miercuri, noiembrie 18, 2015

ADAMUS SAINT GERMAIN - DESPRE ATACURILE TERORISTE DIN PARIS


Linda Benyo : Aceasta sesiune este una speciala din cauza situatiei din Paris si a tragediilor de acolo. Am primit atat de multe cereri de la oameni, intrebandu-ne daca exista vreo cale in Cercul Crimson ca Adamus sa aduca cateva lamuriri pentru aceasta situatie. Si noi am creat aceasta sectiune speciala pentru a incerca sa oferim mai multa perspectiva pentru ce s-a intamplat in legatura cu aceste evenimente in Paris. Deci, bine ai venit Adamus, ne-ar face mare placere sa auzim de la tine, care este perspectiva ta?  Adamus : Intr-adevar, eu sant cel ce eu sant, Adamus cel suveran. Situatia cu bombele din Paris despre care m-ai rugat sa vorbim , mai intai as dori sa recunosc ca in ultima mea viata ca si Conte de Saint Germain , am petrecut multi, multi ani in Franta, care este unul din cele mai frumoase locuri de pe planeta si chiar si pana in ziua de astazi, chiar daca acum nu mai traiesc in forma umana pe Pamant, sint ceea ce multi ar numi un maestru ascensionat, inca mai am o iubire profunda pentru oamenii din Franta si pentru acel teren si trebuie sa intelegeti ca aceasta situatie depaseste mult granitele Frantei si chiar ale Pamantului, fiind o situatie globala. Deci, am venit aici, astazi, pentru a vorbi despre aceasta. Intelegeti ca nu exista nici o inclinatie catre un anumit grup sau organizatie. Eu sant acolo in Paris, la putin timp dupa tragedie, pentru a oferi consiliere, iubire, sustinere, pentru toti cei care au fost afectati de acest incident , concentrandu-mi energia in Paris in special si deasemenea facandu-le disponibile oricui din jurul lumii care se intreaba ce se intampla in lume acum. Si nu numai pentru cei care au fost victimele atacului , nu numai pentru cei pe care ii numiti non-teroristi, ci si pentru oricine , acum. Si sant acompaniat de multe fiinte angelice care au avut vieti pe Pamant, care acum sant considerati maestri ascensionati , acele fiinte angelice care ii servesc pe umani din taramurile apropiate , care ii ajuta pe umani in calatoria lor aici, pe aceasta planeta . As dori sa fie foarte clar ca desi eu am foarte mare iubire pentru Franta, pentru tot ceea ce are legatura cu aceasta tara, eu sant deasemenea in serviciu pentru intreaga planeta si umanitate, la fel cum multi altii sant la acest timp. 
Linda Benyo : iti multumesc. In prognost-ul nostru din sesiunea pentru 2015 din ianuarie, ai spus ca ceva se va intampla in ultima parte a anului 2015, care ii va forta pe liderii mondiali sa se adune pentru a discuta viitorul acestei planete si despre adevarata libertate si pace. La acesat lucru te refereai in inanuarie? 
Adamus : Nu exista nici o fiinta, fie ca este umana sau altfel care sa poata prezice evenimentele cu exactitate. Avem tendinta de a privi tendinte, directii spre care se indreapta lumea si te refereai la sesiunea pe care am facut-o la inceputul anului 2015, cand am vorbit despre tendintele planetei si ceea ce am spus atunci a fost ca anul 2015 va fi anul in care vor exista multe evenimente diferite unul dupa altul, poate nu toate uriase in sine, dar un an care va fi foarte obositor pentru umani, deoarece exact atunci cand incepeti sa va simtiti confortabil , dintr-o data, un alt eveniment ca acesta care a avut loc in Paris, dintr-o data, cand acesta pare ca se stinge, un alt eveniment are loc. Deci, nu a fost o cunoaste re a faptului ca vor fi bombardamente in Paris, dar a fost o cunoastere ca exista o mare neliniste pe aceasta planeta acum. Aceasta neliniste de baza se afla pe tendinta comuna a planetei in dorinta pentru libertate. Umanii din toata lumea au constientizari, exista din ce in ce mai mult dorinta pentru adevarata libertate. Totusi, in acelasi timp, acest lucru creeaza un efect opus, pentru ca exista cei care incearca sa se intoarca in timp la vechile obiceiuri, la vechile traditii, ei se tem de libertate. De libertate fata de ei insisi si pentru altii. Ei se tem de aceasta trezire a umanitatii si ceea ce incearca sa faca este sa traga totul inapoi si literalmente sa restrictioneze libertatea. Dar exista un element importanta care apare aici, pentru ca in timpuri ca acestea, cand exista o tranzitie in ceea ce multi ar numi noua energie sau noua constiinta , exista deasemenea un joc al puterii pe aceasta planeta, exista o enorma cautare a puterii. Cei pe care ii numiti teroristi au descoperit ca nu numai ca aceasta este o cauza, ci ca este si o cale grozava de a obtine putere. Dar intr-un final, dorinta pentru libertate va triumfa sau va distruge orice dorinta pentru putere. Intr-un final, fie ca se va intampla in urmatorii cativa ani sau decade, aceasta lume va ajunge sa realizeze ca puterea este cu adevarat o iluzie. Puterea este un joc uman vechi si nu isi mai are locul pe planeta. 
Linda Benyo : Acesta este un razboi religios ?              
Adamus : Se afla sub voalul sau fatada unui razboi religios, desigur au loc fractiuni religioase, dar ,de fapt este vorba mai mult despre putere decat orice. Dar ce cale mai buna de a obtine puterea decat acest front religios, aceasta fatada religioasa , deci in final nu, chiar nu este, dar pentru rebelii adoratori este o cale de a intriga lumea, de a recruta oameni pentru a lupta pentru cauza ta , dar in final nu este un razboi religios.  Acesta fiind spuse, are multe origini in religii, in crestinism, in islamism si alte elemente din religie. Ceea ce vedeti acum pe aceasta planeta, evenimente asa cum au avut loc in Paris, nu este doar o situatie veche dee o decada sau de un secol, este vechi de mii si mii de ani. Au legatura, de exemplu, cu bombardamentele din Paris din vineri 13, chiar este foarte sincronistic ca s-a intamplat asa , pentru ca evenimentul original din vineri 13 care a avut loc acum 700 de ani cu cavalerii templieri; acestia erau un grup crestin care ii ajutau pe pelegrini in drumul lor catre Ierusalim , ii protejau de hoti, dar deasemenea cu autoritatea Papei , au castigat o putere imensa si o avere imensa ; exista un anume rege in Franta caruia nu-i placea ce se intampla cu cavalerii templieri, nu-i placea faptul ca erau relativ suverani, asadar a intocmit o situatie unde cavalerii au fost chemati din diferite parti ale Europei in data de vineri 13 , sub auspiciul unei intalniri si a unui ospat si de fapt au fost executati. Puteti vedea ca are multe legaturi si conectiuni cu vechile evenimente religioase, pentru ca de atunci vineri 13 a fost considerata o zi superstitioasa, desi multi oameni nu inteleg originile acestei zile, dar exista in constiinta si deasemenea in superstitiile planetei, deci este o situatie foarte, foarte veche , inca o data, sub fatada religiei care iese la suprafata pe planeta din nou. Linda Benyo : Multi oameni vor sa stie : acesta este timpul pentru a se ruga pentru pacea lumii? 
Adamus : Este o intrebare foarte interesanta. Este timpul sa fiti constienti de ceea ce se intampla pe planeta. Este timpul sa fiti constienti de echilibrul vostru, e timpul sa fiti constienti de motivul pentru care se intampla aceste situatii, nu doar bazandu-va pe titlurile din ziare sau de ceea ce va vor spune comentatorii ci de cauzele din spatele evenimentelor care au loc si din nou reduc aceste cauze la dorinta umanilor pentru  a fi liberi. Dar cati oameni inteleg cu adevarat ce inseamna asta? Si cati oameni sant cu adevarat pregatiti pentru libertate? Si tot acest element al puterii care are loc? Ei spun ca aceasta este un timp pentru a se ruga pentru pacea mondiala, dar sincer, din perspectiva mea din celelalte taramuri, exista umani care se roaga si nu prea sant constienti pentru ce se roaga si la cine se roaga. Se roaga lui Dumnezeu? Dumnezeu chiar monitorizeaza activitatile planetei? Chiar se roaga pentru propriul plan? Se roaga din compasiune pentru victime? Se roaga pentru propria siguranta? Deci acest lucru formuleaza o mare intrebare : Ce este rugaciunea? De aceea eu va incurajez pe toti cei ce ascultati acest mesaj, care incepeti sa aveti intelegerea propriului sine  si a propriei constiinte, propria intelegere ca cel mai mare serviciu pe care il puteti face acestei planete acum este sa va serviti pe voi. Acest lucru ar putea suna foarte ciudat in preajma acestor evenimente recente, dar daca voi va permiteti propria iluminare, voi va integrati lumina si intunericul , masculinul si femininul , va integrati toate partile sinelui si permiteti iluminarea sinelui in timp ce santeti in corpul fizic. Acest lucru are un efect profund asupra constiintei planetei, asupra potentialelor viitoare ale planetei, pentru ca aceasta planeta are nevoie acum cu adevarat de maestrii iluminati in corp care traiesc. Are nevoie de voi cei care ati permis divinitatii sa vina in acest mediu foarte fizic si foarte dens. Aceasta planeta nu are nevoie acum de mai multi guru si de mai multi predicatori sau de invatatori spirituali, ci de cei care sant cu adevarat iluminati ; ei sant exemplul pentru toti ceilalti. Deci, desi este bine sa aveti compasiune si intelegere pentru cei care au fost implicati in aceste bobardamente din Paris, este bine sa aveti compasiune pentru toata planeta acum, dar lucru de care este nevoie este sa profitati de aceasta oportunitate pentru a va permite propria iluminare. 
Linda Benyo : Multumim, este foarte dragut. O alta intrebare : de ce este nevoie sa se intample ceva in lumea vestica , cand evenimente de acest gen au loc in Estul Mijlociu si in alte tari mereu si nu prea au parte de atentie, abia apar in titlurile ziarelor? De ce acest eveniment a captat atentia oamenilor? 
Adamus : Luati un loc precum este Parisul, cunoscut ca si Orasul Luminilor, un loc al romantismului, al vinului bun si al mancarii bune, acesta este un loc de care oamenii din toate colturile lumii sant constienti, indiferent unde locuiesc,  ce fel de cultura au, sant constienti de stralucirea Parisului. Deci, un incident de acest gen , care apropo, nu a fost chiar minor in nici un sens, aduce constientizare, aduce constiinta, cauzeaza unde de soc in toata lumea si face ca oamenii sa fie mai constienti, in loc sa-si urmeze cursul zilelor cotidian, fiind de fapt foarte inconstienti de tot ceea ce ii inconjoara. Pentru un moment ei devin mult mai constienti si se intreaba : ce vreau eu de la viata? Ei privesc la potentialele umanitatii si spun : ce vreau, ce se va schimba, ei merg foarte profund in interiorul lor, astfel incat in astfel de cazuri, teroristii incearca cu adevarat sa aduca frica si incearca sa scoata bucuria vietii. Incearca sa-i oblige pe oameni sa se retraga in micime. Dar ceea ce nu inteleg este ca de fapt, acest lucru ii face pe oamenii constienti sa devina mai constienti, pe oamenii buni sa fie si mai buni, ii face pe oameni sa se opreasca pentru un moment si sa-si priveasca familiile si sa spuna : acest lucru este cel mai important pentru mine, sa priveasca mediul si sa spuna : aceasta este planeta noastra, sa priveasca umanitatea si sa spuna : exista suflete dragi in toata lumea care merita libertatea, care merita compasiunea, care merita abundenta. Este aproape contraproductiv pentru dorinta teroristilor incercarea de a aduce frica, de a aduce micimea. De fapt, provoaca constiinta sa devina si mai constienta. Nu spun ca aceasta este calea buna de a face acest lucru , nicidecum, dar spun ca este contraproductiv pentru ce credeau teroristii ca se va intampla . Ei credeau ca ii vor tine pe oameni departe de strazi si departe de a celebra viata si de a avea libertate , de a avea orice valoare religioasa sau spirituala doresc. De fapt, cauzeaza mai mult o concentrare a acestui lucru, cauzeaza mai mult o dorinta pentru cauza libertatii. Ceea ce se va intampla pe planeta acum este toata aceasta schimbare pentru libertate si cum am mai spus inainte , majoritatea oamenilor nu intelege libertattea, dar au o dorinta din inima pentru libertate. Ceea ce se intampla in aceasta schimbare planetara imensa acum este ca institutiile , organizatiile si sistemele de credinta care au suprimat libertatea, care au mentinut umanii in mica lor lume umana, se schimba, trebuie sa se schimbe. Nu spun ca exista personaje negative sau ceva sinistru aici, este vorba doar de felul in care umanitatea a crescut de-alungul timpului. Dar sistemele bancare, care sant depasite acum, care mentin puterea si retin energia de la a fi distribuita intr-un fel curgator si liber pe planeta, nu vorbesc aici despre a oferi bani, vorbesc despre a forma un canal mult mai deschis al curgerii energiei, al finantelor in intreaga lume, astfel incat sa devina un potential pentru oricine, nu numai pentru cativa. Sistemul bancar de pe planeta este foarte, foarte vechi - cand vedeti ce se intampla cu tehnologia doar in ultimii 30-40 de ani. Sistemul bancar este vechi de 500,600, 700 de ani , de fapt, sistemul bancar McCroy este de pe vremea cavalerilor templieri  din 1300 si chiar mai demult. Acest lucru trebuie schimbat. Politica, sistemele politice , chiar si in ceea ce numiti cele mai dezvoltate tari ale planetei- acestea trebuie schimbate pentru ca nu sant cu adevarat sisteme libere. Oamenii vorbesc despre democratie si cred ca daca au drept de vot sant si liberi prin acel proces democratic, dar este un proces foarte controlat de catre un numar mic de oameni care in principiu iau toate deciziile pentru cei 2 sau 3 pe care voi, in final, ii votati. Toate aceste lucruri se schimba , toate aceste lucruri trebuie sa se schimbe. Si inca odata, nu spun ca exista vreo conspiratie aici, ci este doar felul in care a evoluat constiinta umana de-a lungul deceniilor, secolelor, in timp. Modul in care afacerile sant organizate sau conduse acum, afacerile fac o treaba incredibila acum , si ati prefera ca o afacere sa conduca o tara decat un politician, dar afacerile sant inca concentrate pe liniile de jos. Acum exista o schimbare in afaceri, multe din ele devin mai constiente, constiente fata de mediu , constiente fata de clientii lor , constiente de binele pe care il fac cu produsul lor , dar sant mult prea multi care nu se concentreaza decat pe linia de jos. Si in anii ce vor urma , foarte recent, veti descoperi o schimbare departe de acest lucru, veti descoperi ca pur si simplu nu mai functioneaza. Companiile care nu se concentreaza pe liniile de jos se vor confrunta cu probleme pe care nici nu si le-ar fi putut imagina inainte. ii vor face fie sa plece, fie sa vina in constiinta. Afacerile care supravietuiesc in viitor, vor avea o linie a inimii , cu intelegerea ca nu numai finantele afacerilor lor, ci felul in care servesc planeta, va avea o legatura intr-un final cu oferirea libertatii pentru oameni, fara a folosi abuzul puterii. 
Linda Benyo : Un lucru greu de imaginat pentru oameni este cum de aceste comportamente extrem de crude , care nu au mai fost vazute de sute si sute de ani , cum se poate intampla asa ceva, cum poate cineva sa se intoarca atat de mult inapoi in comportament?  Adamus : Vorbim despre cum poate orice fiinta sa fie atat de violenta si sa aiba atat de mult dispret pentru viata si pentru libertatea umana? Dar adevarul este ca ei cred in cauza lor, ei nu inteleg ca acea cauza a lor este derivata din putere si de fapt, din frica. Ei se ascund sub acest voal al religiei, ei spun ca Alah, Dumnezeu este cel care vrea ca ei sa faca asta si constiinta stie ca acest lucru nu este adevarat. Dumnezeu nu are preferinte in religii, lui Dumnezeu nu-i pasa daca esti ateu sau daca esti un devotat al bisericii. Nu-i pasa deloc. Dar exista unii care au avut putere si continua sa foloseasca puterea pentru a controla alti oameni. Puterea este hrana lor si inca odata, ei se ascund dupa masca religiei sau a afacerii sau a politicii, a orice altceva si vor face orice pentru asta si justificarea lor este ca asta este voia lui Dumnezeu si intr-adevar nu este.Deci, ei sant intr-o constiinta atat de ingusta, incat pentru ei asta justifica violenta, dar acest lucru  nu va continua pe planeta mult timp. Exista unii care nu mai tolereaza acest lucru si nu vor folosi arme impotriva acestor teroristi. Ceea ce vor face este sa ia constiinta in ei insisi. Constiinta este foarte diferita de gand sau de credinta , foarte, foarte diferita. Constiinta este lumina care in final creaza totul. Constiinta este lumina care atrage energie , care manifesta si creaza realitatea. Constiinta este lumina care este adusa de catre umani , nu de catre un grup mare , ci de catre destui oameni din toata lumea , care pur si simplu nu vor tolera acest gen de violenta. Nu trebuie sa fie ceva agresiv, nu trebuie sa se lupte cu teroristii, pentru ca lumina constiintei straluceste atat de puternic asupra oricui, fara nici un plan, fara a incerca sa-i schimbe, pur si simplu este un potential, o lumina si ce se intampla intr-un astfel de caz - de exemplu, aveti teroristi carora nu le pasa de viata si care cauta numai puterea si constiinta vine in acest amestec , ii va provoca sa faca lucruri precum sa se lupte intre ei, sa se distruga pe ei insisi din interior. Constiinta este acea lumina care va schimba planeta si va rog, intelegeti ca constiinta nu este o religie, nu este un new age, nu este spiritualitate, este prezenta Eu Sant , este constientizarea totala care nu are nevoie de energie, care nu are nevoie de religie sau de bani, este doar constientizare. A permite pe aceasta planeta din ce in ce mai multi indivizi in fiecare zi este ceea ce va schimba planeta. Linda Benyo : Trebuie sa spun ca tot ceea ce aveam aici pe lista , la toate intrebarile s-a raspuns, mai este ceva ce ai dori sa adaugi? 
Adamus : As dori sa spun ca exista multa suferinta si tristete la un asemenea eveniment. Pentru cei dintre noi care santem in celelalte taramuri , ceea ce numiti taramuri angelice, cei care am fost in calatorii umane, am mai fost in corp fizic, aduce un mare grad de tristete, pentru ca stim ca aceste lucruri nu sant necesare, stim ca au fost pierdute vieti nevinovate. Si nu subscriu teoriei ca oricine a fost implicat in acest eveniment a ales asa ceva in calea lor, pur si simplu nu sant de acord. Desi acesta a fost un element sau un potential in calea lor , au existat si alte potentiale deasemenea  si nu ar fi trebuit sa fie subiectul acestei cruzimi, deci exista tristete in taramurile angelice . Dar ne face sa fim atrasi de umanii de pe aceasta planeta care lucreaza pentru libertate, care realizeaza ca puterea este cu adevarat o iluzie si atunci cand exista putere, exista si abuz si noi lucram mai aproape cu toti cei care permit constiinta in viata lor, Eu Sant-ul lor in viata lor. Aceste evenimente vor continua, fie pentru urmatorii 5 sau 10 ani, pentru ca exista o asemenea neliniste ascunsa pe planeta acum. Exista un asemenea dezechilibru in religie, in afaceri, in guverne si atat de mult control si deceptie. Lucruri precum internetul , fac ca toate aceste lucruri sa iasa la suprafata sau cele care au fost ascunse sa fie revelate. Deci, oamenii sant din ce in ce mai toleranti cu abuzurile puterii, dezechilibrele politicienilor , cu razboaiele care au loc pe planeta. Deci, din aceasta cauza nu vom avea un miracol peste noapte care sa stopeze violenta, dar asa cum violenta creste, va aduce si mai multa constiinta despre ce vor oamenii cu adevarat, va aduce mai multa atentie asupra puterii si abuzului puterii pe planeta, va aduce in fata umanilor intrebarea : santeti pregatiti pentru libertate? Si cat ei raspund acestei intrebari, care pare evident, voi santeti pusi in fata acestei intrebari : santeti pregatiti pentru adevarata libertate, santeti pregatiti pentru responsabilitate, sa nu-i mai blamati pe altii, nici sa nu va mai blamati trecutul, sa nu va mai temeti de viitor, ci sa stiti ca ceea ce vine pentru voi in viitor este ceea ce este absolut potrivit, pentru ca voi santeti cei care creaza asta ; deci, cand aceasta intrebare vine la voi : santeti pregatiti pentru libertate, nu este neaparat un raspuns evident, pentru ca necesita o responsabilitate imensa, necesita cunoasterea ca voi santeti un creator, voi santeti creatorul vietii voastre. Deci, va aduce aceasta intrebare in intreaga lume in aceasta seara, maine seara, in urmatoarea seara si ii va face pe oamenii constienti si mai constienti si ii va face pe oamenii care continua sa fie victime sau care joaca rolul de victima sa cada si mai mult in constiinta de victima. Pentru urmatorii 5, 10 ani , poate mai mult, pe aceasta planeta va exista o divizare intre cei care isi permit suveranitatea, libertatea si cei care inca mai joaca vechile jocuri ale puterii sub emblema religiei, afacerilor, politicii, victimelor sau orice altceva. Deci, va rog pe fiecare dintre voi sa va uitati la voi intr-un fel iubitor si cu compasiune. Priviti-va propria viata si la ce alegeti pentru voi, nu pentru restul planetei, pentru familia voastra, pentru comunitatea voastra, ci la ceea ce alegeti pentru propria voastra viata. Profitati de o asemenea oportunitate, cand energiile sant inalte si media are atat de multe povesti dramatice despre un astfel de eveniment, folositi aceasta oportunitate unde exista frica, da, exista frica ; va intrebati daca sa mai urcati vreodata intr-un avion, daca santeti in siguranta sa mai mergeti la un cinematograf sau la un club de noapte. Folositi aceasta oportunitate pentru a privi in interuorul vostru si la ce alegeti voi si la ce vreti voi pentru viata voastra, pentru ca acea lumina pe care ati descoperit-o in interiorul vostru este acel lucru care intr-un final va schimba planeta. Cu aceasta, eu sant onorat sa fiu aici pentru a raspunde la cateva intrebari ; poate nu am oferit logica pentru ce s-a intamplat, nu am oferit un fel de rationalitate acestei situatii, dar intelegeti acum ca traiti in niste timpuri uimitoare dar foarte provocatoare pe planeta Pamant. Si deasemenea cunoasteti ca in toate acestea nu santeti singuri. Exista alte fiinte, spirite asemanatoare in toata planeta, care au sentimente, care au perspective exact ca si voi. Intelegeti ca exista legiuni de fiinte angelice , multi dintre noi care am mai fost in forma umana, care isi adauga compasiunea si iubirea acestei planete chiar si in aceste momente intunecate. Cu aceasta, Eu Sant Adamus cel suveran.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu