vineri, septembrie 21, 2007

INVITATIE : JONETTE CROWLEY la Bucuresti (multumesc Maestrei Ascensionate Carmen Oprea pentru placerea cu care radiaza lumina si cunoasterea)


Mesaj pentru poporul roman
De la Vulturul Alb, primit prin channeling de Jonette Crowley, autoare a cartii "Vulturul si Condorul", mistic international si indrumator spiritual.
Vizitati www.JonetteCrowley.com si www.TheEagleandtheCondor.com
Dragi romani...popor alInimii,popor al celei de-a Saptea Porti,
Pentru a va insusi Lumina si Gratia pe care o cautati, trebuie sa fiti harnici inmunca pentru eliberarea vechilor tipare.
La fiecare pas pe care il faceti sa intrebati „aceasta experienta ma mentinein fluxulVietii sau ma poarta inapoiin trecut ?"
A Saptea Poarta stelara este poarteMamei Eterne,constiinta Marii Zeite,aFecioarei Maria,a Mariei Magdalena,A lui QuanYin,a luiIsis.
Ea infloreste in aceste momente in inimile voastre si pretutindeni pe iubitulvostru pamant.
Ceea ce este supra–masculin, supra-structurat trebuie sa faca loc fluiditatiiputerii feminine.
Romania este pamantul unei puternice forte feminine care a fost puternicDominata de o forta masculina neechilibrata.
Va cerem tuturor, barbati si femei sa imbratisati Zeita Divina si saredobanditi calea catre centrul inimii care este dreptul vostru prin nastere.
Va multumesc,Acesta este Vulturul Alb

Avem deosebita placere de a va invita la conferinta si workshop-ul prezentei de exceptie:
Jonette CrowleyAutoarea cartii Initiatice "Vulturul si Condorul"Channel pentru « Vulturul Alb » si « Mark »
Conferinta: O seara cu Jonette si Vulturul Alb: "Vulturul si Condorul-Profetia Incasilor despre Pace" Bucuresti, 18 Octombrie 2007
timp liniar:18:15-19:00 -bun venit
19:00 -21:30 conferinta Cost: 20 USD Despre Conferinta:
Jonette Crowley,channel pentruVulturulAlb,ne va povesti despre profetia incasilor care
spune ca "atunci canD Vulturul din Nord si Condorul din Sud vor zbura impreuna... va fi Pace pe Pamant".
Jonette a calatorit in Himalaya si in Anzi pentru a activa codurile necesare trezirii spirituale pentru umanitatea zilelor noastre.
Vulturul Alb va conduce o meditatie/ proces energetic care va activa puterea personala si pacea pentru fiecare participant.
Vor fi si sesiuni de intrebari si raspunsuri prin channeling cu Vulturul Alb, Maestrul Fratiei Albe.
Va fi o seara transformatoare si plina de inspiratie.
Veti avea oportunitatea sa cumparati cartea recent aparuta a lui Jonette Crowley :
"Vulturul si Condorul-o poveste adevarata a unei neasteptate calatorii mistice".
Personalizata si energizata, cu autograful lui Jonette, va fi si in limba romana,aparuta la Editura forYou.
Despre carte: http://www.theeagleandthecondor.com
UNDE? CAND? Bucuresti, locatia va fi anuntata la inscriere; JOI, 18 Octombrie, 2007 18:15-19:00 bun venit si acces sala; 19:00 -21:30 conferinta Alte detalii importante: va fi asigurata traducerea; Inscrierea se va face telefonic sau prin e-mail pana pe 17 Octombrie 2007; Plata se va face prin banca si, pe baza dovezii de plata, veti primi biletul de acces in seara evenimentului, in ordinea inscrierii / data platii; La inscriere veti primi contul bancar in USD; Orele? Cost: 20 USD * * *Vindecator-Vindecator*: *Un workshop Cand?pentru fiecare* 20-21 Octombrie 2007
Cu Jonette Crowley, channeling Mark Unde?
Bucuresti. locatia va fi anuntata
Bucuresti, 20-21 Octombrie 2007
la inscriere
Timp liniar: COST? 180 usd / 2 zile Sambata, 20 Octombrie, 2007:
9:00 -10.00 dimineata / bun venit Orar:
10.00 -18.00 seminar, cu o ora pauza de pranz Sambata, 20 Octombrie, 2007: 09:00 -10.00 dimineata/bun venit Duminica, 21 Octombrie, 2007:
si acces sala;
9:00 – 18:00, seminar, cu o ora pauza de pranz 10.00 -18.00 seminar, cu o ora pauza de pranz ;
cost: 180 usd / 2 zile
Duminica, 21 Octombrie, 2007: Despre Workshop: 9:00 – 18:00, seminar, cu o ora pauza de pranz
Acest revolutionar concept " Vindecator-Vindecator"se focuseaza pe puterea din fiecare de a fi Vindecator. Modalitate de plata: Bancara;Pentru ca Universul reflecta in mod direct starea si * va vom furniza un cont in USDstructura constiintei nostre, acest workshop este la inscriere; cu dovada platii vetidespre starea fiintei noastre si nu despre ce facem, primi in ziua inceperii seminarului,cum facem. Ne ajuta sa trecem dincolo de intelegere biletul de acces.catre a sti cu adevarat. Fiecare fiinta este unVindecator..nu este necesar sa avem diploma de Inscrierea?Vindecator..Vom lucra de la nivelul cel mai inalt telefonic: 0723 83 07 83 sauaccesibil al constiintei -cea de-a 7-a dimensiune. prin e-mail.Aceasta este interconectata holografic cu ceea ceghizii numesc" Constiinta lui Dumnezeu".
Vom invata sa folosim puterea intelepciunii interconectate si modelul perfectiunii universalepentru re-dobandirea sanatatii si starii de bine la toate nivelurile: fizic, emotional, spiritual.Este o abordare magnetica..este despre noi..ca fiinte. Cei 2 serpi intrepatrunsi, simbol aicaduceului ancestral, reprezinta principiul fundamental explorat in acest workshop: cel numitVindecator si cel care are nevoie deVindecare..sunt parteneri egali in relatia de dincolo deei, cei 2 oameni implicati, pentru a vindeca Matricea colectiva a umanitatii.Vindecareaobtinuta este mult mai mult decat unul la unul, un eveniment singular, ea reprezinta punctulin care pattern-urile negative din matricea umanitatii pot fi accesate si inversate.
" Participantii la acest seminar sunt atrasi de propria vindecare,sau sa fie mai bunivindecatori, dar secretul acestui seminar nu este acesta.. va fi vindecare in dimensiunea a 7-a.Unica.
Dimensiunea a 7-a este dincolo de energie..este un Spatiu Sacru.
Energiile sunt in miscare, spatiul exista.
Asadar,este mai mult despre spatiul vindecarii,spatiul sigur si sacru,astfel incat este foarte usor si pentru celalalt sa se vindece singur." Mark
Nota:se permite participarea doar la o singura zi,in cazuri exceptionale;se cere sa aduceti numele si varsta persoanelor dragi care doriti sa fie vindecate; acest curs este conditie obligatorie pentru cursul de avansati numit " Scoala Divinitatii", curs care va avea loc in Hawaii, in Noiembrie 2007.
Jonette va acorda sesiuni particulare cu Vulturul ALB perioada : 17-19 Octombrie 2007 cost: 120 usd
durata: 45 minute locatia si alte detalii veti primi in momentul rezervarii. www.jonettecrowley.com Veti gasi pe site-ul www.youasgod.ro, cateva detalii ale evenimentului din Octombrie 2007. Ne bucura sa ne intalnim in atmosfera deosebita creata de Jonette...pentru o altfel de
vindecare in lumina divina… multidimensionala, emotionala, spirituala, fizica..a noastra si a celor dragi noua...
Va fi un seminar interactiv si plin de miracol...
Vindecare in Noua Energie... Pentru mai multe noutati referitoare la acest seminar de week-end,locatie,rezervare loc,va invitam sa ne contactati. Va multumesc si va asteptam cu prietenie intru bucurie, Carmen
telefon : 0040 723 83 07 83 e-mail : celeste@angelic.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu