vineri, mai 08, 2009

Seria Reintoarcerii: SHOUD 10: "Beneficiarul Accepta Responsabilitatea Totala" Realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe


multumim Gratia si Costin

Seria Reintoarcerii: SHOUD 10: "Beneficiarul Accepta Responsabilitatea Totala" – Realizat de Tobias, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 2 mai 2009 http://www.crimsoncircle.com/Traducere: CostinGet Si asa este, dragii mei Shaumbra, respir si savurez acest moment. Nu mai sunt prea multe momente ca acesta. Am auzit ca vor mai fi: inca un Shoud, inca vreo cateva workshopuri si scoli, intalnirea noastra finala asemanatoare cu aceasta… cand ne vom aduna impreuna in iulie. Cu siguranta, vom continua sa vorbim. Toti vom continua sa ne intalnim la vila mea d ela tara. Vom tine scoli impreuna, vom rade impreuna pe Noul Pamant. Eu voi intra in noua mea experienta ca cel numit Sam; voi veti intra in propriile experiente, ca cel numit Dumnezeu Cel Adevarat.
Dar, dragi Shaumbra, inainte de a incepe astazi, permiteti-mi sa aduc multumiri tuturor sufletele creative care au scris cantece pentru reintoarcerea mea – o, voi ati numit-o competitie, dar nu asta a fost. A fost o colectie de cantece pentru reintoarcere. Ati compus cantece, care provin din inima voastra, care arata pasiunea voastra, care exprima sentimentele voastre. Fiecare dintre voi, care ati creat un cantec si cei cativa care inca nu le-ati trimis, insa oricum le-ati scris – eu stiu cine sunteti; am stat in spatele vostru cand cantati, uneori la dus, uneori cand conduceati masina – dar as dori sa-mi exprim multumirea, gratitudinea. Voi stiti cum este sa va exprimati din inima, cum este ca doar sa faceti asta, sa le aduceti la suprafata. Aceasta este o mica parte a unei chestiuni despre care vom vorbi astazi, insa a fost o retinere de a iesi in fata a Shaumbrei, tinzand sa ramana in spate din diverse motive. Dar, voi ati scris muzica, ati creat o energie, nu doar pentru voi, ci pentru toti Shaumbra, sa o poata accesa, doar facand asta, doar punand-o acolo. Chiar si dragul care a trimis cantecul – si nu stiu de ce oamenii l-au respins – acesta a fost la fel de plin de pasiune si de placut, ca toate celelalte. Stiu ca a-i realizat sunetele unui caine care latra, dar eu stiu de unde provine. Inteleg ca nu l-au acceptat, dar eu da. (rasete) Am stiut ce anume faceai. Ai pornit din inima. Te-ai exprimat asa cum stiai s-o faci
Asadar, va multumesc mult tuturor si cer aici, in mod public, ca toti cei care v-ati trimis cantecele – topul celor trei, insa mie nu-mi place sa le privesc astfel – mi-ar placea sa veniti in Breckenridge si sa cantati pentru Shaumbra. De fapt, oricine… o, Linda, stiu ca iti faci griji in aceasta privinta, insa iti voi mai aduce cateva lucruri astazi, asa ca, nu te supara pe acesta. (rasete) (Linda spune, „Poate ca ar trebui sa incepem cu acel pahar de vin acum,”) Desigur, pentru tine, probabil vei avea nevoie de el, inainte de finalul acestei sesiuni, dar… (rasete) V-as invita pe fiecare dintre voi care ati creat cantece… as dori sa fie un timp special acordat la intalnirea noastra din iulie, unde sa puteti sa le exprimati si sa le impartasiti cu toti Shaumbra. Imi plac creatiile voastre, cu adevarat. (Linda spune, „In ce ma priveste, sunt okay cu asta.” O, dar asteapta, vor mai fi si alte lucruri. (hohote de ras) Prin urmare, dragi Shaumbra, avem cativa invitati astazi. As dori ca acest Shoud sa fie scurt – doresc asta, insa nu stiu daca am sa pot. (rasete) As dori sa fie compact – sa va spun ca – in timp ce contemplam faptul ca mai am doar cateva sesiuni ramase cu voi, ma intrebam: despre ce anume voi vorbi? Am contemplat la asta in linistea si pacea vilei mele de la tara. Ce voi spune? Am la dispozitie acest Shoud si inca unul, in care sa va vorbesc despre ce consider eu a fi cele mai importante lucruri. Ce va pot lasa? Care sunt lucrurile importante pentru voi si pentru Sam? Asa ca, am dori sa-l mentin compact, incat sa nu obositi. Va cer sa stati cu mine astazi. Stiu ca aveti tendinta ca uneori sa plecati, dar ramaneti cu mine, de aceasta data. Fiti prezenti. Ne expansionam energiile. Nu inseamna sa fiti restrictionati, ci doar sa ramenti prezenti, in acest moment. Invitatii de Astazi As dori sa incep cu invitarea tuturor musafirilor nostri. Mai intai de toate, pentru toti cei care sunt aici in Coal Creek: ce energie magnifica am creat cu totii, in acest loc in acesti zece ani, o energie ce va continua sa infloreasca aici, nu doar pentru Shaumbra, ci si pentru toti cei care vor veni in Coal Creek Canyon, Colorado. Ce energie extraordinara ati pus voi aici pentru cei care vor veni sa se bucure, sa simta, sa intelaga potentialele pe care le-ati lasat aici, pentru ei.
As dori sa le spunem bunvenit tuturor celor care urmaresc in direct, ca invitati speciali. Stiu ca uneori simtiti ca nu sunteti neaparat aici, dar sunteti la distanta de un pas sau de o respiratie. Astazi as dori sa am aici energia voastra, cu adevarat. Eu sunt si cu voi, in casele voastre, la birourile voastre. Dar, de aceasta data, respirati profund, deveniti multidimensionali si veniti aici alaturi de acest grup de Shaumbra si de toate mancarurile lor bune, alaturi de energia lor grozava de astazi. Respirati-va pe voi, cu adevarat, in Coal Creek Canyon si fiti cu noi astazi, pentru aceasta intalnire speciala.
Cei dintre voi care ascultati sau cititi acestea mai tarziu, puteti transcende timpul si spatiul, puteti fi si voi aici cu adevarat. Exista mult spatiu, caci noi nu avem nevoie de spatiu fizic. Permiteti-va sa fiti exact in aceasta energie a Coal Creek Canyon-ului, unde s-a nascut Shaumbra, de unde Shaumbra a trimis – un grup mic de Shaumbra cu care am inceput – a trimis un mesaj in lumea intreaga, catre cei cu care au calatorit inainte, catre cei pe care i-au cunoscut in Atlantis, in vechiul Egip, in Israel, in timpurile lui Yeshua si in multe vieti de atunci inainte. Ei au trimis o chemare pentru a se aduna.
Mai intai, au inregistrat si apoi au pus textul pe website. Apoi, aceasta chemare fost pusa in format audio pentru lumea intreaga si intr-un fel, a fost precum trompeta lui Gabriel, insa in versiune moderna. Iar acum, in sfarsit, in mod obisnuit, audio si formatul video se transmite in lume. Asa ca, va invitam pe toti sa va aduceti energiile aici, unde s-a nascut Shaumbra si de unde va continua sa treaca prin evolutiile sale. Dar aduceti-va si energiile voastre. Simtiti-i pe Shaumbra care se afla fizic aici, astazi. Simtiti energia mea, a lui Tobias, a Aandrahei si a lui On, a celor pe care ii numiti Norma si Garret, a Lindei din Eesa. Simtiti-ne pe toti astazi. Fiti aici cu noi. Nu sunteti departe. Va aflati chiar aici. Astazi as dori sa invit, in mod special, enegiile – sau sa notez prezenta energiilor care deja sunt aici – deoarece saptamana trecuta a fost un grup din Auckland, New Zealand, care a realizat o calatorie in timp, care s-a extins interdimensional. Cei din grup si-au permis sa mearga inainte in ceea ce numiti timp, dar au mers cu adevarat, inainte prin experienta. In ultima instanta nu exista timp, este vorba doar de experienta; prin aceasta intelegere puteti transcende timpul si spatiul iar prin experienta, alaturi de toate potentialele ei, puteti iesi si va puteti gasi pe voi, in ceea ce ati numi un timp diferit. Asadar, cei din acel grup s-au deschis si au venit aici, inainte ca aceasta intalnire sa fi avut loc. Dar, au vizitat un potential, care in cea mai mare parte fusese ales. Doar putine lucruri ar fi putut sa perturbe acel potential, insa nu s-a intamplat asta. Asa ca, potentialul s-a manifestat iar voi va intalniti pe voi aici. Multi dintre voi care ati participat la acea intalnire in Auckland, care ascultati acum sau veti citi mai tarziu, va intalniti pe voi prin timp si spatiu. Iata-va aici. Asadar, vrem sa notam prezenta voastra. Ea se simte foarte bine aici. De asemenea, vreau sa invit aici, ca musafir special, energia lui Sam. Sam sta acasa acum – este mai degraba o zi plictisitoare, parintii fac alte lucruri – el sta singur in camera. In acest moment el simte energia. In ultimul timp a trecut prin senzatii neobisnuite, a simtit lucruri stranii si… ei bine, probabil ca stiti povestea. Cand a incercat sa vorbeasca cu altii despre ceea ce simte, s-au uitat la el ca la cineva ciudat. Parintii sai, in mod sigur, incearca sa-l evite. Colegii de scoala rad de el. Unii dintre adultii pe care ii cunoaste ii vor arata simpatie, dar… o, sunt priviri de compatimire si de mila, fata de bietul copil. Asa ca, in acest moment sta intins in pat si simte energia. Ne simte pe noi, in acest moment. Are perceptia lui acasa si al conectarii, imi simte energia mea, intr-un fel a Sinelui lui, dar in alt fel, nu pe a lui. Se conecteaza cu noi. El sondeaza energiile.
Voi stiti cum este asta. Voi simtiti o conexiune, dar nu sunteti siguri de ce. Simtiti ca usa este deschisa, dar nu sunteti siguri daca sa intrati iar Sam este in aceasta situatie, astazi. Asadar, iubitule, iti spun bunvenit in familia noastra, familia Shaumbra, familia invatatorilor, familia pionierilor Energiei Noi, deoarece si tu faci parte din ea. Vino si viziteaza-ne, incearca sa ramai treaz. Incearca sa nu adormi. As dori ca astazi sa invit energiile unui grup foarte special. Multi ati avut experiente cu acest grup in visele si in calatoriile voastre; voi simtiti acea conexiune. As dori sa invit energiile Camelotului in grupul nostru – pe regeleArthur, Guinevere, Lancelot, restul trupei si personajelor. Este o energie arhetipala, insemnand ca este un exemplu. Este un mod de a ne ajuta sa descoperim. Toti avem putin din Regele Arthur, cu toate ca a existat un rege Arthur adevarat – o, acum prin fictiune sau legenda, desigur – dar a existat aceasta entitate, in ambele locuri: aici si in alte taramuri. Este o poveste foarte, foarte importanta pentru omenire. Este o poveste foarte importanta, avand legatura cu ceea ce vom discuta noi astazi. Asa ca, sa spunem bunvenit acestor energii, care sunt o parte din voi - Arthur, Guinevere, Lancelot, Morgaine si toti ceilalti. Sa spunem bunvenit Camelotului la intalnirea noastra de astazi. Sa respiram profund pentru toti invitatii care se afla aici. Sa le permitem sa vina putin mai aproape, decat in mod normal. Reamintiri Asadar, dragi Shaumbra, ne adunam in acest fel de aproape zece ani, aducand toate aceste energii la un loc, trecand prin prima serie pe care ati numit-o lectii. Apoi am renuntat la asta si a devenit Shoud. Nu mai aveati nevoie de lectii. Shoudul reprezinta colectarea energiei noastre. Este vorba despre o dinamica de grup, dar si de una individuala. Eu stiu ca va puteti auzi pe voi in aceste Shouduri – daca nu va auziti atunci cand le realizam prima oara, cel putin mai tarziu, cand le ascultati. Va puteti auzi propria voce, puteti simti si recunoaste propriile experiente din aceste Shouduri, deoarece ati participat la crearea lor. Se creaza o biblioteca cu informatii, care nu va va servi doar pe voi, ci si pe multi altii, fie ca le citesc in existenta pamanteana sau pe Noul Pamant. Noi am creat un repertoriu incredibil de informatii. Shoudul este istoria calatoriei voastre. Este ca si cum ati scris o carte impreuna sau ati creat o piesa impreuna in toti acesti ani, trecand prin toate provocarile, dificultatile, bucuriile, celebrarile si reinnoirile din viata. Ceea ce ati auzit in aceste Shouduri si ceea ce ati experimentat nu sunt lucruri noi. Nu sunt lucruri noi. Nu avem de-a face cu noul, vedeti voi. Consiliul Crimson nu lucreaza cu oamenii care au nevoie de informatii noi. De aceea exista diferite tipuri de chanelleri sau cei care ii inspira pe altii, in lumea intreaga. Uneori suntem intrebati, „De ce este mesajul din partea lui Tobias sau St. Germain este diferit de mesajul altui channeler, a altei entitati sau inger?” Deoarece fiecare lucreaza cu un grup specific, cu o focalizare specifica si cu o energie specifica. Mesajele noastre n-au de-a face cu cei care abia au intrat in dezvoltarea spirituala – nici vorba. Treaba noastra, rolul nostru ca si Consiliul Crimson a constat din a veni aici, pentru a va reaminti ceea ce deja stiati, dar sa fie pus in contextul Energiei Noi. Treaba noastra a fost sa venim cand erati foarte atrasi de energiile Pamantului si ale constiintei de masa, sa venim si sa fim Fructul Trandafirului pentru voi, sa fim cei care va reamintesc ceea ce deja stiti. Este usor sa fiti prinsi in densitatea existentei 3D. Descopar asta din ce in ce mai mult, cu fiecare moment, in timp ce ma integrez cu Sam. Am crezut ca nu voi fi vulnerabil la aceste lucruri. (hohote de ras) Am crezut ca prin tot ce stiu si prin toate vietile pe care le-am trait, voi sti cum sa evit asta. De fapt, m-am complacut, iar acum ma gasesc in acestea. Asa cum am mentionat recent, in fata unui grup, fac un gen de Alzheimer angelic (rasete) si acum inteleg la un nivel mai profund, decat vreodata inainte, cum este sa fii prins in aceste energii. Am crezut ca voi pacali sistemul trecand peste procesul de nastere, prin crearea inteligenta a corpului-carapace, ramanand cumva detasat de el, pana in momentul potrivit, ca apoi, doar sa-mi infuzez energiile si sa ma plimb prin preajma, cu un zambet larg pe fata! (rasete) Inca am un zambet larg pe fata, dar uneori arat ca un puzzle si incep sa am o noua perspectiva asupra acestui lucru, numit viata pe Pamant. Exista o anumita bucurie in asta. Este o experienta extraordinara in a simti densitatea si a fi in ea, a fi in mijlocul ei. Va pot spune– in niciun alt loc in care va puteti duce din intreaga creatie – ceea ce ajungeti sa simtiti si sa experimentati pe Pamant, nu seamana cu nimic, din niciun alt loc. Deoarece, acest gen de gravitatie energetica nu doar va atrage corpul fizic pe Pamant, impiedicandu-va sa cadeti, daca traiti pe partea cealalta, insa exista si o gravitatie spirituala. Aceasta se adauga la straturile constiintei de masa. Asa ca, este foarte, foarte usor sa vii aici si sa uiti. Serviciul nostru ca si Consiliul Crimson a fost sa va reamintim ceea ce deja stiati.
Serviciul nostru a fost sa initiem procesul dezvoltarii spirituale. Voi ati inceput cu foarte mult timp in urma, cu mult mai mult decat majoritatea oamenilor de pe Pamant. Aveti un trecut de a fi in comunitate spirituala de foarte, foarte mult timp. A existat ceva chiar si in privinta sufletului vostru, inainte de a veni pe Pamant, in privinta spiritului vostru angelic, care a avut un interes mai mare decat in mod obisnuit, decat altii, in ce priveste constiinta spirituala si ati adus asta cu voi, pe Pamant si ati studiat, ati aspirat si ati trait cu asta, incepand de atunci. Exista un procent din ceea ce numim Shaumbra, care a fost implicat in formarea bisericilor erei moderne, in ultimii 2000 de ani. Dar, mai mult decat alte grupuri spirituale, de care sunt eu constient sau grupuri religioase, voi ati fost acolo, ati facut asta. Acum, asta nu v-a atras in mod necesar. Asadar, sunteti invatatori, pionieri iar noi suntem aici, ca doar sa va reamintim. Noi nu ii invatam pe cei care abia vin aici. Sunt altii care fac asta. Noi suntem doar cei care va reamintim. Suntem acel Fruct al Trandafirului, despre care am vorbit, de foarte multa vreme.
Cand va veni Adamus asta se va schimba, desigur. Nu doar personalitatea, ci si scopul. El va va reaminti cine sunteti, deoarece acest lucru este important intotdeauna, noi observam, ca este important, cat timp aveti de-a face cu densitatea. Voi face cateva observatii, poate chiar predictii. Cand eu, Tobias, voi pleca, veti smti o schimbare in energia Shaumbrei si unii vor pleca. Si, probabil ca este un lucru bun, nu pentru ca n-ati fi bineveniti, ci pentru ca unii veti avea nevoie de o pauza. Unii veti simti un gol – nu datorita mie, dar va fi doar un gol – deoarece Shaumbra isi schimba constiinta. Veti spune ca timpul petrecut cu Cercul Crimson si cu Shaumbra s-a terminta si probabil ca este potrivit. Veti avea nevoie de o pauza. Dar, cand veti reveni si exista un mare potential in acest sens, veti reveni diferiti – nu veti mai fi studenti, ceea ce n-ati fost niciodata. Nu veti mai cauta informatii si intelepciune de la alti, deoarece veti incepe sa intelegeti ca deja stiti aceste lucruri. Da, ne vom intalni ocazional sau mai des, pentru a ne reaminti, dar va fi intr-un mod nou, pentru a va adauga constiinta, intr-un mod foarte, foarte diferit. St. Germain va lua un grup, mic sau mare, in Energia Noua. Poate ca ar trebui sa spun asta altfel – sa ii ajute sa inteleaga cum sa o aduca aici. Astfel, aceasta sa nu mai fie doar un concept; sa nu mai fie ceva esoteric sau dinafara voastra. El va lucra cu un grup pentru a o aduce, a o folosi in viata voastra de fiecare zi, a intelege simplitatea si misterele ei, pentru a intelege cum puteti lucra cu ea.
Va fi provocator. Va fi foarte provocator deoarece Energia Noua nu lucreaza ca energia vibrationala. Va fi tendinta de a dori sa fiti un om mai bun sau un om mai puternic sau oricum numiti voi asta, dar veti transcende asta. Unii deja simtiti asta. Nu sunteti siguri daca sunteti pregatiti, daca vreti sa faceti parte din asta, daca vreti sa mergeti singuri un timp sau poate sa infiintati propriul grup. Toate aceste lucruri sunt foarte potrivite. Punctul meu de vedere este ca in urmatoarele cateva luni sau mai multe, sa va permiteti sa simtiti aceste energii – de ce simtiti ca ceva se schimba, de ce va simtiti diferiti in interior. Nu intrati in minte, in aceasta privinta. Permiteti-va sa simtiti in acestea si daca simtiti acea chemare sa plecati pe cont propriu, ascultati chemarea. Urmati-o. Daca simtiti chemarea de a face parte din evolutia Shaumbrei cu Adamus, ascultati chemarea. Fiti o parte din ea. Sa respiram profund… (pauza) Cine este Responsabil? Intram in ceea ce vi s-a intamplat in ultimul timp in viata, in special, de la ultimul Shoud. Aceasta energie va continua, nu datorita plecarii mele, ci pentru ca toti suntem Shaumbra si toti cream o constiinta. Aceasta energie probabil ca va continua, dupa sfarsitul verii.
Mare parte din ceea ce se intampla in viata voastra acum – unele dintre punctele voastre de incercare, unele din ceea ce ati numi provocari exterioare – majoritatea lucrurilor care au loc acum si vor continua pana la finele verii sunt energii care vin la voi, privindu-va in fata sau uneori isi pun piciorul si va impiedica, atunci cand incercati sa fugiti, insa, de fapt, va intreaba „Sunteti creator, cu adevarat, in viata voastra? Sunteti voi seful, cu adevarat? Sunteti voi stapanul, cu adevarat? Sunteti voi conducatorul, cu adevarat?” Noi am vorbit despre asta de cand am inceput impreuna – prin seria Creatorului si chiar inainte. Voi cunoasteti conceptul. Toti cunoasteti cuvintele, dar acum ele vin in realitate. Energiile aspectelor voastre va intreaba, „Sunteti voi conducatorul sau doar pretindeti? Incercati sa va retrageti in umbra?
Multi dintre voi ati trecut prin probleme fizice in ultimul timp si v-ati intrebat ce se intampla. Intrati putin in panica si apoi deveniti emotivi si mentali. Asta nu este intotdeauna o combinatie buna: emotiv si mental. Este un cocteil foarte puternic, deoarece, vedeti voi, ajungeti emotivi si asta actioneaza intr-un loc diferit din voi, de unde intrati intr-o agitatie, o combinati cu mentalul si nu mai puteti vedea raspunsul simplu. Nu mai puteti vedea ce se afla la picioarele voastre. Nu puteti vedea… nimic din aceste lucruri nu este complex si voi stiti asta. Voi stiti ca nimic nu este complex. De fapt, este foarte simplu. Dar, va intrebati ce se intampla cu gatul vostru si cu vocea voastra. Ei bine, stiti – nu trebuie sa va spunem noi, dar o vom face oricum – vi se cere sa vorbiti adevarul vostru. De ce incep mainile voastre sa fie artritice? Nu este vorba despre artrita. Doctorul va spune asta, ca voi sa credeti ca asta este. Doctorul, desigur, isi are gandurile lui, „Ei bine, iata inca unul.” El nu intelege ca voi aveti dureri la nivelul mainilor si va face o prescriptie, deoarece este un mod dragut de a va trimite afara, pentru un timp. Ati putea avea unele dureri la nivelul picioarelor sau uneori in interiorul corpului. Toate acestea lucruri prin care treceti – stiu ca ati gasit mii de scuze si ma intrebati pe mine mereu iar eu va spun, iar voi pareti sa reduceti volumul – acestea sunt chestiuni din corp care va intreaba, „Cine este responsabil? Cine este creatorul? Cine conduce corpul? Cine face alegeri pentru corpul vostru fizic?” Voi veniti cu tot felul de motive din vreo carte pentru unele dintre aceste tulburari fizice pe care le aveti si tindeti sa spuneti, „Ma intreb ce incearca spiritul sa-mi spuna?” Nimic. Va subliniez asta acum – aceasta este asemanatoare cu afirmatia mea „Nu conteaza” iar alta afirmatie este „Spiritul nu este interesat de loc.” (rasete) Cu adevarat, nu este. Spiritul doar va iubeste. Asta este tot. Nu-i pasa deloc ce experiente va dati, prin ce anume trece corpul vostru. Nu inseamna ca Spiritul este indiferent. Spiritul doar va iubeste, are compasiune pentru voi, in asa masura, incat va permite sa treceti prin orice doriti sa treceti, prin orice alegeti. Asadar, aveti probleme cu corpul iar altii aveti alte probleme in viata. Noi trecem prin toate standardele – relatiile, banii, nu sunteti siguri unde sa traiti, nu sunteti siguri ce sa faceti – toti stiti ce sunt toate acestea si ele par sa vina la voi; oamenii din viata voastra vin la voi, va privesc si va spun, „Ei bine, ce anume vrei sa faci?”
Vedeti voi, vreau ca voi sa incepeti sa observati aceste lucruri, incepand de acum, pana la sfarsitul verii, in special. Majoritatea problemelor – nu spun ca toate, caci stiu ca vor fi unele exceptii – care vin la voi direct in corpul vostru, probleme din mintea voastra, problemele din afara voastra au legatura cu: sunteti pregatiti sa fiti crreator, conducator, proprietar, sunteti pregatiti sa va asumati responsabilitatea? Si asta se intampla acum. Lumea trece prin propriile probleme. Oamenii trec printr-o schimbare importanta si asta va amplifica problemele voastre. Dar, vedeti voi, intr-un fel, ceasul ticaie, iar voi stiti asta. Ceva din interiorul vostru stie asta. Tic tac! Tic tac! Voi stiti ca la sfarsitul verii… nu vreau sa intru intr-o data exacta, dar la finele verii, pentru majoritatea dintre voi este vorba despre sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, stiti ca veti primi o chemare si va fi din partea Consiliului Crimson, a lui Adamus si a altora, pe care el deja i-a aliniat; va fi energia celui ce a fost cunoscut inainte ca Metatron, cunoscut acum ca Yoham – nu grupul muzical, ci entitatea – acea parte din voi care este conexiunea voastra cu Spiritul. Cand veti auzi acea chemare va va spune, „Acum ce urmeaza? Ce urmeaza? Ce alegeti voi? Sunteti pregatiti sa va permiteti sa fiti creator sau doar il veti folosi ca pe un cuvant frumos, pentru a va linisti, atunci cand veti da de probleme?”
Sunteti voi pregatiti sa fiti curajosi, in mod absolut? Curajosi in mod absolut, deoarece Adamus va va duce intr-o energie diferita si nu este pentru inimi sau spirite slabe. Nu este pentru cei care sunt victime, care se plang. O, este pentru… Aceasta nu este pentru cei care nu sunt practici. Aceasta este pentru ingerii fermi, care sunteti voi. Nu este pentru cei care au nevoie de a pudra cu zahar sau de a turna sirop peste acestea in fiecare zi, deoarece este vorba despre un alt grup. Locul in care va va duce el este doar pentru adevaratii creatori. El nu va manifesta prea multa toleranta si iubire, asa cum am facut eu. (rasete) Stiu ca va asculta acestea mai tarziu, dar… El nu va avea acelasi simt suav, bland, pentru a va asigura confort. (rasete, Tobias chicoteste) Prin urmare, veti auzi chemarea – „Sunteti pregatiti sa mergeti mai departe?” Asadar, experientele, incepand de acum, pana atunci, toate va duc spre asta si este simplu, cu adevarat. Este atat de simplu, iar intrebarea pe care o am eu sau poate afirmatia pe care o am pentru voi, in penultimul Shoud cu Shaumbra este: vreti voi sa fiti un creator, cu adevarat? Inainte de a raspunde la asta, inainte de a raspunde… Suna bine, nu-i asa? Dar, va voi oferi unul dintre detaliile scrise cu litere mici – detalii despre care a vorbit Cauldre inainte. Va voi oferi unele detalii. Nu puteti da vina pe nimeni altcineva. Nu va functiona. De fapt, va lucra impotriva voastra. Aratand cu degetul spre altcineva, voi creati confuzie propriului sine. Va fracturati propria energie, care se fragmenteaza si ajunge in alte locuri. Cand va preluati intreaga responsabilitate ca si creator, invatati sa acceptati ceea ce ati numi esecuri. Acestea nu sunt esecuri, cu adevarat, ele sunt experiente. Fiecare experienta este un lucru minunat, dar vor fi unele lucruri pe care veti incerca sa le faceti si nu veti reusi. Exista unele lucruri pe care veti incerca sa le realizati si uneori, vor fi percepute ca esecuri, de catre lumea exterioara. Lumea exterioara ar putea rade de voi. Ei bine, ei fac asta oricum, dar vor rade putin mai tare si putin mai mult timp. Este dificil cand lucrati cu ceva atat de nou, cum este constiinta din Energia Noua. Sistemele de masura de pe Pamant, fie ca este vorba despre masurarea caracteristicelor fizice sau despre fizica, fie despre constiinta sau succes, acele sisteme de masura nu se aplica in Energia Noua, in care va va duce St. Germain. Asa ca, uneori, va fi perceput ca esec si va fi ceea ce ati numi deprimant sau trist. Unii dintre voi experimentati asta, chiar acum. Stiti cum este. Puteti ajunge foarte frustrati, deoarece nu pare sa functioneze, dar va cer sa nu fiti de acord cu asta. Va cer sa va situati intr-un loc diferit, sa aveti o perspectiva diferita si sa priviti la ceea ce se petrece, cu adevarat, deoarece nu este vorba despre vreun esec. Incepeti sa lucrati cu Energia Noua. Si stiti – va vorbesc catorva dintre voi – sunteti frustrati si sunteti gata sa ridicati mana, dar nu faceti asta – decat daca ridicati mana sa va acceptati responsabilitatea, dreptul de proprietate, de creator.
Vi se va cere sa fiti conducatorul absolut al vietii voastre si facand asta, nu veti mai putea spune – asa cum am vorbit luna trecuta – ca este vorba despre destinul vostru. Nu veti mai putea da vina pe faptul ca aveti karma rea, ca v-ati nascut intr-o familie rea sau sa dati vina pe altceva. Ati avut tendinta in ultimul timp sa dati vina pe lume – sa dati vina pe toate lucrurile din lume – fara sa intelegeti lumea deloc, desigur, gandind ca este confuzie si ca va afecteaza acum. Un adevarat creator nu poate face asta, in mod sigur. Un adevarat creator isi asuma responsabilitatea totala fata de viata sa. A Fi Un Creator Constient Adevaratul creator, in mod absolut, nu isi asuma responsabilitatea pentru viata nimanui si in acest punct deveniti voi confuzi. Voi incercati sa fiti co-creatorul lor si nu puteti, cu adevarat. Co-creatia – adevarata co-creatie – are loc intre doua fiinte care sunt creatori absolut constienti. Cu alte cuvinte, acestia nu doar se gandesc la asta, ci o cunosc si o creaza.
Ceea ce se intampla este ca energia voastra este distrasa si devine fragmentata, atunci cand incercati sa co-creati sau cum ar spune altii, sa interferati cu viata lor. (rasete) …nu este asta o expresie frumoasa „Ar trebui sa-ti vezi de treaba ta”? Asta inseamna, iubitilor, asta nu inseamna ca nu aveti vreun interes in viata sau iubirea lor. Asta nu inseamna ca nu manifestati compasiune, dar nu incercati sa le dirijati viata.
Cei dintre voi care aveti copii stiti – ar trebuis a stiti – despre ce vorbesc. Cei dintre voi care sunteti intr-o relatie, care incercati – cum sa spun – sa va indrumati cu blandete partenerul, sa va conduceti partenerul, as dori sa va priviti casa, sa va uitati la voi. Mai intai de toate, in ultima instanta nu puteti conduce sau co-crea cu un altul, decat daca este creator constient. Voi vorbiti despre a co-crea cu Spiritul. Spiritul este creator constient. Spiritul exista in voi. Acum este momentul ca voi sa pasiti in fata si sa fiti acel creator constient. Punctul meu de vedere din acest Shoud: este momentul sa treceti dincolo de concept, dincolo de cuvinte dragute, sa fiti un conducator absolut al vietii voastre. Acum voi spuneti, „Dar Tobias, am incercat asta si nu functioneaza.” Deoarece voi inca ii lasati pe altii sa va influenteze si inca permiteti unor sisteme de credinta sa va influenteze. Voi spuneti, „Stii, este atat de greu de facut.” As tenta sa fiu de acord cu asta. Este provocator acum, deoarece exista multe variabile externe, dar nu inseamna ca nu puteti. De fapt, inseamna a simplifica. A simplifica. Continuati sa simplificati! Stiu ca unii dintre voi sunteti foarte frustrati in privinta a ceea ce numiti abilitati creative, in asa masura, incat le opriti. Ati spus, „Nu functioneaza. Am incercat.” Voi spuneti – din nou, noi avem aceste discutii – voi spuneti, „Tobias, am citit toate Shoudurile; acum ce este in neregula cu viata mea?” Le-ati citit, dar le-ati acceptat ca fiind cuvintele voastre? Nu ale mele. Ati acceptat ca sunteti creator, nu doar ca veti fi creator? Ati acceptat ca de fapt, sunteti conducatorul fiecarei parti din viata voastra – corp, minte si spirit? Sau, inca dati vina pe karma, pe vietile trecute… o iubitilor, aspectele voastre – dati voi vina pe aspectele voastre? Cand faceti asta, atunci nu mai conduceti. Lasati pe oricine altcineva sa va conduca viata. Dar, ceea ce fac ceilalti acum, in timp ce ceasul ticaie – familia prietenii, colegii de serviciu, corpul, mintea, spiritul si aspectele voastre – fiecare parte a voastra care este implicata in viata voastra, revine acum la voi si va spune, „Esti tu conducatorul? Esti creatorul? Esti tu proprietarul? Esti tu cel care vei lua decizii, care vei face alegeri?” Iar voi nu sunteti siguri. Nu sunteti siguri, cu adevarat. Nu sunteti siguri deoarece nu stiti cum arata sau cum sa faceti asta – voi ganditi. De fapt, voi stiti. Nu sunteti siguri deoarece nu sunteti siguri daca puteti transcende constiinta de masa sau pe voi din vietile trecute, caile voastre vechi. Asa ca, reveniti la deprinderea veche de a da vina pe altii, de a va ascunde. A va ascunde – nu mai functioneaza. Ati incercat si asta. Ati incercat sa va gasiti refugiul departe de lume – este un lucru minunat in multe feluri, deoarece chiar ati avut nevoie de timp pentru voi. Dar, ati petrecut timp cu voi. Domnul stie ca ati petrecut timp cu voi, dar acum, puteti simtiti cum ticaie ceasul. Puteti simti acea schimbare fenomenala si potentialul ei, asteptand si spunand, „Esti pregatit sa iesi in public acum? Esti pregatit sa fii creator – nu doar sa te gandesti la asta, ci sa faci asta, sa preiei conducerea si responsabilitatea pentru totul din viata ta – pentru tot? Corpul vostru: incetati sa pretindeti ca este vorba despre vreun lucru medical complex, care va depaseste. Incetati sa jucati mistificarea fizica cu voi insiva, in care ganditi ca nu stiti cum functioneaza corpul si ca este vorba doar de acest aparat, care pare ca functioneaza pe cont propriu. Este o negare a faptului ca sunteti creator si proprietar. Intrebati-l pe Garret. El a trecut printr-o experienta, care a avut loc nu doar in corpul fizic, ci in fiecare parte a vietii lui, in fiecare parte a vietii lui, ajungand in final, la intelegerea a ceea ce este adevarata energie creatoare. El va fi fericit… nu-i place sa impartaseasca povestea lui, dar ii voi cere sa fie bucuros sa-si impartaseasca povestea, sa iasa in fata si sa se exprime. Este vorba despre a va conduce viata. Sabia din Piatra Aceasta metafora, aceasta poveste a Regelui Arthur, poate fi redusa la simplitatea ei, in parte fiind adevarata, in parte, imaginata. Voi stiti ca a existat acea stanca mare sau unii ar putea-o numi piatra funerara si ca era o sabie infipta in ea. Cel ce dorea sa devina rege, era cel ce ar fi putut sa scoata sabia; multi barbati au incercat. Ei si-au folosit puterea si muschii, dar sabia nu s-a clintit de loc.
A venit tanarul Arthur, care nu era un baiat puternic la acea vreme, nu era cunoscut pentru inteligenta sa sau pentru altceva. Arthur s-a indreptat spre acea sabie, a respirat profund, reamintindu-si de Eu Sunt Prezenta – nu de Eu Sunt Prezenta altcuiva, nu a lui St. Germain, nu a Spiritului, ci de a sa – a respirat profund si a extras usor acea sabie din piatra, ca si cum piatra era din unt. Metafora este simpla. Inseamna a-si asuma responsabilitatea fata de sine, dreptul de propritate fata de sine. Prin preluarea dreptului de proprietate fata de sine, prin acceptarea sabiei adevarului, care a fost si simbolul preluarii responsabilitatii totale fata de sine ca proprietar – al corpului, mintii si spiritului, al preluarii responsabilitatii fata de realitatea pe care o crease pentru el – atunci a devenit rege. Metafora arata ca a devenit regele propriului castel. Si-a preluat inapoi dreptul de proprietate fata de sine - despre asta a fost vorba. Preluand dreptul de proprietate fata de sine, a descoperit ca si altii l-au numit rege. Si alti au venit la el pentru indrumare, pentru a fi lider. In cazul vostru, cand scoateti sabia din piatra, cu alte cuvinte, cand acceptati responsabilitatea de creator, veti descoperi ca si altii vor veni la voi. Unii ati spus, „Dar, Tobias, ai spus ca vor veni sa bata la usa mea. Ca vor fi acolo.” Ei bine, ei sunt, desigur. Eu pot vedea energia lor care astepta rabdatoare. Dar, cand aveti de gand sa raspundeti la usa? Cand veti prelua responsabilitatea fata de voi insiva? Pana nu o veti face, nu ii veti vedea, nu ii veti simti, cu toate ca ei sunt acolo. Ei vor – ei insemanand oamenii – doresc invatatori noi, vor o noua cale de a invata si o noua cale de a conduce. Ei vor ceea ce aveti voi de oferit, dar trebuie sa scoateti acea sabie din piatra, mai intai. Trebuie sa acceptati Eu Sunt-ul vostru. In poveste, Regelui Arthur a plecat sa unifice tara. Ce metafora extraordinara pentru voi, sa va unificati voi insiva! Toate aceste aspecte care asteapta sa revina, va asteapta sa scoateti sabia din piatra, va asteapa sa acceptati conducerea tronului Eu Sunt-ului vostru. Va rog, sa nu fie doar cuvinte. V-ati spus acele cuvinte voua, dar stiti ceva? Voi nu le-ati crezut. Le-ati repetat ca pe o mantra, „Eu Sunt Cel Ce Sunt.” Ce inseamna asta pentru voi? Stiu ce inseamna pentru St. Germain, pentru mine. Ce inseamna asta pentru voi? Nu este doar o mantra draguta. Nu sunt doar niste cuvinte dragute, pe care le puteti folosi, ca sa va deghizati si mai mult. „Eu Sunt”, ce anume reprezinta pentru voi?
Arthur a unificat tara, asa cum s-a unificat pe el insusi, asa cum va puteti unifica voi, sa aduceti inapoi fiecare parte din voi. Fiecare parte din voi vrea sa revina, vrea ca voi sa fiti conducatorul. Fara alte scuze in privinta vietii voastre. Fara „daca” si „dar”. Fara „Ei bine, dar”. Fara maine, fara „cand” sau „daca”, ci acum – si acest lucru este dificil. Probabil este cea mai dificila provocare sau tema pentru acasa, pe care v-am cerut sa o faceti, in tot acest timp, in care am fost impreuna. O, da, am mai spus cuvintele inainte, dar acum le pun exact inaintea voastra – totul despre viata voastra. Nu puteti da vina pe sotia voastra, pe relatiile voastre proaste, pe faptul ca ati fost abuzati sexual. Nu mai puteti face asta, cel putin nu acolo, unde ne indreptam de aici. Daca doriti, puteti, inca puteti face asta, dar va trebui sa plecati altundeva, iar St. Geramin se va asigura de asta. (rasete) El deja elimina crusta. El deja irita ranile, dinadins. Voi stiti asta. Asta face. O, el va continua, abia a inceput! Daca nu va plac unele dintre iesirile lui, nu le veti indragi nici mai tarziu. El face asta din iubire, dragilor, din iubire absoluta. El nu face asta ca spectacol, el face asta pentru a ajunge sub unele dintre acele calusuri, cruste, rani si sub lucrurile protective pe care le-ati pus deasupra, deoarece el vrea, la fel de mult ca si mine, sa intelegeti cat de minunata poate fi viata. Vrea sa intelegeti ca sunteti de suveran si ca acest lucru se afla exact acolo. El nu asteapta o alta viata. Este chiar acolo, chiar acum. Arthur si-a unificat tara; s-a unifcat pe sine. Ei cautau un lider. Ei cautau ca razboaiele sa inceteze, ca luptele sa inceteze. Au dorit pe cineva care sa-i indrume spre Camelot, intr-o noua constiinta, la fel ca si fiecare parte a voastra. Stiti, chiar si cel cu care v-ati certat noaptea trecuta… chiar daca incerca sa va faca sa va simtiti mici, de fapt nu dorea asta. Ei vad potentialul in voi, cum nici macar voi nu-l vedeti – vad lumina din voi, potentialul din voi – si sunt iritati ca naiba de voi, deoarece voi nu-l lasati sa iasa la suprafata. Voi il ascundeti. Pretindeti ca ceva va impiedica. Pretindeti ca inca nu cunoasteti raspunsul si va folositi de scuze, precum ca trebuie sa alergati la Shoud, pentru a ajunge inapoi in energia voastra. Nu este asa. Voi il aveti, chiar acum – aveti starea de creator, de Eu Sunt, „fara scuze” de nici un fel. De nici un fel! Provocarea pe care o plasez fiecaruia dintre voi este sa treceti dincolo de cuvinte, dincolo de platitudini. Sunteti voi pregatiti, in mod absolut, sa fiti creatorul, conducatorul, proprietarul, antreprenorul, portarul si oricine altcineva, in viata voastra? Eu subliniez acest lucru, deoarece veti avea nevoie de asta, pentru a merge mai departe. St. Germain nu este… el va trece de linii, una dupa alta, dupa ce chemarea aceasta va porni si se va uita la voi si nu veti putea… nu-l puteti pacali pe St. Germain. Va va privi si va trebuie sa stie ca sunteti sinceri, pentru a merge mai departe. El glumeste si spune asta, deoarece nu vrea sa-si piarda timpul invatandu-i pe cei care nu vor sa invete; dar, realitatea este ca el stie ca veti avea nevoie de acest instrument de baza, de dreptul de proprietate de sine, de dreptul clar de proprietate, pentru a merge mai departe.
Va fi o energie si o constiinta diferita pentru Shaumbra. Daca nu sunteti clari in aceasta privinta, va fi dificil. Dar nu ati acceptat in totalitate Eu Sunt-ul vostru – vreau sa spun, profund, cu adevarat, profund, cu adevarat si de aceea eu va presez. Am facut asta timp de saptamani. De aceea St. Germain si toate aceste lucruri vin in viata voastra. Nu dati vina pe orice altceva. Nu va mai intrebati de ce masina voastra abia s-a stricat, nu va intrebati ce anume vrea Spiritul sa va spuna. Spiritul incearca sa va spuna acelasi lucru ca si mine: Sunteti iubiti si este timpul sa faceti pasul. Este timpul sa va preluati responsabilitatea – asupra a orice din viata voastra. Acesta este un punct-cheie foarte important – a preluarii responsabilitatii de creator total, fata de voi insiva. Viata de Calitate Superioara/ High Definition Voi imprumuta o linie de conduita pe care am vazut-o in unul dintre wesite-urile Shaumbrei. Imi place – este atat de frumoasa si pentru ca ne face apropo-uri tuturor, in prezent. Voi faceti tranzitia de la a trai o viata cu rezolutie standard, la o viata high definition. (audienta rade)
Voi stiti cum este tehnologia voastra acum, aveti unele televizoare vechi si sisteme audio vechi, dar acum au aparut cele cu high definition.(n.t. acest termen se foloseste pentru a sublinia calitatile superioare in tehnologia redarii video, audio, etc.)Totul este mai intens – culorile, imaginea, calitatea - totul si de fapt, este mult mai eficient din punct de vedere energetic. Asta se intampla si cu voi, in prezent. Incepeti sa intelegeti, cu adevarat, cum este sa traiti o viata high definition, in care totul devine mult mai intens, insa intens nu este un cuvant rau.
Incepeti sa vedeti culori pe care nu le-ati vazut inainte, cat si o intensitate in culori, pe care n-ati vazut-o inainte; ele pot capata forme noi, pot capata o viata noua. Voi merge atat de departe, incat sa afirm ca acele culori nu mai sunt statice, atunci cand voi traiti viata high definition, caci ele se misca in mod constant. Sunteti obisnuiti sa vedeti o culoare ca o culoare specifica, de exemplu culoarea verde de care ne-am folosit in Workshopul Interdimensional. Dar, cand deveniti high definition in viata voastra, ea nu mai este doar verde. Ea se misca. Este vie. Se schimba. Ea va raspunde voua, intotdeauna. Acesta este un element important – intotdeauna va raspunde voua, ceva atat de simplu, cum este culoarea verde, pe care o luati de buna. Voi spuneti, „Ea doar este acolo, este doar verde.” Nu este asa deloc, in viata high definition. Ea se schimba, este mult asemanatoare cameleonului si se afla acolo ca sa va serveasca. Dar, daca nu v-ati preluat dreptul de proprietate asupra voastra, ea este doar verde. Asta este tot. Este la fel cu orice lucru, in viata high definition. Este la fel cu oamenii sau cu masina voastra. Masina voastra detine mult din energia voastra, deoarece vrea sa va serveasca, sa treaca prin metamorfozele ei, dar daca nu va preluati dreptul de propritate, daca nu sunteti cu adevarat in spatele volanului – daca ii permiteti unui aspect sa conduca in locul vostru, ceea ce, radeti voi, dar este foarte, foarte adevarat – masina se va strica. Va obosi sa existe acolo. Daca traiti viata high definition, viata Energiei Noi, masina nu va mai fi doar o masina; acolo exista o energie care va serveste. Si, in loc de a se degrada sau a se strica, are uimitoarea abilitate de a trece dincolo de a fi o masina, incat in esenta, se va auto-reface. Acestea sunt potentialele Energiei Noi. Acestea nu sunt doar idei marete. Vreau sa spun ca sunt lucrurile practice, despre care va va vorbi St. Germain. Traind in high definition, masina nu va mai fi doar masina: se va schimba si va arata diferit. Este acelasi lucru cu mancarea. Putem continua cu o lista, dar dragi Shaumbra, pentru a fi o parte din a trai in high definition, in Energia Noua, este necesar un legamant de baza: un legamant din inima, legamantul ca sunteti creator; ca sunteti conducatorul vietii voastre; ca sunteti proprietarul a orice faceti – si ca nu emiteti scuze. Punct. Fara scuze. Fara scuze. Uneori, va veti simti frustrati, deoarece lucrurile nu vor functiona in modul in care ganditi voi ca ar trebui. Atunci va vom cere sa va schimbati modul vostru de gandire, in ce le priveste. Priviti-le altfel. Va veti simti frustrati, deoarece aveti anumite asteptari si acestea vor fi trase de sub picioarele voastre. Veti invata ca asteptarile sunt limitari. Asadar, in penultimul meu Shoud cu Shaumbra va invit, ca in lunile ce vin, sa observati ce se intampla in viata voastra, din punctul de vedere al faptului ca lucrurile incearca sa va chestioneze. Sunteti voi, cu adevarat, creatorul vostru? Sunteti voi pregatiti, cu adevarat, sa preluati responsabilitatea pentru tot ce se petrece si sa intelegeti ca nu actioneaza impotriva voastra? Este vorba despre faptul ca energiile incearca sa lucreze cu voi. Chiar daca nu pare sa fie asa si nu simtiti asta uneori, de fapt asta se intampla. Energiile vin sa va chestioneze… ca si pe Arthur. Sunteti pregatiti sa va preluati responsabilitatea? Sunteti pregatiti sa scoateti sabia din piatra? Propria Responsabilitate Ca raspuns la intrebarea legata de Arthur si de motivele pentru care energia Camelotului se afla aici, Arthur a preluat responsabilitatea fata de el insusi si acest lucru este foarte important. El a preluat responsabilitatea fata de sine, desigur si a devenit puternic. A devenit grozav. El facea miracole. Iar Merlin, in adevarata poveste despre Arthur, Merlin exista atat in interiorul lui Arthur, in timp ce exista si o fiinta exterioara. Arthur nu trebuia sa merga la Merlin din afara, pentru magie. Nu avea nevoie sa se consulte cu vreo alta fiinta umana, deoarece exista in interior. Merlin din exterior era o reamintire a ceea ce exista in interior.
Desigur, Arthur a trait intr-un timp si o energie diferita, asa cum ati facut si voi, iar unul dintre lucrurile pe care le-a facut Arthur, ceea ce sunteti si voi inclinati sa faceti, dar nu in aceeasi masura ca el, Arthur a inceput sa-si asume nu doar propria responsabilitate, ci si responsabilitatile celorlalti. A inceput sa duca in spate povara curtii sale, a poporului, a problemelor lor, a tarii sale si a ajuns sa fie prea multe pentru el. Asta a facut ca el sa uite principiul de baza de a fi sincer cu sine, a fi autentic cu el insusi. Asa ca, in final, Arthur a luat sabia si din suparare si disperare, a aruncat-o in lac. A eliberat-o, iar el este acum aici, sa va reaminteasca ca nu trebuie sa faceti asta. Reamintiti-va ca nu este vorba despre a prelua responsabilitatea nimanui. El inca este trist, in aceasta privinta. Trist… este trist deoarece a realizat ca a incercat sa le rapeasca o experienta grozava – propria lor experienta, a descoperirii starii Eu Sunt. A incercat sa le ofere experienta sa de Eu Sunt. A incercat, din mila, sa le ia problemele pe care le duceau in spate. Asta l-a facut sa arunce sabia in lac. El le-a cerut iertare tuturor celor cu care a lucrat, in incercarea de a fi Eu Sunt-ul lor, cand in realitate, tot ce trebuia sa faca era sa fie propriul Eu Sunt. Acesta va fi un lucru important, in timp ce veti merge mai departe cu Adamus. Va fi un punct foarte important in urmatorul an sau in urmatorii doi ani. Toti veti avea de-a face cu aceasta situatie.. Apropo, el va va reaminti asta. Cu acestea, dragi Shaumbra, eu am dorit, desigur, sa fie un Shoud scurt, deoarece am dorit ca voi sa va reamintiti cand veti pleca de aici, ca nu a fost o insiruire de discutii lungi din partea mea; a fost foarte clar. Ce anume a spus el astazi? El a spus, „Preluati responsabilitatea.” El a spus, „Sunteti propriul creator, propriul conducator, totul.” Nu puteti da vina pe nimeni altcineva. Cerintele lui Tobias Acum, am sa va mai cer inca o favoare speciala. Am cerut doua. La final.. ei bine, sa-l numim ultima versiune super, versiunea noua. (hohote de ras) Este versiunea Energiei Noi. Pentru ultima noastra intalnire am cerut niste favoruri. Desigur, nu-mi plac hainele moderne si vad asta cu Sam. El este foarte, foarte neglijent in privinta hainelor, deoarece simte ceea ce simt eu. (Linda spune, „Este vorba despre chestiunea la care ai sa impingi limitele?” Desigur, asa ca poate doresti sa-ti pui centura de siguranta. (rasete)
Am cerut sa pot imbraca tipul de roba cu croiala traditionala – nu o rochie, ci o roba – si nu are importanta ce anume isi pune Cauldre pe dedesubt, deoarece nu voi arata asta niciodata. I-am cerut lui Cauldre, daca nu-l deranjeaza, sa-si lase barba – si il voi ajuta sa ajunga asa cum ar trebui sa fie – deoarece este o reamintire. Este reamintirea multor vieti pe care le-am trait pe Pamant ca barbat si nu se obisnuia deloc sa ne radem. De fapt, era chiar neobisnuit. As dori sa am posibilitatea sa-mi mangai barba, de cateva ori. Tot ce am acum este aceasta piele, insa as dori sa-mi ating barba de cateva ori, daca nu va deranjeaza. Am cerut sa-mi faceti pe plac, sa va rog sa-mi faceti pe plac, deoarece mi-ar placea sa am putin vin – nu prea mult, desigur, ci putin. Deja am vazut ca mi-ati daruit vinuri fine din Australia, din Germania. Daca si altii vor sa aduca vinuri fine, asta este… (hohote de ras) (Linda spune, „Fara rusine”) Cu siguranta, nu declansez o competitie nationala, dar voi cunoaste un vin fin, cand il voi gusta. (Linda spune, „Fara rusine, fara rusine”) Stiu ca exista vinuri foarte fine in Canada, (rasete) in America de Sud si in alte locuri. Asadar, v-am cerut sa-mi faceti putin pe plac, sa am putin vin. Am auzit ca Ramtha are ocazional ceva vin, asa ca as dori sa incerc si eu. (Linda intreaba, „Incotro?) Alte privilegii pentru mine… da, da, ajungem acolo… la privilegiile mele. Pe baza Shoudului pe care l-am realizat astazi si pe baza unora dintre experientele prin care veti trece, as dori sa realizam o ceremonie cu voi la finalul intalnirii, dupa ce voi semna de prezenta pentru ultima oara, insa energia mea inca va fi acolo pentru un timp; si pe baza faptului ca i-am cerut lui Anders Holte din Germania, ca nu doar sa cante minunataul cantec pe care l-ati ascultat astazi, ci sa cante „Over the Rainbow” dupa channel. Dar, nu asta este cerinta mea. Asa dar, pe baza celor discutate astazi, as dori sa aiba loc o ceremonie intre mine si voi. As dori sa existe acolo, in locul unei sabii si a pietrei, vom trece de astea, dar as dori sa existe un certificat – un certificat „Eu Sunt Creator” – pentru fiecare dintre voi, pe care as dori sa-l semnez. Apoi, as dori sa vi-l inmanez. Desigur. As dori sa vi-l ofer, ca sa il semnati si voi, atunci cand veti sti, cu adevarat – nu cand veti gandi, ci cand veti sti – ca sunteti creatori. Atunci cand veti sti ca nu mai exista scuze. Cand nu va mai exista invinuire. Cand nu vor mai exista vieti trecute, cand nu va mai exista karma. Cand nu veti mai da vina pe aspecte, pe mama sau pe altcineva. Atunci cand veti fi pregatiti cu adevarat. Poate ca nu veti dori sa-l semnati atunci. Poate veti dori sa-l tineti pe birou sau sa-l aruncati la gunoi sau orice altceva. Dar, cand veti fi pregatiti, ca o miscare simbolica, ca atunci cand Arthur a scos sabia din piatra, veti fi voi, prin semnatura voastra, recunoscand ca sunteti creator. Nimeni altul nu poate crea viata voastra pentru voi. Doar voi. Si in aceeasi nota, as dori ca ceva special… voi cumpara un pix sa vi-l ofer ca amintire. Acel pix de amintire va va folosi pentru a semna certificatul si el va va spune ceva… va fi scris pe pix… stiu ca Linda din Eesa este un expert in pixuri. Ea este foarte priceputa in a achizitiona pixuri, asa ca as dori sa fie un pix foarte dragut. Sa nu fie unul de genul celor de 1.25$, ci unul dragut. O, da, voi gasi o cale sa-l platesc. Beneficiarul accepta toate responsabilitatile. Acum… (Linda spune, „Iti multumesc ca macar mi-ai lasat suficient timp”) O, desigur mai este mult timp. Ne vom asigura de asta. Asa ca, acestea sunt cerintele mele. Daca este posibil, as dori ca cei care veti fi acolo la eveniment, sa facem asta ca o ceremonie si sa fie o ceremonie sacra, cu muzica de calitate in fundal; cu Aandrah si On - Norma si Garret – care au constituit o parte foarte importanta din calatoria mea pe Pamant; cu Linda din Eesa, aici sus – draga de ea care a fost atat de iubitoare, onorandu-ne, iar noi am petrecut mult timp discutand impreuna – sa fie acolo ca parte a ceremoniei onorandu-va; daca ii face placere lui Kryon sa fie acolo in energie si alti cativa. Dar, vrem sa facem asta pentru voi. Daca nu veti fi acolo… (Tobias rade)… daca nu veti fi acolo, am dori ca aceste certificate si pixuri sa fie disponibile pentru o suma modica, desigur. Acesta este unul dintre beneficiile de a fi prezent acolo. Dar, desigur voi semna si acele certificate. Ele va apartin. Nu este vorba… ca un lucru din Vrajitorul din Oz, deoarece va trebui sa semnati inainte de a avea efect. Va trebui sa semnati acel certificat Eu Sunt – „Creatorul tuturor lucrurilor din viata mea. Fara scuze. Fara a mai fi victima.” Apropo, St. Germain spune ca va trebui sa-l semnati inainte de a merge mai departe cu voi. Face parte din detaliile tiparite cu litere mici. El vrea sa-l semnati si va va reaminti de el. El va… o, va va reaminti, in timp ce va merge mai departe cu voi – „Reaminteste-ti ce ai semnat!” si probabil ca va va irita cu asta. Asadar, iubitilor, acestea sunt cerintele mele speciale.
Sa respiram profund impreuna, in aceasta minunata zi.
(pauza) Poate ca mesajul de astazi nu este prea metafizic, nu este fantastic de spiritual si nu este nou. Nu este nou, insa este important. Dintre toate lucrurile despre care va pot vorbi in ultimele doua sesiuni, acesta a fost cel mai important. Acesta a fost cel mai potrivit – voi preluati responsabilitatea pentru fiecare creatie.
Acum, nu spun ca va fi mereu usor sau ca mereu va parea sa fie potrivit, dar iata unde incepe distractia. Din momentul in care veti incepe sa va preluati responsabilitatea pentru tot ce se intampla – pentru tot – veti privi viata in mod diferit. Cu acestea, astept cele cateva ocazii care au mai ramas, sa le petrecem impreuna
Si asa este.