De ce mi se intampla astea mie? Sunt atacat de fantome? De fiintele extraterestre? Poate ca exista vreo energie demonica, ce pandeste pe undeva prin casa mea. Stiu ca ar fi trebuit sa chem pe cineva sa faca feng shui, pentru a indeparta energia demonica, dar acum ea preia conducerea.”

Va confruntati cu aceste lucruri. Ati aprins focul. Realizati ca nu mai aveti computer. Asa ca decideti sa va urcati in masina – iar voi stiti ce urmeaza sa se intample apoi – sa mergeti la magazinul de computere. Cand conduceti pe strada, gandindu-va la ziua mizerabila, intervine un accident de masina. Nimeni nu este ranit, dar masina voastra scoate fum – este ca si computerul vostru, dar cu roti. Este distrusa complet. Este distrusa complet si va spuneti, “Ce gresesc?

Acum avand in vedere toate astea…oh , si apropo, in timp ce stateati si asteptati sa vina politia, ati realizat ca nu aveti permisul sau cartea masinii. Le-ati lasat acasa si va scoateti portofelul, va uitati prin el, iar cineva care trece prin preajma v-il fura si fuge in josul strazii.
Acum, “Ar fi trebuit sa raman in pat.” Nu. Raspuns gresit. Intrebarea – puteti fi intr-un astfel de loc al increderii, din care sa stiti ca acestea sunt absolut perfecte? Si de fapt, puteti rade cu voce tare. “Ha, ha, ha! Stiu ca eu am creat aceste lucruri. Nu le-a creat Dumnezeu. Adamus, hmmm, nu, nu le-a creat el. (rasete) Nu le-au crreat spiritele rele. Eu le-am creat.” Puteti fi voi la acel nivel de incredere si sa spuneti “Drace, este distractiv!” Sau cel putin, “Stiu ca lucrurile vor evolua din acest punct inainte.” Aceasta este increderea. Aceasta este increderea. As putea intra in alte cateva scenarii, legate de politia care soseste… oh, nu voi continua. Acum, aceasta este increderea.

Zilnic primim – noi, Consiliul Crimson – primim mii de plangeri de la Shaumbra din lumea intreaga. “De ce se intampla astea?” Ei bine, Raspunsul pe care v-il oferim este, din cauza ca voi le-ati creat. “De ce se intampla aceste lucruri in viata mea? Oh, poate sa fie datorita nevoii de a urma un curs de cristale, ca am nevoie, stiti voi, sa iau vitamine si…” Le obtineti pe toate impachetate.

Ce-ar fi daca ati avea un astfel de nivel al increderii, incat sa stiti implicit, ca acestea reprezinta perfectiunea? Ce-ar fi daca toate aceste lucruri care s-au intamplat astazi… si cand chemati un taxi sa va duca acasa, intalniti pe cineva – poate ca este soferul de taxi, poate altcineva – intalniti pe cineva care va va aduce unele daruri in viata voastra; poate bani, poate iubire, prietenie, invataturi, orice. Poate ca toate aceste lucruri care vi s-au intamplat faceau parte din alcatuirea voastra si din ceea ce numiti voi sinele suflet, caruia… sinelui vostru suflet nu-i pasa de toate incidentele umane. Vrea sa fie cu voi, deoarece voi l-ati chemat. Cand ati facut asta, acesta aduce o dinamica, ce nu mai poate fi oprita si va avea loc.

Si, slava domnului ca exista intelepciune in sufletul vostru, care va… acum, sufletul vostru nu a creat aceste accidente, dar era o energie intre voi si divinitatea voastra, o energie care a fost plasata acolo, care a adus inapoi experiente manifestate, pentru a face posibil totul si veti continua sa aduceti acele experiente aici. Sufletului nu-i pasa daca masina voastra a fost lovita, deoarece exista si alte masini. Nu-I pasa de computerul vostru, deoarece oricum era timpul sa renuntati la acela. Era momentul va luati unul nou, deoarece exista lucruri pe care nu le faceati, pe care le puteti face acum, cu noul computer. Nu-i pasa daca v-ati varsat matele dimineata, deoarece s-au eliberat niste toxine din corpul vostru, care erau blocate acolo jos, de multa vreme. Nu-i pasa de nici unele dintre aceste lucruri, deoarece el – voi – aveti o intelegere si o intelepciune mai profunda.

Acum, cine intervine pe cale? Aspectul umanoid. Acel aspect uman caruia nu-i place schimbarea, care nu vrea sa merga inainte. Aspectul uman care nu crede in propriul sine. Nu crede. El nu crede in sine, deoarece aspectul uman nu este real. Este prefabricat. Este un rol si el nu crede in sine, deoarece stie ca este un rol, dar din nefericire, voi nu stiti ca este un rol – inca.

Toate aceste lucruri se intampla – va rupeti un picior, va pierdeti serviciul, orice. Ce-ar fi daca ati avea incredere absoluta? Ce-ar fi sa aveti un zambet larg si sa spuneti, “Propria mea indrumare permite acestor lucruri sa se intample, ca sa scap de obstacol” sau orice ar fi, “sa miste lucrurile inainte, sa continue sa se expansioneze.”

Intrebarea este, puteti avea acel nivel al increderii? Asta este una importanta. Puteti avea acel nivel de incredere ,atunci cand vine un val de anxietate peste voi, asa cum a facut in ultimul timp si sa spuneti, “Totul este in perfecta ordine in viata mea” – in viata voastra. Daca pierdeti un avion, daca alunecati pe gheata, cazand si lovindu-va spatele, puteti avea acel nivel de incredere? Puteti?

Acum, se intampla un lucru interesant. Va voi oferi sfarsitul povestii. Cand faceti asta, cand alegeti asta, atunci nu este necesar ca toate acele lucruri sa se mai intample, deoarece deja v-ati deblocat. O parte din voi se teme, “O, doamne, daca intru in incredere imi voi pierde serviciul, iar partenerul ma va parasi, cainele va muri, oh, doamne ai grija de toate aceste lucruri.” Este asa, deoarece nu va aflati la niveul 10. Deoarece va aflati la 2, la 8 sau la 6.

Numerele nu conteaza. Daca exista vreun grad de neincredere, fie ca va aflati la unu sau la 9.9, este acelasi lucru. Este acelasi lucru. Asadar, nu conteaza daca cineva a spus, “Sunt la doi” Este acelasi lucru la 9.999. Nu aveti incredere. Nu aveti incredere.

Este un lucru foarte important. Oh, respirati profund. Eu pot… oh, ati intrat toti in cap. Oh! Voi sunteti cam asa, “Ei bine, cum sa obtin increderea in mine? “ Faceti o alegere si respirati profund. Asta este tot. De fiecare data…oh, aici se potriveste un argument hotarator. In urmatoarea saptamana – in urmatoarele 10 zile, intre o saptamana si 10 zile – veti avea o experienta raportata la acest lucru, la increderea in voi.

Ceva se va intampla - eu nu am spus ce. Am spus ca se va intampla ceva – si va va reaminti de discutia noastra avuta aici. Va va oferi o oportunitate de a face o alegere constienta. “Am incredere in mine? Sau intru in drama, imi pun intrebari, intru in perceptia ca nu merit, cu adevarat?” Veti avea experienta. Notati-o dupa aceea. Scrieti o mica poveste despre asta. Va ajuta sa ancorati energia si ar putea fi buna pentru o alta carte, pe care o vom scrie impreuna.

Ahmyo

Intr-un fel va fi o zi Zen astazi, asa ca, iti multumesc Robert ca te-ai imbracat asa. Vrei sa te ridici, cu esarfa? Un aspect foarte Zen, astazi. (Robert sta in picioare) Da, un aspect de calugar Zen, da. (unii aplauda) Exista un cuvant – un cuvant Zen-ist – pentru increderea absoluta in sine. Ahmyo, Ahmyo. Puteti spune asta? (audienta si Adamus spun impreuna, “Ahmyo”) In alte taramuri nu este un cuvant. Este un fel de vibratie. Ahhh-mmmm-yoooo! Este un fel de ondulare. Sa spunem din nou. Ahhh-mmmm-yoooo.

Incredere absoluta – nu in lume, nu in lumea exterioara, nu in alti oameni, nu in zeitati, in entitati sau in altcineva, nu in extraterestri – ci in voi. Ahmyo. “Ahmyo, Eu Sunt Cel Ce Sunt. Stiu ca orice se va intampla in viata mea, eu le creez in mod absolut, pentru binele meu cel mai inalt. Nu ca pedeapsa, nu pentru unele…” nu pot sa injur, dar – “nu pentru vreo lectie, nu pentru ca sunt rau. De fapt, le ceeez pentru cel mai inalt bine.”

In momentul in care ajungeti in acest punct, voi deblocati potentialele care nu erau cunoscute inainte de voi. In momentul in care puteti fi in acest loc al lui Ahmyo, in increderea absoluta – “Eu imi creez viata; nu-mi pasa cum arata circumstantele exterioare, tot eu le creez.” – asta este ahmyo. Aceasta este increderea in sine absoluta, neconditionata, ne-mentala. Ahmyo. Cand sunteti in acel punct – in care sunteti deja, doar trebuie sa recunoasteti asta – atunci lucrurile pot incepe sa se miste. Apoi, incepeti sa aveti parte de distractie, ceea ce vom face intr-o clipa.

Ahmyo este pur, absolut pur, de fapt, este un fel de realizare a lui Eu sunt. Ahmyo, este locul in care incetati sa va indoiti de tot ce se petrece, incetati sa analizati. “Totul este creat de mine pentru…” oricum ati vrea sa numiti asta – “binele mai inalt, pentru expansiunea proprie sau pentru bucuria vietii mele. Pentru fiecare lucrusor,” Acel nivel al increderii in sine este lucrul la care au aspirat Maestrii Ascensionati sau au experimentat, as spune, in ultima lor viata de pe Pamant. Acel – ahmyo – ati putea spune ca a fost pasul final si cel mai plin de bucurie.

Imaginati-va pentru un moment, inchideti ochii daca alegeti si imaginati-va cum este sa aveti incredere absoluta, neconditionata in sine. Ahmyo. Asta include increderea in corpul vostru. Da, chiar si cand se imbolnaveste sau are dureri, puteti sa aveti incredere in el? Ahmyo. Nu conteaza ce se petrece, voi ati creat asta, pentru iubirea de sine.

Ce se petrece cand incepeti, cu adevarat, sa aveti constiinta intelegerii lui ahmyo, incetati sa va ingrijorati de micile probleme. Incetati sa va mai ingrijorati despre ce va urma, vedeti, deoarece realizati ca ce va urma va fi perfect, in mod absolut. Din momentul in care va aflati in starea de ahmyo, aceasta deschide toate potentialele unei boli – care nu este o boala, cu adevarat, este doar un semn de curatare. Deschide potentialul lucrurilor precum lipsa abundentei asupra careia v-at focalizat – pe lipsa – de multa vreme. Brusc, cand spuneti “eu am creat asta”, se expansioneaza, deschide potentialul real, potentialul cel mai inalt. Apoi, nu mai trebuie sa experimentati toate aceste lucruri vechi, in viata voastra. Apoi, nu veti mai aduce, ceea ce numiti, scenariile rele, deoarece nu mai sunt necesare, de loc. Ceea ce numiti voi ca fiind sufletul vostru v-a captat acum atentia si doar va cere sa aveti incredere in voi, in voi insiva.

Care ar fi opusul lui ahmyo? Makyo! (rasete) Absolut. Makyo. Pentru cei dintre voi care nu stiti ce reprezinta, as spune ca sinonim cu makyo este… inseamna fals, iluzoriu, distragere si ceea ce – pot spune cuvantul? Trebuie sa-l scriu, deoarece mi s-a cerut sa nu spun cacat, in fata unui grup. (rasete; el scrie cacat) Mergem acolo, la versiunea spaniola, cacat, da (rasete) Nu vorbesc engleza.

Asadar, opusul lui ahmyo, care este puritate, incredere, fara inhibitii si cu adevar, ati putea spune intr-un fel, ca opusul este makyo. Makyo apare si eu in general il asociez cu distragerea spirituala sau cacatul spiritual si asta se intampla. S-a intamplat oricui s-a aflat pe calea spirituala, pe care l-am cunoscut vreodata, inclusiv lui Buddha – mult makyo acolo – incluzand lideri spirituali recunoscuti ai timpului, incluzand fiecare Maestru Ascensionat, pe care l-am cunoscut vreodata. Ei ajung in acest punct al lui makyo, in calatorie. Se intampla in apropierea realizarii de sine si incep sa se murdareasca cu o multime de rahaturi – rahaturi spiritual, retorice, probleme structurale si organizatorice. De aceea – ii irit pe oameni, uneori – cand spun, renuntati la astrologie. Mie imi place astrologia, insa nu ca o dependenta. Imi plac cristalele, cand imi impodobesc bratele si corpul…

LINDA: Bine ai venit in clubul meu.

ADAMUS: …ca bijuterii. Stiti, imi place Tarorul, cand este practicat corect, cand este calificat. Dar, toate aceste lucruri, inclusiv – pamantul sacru de aici - inclusiv Shaumbra poate fi makyo.

Toate aceste lucruri devin distrageri. Sunt false. Ele sunt prezente din cateva motive. Unul, sa umple un vid, deoarece cand ajungeti in aceasta parte a procesului de trezire, brusc percepeti in fata un vid imens, un nimic imens. Cu alte cuvinte, nu puteti vedea dincolo de eliberarea jocurilor umane, asa ca se simte un gol in fata. Adesea, plasati makyo pe cale, puneti multe distrageri pe cale, pentru a umple vidul.

Sa fie cunoscut faptul ca nu exista vid in intreaga creatie. Nu poate fi. In aceasta dimensiune, in oricare alta dimensiune nu exista vid. Nu exista vid. Depasiti sistemul de credinta ca exista viduri. Nu pot fi, deoarece exista creatia. Nu pot fi. Asa ca voi invarcati viitorul vostru sau acest vid cu o multime de rahaturi, cu un joc.

Makyo este plasat acolo, adesea, deoarece se opune rezistenta finalizarii jocului, asa ca sunt mai multe cipsuri si jucari ale jocului, care sunt plasate acolo.

Makyo este plasat acolo – toate aceste distrageri si orice altceva – deoarece nu vreti sa priviti in fata adevarata chestiune care se afla inaintea voastra, in prezent si aceasta este ahmyo. Increderea.

Am vazut fiinte umane intelepte, uimitoare, radiante spiritual, care sunt foarte, foarte evaluate pe calea lor, cum ati spune voi – care sunt gata sa faca pasul final in ceea ce ati numi starea de ascensiune si brusc ei vin cu makyo la mine. Brusc, ei intra in falsitate, in ultimul moment. Trebuie sa-si umple asta cu ceva. Se tem sa faca acest pas - sa aiba incredere 100% in ei. Ei pot atinge 99.9, dar exista o linie infricosatoare de trecut. Intotdeauna este ceva ce ii retine. “Pot sa am incredere in orice in legatura cu mine, cu exceptia…” umpleti voi spatiul gol. “Cu exceptia modului in care arat, a inteligentei mele, cum apar celorlalti.” Este o mare capcana pentru lucratorii spirituali, pentru liderii spirituali. Brusc, ei cred ca trebuie sa apara intr-un anumit fel in fata altora – intelepti, inteligenti, sa apara si sa dispara in lumina alba, cu binecuvantari si afirmatii intelepte. Nici vorba! Nici vorba! De fapt, adevaratul invatator si lucrator spiritual devine om adevarat, deoarce nu se mai teme de asta. Nu se mai teme de asta. Asadar, incredere absoluta.

Sa trecem la partea practica a discutiei noastre. Nu vreau sa iau din timpul rezervat slide-urilor. (rasete)

LINDA: Ne facem griji mai mult in privinta mancarii.
ADAMUS: Vom continua sa vorbim despre ahmyo – increderea totala – insa intre timp, diseara, maine, cand plecati din grupul nostru si patrundeti in haos, in dezastrul duplicitar si potential, veti avea oportunitatea de a va observa propriul ahmyo. Credeti voi ca este real, ca experienta noastra de grup va fi reala? Sau doar ne inchipuim acest lucru?

Vedeti voi acel nivel, care va atrage atentia asupra increderii? “Ce-ar fi daca doar ne-am inchipui asta?” (cineva spune, nu conteaza) Ei bine, nu conteaza. Absolut. Absolut, daca as avea inca o suta… dar tu obtii un premiu Adamus, doar pentru asta. Nu conteaza.

LINDA: Cine?

ADAMUS: Frumoasa doamna din spate.

LINDA: Care?

ADAMUS: Va ridica mana.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Voi stiti, insa unii dintre voi va veti opune mie in aceasta pivinta, cand va spun ca nu conteaza. Ce-ar fi daca doar ne inchipuim toate acestea? Ce-ar fi daca asta ar fi o distragere grozava.?” Eu va spun ca de fapt, nu conteaza. Nu conteaza, cu adevarat. Exact.

Sa respiram profund cu asta.

Toti veti avea oportunitatea de a experimenta makyo, ahmyo, pe ambele, diseara sau in urmatoarele zece zile. Asta nu este vreun fel de pedeapsa sau de lectie. Este o experienta pe care vi-o dati voi, ca sa puteti incepe sa simtiti, in loc ca doar sa va ganditi la asta; acolo, Paul, unde poti intra in inima acesteia – aici, aici.. (el ii ia mobilul lui Paul) Nu, eu nu vreau nebuniile tale, vreu doar telefonul tau, (rasete) okay, multumesc – cand puteti intra in simtirea reala a acestuia. (hohote de ras, in timp ce Paul pledeaza pentru telefonul sau si Adamus surade) Ce greseala! Ai probleme.

Asadar… (Adamus ridica telefonul) Suna! Hello? Tobias? Tu esti? (rasete) Oh, Kuthumi. Voi vorbi cu tine mai tarziu. Stiu ca este important, dar acum sunt cu un grup, discutam. Vom fi acolo cu totii, mai tarziu. Okay, multumesc. Uh, namaste. (hohote de ras)

Infuzia

Prin urmare, okay, intram in aplicatia practica. Aici incepe distractia. Fiecare sa aiba un obiect. Paul, suta de dloari va fi obiectul tau. Fiecare sa luati un obiect din geanta voastra. Poate fi o bijuterie, bani, unul din acele telefoane, poate fi orice. Un stilou, da. Da, da. Ceva ce va apartine, nu ceva ce apartine altcuiva. Poti fi cheile, banii.

(catre Linda) Care este al tau?

LINDA: Bijuteria ta.

ADAMUS: Nu, pentru ca este bijuteria mea. Trebuie sa fie a ta.
LINDA: Oh.

ADAMUS: Trebuie sa fie ceva ce va apartine.

LINDA: Pot sa o revendic?

ADAMUS: Ceva. Ai un inel dragut, astazi.

LINDA: Okay.

ADAMUS: Un inel frumos. Vrei mai multe bijuterii?

LINDA: Da!

ADAMUS: Aici mergem. (rasete)

Vom incepe si vom continua procesul pe care il numesc infuzie. Am imprumutat putin de la Aandrah si On. Ei tin un curs despre infuzia sufletului. Infuzia sufletului.

Ceea ce se petrece in prezent, este ca – eu am frustrari in privinta lipsei… cuvintele nu pot defini intotdeauna asta – dar sufletul vostru si conditia voastra umana, aspectele voastre, toate se integreaza. Ele fuzioneaza. De fapt, niciodata nu au fost separate, cu adevarat. Este o iluzie. Dar, voi ati creat o liuzie a separarii de Dumnezeul interior, foarte puternica. El este deja acolo, nu inafara, altundeva. Ati creat un sistem de credinta foarte puternic si iluzia aspectelor – a partilor fragmentate din voi – ele revin in mod regulat pentru integrare, dar adesea, sunt foarte fragmentate.

Aceasta este marea iluzie. Ceea ce se intampla acum – urmariti-ma un moment – ceea ce se petrece acum este faptul ca fuzioneaza inapoi, impreuna. (pauza in timp ce isi pune putina cafea si ia o prajitura) Okay. Inainte de a ajunge la ele, trebuie sa iau si eu ceva. Niciodata nu ramane nimic.

In timp ce sinele si sufletul fuzioneaza, in timp ce revin inapoi la unimea naturala, este momentul ca voi sa incepeti sa luati acea extraordinara si frumoasa energie a sinelui vostru divin si sa incepeti sa o infuzati in obiectele din viata voastra. Infuzati-le!

Doua lucruri de avut in vedere: Nu faceti asta cu alti oameni. Faceti asta doar cu obiectele care va apartin, care sunt proprii. Care va apartin. Nu folositi obiecte imprumutate. Nu va folositi copiii. De preferat, sa nu va folositi cainele. Faceti asta cu obiecte. Vom incepe sa infuzam energie. Vom incepe sa o plasam in niste lucruri, cum ar fi banii, telefoane mobile, in masina voastra, in computerul vostru, in orice va apartine.

Exista o bariera nefireasca intre voi si realitatea din jurul vostru. Ati descoperit aceasta cale, aceasta cale foarte inteligenta – de a va separa de orice altceva si de voi insiva, in acelasi timp. V-ati separat de aceasta planeta, ca si cum exista planeta, iar voi sunteti acolo; noi o avem pe Mama Pamant aici – Gaia – astazi. Daca nu te superi sa te ridici si… da, da. Multumesc. Multumesc. (audienta aplauda in timp ce o femeie se ridica in picioare, fiind imbracata ca Gaia)

Si, datorita acestui lucru care – ati putea spune – pare suparare sau rezistenta de a fi totalitate incorporat pe Pamant, voi v-ati separat in viata voastra si de lucrurile voastre. Exista acel sistem de credinta ca lucrurile materiale va tin in capcana, aici. Nu este adevarat. De fapt, ele va vor ajuta sa va eliberati.

Asadar, vom incepe sa infuzam… voi veti incepe sa va infuzati energia in lucrurile din viata voastra si o veti face foarte simplu. (se intoarce spre Linda)
LINDA: Ce?

ADAMUS: Caut …

LINDA: Ce?

ADAMUS: … un obiect pentru Cauldre. Voi lua inelul tau, doar in scop demonstrativ. Este foarte usor. Intelegeti, voi sunteti fiinte radiante, fie ca stiti sau nu. Intotdeauna emiteti energii. Unele au caracteristici electrice sau magnetice; altele au caracteristica a ceea ce ati numi mai multa lumina, stiti ca cea din lumina (arata spre luminile din tavan); iar unele apartin mai mult spectrului energetic, pur, spiritual. Voi radiati in mod constant, dar o faceti intr-un fel inconstient, fara prea multa focalizare.

Puteti incepe sa infuzati energia voastra in obiecte, fara vreun plan. Nu veti incerca sa transformati obiectele in altceva; pur si simplu va impartasiti pe voi. Cand faceti asta, cand va infuzati in acest inel, voi nu dati nimic din interiorul vostru. Nu luati o parte din energia voastra esentiala si o puneti in altceva, deoarece acum in Energia Noua, nu mai exista pierderi. Intotdeauna exista un castig. Vedeti, Energia Noua functioneaza intr-un mod diferit. Niciodata nu poate fi luata. Valoarea de baza a energiei ramane intotdeauna aceeasi sau devine mai mare. Asadar, nu va faceti griji despre a da o parte din voi.

Vom incepe sa facem infuzie sau ceea ce unii numesc amestec – amestecare sau mixare. Cuvantul din franceza pentru mixare: mélange? (cineva confirma din audienta “Mélange”) Mélange. Ah, nu suna mai bine decat a infuza?

Sa spunem ca il puteti numi oricum … sa spunem impreuna, mélange. Sa spunem cu… daca nu te superi? (Alain pronunta cu accent frantuzesc) Microfonul, va rog.

LINDA: Nici o problema.

ADAMUS: Trebuie sa ascultati nuantele, frumusetea limbii franceze.

ALAIN: Mélange.

ADAMUS: Mélange. (rosteste asta cu gura plina de prajituri) Mélange. (hohote de ras) Cauldre poate vorbi franceza mai bine cu gura plina. (hohote de ras) Vom incepe sa infuzam. Si nu deveniti confuzi in privinta infuziei. Este un proces foarte simplu. De ce? De ce? De ce am face asta? Deoarece acest inel sau oricare alt obiect pe care il tineti, contine mult mai multe potentiale, decat cele evidente pe care le vedeti voi. Evident, cateva pietricele –as dori ca el, Cauldre, sa-i cumpere cu adevarat, pietre mai mari - si ceva aur. Apropo, aurul – vom vedea asta in timp ce noi… vom intra in subiectul pietrelor si al bijuteriilor.

LINDA: Oh iubitule. (rasete)

ADAMUS: Aurul este minunat, deoarece aurul este substanta umana cea mai buna pentru echilibrarea energiilor, pe durata procesului de alchimie. Alchimistii nu au incercat sa schimbe lucrurile in aur; ei foloseau aurul adevarat sau dinamica energetica a aurului, pentru a echilibra procesul. De fiecare daca cand alchimizati, voi transmmutati, de fiecare data deblocati energia care exista in ceva, atunci are loc un schimb si o transmutare energetica imensa. Aceasta poate fi foarte puternica. Alchimistii au lucrat cu aurul, deoarece acesta are un mod de a echilibra acel proces, pentru a nu va coplesi. Doar putin aur este sufiecient in echilibrarea reala a alchimiei.

Asadar, de ce vom infuza? Ei bine, deoarece inelul reprezinta mult mai mult decat un inel. Acest inel are potentiale pe care n-ati inceput inca sa le realizati. Acea bancnota de o suta de dolari pe care o ai tu – iti apartine, nu mai este a lui Cauldre - are potentiale in ea. Este o bucata de hartie, dar va avea potentiale extraordinare prin infuzie. Cu alte cuvinte, fiind atat de increzatori in sine, incat sa puneti o parte din voi in aceasta, fara sa va faceti griji ca alti oameni va vor face ceva rau sau ca vreun spirit rau va va poseda. Ele nu vor sa va posede. Credeti-ma. Nu vor, din cauza locului in care va aflati voi in propria evolutie. Sunteti prea curati pentru ele. Ele vor umbla dupa alti oameni. Voi vorbi mai tarziu si despre asta.

Cum vom face infuzia?

(Adamus respira profund si sufla delicat asupra inelului)

Deja am facut-o. Am respirat, m-am relaxat. Fara niciun plan. Fara sa incerc sa fortez schimbarea. Nu exista presiune, nu exista rezistenta. Sunt atat de increzator in mine, incat nu trebuie sa-mi fac griji despre asta. Prin respiratie m-am impartasit. Am infuzat. M-am expansionat in acest obiect, fara vreo comanda, fara sa spun, “Okay, acum trebuie sa te transformi in cinci inele mai mari.” Fara nimic din toate acestea, doar simtind multa bucurie legata de viata mea, incat pot sa o impartasesc cu obiectele fizice din jurul meu.

Acum, respirati profund. Eliberati asteptarile. Aveti incredere in voi. Ahmyo. Ahmyo. Doar respirati-va pe voi in acel obiect.

(pauza in timp ce audienta isi infuzeaza obiectele)

Daca observati ca intra mintea si spune, “Ce naiba facem?” Sau, “N-ar fi trebuit sa avem usturoi la parnz, uh!” eliberati-o.
Voi doar v-ati impartasit, v-ati expansionat sau ati respirat – apropo, respiratie este cel mai usor lucru de facut; exista multe alte lucruri, dar respiratia este cea mai usoara – voi doar v-ati impartasit pe voi, pe Eu Sunt-ul vostru, pe ahmyo, cu acel obiect.

Aceasta nu este prana. Nu este energia chi. Nu este energia din campul universal. Acesta sunteti voi. Intelegeti? Nu provine de altundeva. Nu va duceti la vreun bazin energetic, localizat intr-o alta palneta. Nu este energia fortei de viata obisnuita, care se revarsa prin lucruri. Este vorba despre voi. Purul voi.

Ce se intampla este ca brusc va preia. Sunteti aici, acum. Nu sunteti prinsi in capcana, insa ati devenit o parte din acel obiect. Prin acest nivel profund de incredere, prin ahmyo, nu va temeti de asta. Nu va temeti de asta, “Oh, doamne, chiar mi-am pus karma mea rea in acest lucru.” Este vorba despre puritatea voastra. Este ahmyo-ul vostru. Puteti canta ahmyo.

Ahhhhhhhhmmmmyooooooooo.

Puritatea mea, iubirea mea, care patrunde in acest lucru. Multumesc. (ii da Lindei inelul inapoi) Priviti, observati cum acest fapt deblocheaza potentialele. Permiteti-mi sa va intreb. Ce se petrece daca brusc - pot sa mi-l dai inapoi? (catre Linda) – ce se petrece… ati respirat in acesta, in acest minunat inel si brusc il pierdeti? (el mimeaza ca il arunca prin usa din spate, iar Linda ofteaza)

LINDA: Nici sa nu te gandesti la asta!

ADAMUS: Il pun aici alaturi de alte lucruri capturate astazi. Asadar, brusc il pierdeti. “Oh, nu! Am gresit! Iar acum se intoarce ca un fel de vraja.” Nu. Asa a fost sa fie. Reveniti la ahmyo. Se petrece ceva aici. Acel inel nu s-a pierdut. Acel inel s-a expansionat in alta dimensiue, intr-o dimensiune non-fizica.

LINDA: Este acelasi lucru care s-a intamplat si cu cadoul de ziua mea, din acest an?

ADAMUS: Exact asta s-a intamplat. Exact asta s-a intamplat! Poti povesti.

LINDA: Eram in bazarul din Turcia si priveam toate lucrurile minunate din bazar si brusc Geoff, cu ceva influente, cred eu, a vazut o bratara de aur minunata si s-a oferit sa mi-o cumpere. Era incredebil de frumoasa. Era foarte valoroasa. Am indragit-o si am acceptat-o, am pus-o la mana si a disparut in avionul spre Egipt. Hi, hi, hi (rasete in timp ce pretinde ca plange)

ADAMUS: Chiar a disparut? Sau s-a intamplat altceva? A alunecat ea intr-o alta dimensiune? Sau a alunecat la mana unui turc sau a unui egiptean? Nu conteaza. Nu conteaza, deoarece avea o multime de energii minunate in ea. Nu era doar aurul si nici doar frumusetea lucraturii, ci si energia iubitoare a lui Cauldre si a zilei de nastere a Lindei. Acum, makyo spune, “Am gresit cu ceva. Nu sunt atent. Ar trebui sa am mai multa grija de lucrurile mele” Sau exista un alt exemplu de makyo, folosit chiar de Linda, “Nu sunt demna de iubire.”

LINDA: Indiscret. Iti multumesc.

ADAMUS: Foarte indiscret. (rasete) “Nu merit. Nu sunt o sotie destul de buna, Trebuie sa… nu pot accepta acest dar minunat.” (Il loveste cu o perna) Doar pot sa lovesc. (rasete)

Asadar, asta este makyo. O gramada de rahat. Ahmyo este “Acel dar va continua sa daruiasca. Acel dar a plecat si s-a expansionat. Nu trebuie sa fie la mana mea, desi ar putea fi dragut. Acel dar este undeva, acolo si-mi va aduce multe alte daruri.” Totul depinde de constiinta voastra – de constiinta voastra. Daca va aflati in makyo, aveti dreptate. Ati pierdut acel lucru si niciodata nu va reveni la voi. Daca sunteti in ahmyo, ati deblocat potentialele care existau in interiorul acelui lucru si exista multe potentiale. Puteti fi voi atat de increzatori? (cineva spune “Uau”) Uau este corect. Uau! Aceasta este viata in Energia Noua si asta este ceea ce facem noi. Sa revenim…(o saruta pe Linda) Acesta a fost de la Cauldre. Acum, infuzia, sa revenim la aceasta. Amestecare, mixare, mel… mel…

Va cer sa faceti asta cu obiectele si puteti face asta mereu, oriunde. Chiar si cand sunt altii prin preajma… Daca as putea avea… Il voi folosi pe acesta acum. (ia telefonul lui Paul)

LINDA: Uh oh.

ADAMUS: Chiar daca altii sunt prin preajma, iar voi vreti sa faceti putina infuzie… (rasete, in timp ce tine telefonul si in secret respira in acesta), nici nu vor observa. Sau, puteti doar pretinde ca vorbiti… (il tine la ureche si respira lateral in acesta, declansand hohote de ras) Vedeti, puteti infuza energia voastra in orice.

Aplicatii Practice

Care sunt unele dintre apli- …ei bine, intai de toate, reamintiti-va motivul pentru care faceti asta, il impartasiti pe Eu Sunt-ul vostru. Sunteti acum atat de curajosi si atat de increzatori, incat puteti iesi acolo si puteti fertiliza tot ce detineti, prin acest lucru. Il puteti raspandi. Acesta va aduce obiectele la viata.

Incercati asta. Daca aveti o mica figurina, o statuieta acasa – stiu ca toti aveti, chiar daca le ascundeti si nu-mi spuneti mie despre ele – statuia lui Quan Yin, a lui Isus. Dar, va rog, nu folositi statuia lui Iisus pe cruce, stiti voi cu Iisus stand acolo. Ori un mic bibelou pe care l-ati primit candva. Nu cred ca exista vreo statuie a lui Adamus undeva, inca, insa ar fi incredibila. Sau, mergeti si cumparati ceva de la magazin. Nici macar nu trebuie sa aiba vreo descriere definita. Poate fi un animal din plus, o papusica sau altceva.

Incepeti sa infuzati. (el demonstreaza, respirand intr-o ceasca) Veti aduce acel obiect la viata. Un obiect, fara viata, o statuieta – veti incepe sa o aduceti la viata.

Va incepe sa detina, sa poarte si sa exprime energia voastra. Este o extensie naturala a voastra. Brusc, acel obiect va sta alaturi de patul vostru, va sta in picioare sau oricum, iar dupa cateva luni de infuzie delicata – delicat este cuvantul-cheie – imediat il veti privi, va canta si va dansa, Asta inseamna ca altii il vor vedea cantand si dansand. Nu. Ar putea? E posibil. E posibil. Sau doar vor observa ca se petrec lucruri stranii in camera. Dar, acesta va incepe sa cante si sa danseze sau sa vorbeasca. El este voi. Sa nu uitati asta niciodata. Este o parte din voi. Este iubirea si bucuria voastra in aceste obiecte. In acelasi timp, cand fac asta, isi vor deschide potentialele. Nu este vorba despre a venera aceste obiecte. Este vorba despre a fi atat de increzatori in voi, in prezent, incat sa va puteti deschide si impartasi – ah, ahmyo – in orice.

Sa ne gandim la unele aplicatii practice, in ultimele noastre noua minute ramase. Asadar, Linda, ia microfonul, te rog.

LINDA: Este placerea mea.

ADAMUS: Si va rog, va reamintesc – doar oboiectele voastre, in acest punct. Stiu ca unii dintre voi vor pleca si vor incepe sa respire in sotia lor. Nu faceti asta. (rasete) Este o lipsa de compasiune. Doar in obiectele voastre, lucrurile pe care le stapaniti, oricum vreti sa numiti asta. Va recomand foarte insistent, nu folositi animalele de companie, in acest punct. Vom ajunge si la asta, la un moment dat. Da, sunt in stapanirea voastra. De fapt, nu, nu sunt, cu adevarat. Le-ar placea sa va raspunda la asta. Ele, da, unul dintre voi v-ati prins – ele déjà va raspund. Da, va raspund. Acel animal de companie esti tu, insa nu o faci constient. Abtineti-va de la asta, pentru putin timp.

Lucruri precum pomii… Doar plimbati-va pe afara, stati departe de ei, in acest moment. Este vorba despre obiectele pe care le detineti, care va apartin. Bijuteriile. Sa ne gandim si la altele. Aplicatii practice. Le veti aduce la viata si veti deschide potentialele acestor obiecte materiale, din viata voastra.

LINDA: Pixul meu.

ADAMUS: Pixul tau. Pixul este unul potrivit. Si de ce un pix?

LINDA: Sa creeze un flux pentru mine, ca sa ma exprim.

ADAMUS: Iar acestea sa fie doar obiectele voastre. Nu animale de companie. Nu oameni. Doar mentineti acest lucru simplu, in special, in urnatoarele una, doua luni. Asadar, okay, un pix. Acum respirati in pix. Faceti ahmyo. Va deschideti. Infuzati – reamintiti-va acest cuvant, a infuza – energia voastra. Nu prana, nu alte lucruri – ci energia voastra, sinele vostru suflet.

Asadar, pixul vostru. Okay.

CAROL: Ce spuneti de o masina?

ADAMUS: Masina. Excelent. Dai un premiu. Da, un premiu.

LINDA: Cine a fost aceasta. Cine? Carol.

ADAMUS: Masina. Voi faceti asta oricum - stiti asta – voi faceti asta oricum, dar nu o faceti in mod constient. Masina devine voi, dupa zile, voi o stapaniti. Lucrurile voastre se aduna in masina. Aveti probleme cu masina? Respirati profund. Masina chiar poate trece la un alt potential al sau, sa va serveasca si mai bine, ceea ce vrea sa faca, dar nu a fost capabila.

Folositi ahmyo, respirati in masina, atunci cand conduceti. Hah, hah, hah (Adamus pretinde ca este la volan in timp ce respira foarte repede; rasete) Acum voi faceti o alegere constienta sa va infuzati in masina. Asta deschide noi potentiale. Va va servi, va va duce in mai mare siguranta, va fi mai fiabila si cu consum mai mic de benzina, decat vreodata inainte. Absolut. Urmatorul.

KATHLEEN: Computerul!

ADAMUS: Unul evident. Adu microfonul aici.

JOSHUA: Cardul meu de credit.

ADAMUS: Cardul vostru de credit. Imi place asta (audienta aplauda)

Acum, reamintiti-va, fara agenda, fara agenda. Nu spuneti, “Oh, ai grija de balanta conturilor” deoarece imediat veti obtine un fel de polarizare sau dualitate. Si, nu vreti sa intrati in asta. Doar va respirati pe voi in acesta. Acel card de credit devine viu. El deschide potentiale noi. Le puteti manui, le puteti administra si puteti respira in ele. Excelent. Excelent. Ai prmiti un premiu Adamus?

LINDA: Deja am avut gria de asta.

ADAMUS: Cred ca ar trebui sa primesti doua. Vedeti acel card de credit déjà lucreaza. (rasete) Noi asteptam microfonul. Urmatorul.

LINDA: Chiar aici.

KATHLYN: Cartea voastra de vizita.

ADAMUS: Cartea de vizita. Aceasta este una buna. Ce fel de afacere?

LINDA: Ce fel de afacere??

KATHLYN: Am o afacere de predare a gradinaritului.

ADAMUS: Predarea gradinaritului. Bine. Excelent. Respiri in aceasta fara agenda, dar iti respiri sufletul in aceasta. Si, stiti, e valabil pentru multi dintre voi, sufletul vostru nu e prezent in viata voastra acum, dar vrea sa vina. Conditia voastra umana e prezenta in viata voastra si nu este sigura daca vrea sa fie. Puteti rade acum. (rasete)

Asadar, voi respirati divinitatea in viata voastra. Vedeti cum functioneaza? Este atat de simplu. Divinitatea a fost separata. A fost acolo sau altundeva. Acum respirati sufletul vostru in viata voastra. Da! Da! Sunt entuziasmat. Altceva?

INGE: Dar ochelarii?

ADAMUS: Ochelarii. Ei, desigur. Ochelarii, dar fara agenda. Fara agenda ca ochii tai vor vedea mai bine. Doar absoluta incredere. Doar respirati, deoarece este ceva ce se afla in fata voastra si ceva care se afla aici, pentru a va servi. Nu spuneti, (respirand repede) Hah, hah, hah, claritate, hah, hah, ochi mai buni.” Doar va respirati sufletul in ei. In loc de a mentine o separare intre voi si lumea voastra materiala, noi le amestecam impreuna acum, corect Aandrah? Absolut. Asadar, ochelarii. Altceva? Ce este important, cu adevarat?

LINDA: Doar un minut, doar un minut. Aici.

ADAMUS: Doar microfonul.

VINCE: Cheia de la casa.

ADAMUS: Cheia de la casa. Dar, ce ziceti de intreaga casa? Doar stati afara si – hah! (rasete in timp ce el sulfa tare) Da.
VINCE: Ei bine, eu nu cred ca asa de tare, cat ai facut tu.
ADAMUS: Cheia casei. Dar, da, cheile reprezinta casa voastra, asa ca puteti face asta doar cu cheile voastre. Absolut, casa voastra. Casa voastra contine mai mult din energia voastra, decat orice altceva. Asa ca, respirati in casa voastra. Acum sufletul vostru vine in casa voastra, in casa voastra fizica. Vedeti cum functioneaza? Voi aduceti, voi infuzati, va infuzati pe voi in viata voastra si asta deblocheaza potentialele care erau necunoscute inainte. Urmatorul.

ALAYA: Hi Lara, Marty. Stiu dragilor ca sunteti acasa, acum. Alimentele noastre. Mancarea.

ADAMUS: Mancarea. Tot ce mancati. Absolut. Dar va rog, nu incercati sa faceti magie cu mancarea. Voi incercati sa reiki-zati mancarea. Nici macar nu o binecuvantati. Nu trebuie sa o binecuvantati. Doar ii permiteti sufletului vostru sa fie in acea mancare si va debloca potentialele, fie ca este pizza sau fasole organica, fie ca este carne de porc sau peste, fie ca sunt chipsuri sau lucerna. Nu conteaza. Treceti de acest lucru privitor la dietele voastre, deoarece nu conteaza. Sufletul vostru se afla acum in acea mancare. Nu mai sunteti dependenti de acea mancare pentru energie, proteine sau altceva. Ceea ce faceti este ca spuneti, “Deja am asta in interio,r iar acum voi manca deoarece imi place sa mananc.” Larry.
LARRY: In tot portofelul meu.

ADAMUS: In tot portofelul tau. Okay, da. Acesta este unul bun, deoarece este foarte simbolic. Cum este portofelul tau?

LARRY: E gol. (rasete)

ADAMUS: Cum?

LARRY: Gol. E gol. Ai castigat o suta? (rasete)

ADAMUS: Da. Este greu sau usor?

LARRY: Greu.

ADAMUS: Nu te privi pe tine. (Larry priveste camera cu care lucreaza)

LARRY: Ma uit la tine, sa ma asigur ca te prind cu camera.

ADAMUS: Portofelul vostru. Aveti dreptate. Dar va provoc – pe voi – va provoc sa faceti asta prin incredere. Sa nu faceti asta din starea voastra de makyo, nu din starea nevoii sau fiindca simtiti ca este gol, ci din starea de ahmyo. Increderea totala. Puteti voi, dragii mei prieteni… nu privi la camera aceea.

LARRY: Ea vorbeste cu mine. (Directoarea ii vorbea in casti)

ADAMUS: Spune-i sa nu se uite spre camera.

LARRY: Inceteaza!

ADAMUS: Puteti voi, o data pentru totdeauna, sa respirati sufletul vostru in viata voastra, sa primiti abundenta, sa nu va faceti griji ca va va distrage de la calatoria voastra spirituala?

LARRY: Da.

ADAMUS: Multumesc. Bine. Okay. Urmatorul. In ce altceva sa va respirati?

DAVE: In instrumentele muzicale.

ADAMUS: Absolut. Acesta este un lucru bun. Instrumentele muzicale, chiar si daca – in special daca – nu cantata cu ele. Cumparati-va unul. Respirati in el. Observati cum prinde viata. Cu siguranta.

Okay, inca vreo cateva, deoarece am o intalnire. Kuthumi se va supara daca voi intarzia.

URSUL ZAMBITOR: Patul meu.

ADAMUS: Patul tau. Acesta este un lucru bun. Este unul foarte bun. Ce se petrece in patul tau? Nu, nu vreau sa... (rasete)
LINDA: Te rog.

URSUL ZAMBITOR: Da, in altarul meu. Da.

ADAMUS: In patul tau, deoarece este platforma spre eliberarea in vis.

URSUL ZAMBITOR: Da.

ADAMUS: Si nu este doar pentru dormit, insa va puteti voi imagina potentialele asociate cu patul vostru? Excelent. Inca unul. Si Jean, poate vei crea un forum online unde Shaumbra sa poata scrie despre unele lucruri in care isi vor respira sufletul si le va permite sa vina la viata, apoi corecteaza-i cand vor respira in alti oameni. Da.

JEAN: Corpul meu.

ADAMUS: Corpul tau– excellent. Hah, hah, hah (el respire) - in corpul vostru! Corpul vostru! Absolut. Ati avut iluzia ca sunteti prinsi in capcana corpului si ca va tradeaza. Dar daca nu, o va face. Aveti acest sistem de credinta in moarte prin boala, moarte la varsta inaintata, moarte prin uzura. Asa ca, aveti toate acestea care lucreaza in corpul vostru. Ce-ar fi – hah – sa va respirati pe voi in corpul vostru? Unii credeti ca el este casa sufletului. Hmm, hmm, hmm. Nu ati permis sufletului sa vina aici, deoarece nu va place acel corp, nu va place starea voastra de sanatate sau orice probleme aveti asociate cu biologia. Respirati in corp. Absolut. Este unul excelent. Sper ca fiecare primeste un premiu Adamus.

LINDA: Da domnule. Da.

ADAMUS: In regula. Este timpul sa incheiem asta. Vom continua luna viitoare. Intre timp, va rog, gasiti cateva obiecte. Oh, nu trebuie sa exagerati, insa gasiti cateva obiecte, care au ceva semnificatii pentru voi, lucruri pe care le-ati vazut pe tabla de aici. Acesta poate fi doar o bijuterie. Poate fi o piatra pe care ati gasit-o cu mult timp in urma, pe care ati adus-o acasa si sta in… sper ca nu aveti un altar. Ai, Urasule zambitor? (el da din cap in semn ca da) Da-l jos. Da-l jos. Astazi, nu mai tarziu de ziua de maine. Fara altare. Singurul lucru de pe altarul vostru ar trebui sa fie fundul vostru. (rasete) N-ar trebui sa venerati nimic, decat pe voi sau o imagine de-a voastra, daca va temeti sa va puneti fundul acolo sus. Va provoc. Dati jos totul si puneti o fotografie de-a voastra acolo, Va provoc.

Okay. Altar, sentimentalisme. Ce? Credeti ca Iisus vrea sa fie in altarul vostru? Nu! Credeti ca Buddha vrea sa fie in altarul vostru? Nu. El vrea ca voi sa fiti in altarul vostru. Nu exista vreun Maestru Ascensionat cu respect de sine, care sa vrea sa fie venerat. Nici vorba! Toti au povesti de rahat. V-am spus unele dintre acestea la intalnirile noastre. Toti au avut parte de makyo in calatoria lor – rastigniti pe cruce, morti de foame, orice a fost. Ei nu vor sa-i venerati, deoarece, stiti ceva? Ei nu vor ca voi sa urmati acceasi cale pe care au mers ei, la fel cum nici voi nu vreti ca noii treziti sa urmeze exact calea pe care ati mers voi. Vreti sa va venereze, pentru lucrurile prin care ati trecut voi in viata? Poate ca nu, in mod absolute, nu!

Nu. Si nu pentru ca ati gresit, insa voi ati pavat calea. Exista mai mult – oh, Kuthumi, voi termina in cateva minute – exista o cale mai eficienta de a face asta, o calea mai gratioasa si asta este ahmyo. Este gratia absoluta in actiune. Gratia absoluta. Ei nu vor sa fie pusi in altarul vostru. Scoateti-i de acolo! Gaia nu vrea sa fie in altarul vostru. Ea pleaca, asa cum stiti. Ei nu vor sa fie acolo. Cristalele? Si-au pierdut energia cu mult timp in urma. Nu trebuie sa venerati cristalele si nimic altceva. Fotografia voastra, doar fotografia voastra sa fie in acel altar.

Sa respiram profund. Am trecut prin multe astazi, a fost o alta intalnire minunata. Sa trecem rapid lucrurile in revista.

Incredere, ahmyo. Este important. Daca veti face aceasta infuzare, veti dori sa o faceti dintr-un loc al increderii. Vreti sa aveti atata incredere in voi insiva, fara rezerve, fara ezitare. “Eu Sunt cel ce Sunt.” Mai exista altceva acolo? Apoi puteti face infuzia.

Vom intra in… va continua in urmatoarele trei sau patru sesiuni, in care vom discuta despre infuzie si ce diferenta apare in viata voastra. Apare o imensa diferenta, doar facand asta, cu fiintele angelice care vin aici pentru prima oara. Se va crea o imensa diferenta in ceea ce vom face impreuna. Se va face o diferenta in potentialul lumii. Va face o diferenta astazi mai tarziu, maine, oricand vom avea vreun eveniment impreuna. O imensa diferenta.

Asadar, sa respiram profund, in ce priveste increderea, ahmyo. Respirati profund si intelegeti ca atunci cand va impartasiti sufletul, in mod constient, cand va impartasiti sufletul in obiectele din viata voastra, nu veti mai crea o separare intre voi si spiritul vostru, in aceasta lume. Cand respirati viata in acele obiecte, ele vin la viata, cu adevarat si va servesc intr-un mod total nou.

Asadar, dragi Shaumbra, sa respiram impreuna si ne vom vedea diseara, mai tarziu.

Intre timp, trebuie sa va reamintesc tuturor, ca totul este bine in intreaga creatie, toti suntem ceea ce suntem.

Buna seara. ( a spus-o in limba germana)

Un comentariu:

  1. Buna ziua, va intereseaza un schimb de link-uri cu http://www.jocuripentrucopii12.com ?
    Va adaug link-ul pe http://blogjocuri.wordpress.com, http://kidinho.wordpress.com si http://catalinix.blogspot.com iar dvs adaugati http://www.jocuripentrucopii12.com - jocuri pentru copii.

    Astept confirmarea dvs la adresa de mail catalin.cata18@gmail.com ,
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere